08/09/2017

Τελετή Μνήμης Θερμοπυλών: Σάββατο 9 Σεπτεμβρίου, Μνημείο Λεωνίδα, 19:00


  • Εκεί όπου η Εθνική Πίστη έγινε συνώνυμη της Θυσίας υπέρ της Πατρίδος,
  • Εκεί όπου η Θυσία μετατρέπεται σε Αιώνια Προσταγή Αγώνα για Ελευθερία,
  • Εκεί όπου η Ελευθερία αναδύεται ως Ιδανικό ελληνικό, άφθαρτο και καθάριο στο πέρασμα των αιώνων,
  • Εκεί όπου οι ορδές των βαρβάρων γονάτισαν μπρος στην Ελληνική Ανδρεία,
Εκεί οι Χρυσαυγίτες θα υψώσουν ξανά τις Γαλανόλευκες και τις Σημαίες με τον Μαίανδρο, για να καταδείξουν στους δειλούς και στους προσκυνημένους του σύγχρονου κόσμου, πως το Θάρρος μένει Άπαρτο και Φρούριο η Τιμή!

Κεντρικός ομιλητής: Ν. Γ. ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ

Ιερό Πεδίο Θερμοπυλών - Σάββατο 9 Σεπτεμβρίου - Ώρα 19:00

ΒΙΝΤΕΟ: https://www.youtube.com/watch?v=oCguwJvEoSU

Επιτροπή Εθνικής Μνήμης

Τριάντα σχεδόν χρόνια η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, το Κίνημα των Ελλήνων Εθνικιστών τιμά κάθε έτος με συνέπεια την μεγάλη θυσία των Θερμοπυλών, τιμά την απαράμιλλη Πολεμική Αρετή των Ελλήνων, τιμά την μνήμη εκείνη των Γενναίων, που ξεπέρασαν τον θάνατο και κέρδισαν την Αθανασία, χύνοντας το αίμα τους για το υπέρτατο Ιδανικό της Τιμής της Πατρίδος και της Ελευθερίας! Στα τριάντα αυτά χρόνια είχα την τιμή να είμαι παρών μαζί με Χρυσαυγίτες και Χρυσαυγίτισσες απ’ όλη την Ελλάδα και δεν θα το κρύψω ότι κάποτε στον χώρο αυτό μαζευόμαστε λίγοι, πολλοί λίγοι και ήταν ο καιρός εκείνος όπου μας έλεγαν γραφικούς, περιθωριακούς και δεν μας έδιναν σημασία. Μα με την θέληση, όμως, αυτών των λίγων και με την βοήθεια του Θεού ήλθε η δεκαετία του 2010 όταν νικηφόρα ανέμισαν κι ανεμίζουν ακόμη τα λάβαρα της Λαϊκής Εθνικιστικής Ιδέας σε ολόκληρη τη χώρα! Και ήταν τον Σεπτέμβριο του 2013 όταν χιλιάδες κατέκλυσαν τον χώρο των Θερμοπυλών και τα κανάλια των “νταβατζήδων” τρόμαξαν και λίγες ημέρες μετά στήνοντας μια πρωτοφανή πολιτική σκευωρία μας συνέλαβαν. Και ήταν στα 2014 όταν απών από την Ιερή αυτή σύναξη έστειλα το μήνυμά μου στους Συναγωνιστές και στις Συναγωνίστριές μου από ένα κελί των φυλακών του Κορυδαλλού, μήνυμα από το οποίο και τα παρακάτω:

“Χρυσαυγίτες και Χρυσαυγίτισσες, επί 25 ολόκληρα χρόνια το Κίνημά μας, το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα, η Χρυσή Αυγή, σ' αυτόν εδώ τον καθαγιασμένο, από την Θυσία των Μεγάλων Νεκρών, τόπο διοργανώνει μία Τελετή. Μία Τελετή Τιμής και Μνήμης. Επί 25 χρόνια είχα την τιμή να είμαι παρών σ' αυτή την τελετή. Αυτή την χρονιά, όμως, ένα αντεθνικό καθεστώς δεν μου επιτρέπει την φυσική μου παρουσία στον τόπο αυτό, δεν μου επιτρέπει να βρίσκομαι ανάμεσά σας. Βρίσκομαι στην φυλακή, άδικα, παράνομα, χωρίς στοιχεία, χωρίς καμία απόδειξη. Συναγωνιστές και Συναγωνίστριες, Αυτή εδώ η συγκέντρωση Τιμής και Μνήμης, δεν είναι συγκέντρωση πολιτική, δεν είναι συγκέντρωση κομματική. Είναι μια Μυσταγωγία, εδώ κοινωνάμε Ελλάδα, κοινωνάμε Πατρίδα, κοινωνάμε την Ιστορία του Μεγάλου μας Έθνους. Χαιρετώ όλους εσάς, που παρά τις διώξεις, παρά το κλίμα των διωγμών, παρά τη λάσπη είστε σήμερα παρόντες στις Θερμοπύλες για να αποδείξετε ότι η Χρυσή Αυγή δεν τέλειωσε. Η Χρυσή Αυγή δεν τελειώνει. Όσο υπάρχει Ελλάδα θα υπάρχει και Χρυσή Αυγή. Και όλοι εσείς από την θέση που βρίσκεστε και όλοι εμείς από τα κελιά της Τιμής, τα οποία βρισκόμαστε, φυλάμε μικρές Θερμοπύλες και, να γνωρίζουν, ότι θα τις φυλάμε μέχρι το τέλος…”

Εκείνον τον Σεπτέμβριο του 2013 όταν έδειχναν τα κανάλια συνεχώς σε επανάληψη σκηνές από την τελετή των Θερμοπυλών για να δείξουν τον “εγκληματικό” χαρακτήρα της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, κανένας απ’ όλους αυτούς τους προδότες των ημερών μας δεν πίστευε ότι θα αντέξουμε. Και όμως, αντέξαμε και θα αντέξουμε γιατί οδηγεί τον αγώνα μας η Ιερή παρακαταθήκη των Μεγάλων Νεκρών μιας Ιστορίας χιλιάδων ετών. Ήταν εκεί στις Θερμοπύλες πριν από 25 ολόκληρους αιώνες όπου 300 Σπαρτιάτες με τους πορφυρούς τους χιτώνες και ηγέτη τους τον Λεωνίδα και 700 Θεσπιείς, με αρχηγό τον Δημόφιλο φορώντας μαύρους μανδύες έδωσαν τον υπέρ πάντων αγώνα ενάντια σε εκατοντάδες χιλιάδες πολεμιστές που είχαν έλθει από τα βάθη της Ανατολής και νικημένοι νίκησαν γιατί όπως λέει και ο ποιητής "όταν κάποιοι ξέρουν να πεθαίνουν για την Τιμή τότε τον νικημένο η Δόξα στεφανώνει”.

Εικοσιπέντε ολόκληροι αιώνες πέρασαν από τις μεγάλες εκείνες στιγμές της μεγαλύτερης δόξας όλων των εποχών, της δόξας των Νεκρών των Θερμοπυλών και μέσα σε αυτούς τους αιώνες ήλθαν και χρόνοι δύστυχοι, προσκυνημένοι, αλλά και χρόνοι περίλαμπροι σχεδόν αντάξιοι και τονίζω το σχεδόν γιατί τίποτε αντάξιο με τις Θερμοπύλες δεν υπάρχει στην Ελληνική Ιστορία και πέρασε το Γένος μας χρόνους πικρούς, μα και χρόνους δοξασμένους και έτσι φτάσαμε στην σημερινή εποχή. Μια εποχή από την οποία δεν λείπουν οι προδότες που και τότε υπήρχαν, δεν λείπουν οι Μηδίσαντες και οι Εφιάλτες, αλλά λείπουν δυστυχώς οι Θερμοπύλες, λείπουν τραγικά οι Λακαιδεμόνιοι, οι Θεσπιείς και οι μαύροι και οι πορφυροί τους χιτώνες. Χιτώνες που γίναν σάβανα μιας νεκρικής τελετής στα Ιλίσια Πεδία όπου νικητήριος παιάνας ήχησε για την αιώνια δόξα των Γενναίων.

Τριάντα ολόκληρα χρόνια στον πλέον Ιερό από τους Ιερούς τόπους του Ελληνισμού, η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ τιμά την πλέον ένδοξη όλων των μαχών της παγκοσμίου Ιστορίας. Τιμά τον Αιώνιο Ελληνισμό και αναμένει την στιγμή όπου οι Εφιάλτες θα εξαφανιστούν από την αιματοβαμμένη μας γη και όλοι οι Έλληνες μαζί ενωμένοι θα πορευτούν για νέες Θερμοπύλες, νέους Μαραθώνες, για ένα νέο Ελληνικό Πολιτισμό αντάξιο του Μεγάλου μας Έθνους και της Ιστορίας του! Όσο γι’ αυτούς τους απάτριδες, που θέλουν να διαγράψουν την Ιστορική μας μνήμη, είτε φιλελεύθεροι είναι, είτε μαρξιστές, να είστε βέβαιοι ότι θα αποτελέσουν μια θλιβερή παρένθεση της Μεγάλης μας Ιστορίας, μιας Ιστορίας που περιμένει στο διάβα των αιώνων την συνέχειά της.

Νικόλαος Γ. Μιχαλολιάκος, Γενικός Γραμματέας Λαϊκού Συνδέσμου - Χρυσή Αυγή

Φωτορεπορτάζ και Βίντεο από την μεγαλειώδη εκδήλωση στις Θερμοπύλες

10 comments :

  1. Anonymous8/9/17 14:36

    https://www.youtube.com/watch?v=aa-xxqDjLpU

    Ως εκπρόσωπος της Χρυσής Αυγής ο Ηλίας Κασιδιάρης πανηγυρτίζει υπέρ του Ντόναλντ Τραμπ και "χαρτογραφεί" και τον κύκλο των χαμένων συγχρόνων φιλοσιωνιστών, με επίκεντρο την ακροδεξιά Χρυσή Αυγή και την Μαρί Λεπέν!

    https://www.facebook.com/cnn/videos/10156670561196509/

    Οι δηλώσεις του Ηλία Κασιδιάρη αποκαλύπτουν το πραγματικό πρόσωπο της Χρυσής Αυγής και το τι κρύβει για την Ελλάδα όχι, βεβαίως, όταν και εφ' όσον εκλεγεί ως κυβέρνηση (διότι ποτέ δεν θα εκλεγεί) αλλά ακόμη και μέσα από τη Βουλή ως απόκομμα-παρακολούθημα των υπολοίπων κομμάτων στην ουρά των οποίων σχεδιάστηκε να παραμένει. Είναι πια δεδομένο ότι στα έδρανα της Βουλής κάθονται μόνο προδότες και αλήτες και σύντομα θα δούμε με κιπά και τον Μιχαλολιάκο μαζί με τους κοκάκηδες παρατρεχάμενους του να ακουμπάνε το δυτικό τείχος στο Τελ Αβίβ.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Anonymous9/9/17 00:30

      Άμα σου σφυρίξει να μπεις υποψήφιος σε εκλογιμη θέση θα τα ξεχάσεις όλα τα παραπάνω που λες.εκτός κι αν ήσουν υποψήφιος και δεν βγήκες

      Delete
  2. Anonymous8/9/17 21:04

    Το συστημα εχει φροντισει να ελεγχει και τα ακροδεξια κομματα σε ολα τα κρατη. Ξερει οτι καποια στιγμη ο κοσμος θα αντιδρασει και θα στραφει σ' αυτα. Και ετσι ο παγκοσμιος πολεμος θα ειναι και φυλλετικος και θρησκευτικος και οικονομικος και απ' ολα.
    Μετα θα πουνε, για να μην ξαναγινουν τα ιδια, θα εχουμε ενα παγκοσμιο κρατος, μια θρησεια, ενα νομισμα και ο κοσμος θα το δεχτει χοροπηδωντας.
    Οργουελικο το σεναριο αλλα αυτο δε κυκλοφορει στο διαδικτυο;
    Μενιος

    ReplyDelete
  3. Anonymous9/9/17 00:46

    τη χρυσαυγη δεν την ελεγχει (ακομα)το σταλινικο κατεστημενο
    ολους τους αλλους τους ελεγχει
    μονο οι ναζι ειναι ανεξελεγκτοι οπως ειχε πει και ο ροτσιλντ πριν τον β παγκοσμιο...
    επισης ισχυει και η φραση που δεν ξερω ποιος την ειπε/// μονο οι ναζιστες μπορουν να αντιμετωπισουν τους κομουνιστες. κανενας αλλος
    ουτε οι ακροδεξιοι, εθνικιστες , βασιλοχουντικοι, αρχαιοτετοιοι, φασιστες, φιλελευθεροι καιλοιποι

    ReplyDelete
  4. Anonymous9/9/17 10:58

    H Xρυσή Aυγή είναι πιά καμένο χαρτι, καμία σημασία δεν έχει το μέλλον της. Το έργο της έχει ολοκληρωθει. Απαξίωσε και απονεύρωσε το πατριωτικό αίσθημα, εξευτέλισε διεθνώς τους Έλληνες πατριώτες, έδωσε άλλοθι σε διεθνείς εβραϊκές οργανώσεις να παρέμβουν φανερά στην ελληνική δικαιοσύνη, έδωσε πολιτικό λόγο ύπαρξης στον ΣΥΡΙΖΑ-ΣΕ-ΞΥΡΙΖΑ & ΤΣΙΡΙΖΑ και εμπέδωσε το "αντιφα"/"αντιεξουσιαστικό" κίνημα στις συνειδήσεις της νεολαίας.Αν θέλετε να αρνηθείτε την πραγματικότητα, συνεχίζοντας να στηρίζετε και να πιστεύετε την Χ.Α., δικό σας πρόβλημα.

    ReplyDelete
  5. μονο οι ναζι ειναι ανεξελεγκτοι οπως ειχε πει και ο ροτσιλντ πριν τον β παγκοσμιο...

    ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΩ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΕΤΟΙΑ ΔΗΛΩΣΗ, ΑΛΛΑ ΑΚΟΜΗ ΚΙ ΑΝ ΥΠΗΡΞΕ ΑΠΕΔΕΙΧΘΗ ΛΑΘΟΣ ΔΙΟΤΙ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΤΟΥΣ ΗΛΕΓΞΑΝ. Η ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ ΤΗΣ ΕΠΟΧΗΣ ΗΤΑΝ Ο ΦΑΣΙΣΜΟΣ, ΟΧΙ Ο ΝΑΖΙΣΜΟΣ.

    εξευτέλισε διεθνώς τους Έλληνες πατριώτες
    Ο ΟΡΟΣ "ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ", ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΞΕΥΤΕΛΙΣΜΕΝΟΣ. ΝΟΗΜΑΤΙΚΑ ΔΕΝ ΛΕΕΙ ΤΙΠΟΤΑ. Ο ΚΟΡΑΗΣ ΜΙΛΟΥΣΕ ΓΙΑ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΓΑΙΔΑΡΟΥΣ. ΕΙΝΑΙ ΚΕΝΟΣ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟΥ, ΕΝ ΑΝΤΙΘΕΣΙ ΜΕ ΤΟΝ ΟΡΟ ΕΘΝΙΚΙΣΤΗΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΛΗΡΗΣ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟΥ. ΝΑΙ Η Χ.Α ΔΟΚΙΜΑΣΕ ΚΑΙ ΔΟΚΙΜΑΖΕΙ ΝΑ ΟΙΚΕΙΟΠΟΙΗΘΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΕΙ ΜΟΝΟΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΗΣ ΤΟΝ ΟΡΟ. ΝΟΜΙΖΟΥΜΕ ΠΩΣ ΕΤΣΙ ΘΑ ΕΠΡΑΤΤΕ ΚΑΘΕ ΚΟΜΜΑ. Η Χ.Α ΕΙΝΑΙ ΚΟΜΜΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΘΝΙΚΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ. Η ΕΛΛΑΣ ΚΑΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΜΙΑ ΕΘΝΙΚΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ. Η ΕΛΛΑΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΠΟΛΛΟΥΣ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ, ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ ΩΣΤΕ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΦΡΟΝΤΙΖΟΥΝ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΗΣ. ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟ ΕΠΙΤΥΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΚΟΜΜΑ ΠΟΥ ΕΞ ΟΡΙΣΜΟΥ ΕΙΒΝΑΙ ΥΠΟΔΙΑΙΡΕΣΗ ΤΟΥ ΣΥΝΟΛΟΥ.

    μονο οι ναζιστες μπορουν να αντιμετωπισουν τους κομουνιστες
    ΟΙ ΝΑΖΙΣΤΕΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΤΗΚΑΝ ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΜΕ ΤΟ ΣΥΜΦΩΝΟ ΜΟΛΟΤΩΦ-ΡΙΜΠΕΝΤΡΟΠ. ΒΑΣΗ ΑΥΤΟΥ ΔΙΑΜΕΛΙΣΑΝ ΤΗΝ ΠΟΛΩΝΙΑ ΚΑΙ ΕΑΝ ΟΙ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΤΩΝ ΗΠΑ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΔΙΑΡΡΗΞΟΥΝ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΣΥΜΦΩΝΙΑ, Ο ΧΙΤΛΕΡ ΟΥΔΕΠΟΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΞΕΚΙΝΟΥΣΕ ΤΗΝ ΕΚΣΤΡΑΤΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΣΟΒΙΕΤΙΑΣ ΠΑΡΑ ΜΟΝΟΝ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ ΤΩΝ ΠΟΛΕΜΙΚΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΤΟΥ ΣΤΑ ΔΥΤΙΚΑ. (ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΙΣΩΣ). Η ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΙΝΗ. Η ΜΟΝΗ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΗ ΣΟΒΑΡΗ ΔΙΑΦΟΡΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΟΛΥΕΘΝΙΚΟΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑΣ ΤΩΝ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΩΝ ΕΝΑΝΤΙ ΤΟΥ ΦΥΛΕΤΙΚΟΥ-ΕΘΝΙΚΟΥ ΠΟΥ ΠΡΕΣΒΕΥΟΥΝ ΟΙ ΝΑΖΙΣΤΕΣ ΩΣ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ ΦΥΣΙΚΑ.

    Η Χ.Α ΕΧΕΙ ΔΙΚΕΣ ΤΗΣ ΚΟΜΜΑΤΙΚΕΣ ΕΥΘΥΝΕΣ ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΑΥΤΕΣ ΠΟΥ ΤΗΣ ΚΑΤΑΛΟΓΙΖΕΤΕ. ΣΕ ΚΑΘΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ Η ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΑΦΟΡΟΥΣΕ ΤΕΛΕΤΗ ΜΝΗΜΗΣ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΑΛΛΟ ΚΟΜΜΑ ΝΑ ΠΡΟΒΑΙΝΕΙ ΣΕ ΤΕΤΟΙΕΣ.

    ReplyDelete
  6. Anonymous9/9/17 13:31

    ΟΙ ΝΑΖΙΣΤΕΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΤΗΚΑΝ ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ
    εννοω οτι μπορουν να τους αντιμετωπισουν σημερα σε ιδοεολογικοπολιτικο-θεωρητικο επιπεδο και στον δρομο

    την δεολογια τους δεν την ηλεγξαν οι παγκοσμιοι εξουσιαστες ουτε τους ιδιους. θεωρουνται μη εξαγορασιμοι και ειναι οι μονοι(μαζι με φανατικους ταλιμπαν σημερα). μερικοι φανατικοι ιδεολογοι αριστεροι αναρχοκομουνιστες μια χαρα εξαγοραζονται-αλλωστε οι δικοι τους συγγενεις ειναι οι εξουσιαστες....

    οι ελληνες πατριωτες μια χαρα ξεφτιλιστηκαν μονοι τους απο μεταξα, χουντα των πανηλιθιων πατακων μεχρι τον πανιβλαξ βασιλια τους μεχρι καρατζαφερη βελοπουλο λιακοπουλο προφητολογους εψιλολογους ανδρομεδιους ελοχιμ και λοιπους ρεζιλες...
    το συστημα φοβαται μονο την χα κανεναν αλλον!
    αρα θα τους υποστηριξουμε εστω και αν διαφωνουμε με παπάριες αντιληψεις των λουζερ γερμανων του κρετινου αδολφου μιας και δεν εχει τιποτα καλυτερο και ουτε βλεπω να φτιαχνεται στο μελλον...

    ReplyDelete
  7. Anonymous9/9/17 17:51

    "το συστημα φοβαται μονο την χα κανεναν αλλον!"

    Θέλετε και τα λέτε η σας ξεφεύγουν? Στην Αρτέμιδα κοινώς Λούτσα, η Τοπική, που ήταν και η μεγαλύτερη στην Ελλάδα, έχει κλείσει τρεις κι ο κούκος έμειναν.ΔΙΑΛΥΕΤΑΙ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ο κόσμος άρχισε επιτέλους να αντιλαμβάνεται τι παιχνίδι και ποιών το παιχνίδι παίζει ο Μιχαλολιάκος.

    ReplyDelete
  8. Anonymous9/9/17 19:12

    δεν μενδιαφερει η λουτσα και η πουτσα αλλο ειναι το νοημα της παρεμβασης μου
    ποιο ειναι το παιχνιδι που παιζει για πες το να το μαθουμε και μεις
    με συγκεκριμενα στοιχεια ομως....
    και αν παιζει ο κοσμος που φευγει να φτιαξει κατι αλλο καλυτερο

    ReplyDelete
  9. Anonymous9/9/17 23:03

    Φαίνεται όμως πως αυτό είναι το επίπεδο του σχολιασμού σαυ ανάλογο της ικανότητας σκέψης σαυ. Δεν χρειάζεται κόμμα. Ουσία και αυθεντικότητα χρειάζεται. Το κίνημα θα δημιουργηθεί στο δρόμο. Έτσι απροσχεδίαστα και αυθόρμητα.Έτσι απροειδοποίητα και ξαφνικά. Κανένας συμβιβασμός, κανένας συναισθηματισμός, κανένα έλεος.

    ReplyDelete