13.6.18

Και τώρα τί;

Η μόνη δημοκρατικά ορθή λύση είναι η παραίτηση του Παυλόπουλου. Παραίτηση την οποία δεν επιθυμεί και στην οποία πρέπει να εξαναγκαστεί. Από ποιόν ; Από τον πολιτικό του πάτρωνα Κ. Καραμανλή ο οποίος τον προώθησε στην προεδρία της Δημοκρατίας στα πλαίσια της συμφωνίας του με τον ΣΥΡΙΖΑ. Ολη η αποκαλούμενη κοινώς και απολύτως υφιστάμενη, "καραμανλική πτέρυγα" της Ν.Δ πρέπει να πιεστεί προς αυτήν την κατεύθυνση, με οποιονδήποτε τρόπο, ώστε με την σειρά της να ωθήσει τον Παυλόπουλο σε παραίτηση. Κι όλο αυτό πρέπει να πραγματοποιηθεί πριν οριστικοποιηθουν οι συμφωνίες με υπογραφές. Η ίδια "καραμανλική πτέρυγα" πρέπει να κινητοποιήσει και τον Καμμένο προς όμοια κατεύθυνση.

Για ότι συμβεί από εδώ και μετά, υπεύθυνος δεν είναι ο ΣΥΡΙΖΑ, αλλά μόνον ο Καραμανλής και οι άνθρωποι του και αυτό πρέπει να του γνωστοποιηθεί σε όλους τους τόνους.  Προσωπικά αρνούμαι να πιστέψω πως ο Καραμανλής είχε επιδίωξη και σκοπό να φτάσουν τα πράγματα εδώ που έφτασαν. Σε κάθε περίπτωση η εξέλιξη της διαδικασίας θα αποδείξει σε όλους μας τι είναι ποιός. Σημειώνω πως τον Παυλόπουλο το μόνο που θα έπρεπε να τον ενδιαφέρει πλέον είναι η υστεροφημία του, η οποία εξυπηρετείται απολύτως με την αποχώρηση του από την προεδρία, άρα δεν έχει στην ουσία τίποτα να χάσει και πολλά να κερδίσει με την ιστορική αναφορά του στις επόμενες γενεές ως ο πρόεδρος που εμπόδισε και σταμάτησε αυτήν την θλιβερή διαδικασία και την έσχατη προδοσία που επιχειρείται.

ΚΟΥΡΗΤΗΣ

ΠΡΟΣΘΗΚΗ 14/07/2018: ΑΝ ΜΗ ΤΙ ΑΛΛΟ ΚΑΙ ΩΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟ ΑΡΘΡΟ ΕΝΟΧΛΗΣΕ. ΕΠΙΧΕΙΡΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ ΛΟΙΠΟΝ, ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΝ ΚΟΙΝΩΣ, "ΛΑΔΙ" ΤΟΝ ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟ ΜΕ ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΕΣ ΔΙΑΡΡΟΕΣ ΣΕ ΦΙΛΙΕΣ ΤΗΣ "ΚΑΡΑΜΑΝΛΙΚΗΣ ΠΤΕΡΥΓΑΣ"  ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ. ΕΤΣΙ ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΕ ΑΠΟ ΤΗΝ "ΕΣΤΙΑ" ΕΝΑ ΚΕΙΜΕΝΟ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗΣ ΦΑΝΤΑΣΙΑΣ ΜΕ ΓΕΝΑΙΕΣ ΔΟΣΕΙΣ ΚΟΥΤΟΧΟΡΤΟΥ, ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ ΟΠΟΙΟ... "από τις αρχές του έτους οι σχέσεις του προέδρου της Δημοκρατίας με την κυβέρνηση Τσίπρα έχουν κλονιστεί". ΟΥΔΕΝΑΣ ΚΛΟΝΙΣΜΟΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΘΗΚΕ, ΑΛΛΑ ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΕΛΠΙΖΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΑΥΤΟΣ Ο ΚΛΟΝΙΣΜΟΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΡΗΞΗ, ΜΕ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΤΟΥ ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟΥ, ΩΣ Ο ΜΟΝΟΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟΣ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΤΡΟΠΟΣ ΝΑ ΛΗΞΕΙ ΑΥΤΗ Η ΘΛΙΘΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΑΘΗΝΑΙ ΚΑΙ ΠΟΣΩΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΝ ΟΙ ..."ΚΛΟΝΙΣΜΟΙ" ΑΝ ΔΕΝ ΟΔΗΓΟΥΝ ΣΕ ΑΠΤΕΣ ΠΡΑΚΤΙΚΕΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΣΤΑΜΑΤΗΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΔΙΑΡΚΟΥΣ ΚΑΙ ΕΝ ΕΞΕΛΙΞΕΙ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ.  ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΩ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ Η ΣΥΝΟΛΙΚΗ ΕΥΘΥΝΗ ΤΗΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑΣ ΤΟΥ ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟΥ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟΝ Κ.ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΠΟΥ ΑΚΟΜΗ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΝΑ ΑΡΘΡΩΣΕΙ ΔΥΟ ΛΕΞΕΙΣ.  ΤΕΛΟΣ.

10 comments :

Anonymous said...

ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΝ ΟΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΑ ΟΡΘΕΣ ΛΥΣΕΙΣ. ΜΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΝ ΟΙ ΛΥΣΕΙΣ.

Anonymous said...

Τότε να τις εφαρμόσετε αντί να τις συζητάτε. Αν και πολύ αμφιβάλλω πως έχετε έστω και μια άλλη εναλλακτική πλήν των γνωστών πεπατημένων και από παλαιά ασκόπως εφαρμοσμένων συλλαλητηρίων, μαζώξεων, διαμαρτυριών και διαφόρων παραστάσεων τις οποίες πάμπολλοι γνησίως Έλληνες ακόμη θεωρούν ως αποτελεσματικές, βαυκαλιζόμενοι πως οι έχοντες την εξουσία δίνουν έστω και μια αχνιστή κουράδα για τις απόψεις σας.

ΚΟΥΡΗΤΗΣ

Anonymous said...

Ο ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ ΟΙ ΑΝΕΛ ΘΑ ΨΑΧΝΟΥΝ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΤΟΥΣ. ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ.

Anonymous said...

Σύμφωνοι. ΕΕΕ καί; Η συνθήκη θα έχει περάσει; ΝΑΙ. Θα έχει αποδοθεί όνομα, γλώσσα, "ιθαγένεια" ; ΝΑΙ. Ποσώς με ενδιαφέρει το πολιτικό μέλλον του οιουδήποτε. Αυτό που με ενδιαφέρει είναι η μη υπογραφή της ελληνικής δημοκρατίας (όχι των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ, όπως ακόμη λένε κάποιοι, η ελληνική δημοκρατία υπογράφει και να δούμε πότε θα το καταλάβετε) σε αυτήν την κατάπτυστη συμφωνία. Αυτό πρέπει να εμποδιστεί.

ΚΟΥΡΗΤΗΣ

ΤΗΛΕΜΑΧΟΣ TELEMACHUS said...

ΠΩ ΠΩ ΡΕ ΑΝΩΝΥΜΕ 13/6/18 14:34 ΣΚΛΗΡΗ ΤΙΜΩΡΙΑ ΘΑ ΤΟΥΣ ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΕ! ΤΟ ΚΑΚΟ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΟΛΛΗΜΕΝΟΙ ΑΚΟΜΗ ΜΕ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ. ΞΥΠΝΑ ΚΟΙΜΑΣΑΙ ΟΡΘΙΟΣ, Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΔΗΛΑΔΗ ΣΥΝΑΙΝΕΙ ΜΕ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΚΑΙ ΣΦΡΑΓΙΔΑ! ΑΛΛΑΖΕΙ ΜΩΡΕ Ο ΗΛΙΘΙΟΣ ΝΟΟΤΡΟΠΙΑ;;;

Anonymous said...

βαζετε το παντου ως προμετωπιδα

η βορειος μακεδονια ειναι ελληνικη!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
αμεση απελευθερωση της βορειου μακεδονιας απο τους σλαβοσκοπιανους κατακτητες!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Η ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΓΙΑΓΙΑ said...

ΟΛΟΙ ΕΧΟΥΝ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΑΣΥΛΙΑ
ΚΑΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΓΙΑΤΙ ΞΕΧΝΟΥΝ ΝΑ ΤΟ ΠΟΥΝ
ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΣΤΙΑΖΟΥΝ ΣΤΗΝ ΣΩΣΤΗ ΠΛΕΥΡΑ …
.
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ ΝΑ ΤΟ ΜΑΘΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ ΕΡΧΕΤΕ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ..............
.
ΕΞΩΔΙΚΟΣ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ -Αἰκατερίνης – Βεατρίκης Κίμωνος Παντελίδου, Δικηγόρου Ἀθηνῶν
ΕΝΩΠΙΟΝ ΠΑΝΤΟΣ ΑΡΜΟΔΙΟΥ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ ΚΑΙ ΠΑΣΗΣ ΑΡΜΟΔΙΑΣ ΑΡΧΗΣ
ΕΞΩΔΙΚΟΣ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ – ΠΡΟΣΚΛΗΣΙΣ ΜΕΤ’ ΕΠΙΦΥΛΑΞΕΩΣ ΤΩΝ ΝΟΜΙΜΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ ΜΟΥ
Αἰκατερίνης – Βεατρίκης Κίμωνος Παντελίδου, Δικηγόρου Ἀθηνῶν, κατοίκου Ἀθηνῶν, ὁδός Μαυρομιχάλη ἀρ. 182.
ΠΡΟΣ
Τόν Ἀξιότιμον Πρόεδρον τῆς Δημοκρατίας τῆς Ἑλλάδος κ.κ. Προκόπην Παυλόπουλον.
Ἀξιότιμε κύριε Πρόεδρε,
Εὐλαβῶς Σεβομένη τόν Ὓψιστον θεσμόν τοῦ Πολιτεύματός μας, εὑρίσκομαι εἰς τήν θλιβεράν ἀνάγκην νά Σᾶς θυμίσω τά κάτωθι:

1. Κατά τό Ἂρθρον 33§2 τοῦ ἰσχύοντος Συντάγματός μας ἐδώκατε τόν κάτωθι ὃρκον:
«Ορκίζομαι στο όνομα της Αγίας και Ομοουσίας και Αδιαίρετης Τριάδας να φυλάσσω το Σύνταγμα και τους νόμους, να μεριμνώ για την πιστή τους τήρηση, να υπερασπίζω την εθνική ανεξαρτησία και την ακεραιτότητα της Χώρας, να προστατεύω τα δικαιώματα και της ελευθερίες των Ελλήνων και να υπηρετώ το γενικό συμφέρον και την πρόοδο του Ελληνικού Λαού».
2. Ὡς διακεκριμένος ἐπιστήμων γνωρίζετε καλύτερον ὃλων ὃτι ὁ Αὐτόχθων Ἑλληνικός Λαός ἒχει πληγῆ κατάφωρα εἰς ἃπαντας τούς τομεῖς νομιμοφανῶς ὑπό τήν ἀπειλήν τῆς δῆθεν ἀνάγκης τῶν μνημονίων μέ τά «γνωστά» παρεπόμενά των, κυριολεκτικῶς κατεχόμενος ἀπό τήν «ΤΡΟΪΚΑ ἢ ΘΕΣΜΟΥΣ» ἀφαιμασσόμενος ἀπό κακόβουλα καί ἐξωφλημμένα δάνεια, διωκόμενος εἰς ἐξορίαν πέραν τῆς Πατρίδος, ἐμπαιζόμενος ἀπό «τούς περιφήμους ἑταίρους» τόσον εἰς τήν Εὐρωπαϊκήν Ἓνωσιν ὃσον καί εἰς τούς Διεθνεῖς Ὀργανισμούς, ἐκτοπιζόμενος μεθοδικῶς ἀπό «δῆθεν» πρόσφυγες.
Ἀξιότιμε Κύριε Πρόεδρε,
• Ὁ αὐτόχθων Ἑλληνικός Λαός ἒχει γενοκτονηθῆ!
• Ἡ Ἱερά Ἑλλάς «ἁρπάζεται» συστηματικά καί ἀπειλεῖται ἡ ἐδαφική ἀκεραιότης της.
• Ἡ Ἱερά Ἑλλάς ἐμπαίζεται εἰς τό Πρόσωπόν Σας ἀπό τήν Μέρκελ, τόν Γιούνκερ, τόν Ζάεφ, τόν Ἐρντογάν, τόν Ράμα ἀλλά καί ἀπό τούς ἐκπροσώπους τῆς Ἑλληνικῆς Βουλῆς καί τῆς Κυβερνήσεως οἱ ὁποῖοι ἀρνοῦνται νά δώσουν τόν Συνταγματικόν Ὃρκον τους εἰς τήν Ἁγίαν Τριάδα καί νά πείθωνται εἰς τάς Συνταγματικάς ἐπιταγάς.
Ἀξιότιμε Κύριε Πρόεδρε,
Ἡ Κυβέρνησις καί ἡ Διοίκησις παραβαίνουν ἀνηλεῶς τάς διατάξεις τῶν ἂρθρων τοῦ ἰσχύοντος Συντάγματος.
Πάντα τ’ ἀνωτε΄ρω δέν χρειάζεται ν’ ἀναλυθοῦν διότι τά γνωρίζετε παντός ἑτέρου καλύτερον.
Ὃμως καί ὁ Ἑλληνικός Λαός γνωρίζει.
Καί ἑγώ ὡς Ἑλληνίδα πολῖτις γνωρίζω τά δικαιώματα καί τάς ὑποχρεώσεις μου, ὃπως ἀπορρέουν ἀπό τόν Ἀνώτατον Καταστατικόν Χάρτην τῆς Πολιτείας μας.
Ὃθεν Δ ι α μ α ρ τ υ ρ ο μ έ ν η, δι’ ὃσα ἐπιτρέπετε νά διαπράττωνται εἰς βάρος μου καί εἰς βάρος τοῦ Ἑλληνικοῦ Λαοῦ καί τοῦ Ἒθνους μου.
Σᾶς ὑ π ε ν θ υ μ ί ζ ω τάς ἐκ τοῦ Συντάγματος ὑποχρεώσεις Σας ἒναντι τοῦ Ἑλληνικοῦ Λαοῦ καί τοῦ Ἑλληνικοῦ Ἒθνους καί
Σᾶς κ α λ ῶ – ἒχουσα ἐκ τοῦ Συντάγματος τό Δικαίωμα ἃμα δέ καί τήν ΥΠΟΧΡΕΩΣΙΝ – εἰς τήν ἐφαρμογήν τῶν Διατάξεων τοῦ Συντάγματος τῆς Ἑλλάδος.
Μέ τήν ἐπιφύλαξιν παντός νομίμου δικαιώματός μου ἁρμόδιος Δικαστικός ἐπιμελητής ἐπιδότω νομίμως πρός τόν κ. Προκόπην Παυλόπουλον, Πρόεδρον τῆς Ἑλληνικῆς Δημοκρατίας πρός γνῶσιν του καί διά τάς νομίμους συνεπείας, καλούμενον ὡς ἀνωτέρω, ἀντιγράφων ταύτην ἐν τῇ ἐκθέσει ἐπιδόσεώς του.
Ἀθῆναι 5/3/2018
Ἡ ἐξωδίκως διαμαρτυρομένη καί
προσκαλοῦσα Δικηγόρος.
Εστάλη από lampros stathopoylos lamstat@hotmail.com
Την δημοσίευση έκανε ο ΠΛΑΤΩΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΥΛΟΥΣ
http://arxaiaithomi.gr
.
http://arxaiaithomi.gr/2018/03/05/%ce%b5%ce%be%cf%89%ce%b4%ce%b9%ce%ba%ce%bf%cf%83-%ce%b4%ce%b9%ce%b1%ce%bc%ce%b1%cf%81%cf%84%cf%85%cf%81%ce%b9%ce%b1-%ce%b1%e1%bc%b0%ce%ba%ce%b1%cf%84%ce%b5%cf%81%ce%af%ce%bd%ce%b7%cf%82/#comment-12638

.
ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ……………………….
.

Anonymous said...

Το μείζον ζήτημα είναι το πώς θα αποτραπεί η υπογραφή της εθνοκτόνας συμφωνίας. Οι αντιδράσεις και οι προτάσεις που έχουν λίγο πολύ ακουστεί μέχρι τώρα κατά της συμφωνίας είναι οι εξής:

1. Να παραιτηθεί ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας.
Είναι ατελέσφορη η πρόταση αυτή, διότι ακόμη και να παραιτείτο σήμερα ο κύριος Παυλόπουλος θα αναπληρωνόταν προσωρινώς από τον Πρόεδρο της Βουλής, κατά τα οριζόμενα στο άρθρο 34 §1 του Συντάγματος. Τόσο προσωρινώς όσο θα αρκούσε για να υπογραφεί η συμφωνία Κοτζιά – Ντιμιτρόφ εντός του Σαββατοκύριακου.
2. Να παραιτηθούν βουλευτές ή σύσσωμες κοινοβουλευτικές ομάδες.

Ο πρόεδρος της Ενώσεως Κεντρώων κύριος Λεβέντης άφησε να εννοηθεί πως σκέφτεται την εκδοχή να παραιτηθεί, ώστε να οδηγηθούμε σε εκλογές. Το αυτό προτρέπουν αρκετοί πολίτες να κάνει και το κόμμα της αξιωματικής αντιπολιτεύσεως. Αλλά και στην περίπτωση αυτήν ουδέν αποτέλεσμα θα έχει επιτευχθεί, διότι θα συγκροτηθεί υπηρεσιακή κυβέρνηση και εντός τριάντα (30) ημερών θα οδηγηθούμε στις κάλπες. Το πρόβλημα για το πώς θα αποτραπεί η υπογραφή το Σαββατοκύριακο παραμένει.

3. Υποβολή προτάσεως δυσπιστίας
Η Νέα Δημοκρατία υπέβαλε πρόταση δυσπιστίας περισσότερο, φαντάζομαι, για να πιέσει και να εκθέσει τον κύριο Καμμένο και τους ΑΝ.ΕΛ. Να τους εξαναγκάσει να απογυμνωθούν από τις ανήθικες δικαιολογίες που προβάλλουν και να τους φέρει ενώπιον των ευθυνών τους. Έτσι, θα δούμε το εξής εξευτελιστικό, να στηρίζουν την κυβέρνηση που καταγγέλλεται με την πρόταση δυσπιστίας για το Σκοπιανό και από την άλλη να μη στηρίζουν την ίδια τη συμφωνία. Ο αμοραλισμός και η εξουσιομανία θα «χτυπήσουν ταβάνι» και ακόμη και οι πιο καλοπροαίρετοι ψηφοφόροι θα αντιληφθούν τον εμπαιγμό του κυρίου Καμμένου. Πρακτικώς, όμως, δεν προβλέπεται να έχει κάποια τύχη. Επομένως, δεν θα σταθεί εμπόδιο στην υπογραφή της συμφωνίας. Η συγκυβέρνηση θα καταψηφίσει την πρόταση και ο κύριος Κοτζιάς θα ολοκληρώσει το έγκλημα, ενώ ο κύριος Καμμένος θα το έχει προσφέρει δώρο σε όσους τον ψήφισαν και σε ολόκληρο τον ελληνικό λαό.

4. Συλλαλητήρια
Η διοργάνωση συλλαλητηρίων και η συμμετοχή σε αυτά πλήθους κόσμου επέβαλε στην αξιωματική αντιπολίτευση την αλλαγή πλεύσεως στο επίμαχο ζήτημα. Μετά τα συλλαλητήρια η Νέα Δημοκρατία (και μεγάλη μερίδα του ΚΙΝ.ΑΛ.) ανέκρουσαν πρύμναν έχοντας αφουγκραστεί τον παλμό των πολιτών. Υπό την έννοια αυτή τα συλλαλητήρια επέδρασαν καταλυτικώς στη στάση των κομμάτων. Δεν άσκησαν επιρροή όμως στην συγκυβέρνηση. Για τον λόγο αυτόν και με το επιπλέον δεδομένο πως έχουμε φτάσει στο τελικό στάδιο της εθνικής τραγωδίας θεωρείται αδύνατον να αλλάξουν τον ρου των πραγμάτων.

Anonymous said...

Ποια πρέπει να είναι η αντίδραση των πολιτών;
Είναι γεγονός πως δεν υπάρχει θεσμοθετημένος διαθέσιμος τρόπος ελέγχου της εκτελεστικής εξουσίας όταν αυτή αφίσταται της βουλήσεως του ελληνικού λαού. Η αφηρημένη δυνατότητα προσφυγής στις κάλπες και βλέπουμε… δεν μπορεί να είναι αρκετή για να εμποδίσει την εθνική ήττα λόγω της απαράδεκτης κυβερνητικής υποχωρήσεως. Οι πολίτες που διαφωνούμε με τη λύση που προωθείται (και που κατά τον σοβαρό καθηγητή Γεωπολιτικής κύριο Μάζη είναι διάλυση) οφείλουμε στους προγόνους μας που απελευθέρωσαν τη Μακεδονία να ενεργήσουμε τάχιστα.
Καταρχάς, πρέπει να επικεντρωθούμε στο πρόσωπο κλειδί της μη υπογραφής. Αυτό είναι ο κύριος Πάνος Καμμένος. Ο κύριος Καμμένος έχει κατ’ ουσίαν αποσύρει τη στήριξή του στην κυβέρνηση. Αν ο κύριος Καμμένος αποσύρει και τυπικώς τη στήριξή του τότε η κυβέρνηση ανατρέπεται και δεν τυποποιείται η συμφωνία. Αποδέκτης λοιπόν της εναντιώσεως των πολιτών πρέπει να είναι ο πρόεδρος των ΑΝ.ΕΛ., οι βουλευτές του και τα γραφεία τους.

Οι Ελληνίδες και οι Έλληνες πολίτες οφείλουμε να αποκλείσουμε με μια μεγάλη ειρηνική και αποφασισμένη ανθρώπινη αλυσίδα το «Γραφείο του Πρωθυπουργού στη Θεσσαλονίκη». Να μην επιτρέπεται σε κανέναν να εισέρχεται και να εξέρχεται. Απαιτείται να περικυκλώσουμε κατά το δυνατό το Υφυπουργείο Μακεδονίας Θράκης, του οποίου προΐσταται η κυρία Μαρία Κόλλια Τσαρουχά που είναι βουλευτής των ΑΝ.ΕΛ.
Πρέπει να εξαντλήσουμε την πειθώ μας, πάντοτε εντός των ορίων της νομιμότητος, στους βουλευτές της βόρειας Ελλάδος, οι οποίοι αν υπογραφεί η συμφωνία θα είναι βουλευτές της νότιας Μακεδονίας. Μέχρι να αντιληφθούν ότι δεν υπάρχει περιθώριο, ούτε χρόνος για χάσιμο. Η Ελλάς μετά την υπογραφή της συμφωνίας θα είναι μια άλλη χώρα. Κακοποιημένη, βιασμένη, με προσανατολισμό σταθερά ακραίο πλέον με ό,τι αυτό συνεπάγεται.
Πρέπει να επισκεφθούμε τα γραφεία των βουλευτών των ΑΝ.ΕΛ. για να εμπεδώσουν ότι ο εμπαιγμός τους έχει γίνει ανέκδοτο. Είτε στηρίζουν την κυβέρνηση και παραδίδουν τη Μακεδονία και το όνομά της, είτε την ανατρέπουν και αποσοβούν την εξέλιξη αυτή.
Μέση οδός δεν υπάρχει. Η ιστορική συγκυρία είναι τώρα. Αφενός για να αποδείξουν οι πολιτικοί μας αν είναι πατριώτες ή θεσιθήρες τυχάρπαστοι, αφετέρου για να αποδείξουμε οι πολίτες αν είμαστε λέοντες ή αμνοί. ΤΩΡΑ.

Anonymous said...

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ,ΑΝΩΝΥΜΕ 14/6/18 20:04 ΟΡΘΕΣ ΟΙ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ ΣΟΥ ΑΛΛΑ ΚΑΛΛΙΟΝ ΤΟΥ ΘΕΡΑΠΕΥΕΙΝ ΤΟ ΠΡΟΛΑΜΒΑΝΕΙΝ...Η ΠΡΟΤΑΣΗ ΠΟΥ ΔΙΝΕΙΣ ΩΣ ΛΥΣΗ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΕΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΔΙΟΤΙ ΜΙΑ ΜΙΚΡΗ ΔΙΜΟΙΡΙΑ 30 ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΜΕ ΡΟΠΑΛΑ ΚΑΙ ΔΑΚΡΥΓΟΝΑ ΘΑ... ''ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ'' ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΗΨΗ ΜΕΣΑ ΣΕ ΛΙΓΑ ΛΕΠΤΑ!ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΜΙΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΜΕΝΗ ΟΜΑΣ ΜΕ ΟΧΙ ΚΑΙ ΤΟΣΟ ΕΙΡΗΝΙΚΕΣ ΔΙΑΘΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΘΑ ΠΕΤΑΞΕΙ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΡΑΘΥΡΑ ΤΟΥΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ.ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΤΟΝ ΑΝΑΦΕΡΕΙΣ ΚΑΙ ΣΥ! ''ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΘΩΡΕΙΟ ΟΥΤΕ ΧΡΟΝΟΣ ΓΙΑ ΧΑΣΙΜΟ''.

-ΔΗΜΗΤΡΑ-