07/09/2017

ΗΠΑ: 26 εκατομμύρια δολάρια για την βελτίωση των εγκαταστάσεων στην αεροπορική βάση του Ιντσιρλίκ

Αποτελεί ένδειξη ότι οι ένοπλες δυνάμεις των ΗΠΑ δεν σκοπεύουν να αποχωρήσουν, παρά τα πολυάριθμα προβλήματα που έχουν ανακύψει στις σχέσεις τους με την Τουρκία. Οι ΗΠΑ επίσης σχεδιάζουν να χτίσουν κοιτώνες που θα φιλοξενούν το προσωπικό της Πολεμικής Αεροπορίας τους (USAF) που αναπτύσσεται στην περιοχή, καθώς συμμετέχουν στον διεθνή συνασπισμό καταπολέμησης του αυτοαποκαλούμενου ως «ισλαμικού κράτους» στη Συρία και το Ιράκ.

ΑΜΠΕ

ΜΟΛΙΣ ΜΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΠΡΙΝ ΓΡΑΦΑΜΕ: ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΙΣΧΥΡΕΣ ΕΝΔΕΙΞΕΙΣ ΑΛΛΑΓΗΣ ΤΗΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ.

3 comments :

  1. Anonymous7/9/17 18:01

    Και μεις τρεχουμε πισω απο τα αμερικλανια με τη γλωσσα εξω σαν τα λιγουρια οταν ο ρωσσος ηρθε και μας προτεινε συνεργασια ανοιχτα. αλλα απο εμμισθους νεοταξιτες τι να περιμενεις!!!!

    ReplyDelete
  2. ΝΕΟΤΑΞΙΤΕΣ-ΠΑΛΑΙΟΤΑΞΙΤΕΣ, ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΤΡΕΧΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ ΓΛΩΣΣΑ ΕΞΩ ΟΥΔΕΜΙΑ ΑΝΤΙΡΡΗΣΗ. ΠΑΝΤΩΣ ΔΕΝ ΘΥΜΑΜΑΙ ΤΟΥΣ ΡΩΣΣΟΥΣ ΝΑ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΝ ΚΑΤΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΚΑΙ ΕΓΩ ΜΑΛΛΟΝ ΑΡΧΑΙΟ-ΤΑΞΙΤΗΣ ΕΙΜΑΙ, ΟΥΤΕ ΘΥΜΑΜΑΙ ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΜΑΣ ΝΑ ΚΑΤΕΒΑΖΟΥΝ ΡΩΣΙΚΟ ΑΕΡΟΠΛΑΝΟ ΠΟΥ ΚΑΤΕΒΑΣΑΝ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΕΤΡΕΧΑΝ ΟΙ ΡΩΣΣΟΙ ΑΠΟ ΠΙΣΩ ΤΟΥΣ ΞΕΓΛΩΣΙΣΜΕΝΟΙ, ΟΥΤΕ ΘΥΜΑΜΑΙ ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΜΑΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΠΩΣ ΔΙΩΧΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΟΥΔΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΣΥΜΦΩΝΟΥΝ ΜΕ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΛΑ ΚΑΙ ΣΟΒΑΡΑ ΑΝΤΑΛΛΑΓΜΑΤΑ, ΟΠΩΣ ΤΟ ΕΚΑΝΑΝ ΤΩΡΑ-ΠΑΛΙ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΜΕ ΤΟ ΙΝΤΣΙΡΛΙΚ.

    ΑΡΑ ΜΑΛΛΟΝ, ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΛΕΩ, ΦΤΑΙΜΕ ΕΜΕΙΣ ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ, ΟΥΤΕ ΟΙ ΡΩΣΣΟΙ, ΟΥΤΕ ΟΙ ΓΑΛΛΟΙ, ΟΥΤΕ ΟΙ ΑΓΓΛΟΙ ΟΥΤΕ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΜΑΣ ΦΤΑΙΝΕ. ΑΝ ΑΠΟ ΚΑΡΠΑΖΟΕΙΣΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΔΕΝ ΓΙΝΟΥΜΕ ΣΟΒΑΡΟΙ ΧΑΙΡΙ ΔΕΝ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑΝ ΚΑΙ ΤΟ ΔΥΣΤΥΧΗΜΑ ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ; ΠΩΣ ΑΠΑΞ ΚΑΙ ΣΕ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΟΥΝ ΚΑΡΠΑΖΟΕΙΣΠΡΑΚΤΟΡΑ ΔΥΣΚΟΛΑ (ΜΟΝΟ ΜΕ ΝΙΚΗΦΟΡΟ ΠΟΛΕΜΟ) ΒΓΑΙΝΕΙΣ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ.

    ΠΕΣ ΜΟΥ ΤΩΡΑ ΕΣΥ, ΑΝ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΤΩΡΑ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ή ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΥΣ ή ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΙΘΑΝΟΥΣ ΕΠΟΜΕΝΟΥΣ, ΘΕΩΡΕΙΣ ΠΩΣ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΝΙΚΗΦΟΡΟ ΠΟΛΕΜΟ...

    ReplyDelete
  3. Anonymous7/9/17 20:45

    πολεμο;;;;;!!!!!!! δαγκωσε τη γλωσσα σου.
    φυσικα και φταιμε μονο μεις και κανεις αλλος. ολοι μας
    δε βγαζω τον εαυτο απ'εξω.
    καθολου δε διαφωνω μαζι σας.

    ReplyDelete