16/05/2018

WikiLeaks: Η Επικοινωνία της Ε.Υ.Π με την ιταλική ιδιωτική εταιρία "Hacking Team"

Τον Ιούλιο του 2015 η ιστοσελίδα WikiLeaks δημοσίευσε ένα εκατομμύριο μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου από την εσωτερική αλληλογραφία της ιταλικής ιδιωτικής εταιρίας Hacking Team. Η εταιρία Hacking Team ειδικεύεται σε δύο τομείς, λογισμικά παρακολούθησης για κρατικούς οργανισμούς, και εργαλεία εκμετάλλευσης κενών ασφαλείας για απόκτηση μη εξουσιοδοτημένης πρόσβασης για κρατικούς οργανισμούς. Ανάμεσα στα άλλα η διαρροή είχε και μία επικοινωνία της ΕΥΠ (Εθνική Υπηρεσία Πληροφοριών) για αγορά ενός λογισμικού παρακολουθήσεων. Σίγουρα μία πολύ ενδιαφέρουσα διαρροή που δεν εμφανίστηκε στα ελληνικά ή διεθνή ΜΜΕ.

Από τη διαρροή μπορούμε να μάθουμε αρκετά για την ΕΥΠ όπως ήταν το 2014. Πράγματα όπως τα παρακάτω:
 • Πρακτική χρήσης προσωρινών διευθύνσεων μέσω της OTENet
 • Ανάγκη για παρακολουθήσεις σε οργανισμούς όπου στελέχη της ΕΥΠ έχουν ήδη φυσική πρόσβαση
 • Πάρα πολύ σοβαρά προβλήματα προϋπολογισμού/χρηματοδότησης για τεχνικά μέσα παρακολουθήσεων
 • Έλλειψη εσωτερικού τμήματος ανάπτυξης λογισμικών εκμετάλλευσης υπολογιστών/παρακολουθήσεων (καθώς βλέπουμε αναζήτηση για έτοιμες λύσεις όπως το RCS Galileo)
Όλα ξεκίνησαν την Τετάρτη 5 Νοεμβρίου του 2014 στις 09:28:27 όταν ένας υπάλληλος της ΕΥΠ με τη ψεύτικη-προσωρινή διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου advsdl@otenet.gr έστειλε μήνυμα στο info@hackingteam.com ζητώντας πληροφορίες για το πρόγραμμα παρακολουθήσεων RCS Galileo της εταιρίας, συστήνοντας τον εαυτό του ως «Ανδρέας» από το Υπουργείο Δημόσιας Τάξης&Προστασίας του Πολίτη.

«Hi
Please provide us with more detail about R C s Galileo and what is the procedure for supply us with your product. What about prices ?
On Behalf of MiNISTRY OF PUBLIC ORDER AND CITIZEN PROTECTION
Andreas»

Στις 13:05 ο υπεύθυνος πωλήσεων της εταιρίας Hacking Team κύριος Μασιμιλιάνο Λούπι απάντησε ασφαλώς ότι το πρόγραμμα αυτό απευθύνεται μόνο σε κρατικές υπηρεσίες και γι’αυτό θέλει περισσότερες πληροφορίες για να συνεχίσουν την επικοινωνία.

«Hello Sir,
thank you for your email and the interest in our technology.
As you can imagine, our solution is dedicated to governmental agencies only; because of this, I kindly ask you to provide us some more information.
Are you from a private company working with the ministry?
If you are from the ministry directly, would you be so kind to send us an email from your official address?
Please, feel free to call me directly if needed.

Best regards, Massimiliano Luppi, Key Account Manager»

Μόλις λίγα λεπτά αργότερα ο υπάλληλος της ΕΥΠ «Ανδρέας» έστειλε μία απάντηση στο κύριο Μασιμιλιάνο Λούπι, υπεύθυνο πωλήσεων της Hacking Team. Το email του αυτή τη φορά ήταν από μία επίσημη διεύθυνση της ΕΥΠ, τη διεύθυνση st@nis.gr. Βλέπετε την επικοινωνία παρακάτω που απλώς ενημερώνει ότι είναι ο ίδιος Ανδρέας που είχε επικοινωνήσει νωρίτερα από τη διεύθυνση advsdl@otenet.gr.

«Hi Mr Massimiliano Luppi
Thank you for your answer. I am writing from office email (Andreas) ministry of Public order and citizen protection-1020/16

Regards Andrea»

Δηλαδή, σε ελληνική απόδοση: «Σε ευχαριστώ για την απάντηση. Σου γράφω από το επαγγελματικό μου email (είμαι ο Ανδρέας) από το Υπουργείο Δημόσιας Τάξης&Προστασίας του Πολίτη-1020/16».

Την επόμενη ημέρα, δηλαδή την Πέμπτη 6 Νοεμβρίου του 2014 ο κύριος Μ. Λούπι απάντησε σε αυτό το μήνυμα με μία τυπική επαγγελματική απάντηση (εάν κρίνουμε και από τις άλλες επικοινωνίες του) που ζητάει από τον «Ανδρέα» της ΕΥΠ να υπογράψει τη συμφωνία τήρησης απορρήτου και δηλώνει ότι με χαρά θα μπορούσε να οργανώσει μία συνάντηση στην Αθήνα για να μιλήσουν από κοντά για το τι θέλει η ΕΥΠ από τη Hacking Team.

«Hello Sir,

thank you for your reply.
Attached to this email you will find our company Non-Disclosure Agreement, I kindly ask you to sign it and send it back.
With reference to your request, we would be more than happy to organize a meeting in Athens in order to better understand your needs/requirements and perform a demo of our solution capabilities.
Please let me know.

Best regards, Massimiliano Luppi»

Ο «Ανδρέας» της ΕΥΠ απάντησε με το ακόλουθο μήνυμα που σε ελληνική απόδοση λέει: «Θα ενημερώσω τον αρχηγό μας και θα σου απαντήσω. Θα μπορούσες να μας δώσεις μία ιδέα από τις τιμές ή τα όρια σας; Δε θέλω να σε βάλω σε ταξίδια, κτλ. αν το κόστος είναι κάτι με το οποίος ο αρχηγός μας θα διαφωνεί. Οπότε πρώτα απ’όλα πρέπει να έχουμε μία ιδέα γι’αυτό εάν γίνεται».

«Hi
I will inform our chief and I will come back soon. By the way is possible to give us an idea of list prices or limits?
I don’t want to involve you In travel etc etc , if the cost is something that our chief maybe will not agree. So first of all we must have an idea about ,if possible.

Rgds Andreas»

Αντίστοιχα, ο κύριος Μασιμιλιάνο Λούπι του απάντησε άμεσα. Ουσιαστικά, η απάντηση ήταν ότι δε μπορεί να μοιραστεί αυτές τις πληροφορίες εάν πρώτα δεν υπογραφεί η συμφωνία τήρησης απορρήτου. Επίσης αναφέρει ότι η τιμή εξαρτάται από το πόσες άδειες, δηλαδή πόσες συσκευές θα παρακολουθούνται, και τι λειτουργικά συστήματα στοχεύει η υπηρεσία.

«Dear Sir,
With reference to your request about prices, due to the sensitive information we are going to share, I’d preferr to discuss this topic in more details after the signature of the Non-Disclosure Agreement.
However, in order to give you a budgetary information, please note that the price mainly depends on how many licenses (devices to be monitored) and operating syetems you want to monitor.
Knowing those 2 factors will help me to better understand your needs and start building an initial budgetary offer.
Please let me know.

Best regards,Massimiliano Luppi, Key Account ManagerHackingTeam»

Το παραπάνω εστάλη στις 6:59:15 ώρα Ελλάδος και ο «Ανδρέας» απάντησε την ίδια ημέρα στις 10:48:42 με μία σύντομη απάντηση που βλέπετε παρακάτω και πρακτικά λέει ότι θα ενημερώσει τον αρχηγό του για την υπογραφή της συμφωνίας τήρησης απορρήτου και αναμένει την απάντηση του για τη συνάντηση.

«Hi
I understand very well.
I have inform our chief about the NDA and I am waiting for his answer.
Thanks again.I will come back soon.

RegardsAndreas »

Σχεδόν αμέσως, ο κύριος Μ. Λούπι ευχαρίστησε τον «Ανδρέα» και του είπε ότι για οτιδήποτε άλλο χρειαστεί μπορεί να επικοινωνήσει μαζί του.

«Hello Sir,
Thank you. In the meantime, don’t hesitate to contact me if you have further questions.

Best regardsMassimiliano Luppi

Massimiliano Luppi , Key Account Manager, 
Sent from my mobile.»

Λίγα λεπτά αργότερα, στις 13:28:09 ο «Ανδρέας» της ΕΥΠ από την ηλεκτρονική διεύθυνση st@nis.gr απάντησε ότι έχει πολλές απορίες αλλά μπορεί να περιμένει για την υπογραφή της συμφωνίας. Μερικές ερωτήσεις του, ήταν:
«σίγουρα δεν εντοπίζεται από αντιικά προγράμματα;»,
«τι γίνεται με νέες εκδόσεις λειτουργικών συστημάτων;»,
«μόνο η ΕΥΠ θα γνωρίζει το που, πως, κτλ;».

«I have a lot of questions ,but lets first wait .
For example questions are ,what about antivirus sytems ,what about new versions ,if the solution is closed ,meaning that only us know where and how etc etc

Regards Andreas»

Λίγο αργότερα την ίδια ημέρα, την Πέμπτη 6 Νοεμβρίου του 2014, στις 13:31:27 ο «Ανδρέας» έρχεται ξανά σε επικοινωνία με τον κύριο Μ. Λούπι για να τον ενημερώσει ότι οι στόχοι τους είναι λειτουργικά συστήματα Windows και Linux αλλά δεν είναι σίγουρος εάν χρειάζονται εργαλεία παρακολούθησης για Android και iOS. Επίσης αναφέρει ότι για τη πρώτη φάση θέλουν ένα μικρό αριθμό από άδειες χρήσης για παρακολουθήσεις, γύρω στις 5 στόχους, αλλά εξαρτάται από το πως λειτουργούν αυτές οι άδειες χρήσης.

«As t give you also an idea
The operating system is mainly windows and Linux .I don’t know if there exist for android and Ios
Also for the quantity we don’t want a lot for beginning first phase .maybe till 5 for the first phase.
A question is what license mean and how this is working.

Andreas»

Αρκετές ημέρες αργότερα, τη Παρασκευή 14 Νοεμβρίου του 2014 ο «Ανδρέας» της ΕΥΠ επανέρχεται από τη διεύθυνση της OTENet (advsdl@otenet.gr) στις 12:02 με ένα σύντομο μήνυμα ότι μέχρι το απόγευμα θα έχει στείλει την υπογεγραμμένη συμφωνία τήρησης απορρήτου.

«Hi, Till afternoon I will send you the NDA .

Regards Andreas»

Λίγη ώρα αργότερα την ίδια ημέρα, στη 13:10 για την ακρίβεια, ο κύριος Μ. Λούπι απαντάει θετικά χωρίς ιδιαίτερα χρήσιμες πληροφορίες.

«Hello sir, perfect! Thank you!

Massimiliano Luppi Key Account Manager»

Όλη η επικοινωνία από εδώ και πέρα γίνεται μέσω της διεύθυνσης ηλ. ταχυδρομείου της OTENet (advsdl@otenet.gr) και πράγματι, στις 14:41:28 της ίδιας ημέρας ο «Ανδρέας» επιστρέφει με τις συμφωνίες τήρησης απορρήτου. Ήταν τα αρχεία Scan001.pdf, Scan002.pdf, και Scan003.pdf αλλά δυστυχώς δεν είναι διαθέσιμα από το δημόσιο αρχείο του WikiLeaks.

«Please find attached the signed NDA
Please provide us with details about capabilities, methods of working ,best practices , prices etc etc

Regards Andreas»

Την ίδια ημέρα στις 18:35 ο κύριος Μ. Λούπι έστειλε στον «Ανδρέα» ένα κρυπτογραφημένο αρχείο που περιείχε όλες τις λεπτομέρειες του προγράμματος. Ωστόσο, για λόγους ασφαλείας το κωδίκο για αποσυμπίεση του αρχείου τον έδωσε στον «Ανδρέα» μέσω τηλεφώνου. Πολύ καλή πρακτική από τον κύριο Μ. Λούπι και την εταιρία του.

«Hello Sir,
I’m sending you the solution description.
Inside you’ll find many of the information you are looking for. Is a zip file protected with password.
Please send me your mobile number so I can give it to you.
With reference to the price, I would like to better understand with you which operating systems you would like to monitor and how many devices (licenses); knowing this 2 details will allow me to better understand your needs.

Best regards, Massimiliano Luppi Key Account Manager»

Με μεγάλη διαφορά το πιο ενδιαφέρον μήνυμα εστάλη από τον «Ανδρέα» την Κυριακή 16 Νοεμβρίου του 2014 στις 14:55. Αναφέρει ότι για την πρώτη φάση του προγράμματος θέλουν κάτι απλό που δεν απαιτεί παραπάνω από 1-3 άδειες. Έχουν φυσική πρόσβαση στο στόχο που χρησιμοποιεί Windows 7, XP, 2008 Server, Windows 8 ή Windows 8.1 και θέλουν να στείλουν κάποιον να εγκαταστήσει το λογισμικό παρακολούθησης χωρίς να εντοπιστεί από αντιικά προγράμματα. Αυτό που τους ενδιαφέρει είναι η συλλογή δεδομένων από τον υπολογιστή-στόχο όπως συζητήσεις στο Skype, κωδικούς πρόσβασης στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, κτλ. Επίσης, ρωτάει πως θα είναι σίγουροι ότι τα δεδομένα που θα υποκλέπτονται θα μεταφέρονται ανώνυμα, και δεύτερον, ρωτάει εάν ο στόχος έχει συστήματα τοίχους προστασίας (firewall) και κεντρική καταγραφή (log servers) κατά πόσο το λογισμικό θα είναι ασφαλές.

«Dear sirs
Thanks a lot for your information. Actually our most questions are solved but also new ones is raised.
In any case for the first phase we want to start we want simple things.
A simple scenario
1. Suppose we are able to have physical access to a computer running windows 7 or Xp or 2008 server or windows 8,8.1
2. We want manually install the agent and be sure that the antivirus system does not alert.
3. We want to collect data from the target computer for skype convertations passwords from using social media etc.
This is the first phase . Then we will go further step by step
For the moment we want 1-3 agents for the above situations

Questions,
1. for the anonymizes should we take care and find solution or there exists some standard ways from you ?
2. If I install an agent to a computer that belongs to a network which is the behavior Of the agent? Especially if in the network thee exists firewalls ,log server etc etc?

Regards Andreas»

Την Δευτέρα 17 Νοεμβρίου του 2014 στις 07:43 ο κύριος Μ. Λούπι απάντησε ότι θα ταξιδεύει και δεν είναι σε θέση να απαντήσει αυτή τη στιγμή.

«Good morning Sir,
Today I’m traveling all day long. Tomorrow I will send you a detailed email with all the answers to your questions.

Best regards, Massimiliano Luppi »

Στις 09:38 της ίδιας ημέρας ο «Ανδρέας» απαντάει ότι η υπηρεσία του ενδιαφέρεται για όλες τις ικανότητες της πλατφόρμας τους αλλά για αρχή θέλουν να ξεκινήσουν με μικρά βήματα.

«Also keep in mind
That we want to go step by step. It means that we are interested in all capabilities of the platform etc etc but also we want to in the beginning to test first and pay as we go in general

Regards Andreas»

Την Τρίτη 18 Νοεμβρίου 2014 στις 16:18 ο κύριος Μ. Λούπι απαντάει στον «Ανδρέα» με τις απαντήσεις στα ερωτήματα του σε ένα κρυπτογραφημένο αρχείο που έχει τον ίδιο κωδικό που είχε μοιραστεί και πριν μέσω τηλεφώνου. Επίσης, του αναφέρει ότι στο εν λόγω κείμενο μπορεί να δει ένα ενδεικτικό κόστος για αυτά που περιέγραψε. Το μύνημα αυτό το βλέπετε παρακάτω.

«Hello Sir,
please find attached a document with the answers to your questions, the password is the same we used last time.
With reference to your last email, I would like to better understand:
Are you talking about a proof of concept before the purchase or are you referring to a “renting solution”
Please consider that the renting is not possible.
Inside the document I gave you a rough estimation of how much the configuration you indicated would cost.
Kindly let me know how you would like to move forward.

Best regards, Massimiliano Luppi, Key Account Manager»

Την ίδια ημέρα, Τρίτη 18 Νοεμβρίου του 2014, στις 18:16 ο «Ανδρέας» απάντησε. Η απάντηση έχει αρκετό ενδιαφέρον καθώς είναι αρκετά έντονη σε ...τόνο. Ο «Ανδρέας» περιγράφει πως η λύση τους είναι εξαιρετική αλλά η τιμή είναι υπερβολικά ακριβή και λυπάται που δεν θα έχει την ευκαιρία να την χρησιμοποιήσει. Έπειτα συνεχίζει με μία περίεργη ερώτηση, «γιατί είναι τόσο ακριβή;», δηλώνοντας ότι μπορεί να βρει συστήματα υποκλοπής για μερικές εκατοντάδες Ευρώ αλλά όχι με τις δυνατότητες του RCS Galileo και δε πιστεύει ότι το Υπουργείο του μπορεί να βρει αυτά τα χρήματα σήμερα.

«Hi
The software and solutions is excellent! The price is out of the question!! I am very sorry that I will not have the opportunity to manage and use such a software and solution!
Why is so expensive ? Meaning someone can find in the market other solutions –maybe no so advanced but in general can do some job with only few thousands and maybe less
Some keyloggers in market is only few hundred euros ..offcourse not with the same functionality but…. I don’t think that our ministry in now days can pay such amount of money is impossible!

Andreas»

Η τελευταία επικοινωνία ήταν τη Τετάρτη 19 Νοεμβρίου του 2014 στις 12:29 από το κύριο Μ. Λούπι που ευχαριστεί τον «Ανδρέα» που αναγνωρίζει το ποιότητα του RCS Galileo. Στη συνέχεια του αναλύει πως η Hacking Team ήταν η πρώτη εταιρία που έφτιαξε κάτι τέτοιο και έχει πελάτες πάνω από 50 κυβερνήσεις παγκοσμίως. Επίσης, του εξηγεί πως οι λύσεις των λίγων εκατοντάδων Ευρώ δε συγκρίνονται σε ποιότητα και αξιοπιστία. Του εξηγεί πως το RCS Galileo μπορεί να επιτίθεται, να μολύνει, και να παρακολουθεί υπολογιστές και κινητά χωρίς να εντοπίζεται, υποστηρίζει και τα τρία δημοφιλή λειτουργικά συστήματα (Windows, OS X, και Linux), όπως επίσης και δημοφιλή κινητά (Android, iOS, Blackberry, και Windows), και δίνει εύκολη πρόσβαση σε όλα τα δεδομένα του στόχου όπως συνομιλίες Skype, μέσα κοινωνικής δικτύωσης, που βρίσκεται ο στόχος, κρυφές καταγραφές από το μικρόφωνο, κτλ. Τέλος του περιγράφει πως το RCS Galileo μπορεί επίσης να κάνει αυτόματη συσχέτιση για να βρει ενδιαφέροντα δεδομένα για το στόχο της υπηρεσίας, και ασφαλώς η εταιρία είναι ανοικτή σε συζητήσεις για να δουν εάν μπορούν να κάνουν κάποια καλύτερη τιμή.

«Hello Sir,
I’m happy to know that you realize how truly developed and advanced our solution is.
With reference to your concern about the price, please note that HackingTeam has been the first company to develop such kind of solution, because of this we are market leaders in this sector with more than 50 customers all over the world.
As you have seen from the solution description I sent you, we are not talking about a keylogger, one of those cheap solution that can be bought on internet for few hundreds euros.
Such solution are not only cheap but also not reliable: the collected date will pass to a third party servers, this means that your investigations will rely on a solution you cannot control.
Remote control system is designed to attack, infect and monitor target PCs and Smartphones, in a stealth way.
It allows you to covertly collect data from the most common desktop operating systems, such as:
-Windows
-OS X
-Linux

Furthermore, Remote Control System can monitor all the modern smartphones:
-Android
-iOS
-Blackberry
-Windows Phone

Once a target is infected, you can access all the information, including:
-Skype calls
-Facebook, Twitter, WhatsApp, Line, Viber and many more
-device location
-files
-screenshots
-microphone
-and much more.

To protect your operations, resistance and invisibility to the major antiviruses systems is integral to the solution.
Galileo also introduces Intelligence, a module designed to correlate the collected information, to speed up your investigation and highlight relevant connections.
Last but not least, i would be happy to evaluate with you the budget limitations you have in order to see how we can address the issue.

Best regards, Massimiliano Luppi Key Account Manager»

ΣΧΟΛΙΟ "ΚΟΥΡΗΤΗΣ": ΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ... ΤΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΙΟΤΗΤΑ, ΓΕΝΙΚΗ ΜΟΡΦΩΣΗ, ΧΡΗΣΗ ΤΗΣ ΑΓΓΛΙΚΗΣ, ΣΥΝΤΑΞΗ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗΣ ΑΛΛΗΛΟΓΡΑΦΙΑΣ-ΚΕΙΜΕΝΟΥ ΚΑΙ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΗ ΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΣΤΟ ΝΑ ΞΕΡΕΙ ΤΙ ΖΗΤΑ ΚΑΙ ΤΙ ΣΥΖΗΤΑ ΜΕ ΤΟΝ ΙΤΑΛΟ,  ΟΣΟ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΡΗΣΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΩΝ, ΑΝΑΣΦΑΛΩΝ ΚΑΤΑ 1000%  ΤΟΥ ΦΕΡΟΜΕΝΟΥ ΩΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥ ΤΗΣ Ε.Υ.Π.

Η ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΠΡΟΕΡΧΕΤΑΙ ΑΠΟ ΕΝΑ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΕ ΠΑΝΤΑ ΠΟΛΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ ΘΕΜΑΤΑ. ΕΔΩ: https://defensegr.wordpress.com/2018/05/15/eyp-epikoinwnia-me-th-hacking-team/

Υ.Γ: ΕΝΑ ΕΡΩΤΗΜΑ-ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΧΘΕΣΙΝΟ "ΣΟΟΥ"-ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ  ΜΕ ΤΟΝ ΦΟΡΗΤΟ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ ΤΟΥ ΑΝΕΓΚΕΦΑΛΟΥ ΚΑΙ ΜΙΚΡΟΝΟΟΥ ΤΣΙΠΡΑ ΠΟΥ ΚΑΝΑΤΕ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ. Windows 10 ΕΧΕΙ ΕΓΚΑΤΑΣΤΗΣΕΙ; ΑΝ ΝΑΙ, ΕΧΕΙ ΑΠΟΔΕΧΤΕΙ ΤΗΝ ΠΑΓΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΗΣ Microsoft ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΑΠΟΣΤΕΛΛΕΙ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΧΡΗΣΗΣ (ΚΑΙ ΑΛΛΑ), ΣΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ, ΟΠΩΣ ΟΛΟΙ ΟΙ ΧΡΗΣΤΕΣ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟΥ. ΓΙΑ ΠΟΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΙΛΑΤΕ ΛΟΙΠΟΝ; ΠΟΣΟΙ ΑΛΛΟΙ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟΙ, ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΙ κ.λ.π ΣΕ ΚΡΙΣΙΜΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟ ΙΔΙΟ; ΜΗΠΩΣ ΣΚΕΦΤΗΚΕ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΜΙΑ ΕΙΔΙΚΗ ΕΚΔΟΣΗ ΤΩΝ Windows 10, ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΟΛΟΙ, ΟΣΟΙ ΣΚΕΦΤΟΝΤΑΙ ΣΟΒΑΡΑ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ Η ΙΔΙΑ Η Microsoft ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΣΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ; ΠΟΛΥ ΑΜΦΙΒΑΛΛΩ ΣΤΟ ΑΝ ΕΣΤΩ ΚΙ ΕΝΑΣ "ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ" ΑΣΧΟΛΗΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΘΕΜΑ.

ΣΧΕΤΙΚΟ: Ομολογία αδυναμίας ελέγχου ανομίας, παρακολουθήσεις με “βαλιτσάκια”

15 comments :

 1. Anonymous16/5/18 21:09

  ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ,ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΤΣΙ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙ ΤΗΝ ΑΓΓΛΙΚΗ ΚΑΙ Ο ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΗΣ ΤΟΥ ΚΩΜΙΚΟΤΡΑΓΙΚΟΥ ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΥ (''ONE SBAR 2 TRYGONS'' HTOI ''KILL 2 BIRDS WITH ONE STONE'')...ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΤΟΥ ΦΟΡΗΤΟΥ Η/Υ,ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΗ ΠΩΣ ΕΧΕΙ ΤΑ WINDOWS 10 HOME.ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ, ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΑΤΟ ΤΟ ΒΑΡΕΛΙ ΤΕΛΙΚΑ!ΕΜΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΝΑ Τ'ΑΝΕΧΟΜΑΣΤΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ;;;

  -ΔΗΜΗΤΡΑ-

  ReplyDelete
 2. Anonymous17/5/18 18:21

  @-ΔΗΜΗΤΡΑ-

  ΠΟΙΟΙ ΕΜΕΙΣ; ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΟΜΟΙΟΦΡΟΝΕΣ; ΔΛΔ ΕΓΩ ΕΣΥ ΚΑΙ ΜΕΡΙΚΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΑΚΟΜΗ ΕΛΛΗΝΩΝ; ΜΑ ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΟΥΤΕ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ, ΟΥΤΕ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ , ΟΥΤΕ ΤΗΝ ΕΠΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΚΗ ΔΥΝΑΜΗ ΝΑ ΠΕΙΣΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΠΟΛΛΟΥΣ ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΝ-ΣΥΝΟΔΕΥΣΟΥΝ ΟΥΤΕ ΑΠΟ ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ ΤΗΝ ΑΠΟΛΥΤΗ ΔΥΝΑΜΗ ΝΑ ΕΠΙΒΑΛΛΟΥΜΕ ΤΗΝ ΘΕΛΗΣΗ ΜΑΣ.

  ΑΣΧΕΤΟ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΜΟΥ. ΔΕΣ ΔΥΟ ΠΟΛΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΣΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ:
  http://www.naftemporiki.gr/story/1350990/rompot-pou-kinountai-xoris-mpataria-kai-moter
  http://www.naftemporiki.gr/story/1349110/panisxuro-uliko-apo-nanoines-kuttarinis

  Ο ΕΠΟΜΕΝΟΣ ΑΙΩΝΑΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΝΕΑ "ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗ " ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΣΤΗΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΥΛΙΚΩΝ. ΤΑ ΕΓΓΟΝΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΣΕΓΓΟΝΑ ΜΑΣ ΑΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΙ ΕΧΟΥΝ ΕΠΙΒΙΩΣΕΙ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΣΤΑΣΗ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΟΣΟ ΕΜΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΕΣΑΙΩΝΑ. ΤΕΤΟΙΑ ΥΛΙΚΑ ΗΔΗ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΠΛΑ Η ΕΚΤΕΤΑΜΕΝΗ ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ ΑΚΟΜΗ "ΜΠΡΟΣΤΑ". ΕΝΔΥΜΑΤΑ ΤΕΤΟΙΑ ΘΑ ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΛΑΙΚΗ . ΘΕΡΜΙΚΩΣ ΑΠΑΓΩΓΙΚΑ-ΕΠΑΓΩΓΙΚΑ, ΜΕΤΑΒΛΗΤΗΣ ΜΟΡΙΑΚΗΣ ΣΥΝΘΕΣΗΣ, ΧΡΩΜΑΤΟΣ, ΣΧΗΜΑΤΟΣ, ΠΥΚΝΟΤΗΤΟΣ ΜΕ ΙΚΑΝΟΤΗΤΕΣ ΑΥΤΟΕΠΙΔΙΟΡΘΩΣΗΣ ΚΑΙ ΠΟΥ ΘΑ ΑΠΑΙΤΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΤΕΛΟΥΝ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΕΣ ΕΙΤΕ ΚΑΘΟΛΟΥ ΕΙΤΕ ΕΛΑΧΙΣΤΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ. ΚΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΜΑΖΙΚΗ ΠΑΡΑΓΩΓΗ.

  ΠΕΡΙΤΤΟ ΝΑ ΣΟΥ ΑΝΑΦΕΡΩ ΠΟΣΕΣ ΑΛΛΑΓΕΣ ΘΑ ΕΠΙΦΕΡΟΥΝ ΤΕΤΟΙΕΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΕΣ. ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ...ΟΛΑ ΜΑ ΟΛΑ ΤΑ ΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΤΩΡΑ ΒΑΛΟΥΜΕ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΙΚΑΝΑ ΝΑ ΔΙΑΠΕΡΑΣΟΥΝ ΑΥΤΑ ΤΑ ΥΛΙΚΑ ή ΘΑ ΕΠΙΦΕΡΟΥΝ ΑΔΙΟΡΑΤΕΣ ΖΗΜΙΕΣ ΠΟΥ ΜΕΤΑ ΘΑ ΑΥΤΟΕΠΙΔΙΟΡΘΩΝΟΝΤΑΙ. ΘΑ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΝΑ ΑΝΑΠΤΥΧΘΟΥΝ ΝΕΑ ΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΙΤΕ ΘΑ ΠΑΡΕΜΒΑΛΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΕΜΠΟΔΙΖΟΥΝ ΤΙΣ ΙΔΙΟΤΗΤΕΣ ΤΩΝ ΥΛΙΚΩΝ ΕΙΤΕ ΘΑ ΤΑ ΑΠΟΔΟΜΟΥΝ ΜΟΡΙΑΚΩΣ ΤΕΛΕΙΩΣ. ΣΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΩ ΠΩΣ ΤΕΤΟΙΑ "ΟΠΛΑ" (ΣΦΑΙΡΙΔΙΑ ΚΙ ΑΛΛΑ ΒΛΗΜΑΤΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΚΤΙΝΕΣ) ΜΟΡΙΑΚΗΣ ΑΠΟΔΟΜΗΣΗΣ, ΗΔΗ ΑΝΑΠΤΥΣΣΟΝΤΑΙ ΣΤΙΣ ΗΠΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΚΙΝΑ.

  ΚΟΥΡΗΤΗΣ

  ReplyDelete
 3. Anonymous17/5/18 19:30

  ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ,ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΥΡΙΩΣ...ΘΕΛΕΙ ΠΟΛΛΑ € ΓΙΑ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ!ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΣΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ,ΑΝ ΚΑΙ ΝΟΜΙΖΩ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΝΕΙ ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΑΡΚΕΤΕΣ ΦΟΡΕΣ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΓΙΑ ΜΗ ΤΡΟΦΟΔΟΤΟΥΜΕΝΑ ΡΟΜΠΟΤ ΚΑΙ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΥΠΕΡ-ΥΛΙΚΩΝ/ΕΠΙΦΑΝΕΙΩΝ.ΓΙΑ ΑΚΤΙΝΕΣ ΜΟΡΙΑΚΗΣ ΑΠΟΔΟΜΗΣΗΣ ΕΙΧΑ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΑ,ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΣΦΑΙΡΙΔΙΑ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥ ΤΥΠΟΥ ΒΛΗΜΑΤΑ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΩ.ΥΛΙΚΟ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ ΔΛΔ...ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΠΟΙΑ ΒΗΜΑΤΑ Θ'ΑΠΟΔΟΜΗΣΟΥΜΕ ΤΑ ΝΥΝ ''ΒΛΗΜΑΤΑ'' ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ!

  -ΔΗΜΗΤΡΑ-

  ReplyDelete
 4. Anonymous17/5/18 20:36

  1) ΤΡΑΠΕΖΑ (ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ ΚΥΡΙΩΣ ΣΤΗΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΚΑΙ ΣΕ ΓΑΙΕΣ).
  2) ΔΙΑΥΛΟΣ (ΕΛΛΗΝΙΣΤΙ ΚΑΝΑΛΙ)
  3) 13 (ΟΣΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ) ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ "ΠΑΡΟΧΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ"
  4) ΕΠΑΦΕΣ ΜΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΕΓΙΣΤΑΝΕΣ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΣΤΗΡΙΞΗ, ΥΠΟ-ΣΤΗΡΙΞΗ. ΔΟΥΝΑΙ ΚΑΙ ΛΑΒΕΙΝ.
  5) ΠΛΗΡΩΜΕΣ (ΕΜΜΕΣΑ ΚΑΙ ΑΜΕΣΑ) ΣΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ ΚΙ ΑΛΛΟΥΣ ΚΡΕΤΤΙΝΟΥΣ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ, ΣΕ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΣΕ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟΥΣ
  6) ΧΤΙΣΙΜΟ ...ΟΠΑΔΙΚΗΣ ΒΑΣΗΣ ΔΕΚΑΔΩΝ ΧΙΛΙΑΔΩΝ (ΕΔΩ ΙΣΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΤΟΥΜΕ ΤΟ ΣΕΝΑΡΙΟ ΑΓΟΡΑΣ ΚΑΠΟΙΟΥ ΜΕΓΑΛΟΥ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ), ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΑΥΤΟ ΠΛΗΡΩΜΕΣ ΣΕ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΑΘΛΗΤΙΚΟΥΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥΣ ΣΕ ...ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ ΓΙΑ ΜΑΣ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΑ.
  7) ΙΔΡΥΣΗ ΚΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΥ(ΩΝ) ΙΔΡΥΜΑΤΟΣ. ΟΜΟΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΑΛΛΩΝ ΣΥΛΛΟΓΩΝ.
  8) ΕΚΔΟΤΙΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ, (ΤΥΠΟΓΡΑΦΕΙΟ ΚΑΙ ΠΙΕΣΤΗΡΙΟ) ΣΥΝΑΦΗΣ ΜΕ ΤΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ ΚΑΙ ΑΞΙΕΣ ή ΕΙΣΔΟΧΗ ΣΕ ΚΑΠΟΙΝ ΗΔΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΝ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΜΕΤΟΧΙΚΟΥ ΚΕΦΑΛΑΙΟΥ ΤΟΥ.
  9) ΔΙΑΣΥΝΣΕΣΗ ΜΕ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ή ΑΝ ΑΥΤΟ ΚΑΤΑΣΤΕΙ ΕΦΙΚΤΟ ΙΔΡΥΣΗ ΔΙΚΟΥ ΜΑΣ. ΟΜΟΙΩΣ ΙΔΡΥΣΗ ΙΔΙΩΤΙΚΩΝ ΣΧΟΛΕΙΩΝ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ. ΕΝΑ ΣΧΟΛΕΙΟ ΑΝΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΕΙΣΔΟΧΗ ΜΑΘΗΤΩΝ ΑΝΑΛΟΓΑ ΜΕ ΤΟΝ ΔΕΙΚΤΗ ΕΥΦΥΙΑΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΜΕ ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΗ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΑΤΑΓΩΓΗ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΥΟ ΓΟΝΕΙΣ. ΧΩΡΙΣ ΔΙΔΑΚΤΡΑ. ΑΥΤΟΙ ΘΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΕΞΑΛΛΟΥ.
  10) ΚΑΘΟΔΟΣ ΣΕ ΕΚΛΟΓΕΣ. ΔΙΟΡΘΩΤΙΚΗ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΗΝ 1η ΘΗΤΕΙΑ. ΕΜΦΑΣΗ ΣΤΗΝ ΠΑΙΔΕΙΑ.

  ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΑΠΟ ΤΟ 146π.χ

  ΟΛΑ ΞΕΚΙΝΟΥΝ ΜΕ ΜΟΛΙΣ 600.000.000 ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΗΣ ΓΙΝΟΝΤΑΙ Χ10 ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΧΑΝΕΙΣ ΤΗΝ ΠΙΣΤΟΛΗΠΤΙΚΗ ΣΟΥ ΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΧΤΥΠΟΥΝ "ΚΑΜΠΑΝΑΚΙΑ" ΣΕ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟΥΣ ΚΙ ΑΛΛΟΥΣ ΕΛΕΓΚΤΙΚΟΥΣ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΥΣ. ΕΧΕ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΥΠΟΨΙΝ ΣΟΥ ΠΩΣ ΑΝ ΑΥΤΑ ΤΑ ΑΡΧΙΚΑ 600 ΤΑ ΣΠΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΣΕ 2-3 ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΟΝΟΜΑΣΕΙΣ "ΟΜΙΛΟ" ΤΟΤΕ ΚΑΘΕ ΜΙΑ ΑΠΟ ΑΥΤΕΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΑ 600 Χ10 ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΙΣ ΚΑΛΥΨΕΙΣ (ΣΤΑ ΧΑΡΤΙΑ) ΤΩΝ ΥΠΟΛΟΙΠΩΝ ή ΑΝ ΕΓΓΥΗΘΟΥΝ ΤΡΙΤΟΙ ΓΙΑ ΑΥΤΕΣ. ΣΕ ΚΑΘΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΚΑΙ Η ΜΙΑ ΤΡΑΠΕΖΑ ΕΠΑΡΚΕΙ.

  600 Χ3 Χ10 ΔΛΔ. ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΓΕΛΟΥΣΑ ΜΕ ΤΟΝ ΣΩΡΡΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΛΟΒΟΤΟΜΗΜΕΝΟΥΣ ΟΠΑΔΟΥΣ ΤΟΥ ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΑΝ ΠΩΣ ΑΝ ΟΝΤΩΣ ΕΙΧΕ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΩΣ 1ο ΠΟΥ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ , ΗΤΑΝ ΤΡΑΠΕΖΑ.

  ΚΟΥΡΗΤΗΣ

  ReplyDelete
 5. Anonymous17/5/18 20:58

  ΑΠΟ ΕΝΑ ΝΕΦΡΟ ΝΑ ΠΟΥΛΗΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΤΟ ΠΟΣΟ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΝΕΤΑΙ!ΑΛΛΗ ΙΔΕΑ ΔΕΝ ΕΧΩ...

  -ΔΗΜΗΤΡΑ-

  ReplyDelete
 6. Anonymous21/5/18 19:03

  http://enneaetifotos.blogspot.gr/2018/05/blog-post_21.html

  -ΔΗΜΗΤΡΑ-

  ReplyDelete
 7. Anonymous23/5/18 06:52

  Κουρητη,
  Καποιος ειχε πει οτι σε παλαιοτερους χρονους η τεχνολογια ειχε αναπτυχθει σε μεγιστο βαθμο στο πλανητη, αποτελεσμα, η ανθρωποτητα κατεστραφει και μετα οι Ελληνες ιερεις κρατησαν μονο την αρχιτεκτονικη. Εχεις καποιο σχόλιο γι' αυτην τη θεωρια φαντασιας οπως ακουγεται;
  Για την αλλη θεωρια που λεει οτι καθε 2500 χρονια περιπου αλλαζει το ζωδιο και στο μεταιχμιο συγκρουονται οι παλαιοζωδιακοι με τους νεοζωδιακους; Τωρα λεει εχουμε μπει ή μπαινουμε στο ζωδιο του υδροχοου..
  Για το δικτυο 5G, εχεις να μας δωσεις πληροφοριες; Τι δεινά θα μας προσφέρει εκτος απο τη πληρη παρακολουθηση μας; Και ποτε θα εφαρμοστει;
  Τελος, εχεις να μας δωσεις καποια προβλεψη για το πως στο καλο θα πεσει αυτο το υπερσυστημα που ελεγχει ολο το πλανητη; (αν πεσει και δε μεταλαχτει προσφεροντας ενα κοσμο εικονικης πραγματικοτητας μετα την καταστροφη που ετοιμαζει οπως υπαινισεσαι και εσυ αν δεν κανω λαθος)
  Ευχαριστω,
  Μενιος

  ReplyDelete
 8. Anonymous23/5/18 11:11

  1) ΕΝΔΕΙΞΕΙΣ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΗ ΠΡΟΟΔΟ ΣΕ ΠΑΡΕΛΘΟΝΤΕΣ ΧΙΛΙΕΤΙΕΣ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΔΕΚΑΔΕΣ "ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΑ ΕΥΡΗΜΑΤΑ" ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΜΦΑΝΩΣ ΕΚΤΟΣ ΤΟΠΟΥ ΚΑΙ ΧΡΟΝΟΥ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΚΡΑΤΟΥΣΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΘΕΩΡΗΣΗ ΤΩΝ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ. ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΚΙΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΗ ΠΡΟΟΔΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΟΣ, ΔΙΟΤΙ ΘΑ ΗΤΑΝ ΣΑΝ ΝΑ ΚΑΚΙΖΟΥΜΕ ΤΟ ΟΠΛΟ, ΤΟ ΜΕΣΟ, ΣΕ ΕΝΑΝ ΦΟΝΟ. ΧΕΙΡΙΣΤΗΣ ΚΑΙ ΑΠΟΛΥΤΑ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ. ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΝΟΥΜΕ ΙΔΙΑΙΤΕΡΗ ΣΗΜΑΣΙΑ ΣΤΟ ΧΤΙΣΙΜΟ ΑΠΟ ΝΩΡΙΣ , ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ, ΙΣΧΥΡΟΥ ΑΞΙΑΚΟΥ ΠΛΕΓΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΙΣΧΥΡΩΝ ΑΡΧΩΝ. ΑΥΤΟ ΕΠΙΤΥΓΧΑΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΜΟΡΦΩΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΙΔΕΙΑ. ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΜΩΣ ΠΩΣ ΟΣΟ ΕΞΕΛΙΣΕΤΑΙ Η ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΤΕΙΝΟΥΝ ΟΛΟΙ ΝΑ ΑΠΑΞΙΟΥΝ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΤΗΝ ΜΟΡΦΩΣΗ. ΑΡΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΠΙΘΑΝΟ ΝΑ ΕΠΑΝΑΛΟΥΒΕ ΤΟΝ ΚΥΚΛΟ. ΕΓΩ ΠΑΝΤΩΣ ΕΙΜΑΙ ΠΛΗΡΩΣ ΑΝΤΙΘΕΤΩΣ ΣΤΟ "ΦΡΕΝΑΡΙΣΜΑ" ΤΗΣ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΗΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗΣ ΠΡΟΟΔΟΥ ΑΚΟΜΗ ΚΙ ΑΝ ΔΙΑΦΩΝΩ ΜΕ ΤΟ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΚΟΠΟ.

  2) ΚΑΘΕ ΕΠΟΧΗ ΕΧΕΙ ΕΝΑ ΕΜΒΛΗΜΑ ή ΕΝΑ ΕΜΒΛΗΜΑΤΙΚΟ ΣΤΟΙΧΕΙΟ. ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΟΥ ΤΑΥΡΟΥ ΟΙ ΜΙΝΩΙΤΕΣ ΕΙΧΑΝ ΤΑΥΡΟΥΣ ΚΑΙ ΚΕΡΑΤΑ ΩΣ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΤΟΥΣ. ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΟΥ ΚΡΙΟΥ, ΠΟΥ ΤΗΝ ΔΙΑΔΕΧΤΗΚΕ, Ο ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΕΙΧΕ ΣΤΟ ΚΡΑΝΟΣ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ ΚΡΙΟΥ. Η ΕΠΟΧΗ ΤΩΝ ΙΧΘΥΩΝ ΑΡΧΙΣΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΧΡΙΣΤΑΝΟΥΣ ΝΑ ΥΙΟΘΕΤΟΥΝ ΤΟΥΣ ΙΧΘΕΙΣ. Η ΣΦΙΓΓΑ ΤΗΣ ΑΙΓΥΠΤΟΥ ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΟΥ ΛΕΟΝΤΟΣ. ΜΕΤΑΞΥ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΕΠΟΧΗΣ ΚΑΙ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΟΥ ΤΑΥΡΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ..."ΚΕΝΟ" ΠΡΑΓΜΑ ΠΟΥ ΙΣΩΣ ΔΗΛΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΠΟΥΣΙΑ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΛΟΓΩ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΗΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ. ΑΡΑ ΚΑΡΚΙΝΟΣ ΚΑΙ ΔΙΔΥΜΟΙ (ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΣΧΕΔΟΝ 5-5,5 ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ) ΕΧΟΥΜΕ ΟΠΙΣΘΟΧΩΡΗΣΗ. ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΕΣ ΤΟΥ ΛΕΟΝΤΟΣ ΕΠΟΧΕΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΘΟΛΟΥ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΑΝΑΦΟΡΕΣ. ΜΟΝΟΝ ΕΛΑΧΙΣΤΟΙ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΟΜΙΛΗΣΟΥΝ ΓΙΑ ΑΥΤΕΣ ΚΑΙ ΣΥΝΗΘΩΣ ΔΕΧΟΝΤΑΙ ΕΝΤΟΝΗ ΧΛΕΥΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ.

  ΓΥΡΩ ΣΤΟ 2500-2600μ.χ ΘΑ ΜΠΟΥΜΕ ΣΤΟΝ ΥΔΡΟΧΟΟ. ΕΧΟΥΜΕ ΑΚΟΜΗ. ΟΙ ΑΛΛΑΓΕΣ ΤΩΝ ΘΕΩΝ (ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΟΙ ΠΟΛΛΟΙ ΥΙΟΘΕΤΟΥΝ) ΕΓΩ ΝΟΜΙΖΩ ΠΩΣ ΠΡΟΚΥΠΤΟΥΝ ΩΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΠΟΛΛΩΝ ΠΑΡΑΓΟΝΤΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΕΞΑΙΤΙΑΣ ΤΗΣ ΑΛΛΑΓΗΣ ΤΟΥ ΖΩΔΙΑΚΟΥ. ΙΣΩΣ Η ΣΚΕΨΗ ΤΩΝ ΠΟΛΛΩΝ ΝΑ ΔΟΜΕΙΤΑΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΕΞΑΙΤΙΑΣ ΤΗΣ ΑΛΛΑΓΗΣ ΤΗΣ ΚΟΣΜΙΚΗΣ ΑΚΤΙΝΟΒΟΛΙΑΣ ΠΙΟΥ ΔΕΧΟΝΤΑΙ ΣΕ ΚΑΘΕ ΕΠΟΧΗ; ΙΣΩΣ, ΜΠΟΡΕΙ. ΒΕΒΑΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΕΝΔΟΓΕΝΕΙΣ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ (ΕΠΙΠΕΔΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ , ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΚΑΙ ΑΛΛΗΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΗΣ ΕΞΕΛΙΞΕΩΣ) ΤΕΙΝΟΥΝ ΝΑ ΕΠΙΔΡΟΥΝ ΜΑΖΙΚΑ . ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΑΝ ΟΝΤΩΣ ΟΙ ΠΟΛΛΟΙ ΠΕΙΣΤΟΥΝ ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΘΕΟ-ΘΕΟΥΣ Ο ΝΕΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΑΦΕΛΛΟ, ΕΡΜΑΦΡΟΔΙΚΟ ΤΡΑΒΕΣΤΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑ ΔΙΟΤΙ ΓΙΑ ΕΚΕΙ ΠΙΕΖΕΙ ΤΟ ΠΛΗΘΟΣ, ΤΟΥ ΟΠΟΙΟΥ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΔΙΑΜΟΡΦΩΝΟΥΝ ΚΑΤΙ ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΕΡΓΟΙ ΤΥΠΟΙ ΠΟΥ ΒΕΒΑΙΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΕΙΧΑΝ ΠΑΝΤΑ ΕΝΑΝ ΚΑΙ ΜΟΝΟ "ΘΕΟ". (ΟΧΙ ΔΕΝ ΜΙΛΩ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ, ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΡΓΑΝΑ).

  ReplyDelete
 9. Anonymous23/5/18 11:22

  3) ΕΙΔΙΚΟΤΕΡΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΔΕΝ ΕΧΩ, ΜΟΝΟΝ ΟΤΙ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ. Η ΜΙΚΡΟΚΥΜΑΤΙΚΗ ΑΚΤΙΝΟΒΟΛΙΑ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΟ ΤΙ ΒΛΑΒΕΡΕΣ ΕΠΙΔΡΑΣΕΙΣ ΕΧΕΙ ΠΑΝΩ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥΣ. ΟΙ ΑΡΧΕΣ ΔΕΝ ΑΛΛΑΞΑΝ. ΤΟ 5G (ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΤΗΝ ΤΑΧΥΤΗΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΟΡΟΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟΝ) ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ ΠΟΛΥ ΠΙΟ ΕΠΙΒΛΑΒΕΣ ΑΠΟ ΤΑ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ 5G . ΤΟ ...6G ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΗ ΠΙΟ ΕΠΙΒΛΑΒΕΣ. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ Ο ΤΡΟΠΟΣ ΜΕΤΑΔΟΣΗΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΜΕ ΣΕ ΑΛΛΑ. ΑΥΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΦΥΣΙΚΗ-ΒΙΟΛΟΓΙΚΗ ΕΠΙΔΡΑΣΗ. ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ ΥΦΙΣΤΑΜΕΘΑ ΟΛΟΙ ΜΕ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΚΑΙ Η ΧΡΗΣΗ ΤΗΣ ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛΕΦΩΝΙΑΣ ΑΠΛΑ ΕΚΑΝΕ ΤΗΝ ΖΩΗ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΠΟΛΥ ΠΙΟ ΕΥΚΟΛΗ. ΟΙ ΠΟΛΛΟΙ ΔΕΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΘΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΘΟΥΝ. ΕΞΑΙΤΙΑΣ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΠΑΡΑΔΟΧΗΣ ΤΕΙΝΕΙ ΝΑ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙ ΩΣ ΑΑΣΦΑΛΕΣΤΕΡΙΟΣ ΤΡΟΠΟΣ ΑΝΤΙ-ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗΣ, ΟΧΙ Η ΑΠΟΦΥΓΗ ΑΛΛΑ ΤΟ "ΚΡΥΨΙΜΟ" ΣΤΟ ΠΛΗΘΟΣ, ΠΟΥ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΠΩΣ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΦΕΡΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΣ ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΕΣ ΣΥΣΚΕΥΕΣ ΚΑΙ ΛΥΣΕΙΣ ΠΟΥ ΘΑ ΣΕ ΚΑΝΟΥΝ ΝΑ ΞΕΧΩΡΙΖΕΙΣ ΕΙΤΕ ΟΠΤΙΚΑ, ΕΙΤΕ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΨΗΦΙΑΚΟΥ ΣΟΥ ΑΠΟΤΥΠΩΜΑΤΟΣ. ΕΚ ΠΕΙΡΑΣ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΩ ΑΝΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΜΕΙΚΤΕΣ ΛΥΣΕΙΣ ΔΛΔ ΕΙΤΕ ΠΛΗΡΩΣ ΑΠΟΦΕΥΓΩ ΤΗΝ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ ΕΙΤΕ ΑΝΑΜΕΙΓΝΥΟΜΑΙ ΜΕ ΤΟ ΠΛΗΘΟΣ ΑΝΑΛΟΓΑ ΜΕ ΤΟΝ ΣΚΟΠΟ,ΤΟΝ ΣΤΟΧΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΧΩΡΟ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΠΟΙΗΘΩ.

  ReplyDelete
 10. Anonymous23/5/18 11:30

  4) Η ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΗ ΑΚΡΙΒΩΣ ΔΙΟΤΙ ΑΝΕΦΕΡΕΣ ΤΗΝ ΛΕΞΗ "ΥΠΕΡΣΥΣΤΗΜΑ". ΑΥΤΟ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟΝ ΟΙ ΔΟΜΕΣ ΠΟΥ ΟΙ ΠΟΛΛΟΙ ΑΝΤΙΛΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΠΟΥ ΑΝ ΤΙΣ ΑΝΤΙΛΗΦΘΟΥΝ ΘΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΟΥΝ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΕΣ , ΝΟΜΙΖΟΝΤΑΣ ΠΩΣ ΕΤΣΙ ΘΑ ΓΛΥΤΩΣΟΥΝ. ΟΛΟΣ Ο, ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΗΛΙΑΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΕΧΕΙ ΠΑΓΙΔΕΥΤΕΙ ΚΑΙ ΕΛΑΧΙΣΤΟΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΔΙΑΦΥΓΟΥΝ. ΔΕΝ ΖΟΥΜΕ ΣΕ ΜΙΑ ΕΙΚΟΝΙΚΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΑΛΛΑ ΖΟΥΜΕ ΥΠΟ ΚΑΤΑΣΤΟΛΗ ΜΕ ΚΟΛΟΒΩΜΕΝΕΣ ΒΑΣΙΚΕΣ ΙΚΑΝΟΤΗΤΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΣΕ ΑΤΕΡΜΟΝΟΥΣ ΚΥΚΛΟΥΣ ΚΑΙ ΕΠΑΝΑΛΗΨΕΙΣ ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΘΕΑΤΡΙΚΟΥ ΔΡΩΜΕΝΟΥ. Η ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΟΛΩΝ , ΟΛΟ ΤΟ ΕΡΓΟ, Η ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΚΑΙ ...ΑΛΛΑ, ΣΥΛΛΕΓΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΕΠΕΞΕΡΓΑΖΟΝΤΑΙ.

  ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΩ ΕΠΙ ΑΥΤΩΝ.

  ΑΝ ΑΠΛΑ ΑΝΑΦΕΡΕΣΑΙ ΣΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΣΕΣ ΚΑΤΑ ΠΑΡΑΛΗΨΗ ΤΟΝ ΟΡΟ "ΥΠΕΡΣΥΣΤΗΜΑ" ΤΟΤΕ Η ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΣΗ ΤΩΝ ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΘΑ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ (ΝΑΙ ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΔΕΝ ΚΑΝΩ ΠΛΑΚΑ) ΣΤΑ ΙΔΙΑ ΣΚΑΤΑ ΜΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΥΠΟΛΟΙΠΕΣ ΔΥΤΙΚΕΣ ΧΩΡΕΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΘΑ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΚΑΝΟΝΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΟΜΑΛΟΤΗΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΟΛΛΟΥΣ.

  ΚΟΥΡΗΤΗΣ

  ReplyDelete
 11. Anonymous24/5/18 17:04

  Καλησπέρα,
  Γράφεις : "ΤΟ ΠΛΗΘΟΣ, ΤΟΥ ΟΠΟΙΟΥ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΔΙΑΜΟΡΦΩΝΟΥΝ ΚΑΤΙ ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΕΡΓΟΙ ΤΥΠΟΙ ΠΟΥ ΒΕΒΑΙΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΕΙΧΑΝ ΠΑΝΤΑ ΕΝΑΝ ΚΑΙ ΜΟΝΟ "ΘΕΟ". (ΟΧΙ ΔΕΝ ΜΙΛΩ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ, ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΡΓΑΝΑ)."
  Ποιοί είναι αυτοί οι πολύ περίεργοι τύποι;
  Τα "πρωτόκολλα" έχουν πλέον εφαρμοστεί σε όλο τον πλανήτη και πιστεύεις ότι είναι απλά "όργανα";
  Α.Α.

  ReplyDelete
 12. Anonymous24/5/18 20:31

  @ Α.Α.

  ΗΔΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΥΠΗΡΧΕ ΑΚΟΜΗ Η "ΙΣΧΥΣ" ΙΣΧΥΡΙΖΟΜΑΣΤΑΝ ΠΩΣ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ , ΟΙ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΕΒΡΑΙΟΙ ΕΙΧΑΝ ΜΕΤΑΤΡΑΠΕΙ ΣΕ ΟΡΓΑΝΑ ΤΩΝ ΣΙΝΩΝ (ΚΙΝΕΖΩΝ). Ο ΕΝΤΟΠΙΣΜΟΣ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΕΓΙΝΕ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΠΟΔΟΣΗ ΤΟΥ ΧΟΝΚ ΚΟΝΓΚ ΠΙΣΩ ΣΤΗΝ ΚΙΝΑ. ΙΣΧΥΡΙΖΟΜΑΣΤΑΝ ΩΣ ΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΣΥΝΕΧΙΖΩ ΝΑ ΙΣΧΥΡΙΖΟΜΑΙ ΕΓΩ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΠΩΣ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΣΙΝΕΣ (ΟΧΙ Ο ΑΠΛΟΣ ΛΑΟΣ) ΕΙΧΑΝ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΘΕΟ. ΣΙΝ-ΣΙΟΝ-ΣΙΝΕΣ. Η ΤΑΞΗ ΤΩΝ ΚΙΝΕΖΩΝ ΠΟΥ ΚΥΒΕΡΝΑ ΤΗΝ ΚΙΝΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΧΩΡΕΣ ΕΛΕΓΧΕΙ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΔΟΜΑΤΙΚΗΣ ΘΕΟΛΟΓΙΑΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΩΝ ΜΑΣΩΝΙΚΩΝ ΣΤΟΩΝ ΤΟΝ ΔΙΕΘΝΗ ΕΒΡΑΙΣΜΟ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΣΕΙΡΑ ΤΟΥ, ΚΑΙ ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΔΙΑΣΠΟΡΑΣ ΤΟΥ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΧΩΡΕΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΙΣΧΥΟΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΣΤΙΣ ΗΠΑ, ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΚΑΙ ΕΣΧΑΤΩΣ ΣΤΗΝ ΡΩΣΣΙΑ, ΕΠΙΔΡΑ ΥΠΕΡ ΤΩΝ ΣΙΝΙΚΩΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΛΕΓΜΑΤΑ ΣΧΕΣΕΩΝ.

  ΑΛΛΟΙ ΘΕΩΡΟΥΝ ΠΩΣ ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΑΥΤΗ Η ΔΙΑΜΑΧΗ ΑΦΟΡΑ ΙΕΡΑΤΕΙΑ (ΚΡΟΝΙΑ -ΔΙΟΣ) ΑΛΛΑ ΑΥΤΟ ΓΙΑ ΕΜΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΣΙΝΩΝ ΕΛΕΓΚΤΩΝ (ΑΣ ΤΟΥΣ ΟΝΟΜΑΣΟΥΜΕ ΜΑΝΔΑΡΙΝΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΝΝΕΝΟΟΥΜΑΣΤΕ) ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ. ΑΥΤΗ Η ΤΑΞΗ ΤΩΝ ΣΙΝΩΝ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΜΑΝΔΑΡΙΝΟΙ ΕΠΙ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΚΗΣ ΚΙΝΑΣ, ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΑΠΟΓΟΝΩΝ ΤΟΥΣ ΕΓΙΟΝΑΝ ΚΟΜΜΙΣΑΡΙΟΙ ΣΤΗΝ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΗ ΚΙΝΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΜΕ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΑ ΚΟΣΤΟΥΜΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΟΥΝ ΤΟ ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΑΝΟΙΓΜΑ-ΕΛΕΓΧΙΟ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ. ΑΡΡΧΙΚΩΣ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΘΕΩΡΟΥΣΑΝ ΠΩΣ ΣΥΜΜΑΧΟΥΣΑΝ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ ΑΛΛΑ ΤΩΡΑ ΕΦΤΑΣΑΝ ΣΕ ΣΗΜΕΙΟ ΚΑΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΖΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΕΞΕΛΙΞΗ ΤΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΣ. ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΔΙΚΕΣ ΤΟΥΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΟΙ ΣΙΝΕΣ ΘΑ ΕΞΟΝΤΩΣΟΥΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΥΣ ΤΕΛΕΙΩΣ ΔΙΟΤΙ ΑΥΤΟΙ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΠΟΛΛΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΥΣ ΣΚΟΠΟΥΣ ΤΟΥΣ.

  ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΑ ΟΡΓΑΝΑ ΤΩΝ ΚΙΝΕΖΩΝ ΚΟΣΤΟΥΜΑΤΩΝ ΜΑΝΔΑΡΙΝΩΝ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΚΑΙ ΟΙ ΤΡΙΑΔΕΣ (ΚΙΝΕΖΙΚΗ ΜΑΦΙΑ) Η ΟΠΟΙΑ ΕΛΕΓΧΕΙ ΤΟΥΣ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥΣ ΣΤΙΣ ΥΠΕΡΠΟΝΤΙΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΤΩΝ ΣΙΝΩΝ (ΟΛΕΣ ΤΙΣ "ΤΣΑΙΝΑΤΑΟΥΝ" ) ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΥΝΤΟΝΙΖΕΙ ΤΙΣ ΚΕΚΑΛΥΜΕΝΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΣΙΝΙΚΩΝ ΜΥΣΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ.

  ΑΚΟΜΗ ΚΙ ΑΝ ΑΡΧΙΣΕ ΑΠΟ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΘΑ ΤΟ ΤΕΛΕΙΩΣΟΥΝ ΟΙ ΑΦΕΝΤΕΣ ΤΟΥΣ ΟΙ ΣΙΝΕΣ. ΟΤΑΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΔΙΕΠΙΣΤΩΣΑΝ ΤΙΣ ΠΡΟΘΕΣΕΙΣ ΤΩΝ ΣΙΝΩΝ ΤΟΤΕ ΑΡΧΙΣΑΝ ΔΕΙΛΑ ΔΕΙΛΑ ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΟΥΝ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ Ο ΑΣ ΠΟΥΜΕ ΔΙΕΘΝΗΣ ΣΙΩΝΙΣΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΣΠΑΣΕΙ ΣΕ ΔΥΟ ΚΥΡΙΕΣ ΦΡΑΞΙΕΣ ΜΕ ΜΕΡΙΚΕΣ ΑΚΟΜΗ ΜΙΚΡΟΤΕΡΕΣ. ΕΤΣΙ ΕΞΗΓΟΥΝΤΑΙ ΚΑΙ ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΔΙΑΦΩΝΙΕΣ ΤΟΥΣ ΣΕ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΚΡΙΣΙΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ ΘΕΜΑΤΑ.

  ΣΕ ΚΑΘΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΙΖΟΥΜΕ ΣΙΝΕΣ-ΕΒΡΑΙΟΥΣ, ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΙΖΕΤΕ ΜΟΝΟΝ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΤΟ ΑΥΤΟ, ΝΟΜΙΖΩ ΠΩΣ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΤΗΝ ΠΛΗΡΗ ΕΙΚΟΝΑ.

  ΚΟΥΡΗΤΗΣ

  ReplyDelete
 13. Anonymous25/5/18 14:26

  Στοιχεία για όσα είπατε έχετε ;
  Καλοπροαίρετα ρωτώ.

  ΧΥ

  ReplyDelete
 14. Anonymous25/5/18 15:55

  Έχεις απόλυτο δίκιο!
  Ενώ γνωρίζουμε ότι οι κινέζοι έκαναν πρώτοι γενοκτονία των Ελλήνων και στην κυριολεξία δεν άφησαν κανέναν ζωντανό και το μόνο που έχει μείνει είναι ονομασίες όπως "Γιουνάν", Ίωνες δηλαδή και παραχώνουν ότι ερείπια βρουν στην χώρα τους κάτω από τόνους χώματος μετατρέποντας τα σε λόφους, παρόλα αυτά η πληροφορία κάπου μένει στο πίσω μέρος του μυαλού.
  Βλέπεις οι εβραίοι είναι πολύ αλαζόνες και φαίνονται οι κινέζοι είναι ύπουλοι και κρύβονται στο σκοτάδι. Ίσως φταίει που πολλοί που παριστάνουν τους Έλληνες είναι εβραίοι, φταίει που όλοι οι κυβερνώντες είναι εβραίοι ή μασόνοι...
  Α.Α.
  Υ.Γ. Πάντως όλο και κάποια ελληνικά αγγεία εμφανίζονται στην μέση του πουθενά (έρημο τακλαμακαν), όλο και κάποιοι τάφοι 5 - 6 χιλιάδων ετών με ξανθούς ή κοκκινομάληδες και με γαλανά μάτια, αλλά αποσιωπώνται... Θυμάστε τον ρώσο αρχαιολόγο τι είχε βρει στο Αφγανιστάν; Φρόντισαν οι ταλιμπάν να μην μείνει τίποτα...

  ReplyDelete
 15. Anonymous14/6/18 17:55

  ΧΥ

  ΚΑΤ ΑΡΧΑΣ ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ. ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΠΕΡΝΑ ΞΑΝΑ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΑΛΛΑΓΗΣ (ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑΣ) ΚΑΙ ΔΕΚΑΔΕΣ ΣΧΟΛΙΑ ΕΜΕΙΝΑΝ ΑΔΗΜΟΣΙΕΥΤΑ ΜΑΖΙ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΟΥ.

  ΔΕΚΑΔΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ, ΚΥΡΙΩΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΗΠΑ , ΟΠΟΥ ΕΚΕΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΕΝΤΟΝΑ Η ΑΝΤΙΠΑΡΑΘΕΣΗ ΤΩΝ ΔΥΟ ΦΡΑΞΙΩΝ ΣΙΩΝΙΣΤΩΝ, ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΔΙΙΑΜΑΧΗ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ
  ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΑΛΛΗΣ ΥΦΗΣ , ΙΣΤΟΡΙΚΗΣ , ΟΠΟΥ ΥΠΟΝΟΕΙΤΑΙ (για μενα αποδεικνυεται) Η ΣΧΕΣΗ ΣΙΝΩΝ ΚΑΙ ΕΒΡΑΙΩΝ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΘΕΟΛΟΓΙΚΗΣ ΠΕΡΙ ΣΙΝ-ΣΙΟΝ Κ.Λ.Π
  ΣΚΟΡΠΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΠΟ ΟΛΟΝ ΤΟΝ 20ο ΑΙΩΝΑ ΠΟΥ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΠΙΕΖΑΝ ΚΑΙ ΠΙΕΖΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΡΣΗ ΤΗΣ ΑΠΟΜΟΝΩΣΗΣ ΤΗΣ ΚΙΝΑΣ.κ.λ.π

  ΑΔΥΝΑΤΩ ΝΑ ΨΑΞΩ ΤΩΡΑ ΝΑ ΣΤΑ ΒΡΩ ΑΛΛΑ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΗΝ ΕΝΟΤΗΤΑ "ΕΒΡΑΙΟΙ" ΚΑΙ "ΣΙΝΕΣ" ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΑ ΕΝΤΟΠΙΣΕΙΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟΣ/Η ΣΟΥ. ΑΝ ΔΕΝ ΘΕΣ, ΠΕΡΙΜΕΝΕ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ, ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΩ ΠΛΗΡΩΣ ΤΗΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ ΚΙ ΞΑΝΑΘΥΜΙΣΕ ΜΟΥ ΤΟ.

  ΚΟΥΡΗΤΗΣ

  ReplyDelete