12.10.17

"Δεν μπορεί οι έμπειροι Ευρωπαίοι οικονομολόγοι να μην είχαν δει μπροστά τους την καταστροφή"

"Κρίνοντας πάντως εκ του αποτελέσματος, θα ήταν ανόητο να πιστέψει κανείς ότι με την υπερφορολόγηση θα είχαμε κάτι διαφορετικό απ’ αυτό που έχουμε σήμερα ή ότι με την πολιτική του ΣΥΡΙΖΑ για τις επενδύσεις θα έσπευδαν οι επενδυτές απ’ όλο τον κόσμο για να αφήσουν τα χρήματά τους στην Ελλάδα. Δεν μπορεί οι έμπειροι Ευρωπαίοι οικονομολόγοι να μην είχαν δει μπροστά τους την καταστροφή όταν συμφωνούσαν στα μέτρα καρμανιόλα με την κυβέρνηση Τσίπρα. Προφανώς και ήξεραν ότι όλο αυτό ήταν ένα ψέμα. Αλλά συμμετείχαν σε αυτό και το στήριξαν.

Ένας φίλος μου είπε προχτές: «Στις Βρυξέλλες μας έχουν βαρεθεί». Θαυμάσια! Εμείς, δηλαδή, που ζούμε με την δική τους σύμφωνη γνώμη στον θάλαμο αερίων που έφτιαξαν παρέα με τον Τσίπρα, πως θα έπρεπε να νιώθουμε; Δυστυχώς τα πράγματα εξελίσσονται με έναν τρόπο που δεν προμηνύει κάτι καλό, γεγονός που δίδει πάλι έδαφος στους λαϊκιστές. Αυτό πρέπει να το προσέξουν όσοι νομίζουν ότι οι Βρυξέλλες είναι οι Δελφοί του σύγχρονου κόσμου μας. Αν η Ευρώπη πραγματικά ενδιαφέρεται για τα παιδιά της, θα έπρεπε να βάλει τέλος στο κοινωνιολογικό πείραμα που λαμβάνει χώρα αυτή την στιγμή στην Ελλάδα. Δεν μπορούν να συνεχίσουν να υποκρίνονται ότι όλα πάνε καλά, όταν γνωρίζουν ότι βρισκόμαστε μπροστά σε αδιέξοδα. Δεν είμαστε μακριά από την ώρα που θα «ανακαλύψουν» όλοι δήθεν έκπληκτοι ότι ήταν λάθος όλα όσα έγιναν τα δύο τελευταία χρόνια. Μην πει κανείς ότι αυτό ήταν έργο μόνο του Αλέξη Τσίπρα, επειδή δεν ήταν…"

Θανάσης Μαυρίδης
ΤΟ ΠΛΗΡΕΣ ΑΡΘΡΟ ΤΟΥ, ΕΔΩ: http://www.liberal.gr/arthro/171419/apopsi/th-mauridis/summetecho-se-ena-terastio-koinoniologiko-peirama-.html

ΠΡΟΗΓΗΘΕΝ ΣΧΕΤΙΚΟ ΔΙΚΟ ΜΑΣ, ΟΜΟΙΟΥ ΠΡΙΕΧΟΜΕΝΟΥ, ΑΛΛΑ ΛΙΓΟΤΕΡΟ... ΚΟΣΜΙΟ: https://isxys.blogspot.com/2017/10/blog-post_73.html

ΣΧΟΛΙΟ "ΙΣΧΥΣ": ΤΟ ΛΟΓΙΚΟ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΕΙΧΑΝ ΔΕΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΚΑΙ ΕΙΤΕ ΤΗΝ ΕΠΙΔΙΩΚΑΝ ΜΕ ΣΚΟΠΟ...
- ΤΗΝ ΟΛΙΚΗ ΥΠΑΓΩΓΗ ΤΟΥ ΓΩΝΙΑΚΟΥ ΟΙΚΟΠΕΔΟΥ, ΣΕ ΕΤΑΙΡΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΙΣΤΚΗ/ΚΟΝΤΟΦΘΑΛΜΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΠΙΣΩ ΟΣΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΑΠΟ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΤΟΥΣ. ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΝΔΙΕΦΕΡΕ Η ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΚΠΤΩΣΗ ΤΗΣ ΝΟΤΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΠΤΕΡΥΓΑΣ ΤΟΥ ΝΑΤΟ ΚΑΙ ΤΗΣ Ε.Ε (ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΤΗΝ ΣΚΕΦΤΗΚΑΝ), ΟΥΤΕ ΦΥΣΙΚΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.
- ΤΗΝ ΣΥΝΕΙΔΗΤΗ ΔΙΑΛΥΣΗ ΤΗΣ ΝΟΤΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΠΤΕΡΥΓΑΣ ΤΟΥ ΝΑΤΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ Ε.Ε, ΕΞΥΠΗΡΕΤΩΝΤΑΣ ΑΛΛΟΤΡΙΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΡΙΤΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ. (ΚΙΝΑ, ΗΠΑ, ΡΩΣΣΙΑ, ΤΟΥΡΚΙΑ, ΙΣΡΑΗΛ). ΑΦΟΡΜΗ ΒΡΗΚΑΝ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ. ΑΥΤΟ ΕΞΗΓΕΙ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΙΕΣΤΕΙ Η ΧΩΡΑ-ΧΩΡΟΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΝΟΝΙΚΗ ΧΩΡΑ, ΚΗΡΥΣΣΟΝΤΑΣ ΑΟΖ, ΠΟΥ ΣΗΜΕΙΩΝΟΥΜΕ ΘΑ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΚΑΙ ΘΑ ΒΟΗΘΟΥΣΕ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΟΣ ΤΗΣ. ΑΥΤΟ ΕΠΙΣΗΣ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΠΩΣ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΦΑΣΗ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΔΕΚΑΕΤΙΑΣ Η ΧΩΡΑ-ΧΩΡΟΣ ΠΡΟΟΡΙΖΟΤΑΝ ΓΙΑ ΚΑΤΑΤΜΗΣΗ ΚΑΙ ΥΠΑΓΩΓΗ ΤΜΗΜΑΤΩΝ ΤΗΣ ΣΕ ΑΛΛΕΣ ΚΑΝΟΝΙΚΕΣ ΧΩΡΕΣ.
Υ.Γ: ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΕΝΝΟΟΥΜΕ ΜΟΝΟΝ ΤΑ ΠΕΡΙΦΗΜΑ ΜΕΤΡΑ ΔΗΜΟΣΙΟΝΟΜΙΚΗΣ ΠΡΟΣΑΡΜΟΓΗΣ ΑΛΛΑ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΣΤΗΡΙΞΗ (ΕΜΜΕΣΗ-ΑΜΕΣΗ) ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΚΩΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΩΝ ΟΠΩΣ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΚΑΤΕΛΑΒΑΝ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟ ΤΟ 2008 ΚΑΙ ΜΕΤΑ. ΧΩΡΙΣ ΑΥΤΟΥΣ Η ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΕΠΙΔΙΩΞΙΣ ΤΩΝ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΔΕΝ ΘΑ ΗΤΑΝ ΕΦΙΚΤΗ.
ΕΚΤΙΜΟΥΜΕ ΠΩΣ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΔΕΥΤΕΡΟΙ ΠΟΥ ΣΥΝΕΙΔΗΤΑ ΑΠΟ-ΔΙΕΛΥΣΑΝ ΤΗΝ ΧΩΡΑ-ΧΩΡΟ ΘΑ ΤΗΝ ΞΑΝΑΣΤΗΣΟΥΝ, ΟΧΙ ΓΙΑΤΙ ΜΑΣ ΑΓΑΠΟΥΝ ΑΛΛΑ ΓΙΑΤΙ ΤΕΤΟΙΕΣ ΕΝΤΟΛΕΣ ΕΧΟΥΝ ΛΑΒΕΙ ΤΩΡΑ. ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΔΕΥΤΕΡΟΙ ΘΑ ΒΑΛΟΥΝ ΧΑΛΗΝΑΡΙ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΥΣ, ΤΟΥΣ ΕΣΑΕΙ ΑΝΙΔΕΟΥΣ ΚΑΙ ΕΣΑΕΙ ΚΟΝΤΟΦΘΑΛΜΟΥΣ, ΚΟΙΝΟΥΣ ΔΙΕΚΠΕΡΑΙΩΤΕΣ ΕΝΤΟΛΩΝ.

12 comments :

Anonymous said...

Έχουμε γεμίσει τόσους πολλούς πράκτορες, που ούτε τα πρακτορεία του ΟΠΑΠ δεν έχουν τόσους !

ΙΣΧΥΣ said...

ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΟΙ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΝΑΥΤΙΛΙΑΚΟΙ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΤΩΝ ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΩΝ ΜΟΝΤΕΛΩΝ. ΠΡΑΚΤΩΡ ΕΙΝΑΙ ΟΠΟΙΟΣ ΠΡΑΤΤΕΙ. ΥΠΟΘΕΤΩ ΠΩΣ ΕΣΥ ΑΝΑΦΕΡΕΣΑΙ ΣΕ ΜΥΣΤΙΚΟΥΣ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ. ΤΕΤΟΙΟΥΣ, ΣΕ ΤΕΤΟΙΑ ΚΛΙΜΑΚΙΑ ΕΠΙΡΡΟΗΣ, Η ΧΩΡΑ-ΧΩΡΟΣ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΠΟΤΕ.

ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ-ΧΩΡΟΥ, ΟΛΟΙ ΑΝΟΙΧΤΑ ΠΡΑΤΤΟΥΝ ΑΛΛΑ Ο "ΣΟΦΟΣ ΛΑΟΣ" ΠΑΝΤΑ ΤΟΥΣ ΨΗΦΙΖΕΙ. ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ, ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΚΑΤΗΓΟΡΗΣΕΙ ΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΑ ΕΚΡΥΨΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΑ ΠΕΡΝΟΥΣΕ ΚΑΙ ΘΑ ΕΦΑΡΜΟΖΕ. ΑΝΟΙΧΤΑ ΤΑ ΕΛΕΓΑΝ, Ο ΛΑΟΣ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΠΙΣΤΕΥΕ. ΤΑ ΙΔΙΑ ΚΑΙ Ο ΓΑΠ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΛΟΙ. Ο ΣΟΦΟΣ ΛΑΟΣ ΝΟΜΙΖΕ ΠΩΣ ΤΑ ΕΛΕΓΑΝ ΓΙΑ ΠΛΑΚΑ ΚΑΙ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΓΙΑ ΠΛΑΚΑ ΨΗΦΙΖΕ.
ΑΝ Η ΧΩΡΑ-ΧΩΡΟΣ ΔΙΕΘΕΤΕ ΙΚΑΝΟΥΣ ΜΥΣΤΙΚΟΥΣ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΜΥΣΤΙΚΑ ΕΠΡΑΤΤΑΝ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, ΤΟΤΕ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΛΑΒΑΝ ΘΕΣΕΙΣ ΙΣΧΥΟΣ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΔΕΚΑΕΤΙΑ ΘΑ ΤΟΥΣ ΑΝΑΖΗΤΟΥΣΕ ΑΝΟΙΧΤΑ Η ΝΙΚΟΛΟΥΛΗ ΚΑΙ ΤΑ ΜΜΕ ΜΕ ..."SILVER ALERT". ΧΩΡΙΣ ΠΤΩΜΑ ΔΥΣΚΟΛΑ ΤΕΚΜΗΡΙΩΝΕΤΑΙ ΑΔΙΚΗΜΑ.
ΑΥΤΟ ΛΕΙΠΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΙΑ ΚΡΥΠΤΕΙΑ ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΠΙΠΕΔΟΥ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΟΠΟΙΟΣ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙ ΚΑΙ ΕΦΑΡΜΟΣΕΙ ΕΠΙΤΥΧΩΣ ΘΑ ΣΩΣΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΛΛΑ KAI ΘΑ ΑΠΟΔΩΣΕΙ ΣΧΕΤΙΚΗ ΚΑΙ ΜΕΡΙΚΩΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ.

Anonymous said...

Ναι, ο Ανδρέας Παπανδρέου ήρθε (ΤΟΝ ΕΣΤΕΙΛΑΝ ΔΗΛΑΔΗ) σαν απελευθερωτής από τα ΞΕΝΑ ΚΕΝΤΡΑ, σαν λυτρωτής των ελληνικών ψυχών. Επιτέλους να., είπαν, και ένας γνήσιος πολιτικός άντρας, που πολεμάει τα ξένα κέντρα- το συνδικάτο ΕΟΚ και ΝΑΤΟ- και ένα πανελλήνιο ρίγος θρονιάστηκε στις καρδιές, και από τούτο το ρίγος, σαν πηγή γάργαρου νερού αναδύθηκε στις 3 Σεπτεμβρίου 1974 το Πανελλήνιο Σοσιαληστικό Κίνημα (ΠΑΣΟΚ)!...

http://dia-kosmos.blogspot.gr/2017/10/blog-post_16.html

Anonymous said...

Σε κρίσιμες στιγμές δεν πρέπει στην εξουσία να είναι φελοί και απατεώνες. Πάλι θα βρεθούν κασόνια χωρίς όπλα μέσα...

http://zcode-gr.blogspot.gr/2017/10/blog-post_12.html

ΙΣΧΥΣ said...

18:22
ΕΤΣΙ ΠΟΥ ΤΑ ΛΕΕΙ Ο ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΑΥΤΙΖΟΜΑΣΤΕ ΣΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΡΑΦΟΜΕΝΑ ΤΟΥ. ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΑΝΑΠΑΡΑΓΟΥΜΕ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ ΤΗΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΟΣ ΤΟΥ, ΔΙΟΤΙ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΘΕΛΗΣΗ ΤΟΥ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟΝ , ΤΗΝ ΣΕΒΟΜΑΣΤΕ.
ΠΑΡΑΚΙΝΟΥΜΕ ΟΜΩΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΤΑΚΤΙΚΑ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΝΟΥΝ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΖΟΥΓΑΝΕΛΗ.

ΙΣΧΥΣ said...

Η ΕΛΛΑΣ ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΠΟΤΕ ΝΑ ΦΤΑΣΕΙ ΣΕ ΣΗΜΕΙΟ ΝΑ ΦΟΒΑΤΑΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΗ ΤΗΣ ΣΥΝΘΗΚΗΣ ΤΗΣ ΛΩΖΑΝΗΣ. ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΦΑΓΩΘΗΚΑΜΕ ΕΜΕΙΣ ΕΔΩ, (ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟΝ ΕΜΕΙΣ) ΝΑ ΦΩΝΑΖΟΥΜΕ ΑΜΥΝΑ-ΑΜΥΝΑ-ΑΜΥΝΑ. ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΑΝ ΤΗΝ ΠΕΡΙΚΟΠΗ ΤΩΝ ΕΞΟΠΛΙΣΤΙΚΩΝ ΕΜΕΙΣ ΕΙΧΑΜΕ ΜΝΗΜΟΣΥΝΟ. ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΑΡΘΡΑ ΠΟΥ ΣΚΟΠΟ ΕΙΧΑΝ ΝΑ ΑΝΤΙΣΤΡΕΨΟΥΝ ΤΗΝ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΑΠΟΔΥΝΑΜΩΣΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.
ΝΑΙ ΤΩΡΑ ΕΔΩ ΠΟΥ ΦΤΑΣΑΜΕ ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΠΛΕΟΝ Η ΧΩΡΑ ΕΓΙΝΕ ΧΩΡΟΣ Η ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΗ ΤΗΣ ΣΥΝΘΗΚΗΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΠΙΘΑΝΟ (ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΑΚΟΜΗ ΒΕΒΑΙΟ) ΝΑ ΣΚΑΣΕΙ ΣΤΗ ΜΟΥΡΗ ΜΑΣ.
ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟΤΕΡΟ ΜΕ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΑ ΠΟΛΛΑ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΑ ΚΑΚΑ, ΗΤΑΝ Η ΠΕΡΙΦΗΜΗ ΡΗΣΗ ΤΟΥ Α.ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ "ΔΕΝ ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΜΕ ΤΙΠΟΤΑ". ΕΠΙ ΑΥΤΟΥ ΓΑΛΟΥΧΗΘΗΚΑΝ ΓΕΝΙΕΣ ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΤΩΡΑ ΤΡΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΙΠΕΔΑ. ΑΥΤΗ Η ΠΡΟΒΟΛΗ ΤΗΣ ΑΔΥΝΑΜΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΑΤΑΤΡΕΧΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΗΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΤΙΣΤΡΕΨΟΥΜΕ.

Anonymous said...

Ο λεγόμενος ΄΄πατριωτικός χώρος΄΄ αποτελείται από ανθρώπους που ανησυχούν πραγματικά για την Ελλάδα αλλά δυστυχώς πέφτουν θύματα επιτήδειων οι οποίοι τους πουλάνε πατρίδα και εθνικά ιδεώδη με απώτερο στόχο το οικονμικό και πολιτικό κέρδος.

ΙΣΧΥΣ said...

ΘΥΤΕΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΟΣΟ ΒΡΙΣΚΟΥΝ ΘΥΜΑΤΑ. Η ΑΠΟΘΥΜΑΤΟΠΟΙΗΣΗ ΕΠΙΤΥΓΧΑΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΤΟΜΙΚΗ ΜΟΡΦΩΣΗ ΚΑΙ ΜΕ ΜΕ ΜΙΑ ΠΑΓΙΑ ΑΡΧΗ. "ΜΗΝ ΕΜΠΙΣΤΕΥΕΣΑΙ ΚΑΙ ΜΗΝ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΠΟΤΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΚΑΙ ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑΝ ΛΟΓΟ". ΕΙΔΙΚΑ ΑΝ ΖΗΤΟΥΝ ΕΣΥ ΝΑ ΕΙΣΦΕΡΕΙΣ, ΠΡΟΣΦΕΡΕΙΣ, ΔΩΣΕΙΣ (ΚΟΠΟ, ΧΡΗΜΑ, ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ) ΧΩΡΙΣ ΑΝΤΑΛΛΑΓΜΑ, ΟΡΑΤΟ ΚΑΙ ΕΠΩΦΕΛΕΣ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΑΝΤΙΛΛΗΠΤΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΥΦΥΙΑ ΣΟΥ, ΕΙΤΕ ΔΙΚΟ ΣΟΥ, ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ, ΕΙΤΕ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΟ, ΕΙΤΕ ΕΘΝΙΚΟ. ΕΠΙΣΗΣ ΕΑΝ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΖΗΤΟΥΝ ΑΠΟ ΣΕΝΑ ΝΑ "ΒΟΗΘΗΣΕΙΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΟΝΤΕΣ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΣΤΗΝ ΚΕΦΑΛΗ ΤΗΣ ΟΛΗΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑΣ, ΠΟΥ ΣΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΝ ΚΑ ΠΟΥ ΣΕ ΠΡΟΤΡΕΠΟΥΝ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙΣ ΤΟΤΕ ΤΡΕΧΑ, ΦΥΓΕ, ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΣΟΥ, ΕΞΑΦΑΝΙΣΟΥ, ΧΕΣΤΟΥΣ.

Ο ΛΕΓΟΜΕΝΟΣ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ ΕΜΑΣ ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΟΥΤΕ ΜΑΣ ΕΝΔΙΕΦΕΡΕ. ΔΕΝ ΑΝΤΙΛΛΑΜΒΑΝΟΜΑΣΤΕ ΚΑΝ ΤΗΝ ΕΝΝΟΙΑ "ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟΣ" ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΙΤΙΔΑ ΓΗ ΜΑΣ. ΕΙΤΕ ΕΙΣΑΙ ΕΛΛΗΝ ΑΡΑ ΕΞ ΟΡΙΣΜΟΥ (ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΠΕΡΙΤΤΟΛΟΓΙΑ) ΕΘΝΙΚΙΣΤΗΣ, ΕΙΤΕ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ. ΕΑΝ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ, ΤΟΤΕ ΝΑΙ, ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΒΟΛΕΥΕΣΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΝΝΟΙΑ ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ, ΜΕ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΛΟΓΙΚΗ ΒΟΛΕΥΟΝΤΑΙ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΕΠΟΙΚΟΙ ΤΗΣ ΩΚΕΑΝΙΑΣ ΤΗΣ ΑΜΕΡΙΚΗΣ ΤΗΣ ΑΦΡΙΚΗΣ Κ.Λ.Π. ΚΑΙ ΥΠΟΘΕΤΩ ΠΩΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΜΙΑ 30ετια ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΗΣ ΕΘΝΙΚΟΤΗΤΟΣ ΜΟΝΙΜΟΙ ΠΛΕΟΝ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΘΑ ΛΕΝΕ ΚΙ ΑΥΤΟΙ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ "ΕΛΛΗΝΕΣ" ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ.
ΟΣΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΞ ΟΡΙΣΜΟΥ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ. ΔΙΑΦΩΝΙΕΣ ΕΠΙ ΑΥΤΟΥ ΔΕΝ ΔΥΝΑΤΑΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ. ΔΙΑΦΩΝΙΕΣ ΔΥΝΑΤΑΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΜΟΝΟΝ ΣΤΙΣ ΠΡΑΚΤΙΚΕΣ ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ (ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ, ΠΑΙΔΕΙΑ, ΑΜΥΝΑ, ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ Κ.Λ.Π ) ΤΟΥ ΙΔΕΟΛΟΓΗΜΑΤΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΠΟΥ ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ, ΑΝ ΘΕΣ ΔΙΑΒΑΣΕ ΤΟ
https://isxys.blogspot.com/p/blog-page_21.html

ΣΧΕΤΙΚΟ ΠΑΛΙ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΑ ΧΑΛΙΑ ΤΟΥ ΧΩΡΟΥ ΜΑΣ
https://isxys.blogspot.com/2015/02/blog-post_38.html

Anonymous said...

διαφωνω σε ολα οσα λες ΙΣΧΥΣ γιατι συμφωνω μονο στο ενα που εγραψες

"ΜΗΝ ΕΜΠΙΣΤΕΥΕΣΑΙ ΚΑΙ ΜΗΝ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΠΟΤΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΚΑΙ ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑΝ ΛΟΓΟ".

αρα δεν πιστευω ουτε εμπιστευομαι ουτε και σενα γιατι τι μια μας λες οτι εισαι φασιστας και περηφανος για αυτο,την αλλη οτι δεν εισαι πατριωτης αλλα εθνικιστης αλλά ανεβαζεις αρθρα απο τον μυστικοσύμβουλο του Κούλη Μιζοτάκη και ιδιοκτήτη του liberal.gr και αντε να βρει κανεις ακρη,βρες το αυγο και κουρευτω που λενε.Τι νομιζεις οτι ειμαστε ολοι ε αμπσολούτλι στιούπιντ ,κομπλίτ μπανάνα ?

ΙΣΧΥΣ said...

19:44
ΑΝ ΣΥΜΦΩΝΕΙΣ ΣΤΟ ΕΝΑ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΑ, ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΔΙΑΦΩΝΕΙΣ ΣΕ ΟΛΑ... ΛΟΓΙΚΑ ΑΤΟΠΟ.

ΕΜΕΙΣ ΟΥΔΕΠΟΤΕ ΔΕΝ ΖΗΤΗΣΑΜΕ ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑΝ ΝΑ ΜΑΣ ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΕΙ. ΟΥΤΕ "ΠΟΥΛΑΜΕ" , ΟΥΤΕ ΠΡΟΩΘΟΥΜΕ ΚΑΤΙ, ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΚΑΙ Η ΠΑΡΑΙΝΕΣΗ ΝΑ ΜΗΝ ΕΜΠΙΣΤΕΥΕΣΤΕ ΚΑΝΕΝΑΝ. ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΛΟΙΠΟΝ ΠΡΑΤΤΕΙΣ. ΔΕΝ ΠΡΑΤΤΕΙΣ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΟΤΑΝ ΛΕΚΤΙΚΑ ΥΠΟΒΙΒΑΖΕΙΣ ΤΗΝ "ΙΣΧΥ" ΣΕ ΕΠΙΠΕΔΟ ΚΟΙΝΟΥ "ΠΩΛΗΤΗ" ΠΟΥ ΔΗΘΕΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΒΡΕΙ "ΠΕΛΑΤΕΣ-ΟΠΑΔΟΥΣ", ΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΜΑΛΙΣΤΑ ΚΟΡΟΙΔΕΥΕΙ ΚΙΟΛΑΣ. ΜΕ ΤΙ ΣΚΟΠΟ; ΤΙ ΘΑ ΕΙΧΑΜΕ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΟΥΜΕ; ΟΥΤΕ ΠΟΛΙΤΕΥΟΜΑΣΤΕ, ΟΥΤΕ ΜΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ, ΟΥΤΕ ΔΙΑΦΗΜΙΖΟΜΑΣΤΕ, ΟΥΤΕ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ ΕΧΟΥΜΕ, ΟΥΤΕ ΙΕΡΟ ΚΑΘΗΚΟΝ ΝΑ ΠΡΟΣΥΛΗΤΙΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ..."ΣΩΣΟΥΜΕ" ΚΑΝΕΝΑΝ. ΤΙΠΟΤΑ.
ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΜΑΛΙΣΤΑ ΕΧΩ ΖΗΤΗΣΕΙ ΕΓΩ ΑΠΟ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΝΑ ΜΗΝ ΜΑΣ ΔΙΑΒΑΖΟΥΝ. ΟΠΟΙΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΥΣΑΡΕΣΤΕΙ ΤΟ ΥΦΟΣ, ΤΟ ΛΕΞΙΛΟΓΙΟ, ΟΙ ΙΔΕΕΣ, ΤΟ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ, ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΜΗΝ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ. ΤΟ ΙΔΙΟ ΣΑΦΩΣ ΙΣΧΥΕΙ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΣΕΝΑ.

ΕΘΝΙΚΙΣΤΗΣ ΕΙΜΑΙ. Ο ΦΑΣΙΣΜΟΣ ΗΤΑΝ Η ΜΟΡΦΗ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΜΕΣΟΠΟΛΕΜΟΥ ΣΤΗΝ ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΕΥΡΩΠΗ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΠΛΗΝ ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ ΟΠΟΥ ΕΚΕΙ ΕΛΑΒΕ ΤΗΝ ΜΟΡΦΗ ΤΟΥ ΝΑΖΙΣΜΟΥ. ΟΜΟΕΙΔΗ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΑΝ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΚΑ ΑΠΕΧΟΥΝ. Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΕΘΝΙΚΙΣΤΗΣ ΔΛΔ ΤΟ 39-40 ΗΤΑΝ ΕΞ ΟΡΙΣΜΟΥ ΦΑΣΙΣΤΑΣ. ΑΥΤΗ ΗΤΑΝ ΤΟΤΕ Η ΚΡΑΤΟΥΣΑ ΜΟΡΦΗ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΥ. Ο ΕΛΛΗΝ ΕΘΝΙΚΙΣΤΗΣ ΤΩΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΩΝ ΧΡΟΝΩΝ ΗΤΑΝ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ. Ο ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ, Ο ΔΡΑΓΟΥΜΗΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΟΠΑΔΟΙ ΤΟΥ ΦΑΣΙΣΜΟΥ. ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΚΑΝ ΣΑΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΝΝΟΙΑ. ΗΤΑΝ ΟΜΩΣ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ. ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΤΡΙΩΤΙΣΜΟ Ο ΚΟΡΑΗΣ ΟΜΙΛΗΣΕ ΓΙΑ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΓΑΙΔΑΡΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΕΥΚΟΛΑ ΘΑ Ο ΒΡΕΙΣ ΕΑΝ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟΝ ΚΟΠΟ ΝΑ ΨΑΞΕΙΣ. ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΤΟ ΕΧΟΥΜΕ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙ. ΕΑΝ ΕΧΕΙΣ ΚΕΝΑ ΣΤΗΝ ΜΟΡΦΩΣΗ ΣΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΙ, ΦΡΟΝΤΙΣΕ ΝΑ ΤΑ ΚΑΛΥΨΕΙΣ, ΑΥΤΗ ΗΤΑΝ ΕΠΙΣΗΣ ΜΙΑ ΠΑΡΑΙΝΕΣΗ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ.

ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΕΧΩ ΕΓΩ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΓΡΑΨΕΙ ΠΩΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΟΙ, ΔΕΝ ΤΟ ΚΡΥΨΑΜΕ ΠΟΤΕ ΑΝΤΙΘΕΤΩΣ ΤΟ ΠΡΟΒΑΛΛΟΥΜΕ ΣΤΑΘΕΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΚΙΟΛΑΣ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΜΑΣ. ΕΝΑΝ ΜΟΝΟΝ ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΟ ΤΟΜΕΑ ΘΕΛΟΥΜΕ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΚΡΑΤΙΚΟ ΤΗΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΚΑΙ ΔΥΟ ΑΛΛΟΥΣ ΜΗ ΣΤΕΝΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΟΥΣ ΤΗΝ ΑΜΥΝΑ ΚΑΙ ΤΟ ΝΕΡΟ. ΟΠΟΤΕ ΝΑΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΥΤΕ ΗΜΑΣΤΑΝ ΟΥΤΕ ΠΟΤΕ ΕΙΠΑΜΕ ΠΩΣ ΕΙΜΑΣΤΕ "ΕΘΝΙΚΟΣΟΣΙΑΛΙΣΤΕΣ". ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΚΡΙΒΕΙΑ ΤΑ ΘΕΩΡΟΥΜΕ ΑΣΥΜΒΑΤΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΔΥΟ, ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΓΕΝΙΚΑ ΩΣ ΠΟΛΙΤΕΥΜΑ, ΑΡΑ ΠΟΛΙΤΕΙΑΚΩΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΡΙΣΤΟΚΡΑΤΕΣ. ΔΕΚΑΔΕΣ ΑΡΘΡΑ ΜΑΣ ΑΝΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΣΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ.

ΝΑΙ ΛΟΙΠΟΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ ΦΑΣΙΣΤΕΣ "ΦΙΛΕΛΕΔΕΣ" ΑΡΙΣΤΟΚΡΑΤΕΣ. ΑΝ ΣΕ ΧΑΛΑ ΜΗΝ ΜΑΣ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ.

Anonymous said...

ΝΑΙ ΛΟΙΠΟΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ ΦΑΣΙΣΤΕΣ "ΦΙΛΕΛΕΔΕΣ" ΑΡΙΣΤΟΚΡΑΤΕΣ

τουρλου τουρλου τα εχεις κανει πάρε και μια συνταγή

https://cookpad.com/gr/sintages/3081611-tourlou-tourlou

Δεν ήξερα πως ο Γρίβας, ο Αυξεντίου, ο Μπικακης και ο Παύλος Μελάς ηταν φασιστες!
Είχα μια πλάνη ότι ήσαν Ήρωες και αυθεντικοί πατριώτες χωρίς κάποια πολιτική απόχρωση.
Ισως θα επρεπε να ρωτουσες τον Πλατωνα αν ειναι φασιστας να δουμε τι θα σου ελεγε, μαλλον θα σου ελεγε οτι ολα αυτα ειναι εκ του πονηρου.
Πουλάω κυάλια σε πολύ καλές τιμές, καλά κομμάτια βλέπεις τα πάντα!
Πάααρεεεε πάααρεεεε, ευκαιρίααααααα

ΙΣΧΥΣ said...

ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΗΡΩΕΣ ΣΙΓΟΥΡΑ ΗΤΑΝ. ΓΙΑ ΤΙΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΩ ΤΙ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ. Ο ΠΛΑΤΩΝ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΟΚΡΑΤΗΣ.
ΞΕΡΩ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΙΓΟΥΡΑ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ... ΑΝΑΡΧΟΑΠΛΥΤΟΙ, ΕΘΝΟΜΗΔΕΝΙΣΤΕΣ, ΔΙΕΘΝΙΣΤΕΣ, ΑΠΑΤΡΙΔΕΣ, ΛΑΘΡΟΛΑΓΝΟΙ, ΑΡΙΣΤΕΡΙΣΤΕΣ, ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ, ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΝΕΟ-ΕΠΟΧΙΤΕΣ.
ΣΟΥ ΕΞΗΓΗΣΑ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙΣ ΝΑ ΕΠΙΜΕΝΕΙΣ. ΤΗΝ ΤΥΦΛΑ ΣΟΥ ΒΛΕΠΕΙΣ, ΤΗΝ ΑΔΑΕΙΑ ΣΟΥ ΜΟΛΟΓΑΣ. ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΦΤΑΙΣ ΕΣΥ, ΑΛΛΑ ΕΓΩ ΠΟΥ ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΙ ΑΚΟΜΗ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΚΑΙ ΑΝΕΒΑΖΩ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΟΥ.