07/09/2017

27 «πρόσφυγες» εγκαταστάθηκαν ΔΩΡΕΑΝ σε διαμερίσματα στα Τρίκαλα. Εσύ Έλληνα πλήρωνε ΕΝΦΙΑ

Την ώρα που η κυβέρνηση της Αριστεράς στέλνει χιλιάδες σημειώματα για πληρωμή του ΕΝΦΙΑ στους Έλληνες πολίτες, χαρίζει δεκάδες διαμερίσματα σε πρόσφυγες που έχουν απλά ζητήσει άσυλο. Στα Τρίκαλα οι πρώτες οικογένειες “προσφύγων” αιτούντων άσυλο εγκαταστάθηκαν σε διαμερίσματα, την περασμένη εβδομάδα, στο πλαίσιο του προγράμματος στήριξης έκτακτης ανάγκης για την ένταξη και τη στέγαση «ESTIA». Συνολικά 27 άτομα μεταφέρθηκαν από τον προσωρινό χώρο διαμονής τους στα Τρίκαλα, σε οκτώ διαμερίσματα μέσα στην πόλη των Τρικάλων. Μέσα σε λίγες ώρες, με τη συνεργασία του Δήμου Τρικκαίων, της e-Trikala AE, και της Ύπατης Αρμοστείας του ΟΗΕ για τους Πρόσφυγες, η εγκατάσταση είχε ολοκληρωθεί, όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση. Και για να μην ταλαιπωρηθούν από την επομένη, κοινωνικοί λειτουργοί, συνοδοί και στελέχη, υπεύθυνα για την εξυπηρέτηση των πρώτων αναγκών των προσφύγων, επισκέπτονται τις κατοικίες, υποστηρίζοντας τους νέους ενοίκους και βοηθώντας τους να προσαρμοστούν στην νέα τους καθημερινότητα.
Εσύ κορόιδο ψηφοφόρε πλήρωνε για να μην σου κατασχέσουν το σπίτι.

http://www.elkosmos.gr/

ΣΧΕΤΙΚΟ: Λάρισα: 70 διαμερίσματα μέσα στην πόλη για 420 "πρόσφυγες"

2 comments :

  1. Anonymous7/9/17 23:46

    Παρ' όλα αυτά που συμβαίνουν, αυτός ο δημοκρατικός πουστολαός δεν ξυπνάει με τίποτα...ακόμα και αν ο πακιστανός του γ...ει τα παιδιά του...τρανό παράδειγμα η Μυρτώ...το πολύ πολύ να μυξοκλαψουρίσει.
    Έσχατο επίσης παράδειγμα είναι ο φόνος των δύο παιδιών από τον γεωργιανό που οδηγούσε χωρίς δίπλωμα στο Ακρωτήρι...η απάντηση της μάνας ψυξοκουλτουριάρικες μαλακίες στο διαδύκτιο...ο μπαμπάς άφαντος...ΕΓΩ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΘΑ ΕΚΑΝΑ...μάλλον το ΣΩΣΤΟ !

    ReplyDelete
  2. Anonymous8/9/17 02:12

    Ο διαβολος φερεται και πουστηκα σοιν τοις αλλοις.. Σου λεει θα τους κοτσαρουμε για αρχη 27, ειναι λιγοι για να αντιδρασουν, και πολλοι ουτε που θα το καταλαβουν. Μετα απο 1-2 μηνες ξανα αλλους 27 και παει λεγοντας.. και σιγα σιγα θα γινουν χιλιαδες. Εν τω μεταξυ οι Ελληνες δεν κανουν παιδια, ενω αυτοι κανουν 5-6.. και πολυ συντομα οι Ελληνες θα γινουν μειονοτητα. Καποια στιγμη θα γινει και ενας πολεμος, και θα επιζησουν ελαχιστοι Ελληνες, και τοτε παει τη χασαμε τη πατριδα μας.
    Κανεις δεν μπορει να προβλεψει το μελλον αλλα οταν εχεις ξεκινησει πορεια και σε παρατηρει καποιος απτο απεναντι βουνο, μπορει να προβλεψει προς τα που θα πας.
    Ποιος ειναι σιγουρος οτι δεν θα χασουμε τη πατριδα μας να μου το αιτιολογησει;
    Εχετε πει πολλοι οτι καλως θα γινει οτι θα γινει για να ξεβρωμισει ο τοπος και απο τους ηλιθιους. Ναι, μονο που μαζι με τα ξερα θα καουν και τα χλωρα.
    Δεν ειμαι πεσιμιστης και ουτε το βαζω κατω, ο καθενας οπως μπορει και οπου μπορει πρεπει να δεινει τον οποιον αγωνα του.
    Παρακαλω τους σχολιαστες να επικεντρωθουν σε προτασεις και ιδεες απο δω και περα.
    Μενιος

    ReplyDelete