07/11/2017

Σοβαρό και σκόπιμο διπλωματικό επεισόδιο ανάμεσα σε Ελλάδα και Ρωσία

Πρωτοφανές διπλωματικό επεισόδιο στα χρονικά Ελλάδας και Ρωσίας σημειώθηκε χθες. Συγκεκριμένα, η σύγκλιση της Μικτής Διυπουργικής Ελλάδας-Ρωσίας που επρόκειτο να πραγματοποιηθεί αύριο και μεθαύριο στη Ρωσική πρωτεύουσα αναβλήθηκε κυριολεκτικά την τελευταία στιγμή. Λίγη ώρα πριν επιβιβαστούν στο αεροπλάνο για τη Μόσχα ο αναπληρωτής υπουργός Εξωτερικών Γιώργος Κατρούγκαλος, ο υπουργός Ναυτιλίας Παναγιώτης Κουρουμπλής και ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και τροφίμων Βαγγέλης Αποστόλου καθώς και άλλοι αξιωματούχοι, η Ελληνική Κυβέρνηση αποφάσισε να ματαιώσει την επίσκεψη τους.  Ο λόγος; Ανάμεσα στα πρόσωπα της ρωσικής αντιπροσωπείας που είχαν δηλωθεί, υπήρχαν και τέσσερις αξιωματούχοι της Κριμαίας. Άμεσα το ελληνικό ΥΠΕΞ ζήτησε να αντικατασταθούν τα τέσσερα αυτά πρόσωπα από κάποια αλλά, καθώς ΕΕ και Ελλάδα δεν αναγνωρίζουν πως η Κριμαία αποτελεί τμήμα της Ρωσικής Ομοσπονδίας, αλλά της Ουκρανίας. Η απάντηση της Μόσχας ήταν ξεκάθαρη: «Για εμάς η Κριμαία είναι ό,τι και η Μόσχα. Αναπόσπαστο κομμάτι της Ρωσικής Ομοσπονδίας.» Αποτέλεσμα του διπλωματικού αυτού επεισοδίου ήταν η Μικτή Διυπουργική να μείνει στο Ελευθέριος Βενιζέλος και οι διμερείς σχέσεις Ελλάδας-Ρωσίας να ψυχρανθούν ακόμα περισσότερο.

ΣΧΟΛΙΟ DEFENCE-POINT.GR: Είναι προφανές, ότι η ρωσική πλευρά σκοπίμως προκάλεσε το επεισόδιο, καθώς κατανοούσε απόλυτα ποια θα ήταν υποχρεωτικά η αντίδραση της ελληνικής πλευράς. Ακριβώς αυτή η σκοπιμότητα είναι το σημαντικότερο μήνυμα που θα πρέπει να εισπράξει η ελληνική πλευρά. Εάν βέβαια οι σχέσεις ανάμεσα στις δυο χώρες θα κυλήσουν έτσι από εδώ και πέρα, με τη Μόσχα επίτηδες να παριστάνει ότι δεν αντιλαμβάνεται όσα συνεπάγεται η ιδιότητα της Ελλάδας ως κράτους-μέλους της Ευρωπαϊκής Ένωσης και του ΝΑΤΟ, λες και θα υπήρχε ποτέ περίπτωση να αποχωρήσει η Ελλάδα από τους δυο οργανισμούς για να κάνει το χατίρι στους Ρώσους και να συμπεριφέρεται με τον διπλωματικό τρόπο που θα άρεσε στο Κρεμλίνο. Η ρωσική ενέργεια είναι εντελώς απαράδεκτη και προσβλητική, σε μια στιγμή μάλιστα κατά την οποία η στάση της απέναντι στην Τουρκία είναι προκλητική. Οι ομοιότητες των δυο καθεστώτων θα μπορούσε κανείς να πει ότι είναι σκανδαλιστική. Το λιγότερο που θα περίμενε κανείς, είναι να υπάρξει μια ανακοίνωση από το υπουργείο Εξωτερικών, κι αν θέλουν να κατανοήσουν ότι εάν η Ελλάδα τους ενδιαφέρει αποκλειστικά και μόνο στο πλαίσιο της προσπάθειας να διχάσουν την ΕΕ και το ΝΑΤΟ, θα πρέπει να κοιτάξουν αλλού. Πρόκειται για μια προσβλητική συμπεριφορά, διότι η Μόσχα όφειλε να εκτιμήσει το ότι παρά το κόστος που καταβάλει η Αθήνα για να διατηρεί το καλύτερο δυνατό επίπεδο σχέσεων με τη Μόσχα και την ειλικρινά φιλική διάθεση απέναντι στο ρωσικό λαό, η συμπεριφορά που εισπράττει είναι τέτοια που επιδιώκει προδήλως να προκαλέσει προβλήματα στην ελληνική εξωτερική πολιτική.

15 comments :

  1. Anonymous7/11/17 21:57

    Ποιό χατίρι να κάνει στους ρώσους λέει? Θυμόμαστε την αρχικη περίοδο των capital controls οταν οι φημες περί δανειου απο την ρωσια οργιαζαν οτι η απάντησή της ρωσικης πλευρας ηταν να "παραμείνει η Ελλάδα στην αγκαλιά της ευρωπης οπου ειναι και η θεση της". Κατα τα λοιπα καλα τα λέει ο σχολιαστής.

    12G

    ReplyDelete
  2. Anonymous8/11/17 00:46

    @ 12G

    τριχες κατσαρες ! Και ο Ερντογαν δεν αναγνωριζει την κατοχη της κριμαιας απο την Ρωσια, αλλα αυριο εχει συναντηση με τον πουτιν.Καλά ξηγήθηκαν οι ομόδοξοι Ρώσοι, στα ανθελληνικά και προδοτικά κόπρανα.Τόσα χρόνια η Γερμανία και ΗΠΑ πουλούν όπλα και τεχνολογία στην τουρκία για αυτό δεν θα πεις τίποτε?

    ReplyDelete
  3. Anonymous8/11/17 01:09

    Προς "αναλυτή" της τρύπιας δεκάρας 12G

    Η κυρίαρχη αμερικανική ελίτ έχει αποφασίσει, να οδηγήσει σταδιακά τις Η.Π.Α. σε πλήρη αποχώρηση από την Ευρώπη και μερική από τη Μέση Ανατολή για να επικεντρωθεί στην Ασία και την Αφρική.
    Και να παραχωρήσει την επικαρπία στο ευρωπαϊκό και μεσανατολικό χωράφι, στους Ρώσσους του Πούτιν. Διατηρώντας φυσικά την ψιλή κυριότητα και συνεχίζοντας να εισπράττει μια καλή πρόσοδο.
    Γι' αυτό καλά θα κάνουν οι ελληνικές Κυβερνήσεις (και τα διάφορα πληρωμένα υπαλληλάκια), να τα έχουν καλά με τον υπεργολάβο.

    ReplyDelete
  4. @00:46
    ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΤΟΥΡΚΟ ΕΧΕΙ, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΘΑ ΚΟΥΒΑΛΗΣΕΙ ΜΑΖΙ ΤΟΠΙΚΟΥΣ ΑΞΙΩΜΑΤΟΥΧΟΥΣ ΤΗΣ ΚΡΙΜΑΙΑΣ

    @01:09
    Η ΚΥΡΙΑΡΧΗ ΕΛΙΤ ΣΤΙΣ ΗΠΑ (ΣΥΝΤΗΡΙΚΤΙΚΟΙ-ΔΗΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΙ-ΜΑΣΩΝΟΙ) ΔΕΝ ΕΠΙΘΥΜΟΥΣΕ ΤΗΝ ΕΚΛΟΓΗ ΤΡΑΜΠ, ΠΟΥ ΗΘΕΛΕ ΚΑΙ ΠΡΕΣΒΕΥΕ ΤΗΝ ΑΠΟΧΩΡΗΣΗ ΤΩΝ ΗΠΑ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ ΜΕΤΩΠΑ ΚΑΙ ΠΕΡΙΟΧΕΣ. Η ΚΥΡΑΡΧΗ ΕΛΙΤ ΗΘΕΛΕ ΚΑΙ ΘΕΛΕΙ ΤΟ ΑΚΡΙΒΩΣ ΑΝΤΤΙΘΕΤΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΡΑΜΠ.
    Η ΚΥΡΙΑΡΧΗ ΕΛΙΤ ΔΙΑΒΛΕΠΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΕΚΛΟΓΗ ΤΡΑΜΠ ΠΡΟΣΚΟΛΗΘΗΚΕ ΩΣ ΤΣΙΜΠΟΥΡΙ ΣΤΟΥΣ ΡΩΣΣΟΥΣ, ΟΠΟΥ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΟΓΓΟΛΟΚΙΝΕΖΟΥΣ (ΣΟΙΓΚΟΥ Κ.Λ.Π) ΣΠΡΩΧΝΟΥΝ ΤΗΝ ΡΩΣΣΙΑ ΣΕ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΤΗΝ ΠΛΗΓΩΣΟΥΝ ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΘΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΟΥΝ, ΔΕΔΟΜΕΝΟΥ ΠΩΣ Η ΡΩΣΣΙΑ ΔΕΝ ΗΤΑΝ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΗΠΑ.

    ReplyDelete
  5. Anonymous8/11/17 11:25

    @ 00:46
    Έχω πει ήδη ότι λες κι εσύ, παρά την αγορά όπλων από την δύση, παρά την μη αναγνώριση της κριμαίας, παρά την κατάρριψη του ρωσικού αεροσκάφους πέρυσι η ρωσία πουλάει το καλύτερο α/α της στους εχθρούς μας. Ότι κάνουν οι ρώσοι δεν το κάνουν "στα ανθελληνικά και προδοτικά κόπρανα" αλλά στους πολίτες της χώρας. Πέραν τούτων ξεκαθαρίζω ότι οι ρώσοι μου είναι ιδιαιτέρως συμπαθείς, και το κάνω διότι στο μήνυμα σου υποβόσκει η υπόθεση ότι έχω κάτι εναντίων τους!

    <>

    Δυστυχώς για εσένα δεν έκανα καμία ανάλυση, απλή αναφορά των λεγομένων τους ήταν, τα λοιπά ως συνήθως τα βγάζεις από το αρρωστημένο μυαλλουδάκι σου!

    Προς ΙΣΧΥΣ
    Παλιότερα έχω ξανά ρωτήσει ποιος ο λόγος δημοσίευσης συγκεκριμένων σχολίων στην σελίδα σας και μου απαντήσατε ότι δεν αναρτάτε μόνο τα υβριστικά σχόλια. Τώρα δύο μέρες αναρτώνται υβριστικά, προσβλητικά και προκλητικά σχόλια προς το πρόσωπο μου από τον συγκεκριμένο τύπο αναγκάζοντας κι εμένα συχνά να πέφτω στα επίπεδα του. Υπάρχει κάποιος λόγο να γίνεται αυτό?

    12G

    ReplyDelete
  6. 12G
    ΕΙΧΑΜΕ ΤΗΝ ΛΟΓΙΚΗ ΠΩΣ ΚΑΙ ΟΙ ΒΡΙΣΙΕΣ ΕΠΙΤΡΕΠΟΝΤΑΙ ΑΡΚΕΙ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΟΥ ΤΙΣ ΠΕΡΙΕΧΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΕΙΡΜΟ, ΑΡΧΗ ΜΕΣΗ ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ. ΕΙΝΑΙ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΟ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΤΟΥ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΥ ΟΠΟΥ ΑΝ ΑΦΑΙΡΕΣΕΙΣ ΤΟ ...."Προς "αναλυτή" της τρύπιας δεκάρας"... ΕΙΝΑΙ ΣΧΕΔΟΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΣ. ΕΑΝ ΣΥΝΕΧΙΣΤΕΙ Η ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΕ ΕΣΕΝΑ ΤΟΤΕ ΘΑ ΠΑΨΩ ΝΑ ΑΝΑΡΤΩ ΤΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΚΟΜΗ ΚΙ ΑΝ ΕΧΟΥΝ ΕΙΡΜΟ.

    ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΑ ΕΧΩ ΗΔΗ ΚΟΨΕΙ 3-4 (ΔΕΝ ΘΥΜΑΜΑΙ) ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΠΟΥ ΣΕ ΑΦΟΡΟΥΣΑΝ ΟΠΟΥ ΤΑ 2/3 ΤΟΥ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟΥ ΤΟΥΣ, ΗΤΑΝ ΠΟΛΥ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ. ΤΙ ΝΑ ΠΩ... ΕΝΤΑΣΣΕΤΑΙ ΚΙ ΑΥΤΟ ΣΤΟ "ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ" ΠΩΣ ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΑΠΟΨΗ ΚΑΙ ΟΠΤΙΚΗ ΜΕ ΜΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΤΗΣ ΡΟΥΦΙΑΝΟΣ ΠΡΑΚΤΟΡΑΣ, ΥΠΑΛΛΗΛΑΛΙ ΚΑΙ ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙ.

    ReplyDelete
  7. Anonymous8/11/17 11:50

    Η θεματολογία σας και γενικά το επίπεδο του ιστολογίου είναι πολύ πάνω του μέσου όρου. Η ανάρτηση σχολίων , αδιακρίτως , έστω κι αν αυτά δεν είναι υβριστικά, το μόνο που κάνει είναι να χαμηλώνει το επίπεδο. Εξάλλου οι περισσότεροι νομίζω που σας διαβάζουμε δεν το κάνουμε δίοτι εκτιμούμε την δημοκρατία την οποία και εσείες οι ίδιοι δεν την έχετε σε υπόληψη.
    Οι ρωσόφιλοι πλέον, δείχνουν την ίδια τυφλότητα που επεδίκνυαν οι αμερικανόφιλοι στην ελλάδα του 70 και του 80. Ίσως θα πρέπει να περάσουμε κι από αυτό το στάδιο προκιμένου να προκύψουν ελληνόφιλοι επιτέλους.

    ReplyDelete
  8. Anonymous8/11/17 15:46

    " ΕΝΤΑΣΣΕΤΑΙ ΚΙ ΑΥΤΟ ΣΤΟ "ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ" ΠΩΣ ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΑΠΟΨΗ ΚΑΙ ΟΠΤΙΚΗ ΜΕ ΜΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΤΗΣ ΡΟΥΦΙΑΝΟΣ ΠΡΑΚΤΟΡΑΣ, ΥΠΑΛΛΗΛΑΛΙ ΚΑΙ ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙ."

    Αυτο θα επρεπε να το πεις στον 12G και στους υπολοιπους φασιστες χρυσαυγιτες που σχολιαζουν εδω μεσα η που δεν σχολιαζουν αλλα μονο οταν βλεπουν καποιον αλλο που δεν ειναι σαν αυτους και εχει διαφορετικη αποψη και τον αρχιζουν στα βρισιδια και στα μπινελικια όπως ψυχικα αρρωστο πρακτορακι, εαμοβουλγαρο, κομμουνιστη, αναρχοαπλυτο και οταν δεν φτανουν αυτα ποιανουν στο στομα τους και μανες και πατεραδες.

    Διοτι ο πατριωτισμος και ο εθνικισμος ειναι η αδολη και ακοματιστη αγαπη και αφοσιωση προς την Πατριδα και Πατριδα ειναι αυτο που λεει και η λεξη, Γη των Πατεραδων μας...ουτε γη των φασιστων ουτε γη των κουμμουνιστων ουτε γη των χρυσαυγιτων, ουτε γη της σαρας της μαρας και του κακου συναπαντηματος.Και Γη των Πατεραδων μας ειναι η Γη των Ελληνων καθοτι οι πατεραδες μας ειναι ΕΛΛΗΝΕΣ.Προσωπικα σε αυτη την ζωη προσπαθω να γινω Έλληνας ουτε φασθσταας ουτε κομμουνιστης ουτε χρυσαυγιτης ουτε οπαδος της καθε σαπιας πολιτικης ιδεολογιας που δινουνε στις μαζες, απο εκει και περα σε ενα ιστολογιο που εχει ΚΛΕΙΣΤΑ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ του, το θεωρω ανηθικο να ΜΗΝ αναιβαινουν καποια σχολια που ειναι υβριστικα γιατι ο ταδε ειναι φιλος μας η της ομαδας μας, η της ιδιας ιδεολογιας με την δικη σας, και να ανεβαινουν υβριστικα σχολια σε αλλους σχολιαστες που δεν εχουν σχεση με το ιστολογιο η την ομαδα και τις πολιτικες σας πεποιθησεις. Η θα επρεπε να ανεβαζετε ολα τα υβριστικα η κανενα.!

    Εκτος και αν το ιστολογιο απευθυνεται μονο σε συγκεκριμενο ατομα και οχι σε ολους τους Ελληνες.Οποτε να μας το πειτε να το ξερουμε.

    ReplyDelete
  9. Anonymous8/11/17 16:10

    @ 8/11/17 11:50

    "Ίσως θα πρέπει να περάσουμε κι από αυτό το στάδιο προκιμένου να προκύψουν ελληνόφιλοι επιτέλους."

    Εαν πραγματικά αυτό το πιστεύεται τότε θα πρεπει να συμφωνείτε ότι είναι καιρός για απαγόρευση δημοσίου διαλόγου και παρουσίας οποιασδηποτε ακραίας ιδεολογίας είτε ακροδεξιάς είτε ακροαριστεράς. Αν δούμε κλείσιμο κκε, χα, ανελ, συριζα, ανταρσυα κτλ θα περάσουμε απο τον 19ο αιώνα στον 22ο κατευθείαν.Συμφωνείτε?

    ReplyDelete
  10. Anonymous8/11/17 19:48

    16:10
    Η παρατήρησή μου αφορά το στάδιο ρωσοφιλίας που διέρχεται η ελληνική κοινή γνώμη τώρα. Αυτό σχολιάζω ως μάλλον απαραίτητο προκειμένου να διαλυθούν οι ψευδαισθήσεις των τωρινών υποστηρικτών της ρωσίας όπως διελύθησαν οι ψευδαισθήσεις των αμερικανόφιλων των προηγουμένων δεκαετιών. Δεν αντιλλαμβάνομαι με ποιό συλλογισμό ακολουθούν τα υπόλοιπα, εκτός και αν αναφέρεστε στο πρώτο τμήμα του σχολίου μου, αν και σχολιάζετε το δεύτερο.
    Όπου όμως συγχέετε τα κοινά, τα δημόσια με τα ιδιωτικά. Η πολιτεία και οι απαγορεύσεις της και οι ελευθερίες της, δεν μπορεί να συγχέονται με την ιδιωτική βούληση και τους ατομικούς περιορισμούς εκάστου υποκειμένου. Επειδή υπάρχει δημόσια ελευθερία γνώμης και έκφρασης δεν σημαίνει πως ατομικά επιθυμώ ή ανέχομαι ή μπορεί να μου επιβληθεί να ακούω τον όποιον και μάλιστα στον δικό μου χώρο. Αυτό αφορούσε και αυτό επιδίωξα να διατυπώσω προς το ιστολόγιο. Κατ εφαρμογή της δικής σας προτάσεως ΟΛΟΙ (αριστεροί , αναρχικοί, άλλοι εθνομηδενιστές κ.λ.π) θα μπορούσαν να διατυπώνουν ότι επιθυμούν και να παρασύρουν τους αναγνώστες του ιστολογίου σε συνεχή πολεμική μέσω σχολίων, πράγμα που θα οδηγούσε στην πτώση του επιπέδου και στην απόσπαση της προσοχής των αναγνωστών από το περιεχόμενο των θεμάτων.

    ReplyDelete
  11. @15:46
    ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΠΕΥΘΥΝΕΤΑΙ Η ΙΣΧΥΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ. ΑΠΕΥΘΥΝΕΤΑΙ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ. ΝΟΜΙΖΑΜΕ ΠΩΣ ΗΤΑΝ ΣΑΦΕΣ. ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ Ο ΚΑΘΕΙΣ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙ ΟΤΙ ΤΟΥ ΚΑΠΝΙΖΕΙ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΔΙΝΕΤΑΙ ΛΟΓΟΣ ΣΕ ΗΜΙΠΑΡΑΦΡΟΝΕΣ, ΗΛΙΘΙΟΥΣ, ΓΕΝΙΚΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΚΟΥΣ ΟΤΙ ΚΙ ΑΝ ΓΡΑΦΟΥΝ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΑΝ ΣΥΜΦΩΝΟΥΝ, ΑΚΟΜΗ ΚΙ ΑΝ ΔΗΛΩΝΟΥΝ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ.

    ΓΕΝΙΚΟ ΣΧΟΛΙΟ
    ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΠΡΟΚΥΠΤΕΙ ΣΥΝΗΘΩΣ ΑΠΟ ΑΤΟΜΑ ΤΟΥ ΧΩΡΟΥ ΜΑΣ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΘΕΩΡΟΥΝ ΠΩΣ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΗΝ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΓΝΗΣΙΑ ΜΟΡΦΗ ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΥ, ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΟΣ ΚΑΙ ΒΓΑΖΟΥΝ ΟΛΟΥΣ ΟΣΟΥΣ ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΟΥΝ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ ΣΚΑΡΤΟΥΣ, ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ Κ.Λ.Π.
    "ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΕΛΛΑΔΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΣΑΙ ΡΩΣΟΦΙΛΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΕΘΝΙΚΙΣΤΗΣ ΛΕΕΙ Ο ΕΝΑΣ".
    "ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΡΩΣΟΦΙΛΟΣ ΕΙΣΑΙ ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙ ΤΩΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΩΝ ΛΕΕΙ Ο ΑΛΛΟΣ"
    "ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΔΕΝ ΚΟΛΛΑΝΕ ΛΕΕΙ Ο ΤΡΙΤΟΣ"
    "ΕΘΝΙΚΙΣΤΗΣ ΚΑΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ ή ΕΘΝΙΚΙΣΤΗΣ ΚΑΙ ΑΡΧΑΙΟΘΡΗΣΚΟΣ ή ΕΘΝΙΚΙΣΤΗΣ ΚΑΙ ΑΘΕΟΣ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ".
    ΛΟΙΠΟΝ ΠΑΛΛΗΚΑΡΙΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΚΟΡΙΤΣΙΑ (ΔΙΟΤΙ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΑΛΜΕΝΑ ΤΑ ΥΠΟΓΡΑΦΕΤΕ ΓΥΝΑΙΚΕΣ) ΓΙΑ ΥΠΕΝΘΥΜΙΣΤΕ ΜΑΣ ΠΟΤΕ ΑΚΡΙΒΩΣ Η ΙΣΧΥΣ ΠΛΗΣΙΑΣΕ ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΔΕΧΤΗΚΕ ΝΑ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ "ΘΕΣΦΑΤΑ";
    ΠΟΤέ. ΟΥΤΕ ΖΗΤΗΣΑΜΕ, ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΕΠΙΘΥΜΗΣΑΜΕ ΝΑ ΕΛΘΟΥΜΕ ΣΕ ΕΠΑΦΗ ΜΕ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ. ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ ΣΥΝΕΒΑΙΝΕ ΚΑΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΜΕ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΚΑΙ ΟΝΟΜΑΤΑ. ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΙΓΟΥΡΑ ΔΕΝ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΣΥΜΒΕΙ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ ΘΑ ΔΕΧΤΟΥΜΕ ΝΑ ΜΑΣ ΕΓΚΑΛΕΙΤΕ (ΚΟΙΝΩΣ ΝΑ ΜΑΣ ΤΗΝ ΛΕΤΕ, ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΚΑΙ Η ΠΙΑΤΣΑ) ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΑΡΕΣΟΥΝ ΚΑΠΟΙΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΟΥ ΠΡΕΣΒΕΥΟΥΜΕ. ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ , ΜΗΝ ΜΑΣ ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟ, ΟΥΤΕ ΣΑΣ ΒΑΖΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΜΕ ΤΟ ΖΟΡΙ. ΕΛΕΓΧΟ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΣΗΚΩΝΟΥΜΕ ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑΝ ΛΟΓΟ.

    ΤΟ ΘΕΜΑ ΜΕ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΠΑΡΑΓΙΝΕ. ΓΡΑΦΕΙ Ο ΑΛΛΟΣ ΠΑΡΑΠΑΝΩ...Γη των Πατεραδων μας... ΔΛΔ ΑΝ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΤΟΥ ΗΤΑΝ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΗΣ ΕΜΑΣ ΤΙ ΜΑΣ ΛΕΕΙ ΑΥΤΟ; ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΓΗ ΤΟΥ ΕΦΙΑΛΤΗ... ΜΠΟΥΡΔΕΣ ΣΥΝΗΘΩΣ ΑΤΟΜΩΝ ΜΕ "ΧΙΠΙΚΗ" ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ ΟΠΟΥ ΟΛΑ ΤΑ ΑΝΑΓΟΥΝ ΣΕ ΑΓΑΠΕΣ ΚΑΙ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΚΑΙ ΤΡΕΧΑ ΓΥΡΕΥΕ. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ ΑΠΛΟ ΤΟ ΘΕΜΑ. ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΠΑΤΕΡΑΔΕΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΒΡΑΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΠΙΟΥΝ ΤΟ ΖΟΥΜΙ ΤΟΥΣ. ΑΛΛΟΥΣ ΠΑΤΕΡΑΔΕΣ ΣΕΒΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΘΕΛΟΥΜΕ. ΑΝ ΤΣΟΥΒΑΛΙΑΖΕΙ ΤΟΝ ΦΑΣΙΣΤΑ ΜΕΤΑΞΑ ΜΕ ΤΟΝ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΗ ΖΑΧΑΡΙΑΔΗ ΚΑΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΚΑΛΕΙ ΠΑΤΕΡΕΣ ΚΑΙ ΟΛΟΥΣ ΜΑΖΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΧΕΙ ΧΑΣΕΙ ΟΧΙ ΤΗΝ ΜΠΑΛΑ ΑΛΛΑ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΟΛΟ. ΘΕΛΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΝΑΡΧΟΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΟΔΙΕΘΝΙΣΤΗΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ή ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΛΛΗΝΑΣ; ΗΘΕΛΕ ΠΟΤΕ; ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΚΑΝΜΕΝΑΝ. ΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΛΕΓΕΤΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ; ΜΟΝΟΝ ΟΙ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ. ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΛΙΓΟ ή ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ή ΝΑ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ή ΕΠΙΘΥΜΟΥΝ ΤΗΝ ΟΝΟΜΑΣΙΑ ΕΛΛΗΝ ΜΟΝΟΝ ΓΙΑ ...ΙΣΤΟΡΙΚΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ. ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ. ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΚΙ ΑΥΤΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΡΙΚΥΜΙΑ ΕΝ ΚΡΑΝΙΩ ΠΟΥ ΚΟΥΒΑΛΑ ΤΟ 90% ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ , ΝΑΙ ΚΑΙ ΤΩΝ ΔΙΚΩΝ ΜΑΣ.

    ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΑΥΤΟΥ ΝΑ ΑΝΕΒΕΙ ή ΝΑ ΜΗΝ ΑΝΕΒΕΙ; ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΘΑ ΠΡΑΞΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ. ΣΥΜΦΩΝΩ ΠΑΝΤΩΣ ΜΕ ΤΟΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΣΧΟΛΙΑΣΤΗ ΠΩΣ Η ΠΟΛΕΜΙΚΗ ΜΕΣΩ ΣΧΟΛΙΩΝ ΔΕΝ ΕΞΥΠΗΡΕΤΕΙ ΤΟΝ ΣΚΟΠΟ ΤΩΝ ΑΡΘΡΩΝ.

    ReplyDelete
  12. Anonymous8/11/17 21:27

    "Αυτο θα επρεπε να το πεις στον 12G και στους υπολοιπους φασιστες χρυσαυγιτες που σχολιαζουν εδω μεσα η που δεν σχολιαζουν αλλα μονο οταν βλεπουν καποιον αλλο που δεν ειναι σαν αυτους και εχει διαφορετικη αποψη και τον αρχιζουν στα βρισιδια και στα μπινελικια όπως ψυχικα αρρωστο πρακτορακι"

    Δεν έχω βρίσει κανέναν προτού να με βρίσει αυτός πρώτα, ενίοτε ακόμα κι όταν με βρίζουν δεν δίνω σημασία. Όταν έδωσα σημασία απλά αποχώρησα για κάποιους μήνες γιατι σιχάθηκα.
    Δεν είμαι ΧΑυγητης, παλαιότερα είχα γράψει εδώ μέσα ότι η οποιαδήποτε πολεμική κατά του εθνικιστικού χώρου σε εθνικιστικά blog's μου είναι ακατανόητη και ότι ψηφίζω ΧΑ ως το μη χείρον βέλτιστον, οποτε σε οσα καταλογίζεις στην ΧΑ και μου ζητας απαντησεις και σχολια περί πακιστανών κλπ δεν μπορω να σου απαντήσω και δεν γνωρίζω καν αν θα τους ξανα ψηφίσω κι εγω. Τέλος δεν με ενδιαφέρουν οι απόψεις σου η αυτες οποιουδήποτε άλλου, εγώ τις δικές μου γράφω και δεν έχω κανένα πρόβλημα στην κριτική άρκει να μην εμπεριέχει μπινελικια.

    12G

    ReplyDelete
  13. Anonymous9/11/17 17:41

    @ 12G

    Εσύ είπες ότι ψήφισες χ.α και ότι έτρεχες μαζί με τον Ηλία σε αγώνες στα πεζοδρόμια, μόνος σου το είπες και ότι τους ψήφιζες, και μας λές ότι δεν είσαι χρυσαυγίτης?? Δηλαδή τι άλλο έπρεπε να κάνεις για να είσαι χρυσαυγίτης?? Η πολεμική που αναφέρεις δεν είναι τίποτε άλλο παρά κριτική στην σαπίλα της χ.α μιας και η αυτή έχει κάνει την μεγαλύτερη ζημιά στον εθνικιστικό χώρο.Με την ψήφο σου σε αυτούς ΑΠΟΔΥΝΑΜΩΝΕΙΣΣ στην κυριολεξία το εθνικιστικό κίνημα.Αν δεν έχεις απαντήσεις σε αυτά που ανεβάζουμε με αποδεικτικά στοιχεία, τουλάχιστον μην μας βρίζεις ρε φίλε...ξέρεις ποιοι είμαστε τι κάνουμ η δεν κάνουμε?? Όχι τότε πες την γνώμη σου αν έχεις έστω και χωρίς αποδεικτικά στοιχεία, και άσε να σου δώσουμε εμείς τα στοιχεία.Μετά κρίνεις και πράττεις αναλόγως, αλλά μετά όμως να μην κλαίγεσαι όταν θα βγούν και άλλα φόρα
    παρτίδα για τις βρωμιές της χ.α. γιατί έρχονται και άλλα χειρότερα.

    Σιχάθηκες και αποχώρησες. Δηλαδή ρε φίλε το ότι ο Μιχαλολιάκος που ψηφίζεις είναι πιο μαύρος από τον κάθε πακιστανό δε σε εξοργίζει? Αυτό δεν σε κάνει να σιχαίνεσαι??

    https://4.bp.blogspot.com/-BMK8CGyZYyc/Wf9Q1QlpORI/AAAAAAAAGI8/3WKKS6PGjWgTVS58PuRACBBf2pFRCBFOwCLcBGAs/s400/mixaloliakos_areios.jpg

    Τι σοι φυλετιστές τότε ειμαστε αν ο κάθε μαυριδερός και μη Έλληνας το παίζει "εθνικιστής"??

    ReplyDelete
  14. Anonymous9/11/17 18:06

    "ΑΠΕΥΘΥΝΕΤΑΙ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ."

    Σας ευχαριστούμε για την απάντηση. Είναι σαφές τώρα ότι ΔΕΝ ομιλείται για ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ.Και αφού δεν ομιλείτε για ΟΛΟΥΣ τους Έλληνες τότε αυτά που προτείνετε και σχολιάζετε, ΔΕΝ γίνεται να τύχουν αποδοχής απο τους υπόλοιπους Έλληνες. Εγώ και η ομάδα ομιλούμε μόνο και αποκλειστικά για ΕΛΛΗΝΕΣ και αυτό τα λέει όλα.Ποιοί όμως ΕΙΝΑΙ Έλληνες είναι ένα μεγάλο ζήτημα, το οποίο δεν θα το πούμε τώρα.Γιατί πολλοί νομίζουν η θέλουν να είναι Έλληνες αλλά δεν είναι.!

    "Η ΙΣΧΥΣ ΠΛΗΣΙΑΣΕ ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ ΑΠΟ ΕΣΑΣ "

    Ο τρόπος που "πλησιάζετε" είναι μέσα απο το δημόσιο αυτό βήμα, εσείς έχετε ένα δημόσιο μπλόγκ που μπορεί να μπει ο καθένας και να διαβάσει.Αν δεν θέλετε να σας διαβάζουν όλοι, τότε να το κάνετε ΙΔΙΩΤΙΚΟ και να μπαίνουν μόνο τα δικά σας άτομα και κάποιοι απο αυτούς τους οποίους εσείς θα επιλέξετε. Απο την στιγμή που έχετε ενα δημόσιο και ανοικτό μπλογκ μπορεί να σχολιάσει όποιος θέλει και να πει την γνώμη του φυσικά με ευπρέπεια και αν μπορεί και με επιχειρήματα.Αν δεν θέλετε επικοδομητική κριτική τότε τι έχετε αυτό το δημόσιο αυτό βήμα??

    "ΑΝ ΤΣΟΥΒΑΛΙΑΖΕΙ ΤΟΝ ΦΑΣΙΣΤΑ ΜΕΤΑΞΑ ΜΕ ΤΟΝ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΗ ΖΑΧΑΡΙΑΔΗ "

    Εαν δεχόσασταν καλόπιστη κριτική θα σας έλεγα να κρατήσετε μικρό καλάθι για αυτό που γράψατε γιατί και οι δύο ήταν πράκτορες των Άγγλων.Και υπηρετούσαν τα αγγλικά συμφέροντα.Στο αεροπλάνο που έφερε τον Καραμανλή τον γέρο ταξίδευε και ο Γιωτόπουλος, όπως και στο αεροπλάνο που έφερε τον Αντρέα ταξίδευε ο Κουφοντίνας και οι 2 πράκτορες ξένων υπηρεσιών ήταν. Όσο για το ποιαν ανέφερε ως αρχηγό της 17Ν, βουλευτίνα του ΠΑΣΟΚ και υπεράνω πάσης υποψίας, άλλη φορά.Για αυτό σας λέω μην είστε ποτέ τόσο σίγουρος για όλα, έρχεται εποχή μεγάλων αποκαλύψεων.

    Άδολος και ανιδιοτελής πατριωτισμός-εθνικισμός αυτό μόνο πρεπει να υπάρχει.

    ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΗ: ΑΔΟΛΟΙ ΑΝΙΔΙΟΤΕΛΗΣ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ
    ΟΧΙ "Εθνόκαυλους" χουντοδικτικους τσολιάδες.
    ΟΧΙ Σταλινοκαυλους Μαρξιστο-τσολιάδες
    ΟΧΙ Αμερικανο-τσολιάδες
    ΟΧΙ Ρωσοτσολιάδες
    ΟΧΙ Εβραιοτσολιάδες.

    Μόνο…ΕΛΛΗΝΕΣ… ΕΙΔΟΣ ΕΝ ΕΠΑΡΚΕΙΑ.

    Αν θέλετε το ανεβάζετε αν πάλι όχι δεν το ανεβάζετε, στην ομάδα μας δεν υπάρχουν γυναίκες.

    ReplyDelete
  15. ΕΠΕΙΔΗ ΥΠΑΡΧΟΥΜΕ ΩΣ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΟΣ ΤΟΠΟΣ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΠΩΣ ΕΣΕΙΣ, ΑΛΛΟΙ, ΕΧΕΤΕ ΤΗΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΝΑ ΑΣΧΟΛΕΙΣΤΕ ΜΕ ΤΑ ΓΡΑΦΟΜΕΝΑ ΜΑΣ ΑΦΟΥ (ή ΑΝ) ΣΑΣ ΔΥΣΑΡΕΣΤΟΥΝ. ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ ΟΥΤΕ ΣΑΣ ΠΛΗΣΙΑΣΑΜΕ ΟΥΤΕ ΣΑΣ ΕΝΟΧΛΗΣΑΜΕ . ΑΠΛΑ ΥΠΑΡΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ ΟΣΟ ΕΞΥΠΗΡΕΤΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟΥΣ ΣΚΟΠΟΥΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΟΣ ΜΑΣ.

    Ο ΤΡΟΠΟΣ ΕΡΜΗΝΕΙΑΣ ΤΩΝ ΓΕΓΟΝΟΤΩΝ ΙΣΤΟΡΙΚΩΝ ΚΑΙ ΑΛΛΩΝ ΠΟΥ ΔΙΑΦΑΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΕΙΝΑΙ ΣΤΡΕΒΛΟΣ.
    - ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΣΠΙΛΩΣΗΣ ΠΟΥ ΕΠΙΧΕΙΡΕΙΤΕ ΣΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΤΟΥ ΜΕΤΑΞΑ. ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟ ΠΟΙΟΝ ΤΟΥ ΑΝΔΡΟΣ ΚΡΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥ ΜΕΤΑΞΑ ΕΙΝΑΙ ΕΠΩΦΕΛΕΣ.ΤΟΥ ΖΑΧΑΡΙΑΔΗ ΗΤΑΝ ΠΟΛΛΑΠΛΩΣ ΕΠΙΒΛΑΒΕΣ. ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΠΩΣ ΘΑ ΔΙΑΦΩΝΗΣΕΤΕ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΑΝΕΛΘΩ.
    - ΚΡΙΝΟΜΕΝΟΣ ΜΕ ΟΡΟΥΣ ΤΗΣ ΣΗΜΕΡΙΝΗΣ ΕΠΟΧΗΣ Ο ΚΑΘΕΙΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ ΠΟΥ ΕΦΕΡΕ ΚΑΘΕ ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ. ΥΠΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΙΣΜΑ ΟΛΟ ΤΟ ΠΟΛΙΤΕΥΜΑ ΤΗΣ ΛΑΚΕΔΑΙΜΟΝΟΣ ΗΤΑΝ ΕΘΝΙΚΟΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΟ.
    - Η ΧΡΗΣΗ ΑΠΑΞΙΩΤΙΚΟΥ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΜΟΥ ""Εθνόκαυλους" ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΦΟΡΑ ΜΟΝΟΝ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΑΓΩΝΙΣΘΗΣΑΝ ΗΡΩΙΚΩΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΟΥ ΣΥΜΜΟΡΙΤΟΠΟΛΕΜΟΥ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΕΙ Ο ΜΙΑΡΟΣ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟΣ
    - Ο ΚΟΡΑΗΣ (ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ, ΟΡΙΖΕΙ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ ΚΑΙ ΠΟΣΟ ΚΕΝΟΥ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟΥ ΟΡΟΣ ΕΙΝΑΙ.

    ΕΑΝ ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΠΡΟΣΔΙΟΡΙΖΕΤΕ ΤΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΛΛΗΝ ΤΟΤΕ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΛΟΓΟ ΝΑ ΑΝΑΦΩΝΕΙΤΕ "Μόνο…ΕΛΛΗΝΕΣ… ". ΕΑΝ ΔΕΝ ΟΡΙΖΕΤΕ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΕΛΛΗΝ, ΕΑΝ ΔΕΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΣΕ ΔΕΚΑΔΕΣ ΕΜΒΛΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΕΣ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΠΛΑ ΤΟΥΣ ΤΣΟΥΒΑΛΙΑΖΕΤΕ ΜΕ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΚΑΙ ΜΙΑΣΜΑΤΑ ΤΟΤΕ ΚΑΚΩΣ ΑΣΧΟΛΕΙΣΤΕ. ΝΑΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΙΣΤΟΤΟΠΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΕΣΑΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΛΛΟΥΣ ΟΜΟΙΟΥΣ ΜΕ ΕΣΑΣ.

    ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΠΑΝΤΑ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΤΟΝ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΙΣΤΟΤΟΠΟ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΑΥΤΟΥ ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΖΕΤΕ ΟΤΙ ΑΡΧΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΩΣ ΕΠΙΘΥΜΕΙΤΕ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΟΠΤΙΚΗ ΤΩΝ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ.

    Υ.Γ: ΟΥΔΕΜΙΑ ΑΝΤΙΡΡΗΣΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΜΕ ΤΗΝ 17Ν ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΤΕ ΣΤΟ ΣΧΕΤΙΚΟ. Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΝΕΣ ΤΗΣ ΟΠΟΙΑΣ ΕΠΙΘΥΜΕΙΤΕ Ν ΕΦΑΡΜΟΖΕΤΕ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΕΛΕΓΧΟΜΕΝΗ ΑΠΟ ΔΕΚΑΔΕΣ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΓΟΝΤΙΣΚΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΓΙΑ ΦΑΠΕΣ ΑΛΛΟΥ. ΜΗΝ ΚΑΝΕΤΕ ΤΟΝ ΚΟΠΟ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΤΕ, ΠΕΡΑΙΤΕΡΩ ΔΙΚΑ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΑΝΑΡΡΤΗΘΟΥΝ.

    ReplyDelete