18/10/2017

Fosscomm 2017: 4-5 Νοεμβρίου στο Χαροκόπειο Πανεπιστήμιο το μεγαλύτερο ετήσιο συνέδριο ανοιχτού λογισμικού και τεχνολογιών στη Ελλάδα.

H Fosscomm οργανώνεται από τις Ελληνικές κοινότητες του Ελεύθερου και Ανοιχτού Λογισμικού σε διαφορετική πόλη κάθε χρόνο. Θα συγκεντρωθούν μέλη από την ακαδημαϊκή κοινότητα, τις κοινότητες ανοιχτού λογισμικού, τις κοινότητες ανοιχτών τεχνολογιών, τις εταιρίες που παρέχουν υπηρεσίες ανοιχτού λογισμικού και όσοι ασχολούνται ή ενδιαφέρονται να ασχοληθούν με τον ανοιχτό κώδικα και τις ανοιχτές τεχνολογίες.

Η παρακολούθηση του FOSSCOMM είναι δωρεάν και όλα τα έξοδα καλύπτονται από χορηγούς και δωρεές. Το συνέδριο οργανώνεται και λειτουργεί αποκλειστικά από εθελοντές, σύμφωνα με την μη εμπορικού χαρακτήρα, με επίκεντρο τη κοινότητα, φύση της εκδήλωσης. Το τελικό πρόγραμμα δεν έχει ανακοινωθεί, αφού ακόμη δέχεται αιτήσεις ομιλητών.

Μπορείτε να εγγραφείτε...
Στην Fosscοmm συμμετέχουν κάθε χρόνο περισσότεροι από 500 σύνεδροι. Μέχρι τώρα έχουν διοργανωθεί συνολικά 9 συνέδρια Fosscοmm ξεκινώντας από το 2008 σε Αθήνα, Λάρισα, Θεσσαλονίκη, Πάτρα, Σέρρες, Αθήνα, Λαμία, Αθήνα, και Πειραιάς αντίστοιχα.

No comments :

Post a Comment