07/08/2017

Γερμανία: Έπιασε δουλειά σε τουρκική εταιρία πρώην πρόεδρος της!

ΣΧΟΛΙΟ "ΙΣΧΥΣ": ΣΤΗΝ ΦΩΤΟ ΒΛΕΠΕΤΕ ΤΟ ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΟ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΝΕΟ ΓΕΡΜΑΝΙΚΟ ΕΥΡΩ ΠΟΥ ΤΑΙΡΙΑΖΕΙ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΣΤΟ ΠΝΕΥΜΑ ΠΟΥ ΔΙΕΠΕΙ ΤΗΝ ΧΩΡΑ. ΕΥΚΟΛΑ ΔΕ, ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΥΙΟΘΕΤΗΘΕΙ ΑΠΟ ΣΧΕΔΟΝ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΥΡΩΠΑΙΚΕΣ ΧΩΡΕΣ. ΤΑΙΡΙΑΖΕΙ ΜΙΑ ΧΑΡΑ.
ΚΑΚΩΣ ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΒΛΕΠΟΥΝ ΤΟ ΘΕΜΑ ΜΟΝΟΝ "ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΙΣΤΙΚΑ". ΕΙΝΑΙ ΠΡΩΤΙΣΤΩΣ ΘΕΜΑ ΓΕΡΜΑΝΙΚΗΣ ΚΑΙ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, ΟΧΙ ΠΩΣ ΠΕΡΙΜΕΝΑΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΟΠΟΥΔΗΠΟΤΕ ΝΑ ΤΟ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΕΙ ΩΣ ΤΕΤΟΙΟ ΑΛΛΑ ΚΑΛΟ ΘΑ ΗΤΑΝ ΝΑ ΞΥΠΝΟΥΝ ΠΟΛΛΟΙ ΠΑΡΑ ΤΙΣ ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΕΣ ΑΓΚΥΛΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΑΡΩΠΙΔΕΣ ΤΟΥΣ.

Ο πρώην πρόεδρος της Γερμανίας Κρίστιαν Βουλφ (παραιτήθηκε το 2012) έπιασε δουλειά σε τουρκική εταιρία ονόματι Yargıcı η οποία δραστηριοποιείται στον τομέα της κλωστοϋφαντουργίας, με αποτέλεσμα να ξεσπάσει σκάνδαλο στη Γερμανία.

Το ακροαριστερό Die Linke δήλωσε, ότι θα προτείνει την ψήφιση νόμου που θα εισαγάγει κανονιστικές ρυθμίσεις στο εισόδημα των πρώην προέδρων. Η επικεφαλής του γερμανικού κόμματος άσκησε κριτική στον πρώην πρόεδρο για τα ότι εργάζεται πλέον για την τουρκική εταιρία, ζητώντας το εισόδημά του να μειώνει αντίστοιχα τη σύνταξη που λαμβάνει ως πρώην πρόεδρος, δηλαδή να μειώνονται τα χρήματα που λαμβάνει από τους Γερμανούς φορολογουμένους, που ανέρχονται στο διόλου ευκαταφρόνητο ποσό των 236.000 ευρώ ετησίως. Ο επικεφαλής της Yargıcı, Έρικ Σάαπ, ενημέρωσε ότι ο πρώην πρόεδρος υποστηρίζει νομικά την εταιρία από το 2016 που εισήλθε στη γερμανική αγορά, ενώ ήταν και ένα από τα πρόσωπα που τη βοήθησαν να ξεκινήσει τη δραστηριότητά της στη χώρα. Με κριτική διάθεση αν και με όχι τόσο μεγάλη σφοδρότητα ήταν και η θέση των Σοσιαλδημοκρατών (SPD), με τον αντιπρόεδρο να δηλώνει στο περιοδικό Bild am Sonntag, ότι οι Ομοσπονδιακοί Πρόεδροι θα πρέπει να αποδέχονται μόνο διορισμό σε τιμητικές θέσεις κα όχι να εργάζονται για τον ιδιωτικό τομέα, από τη στιγμή που τους εξασφαλίζεται μισθός εφ’ όρου ζωής.


http://www.defence-point.gr/news/epiase-doulia-se-tourkiki-eteria-o-proin-proedros-tis-germanias

12 comments :

  1. ΤΑ ΛΕΓΑΜΕ ΕΔΩ:
    https://isxys.blogspot.com/2017/02/china-and-eu-move-up-summit-in-reaction.html

    "ΕΙΠΑΜΕ ΧΑΖΑΡΟΙ+ΟΥΝΟΙ+ΤΟΥΡΚΟΙ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΟΜΑΔΕΣ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΣ ΜΟΓΓΟΛΙΚΗ ΦΥΛΗΣ..."

    KAI EΔΩ :

    https://isxys.blogspot.com/2017/01/blog-post_644.html

    "ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΑ ΓΕΡΜΑΝΙΚΑ ΦΥΛΛΑ...ΤΟΥΣ ΣΑΞΩΝΕΣ ΤΟΥΣ ΟΥΝΝΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΓΓΛΟΥΣ
    https://el.wikipedia.org/wiki/%CE%91%CE%B3%CE%B3%CE%BB%CE%BF%CF%83%CE%AC%CE%BE%CE%BF%CE%BD%CE%B5%CF%82

    ΕΙΝΑΙ ΦΥΛΕΤΙΚΑ ΑΔΕΛΦΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ,ΤΟΥΣ ΟΥΓΓΡΟΥΣ(ΜΑΓΥΑΡΟΙ),ΤΟΥΣ ΧΑΖΑΡΟΥΣ,ΤΟΥΣ ΟΥΖΟΥΣ,ΚΟΥΜΑΝΟΥΣ,ΑΝΤΑΙ,ΚΟΥΤΡΙΓΟΥΡΟΙ κ.λ.π ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΑΓΩΓΗ!!ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΑΣΙΑΤΙΚΑ ΦΥΛΑ ΤΗΣ ΙΔΙΑΣ ΦΥΛΗΣ,ΠΟΥ ΗΡΘΑΝ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΤΟΝ 4ο μ.χ ΑΙΩΝΑ (ΟΙ ΟΥΝΟΙ ΤΟ 375μ.χ) ΑΠΟ ΤΑ ΒΑΘΗ ΤΗΣ ΑΣΙΑΣ....ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΤΗΝ ΟΥΡΑΛΟΑΛΤΑΙΚΗ ΦΥΛΗ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΜΟΓΓΟΛΙΑΣ....ΔΗΛΑΔΗ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΜΟΓΓΟΛΟΥΣ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΚΑΙ ΑΙΜΑ ΤΗΣ ΚΙΤΡΙΝΗΣ ΦΥΛΗΣ.ΟΠΩΣ ΜΑΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΕΙ Ο ΙΣΤΟΡΙΚΟΣ L.DINDORT (HISTORIA GRAECI MINORES.R.1,1870 LEIPZING) ....ΑΡΑ ΑΥΤΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ η ΟΡΘΟΤΕΡΑ ΟΙ ΙΟΥΔΑΙΟΧΑΖΑΡΟΙ(ΧΑΖΑΡΟΙ η HAN-AZIR) ΕΙΝΑΙ ΦΥΛΕΤΙΚΑ ΑΔΕΛΦΑΚΙΑ.....ΚΑΙ ΚΑΤ'ΕΠΕΚΤΑΣΗ ΔΕΝ ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΤΗΝ ΛΕΥΚΗ ΦΥΛΗ."


    TO AIMA ΝΕΡΟ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ.!! ΟΥΤΕ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΟ ΟΤΙ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ 2 ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥΣ ΠΟΛΕΜΟΥΣ ΗΤΑΝ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΟ ΤΟΥΡΚΙΑ ΚΑΙ ΓΕΡΜΑΝΙΑ.

    ΧΧΧΧ.

    ReplyDelete
  2. Anonymous8/8/17 17:16

    XXXX, Αν και είσαι γνωστό ψυχικά άρρωστο τρολοπρακτορακι και δεν καταλήγει πουθενά ο διάλογος μαζί σου, πρέπει να απαντηθούν κάποια πράγματα, για να σταματήσει αυτή η αντιλευκη προπαγάνδα που διαδίδεται εναντίον των γερμανικών λαών. Αρχικά οι σιωνιστές και όχι οι Γερμανοί επέβαλαν τους δύο παγκόσμιους πολέμους, όπως επιβάλλουν σήμερα τα γενοκτονικα μέτρα εναντίον μας, κ.λ.π. Η Γερμανία είναι σε επίσημη κατοχή μέχρι το 2099 από τα σιωνιστικά νατοικα στρατεύματα, και οι Γερμανοί που γενοκτονηθηκαν μετά την ήττα τους στον τελευταίο Παγκόσμιο, αντικαθίστανται από αφρικανοασιατες λογο του γνωστού σχεδίου Καλλέργη. Οπότε τίποτα δεν επιβάλλεται από τους Γερμανούς αφού δεν έχουν καμία απολύτως δύναμη. Τώρα ανθρωπολογικά οι ουννοι ανήκαν στον τουρκομογγολικο τύπο, οι Γερμανοί στον νορδικο, και οι εβραιοσιωνιστες στον αρμενοειδη-προσωασιατικο, και όπως καταλαβαίνει οποιος σκέφτεται, δεν έχουν καμία ανθρωπολογική σχέση. Όποιος δε διαβάσει και ιστορία, θα δει ότι καμία σχέση δεν έχουν τα ιθαγενή κελτικα και γερμανικά φύλα της Ευρώπης, με τους εισβολείς ουννους, κουμανους, ταταρους, σελτζουκους, κ.λ.π, που εισβάλουν σε ευρωπαϊκά εδάφη μόλις τα τελευταία 1500 χρόνια. Τώρα τι φυλετική σχέση μπορεί να έχει ένας κάτοικος της Άγκυρας, με έναν κάτοικο του Ντίσελντορφ, μόνο μια ανδρομεδια διάνοια σαν τον ΧΧΧΧ, θα μπορούσε να το εξηγήσει...

    ReplyDelete
  3. "μόνο μια ανδρομεδια διάνοια σαν τον ΧΧΧΧ, θα μπορούσε να το εξηγήσει..."

    ΑΑ ΟΛΑ ΚΑΙ ΟΛΑ...ΕΝΑΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΑΝΔΡΟΜΕΔΙΟΣ ΑΝΩΤΑΤΟΣ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΣ ΕΠΙ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ, ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΟΙ ΚΙΤΡΙΝΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΤΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΠΟΙΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ, ΕΚΤΟΣ ΣΠΕΡΜΑΤΟΣ,ΟΥΡΩΝ ΚΑΙ ΚΟΠΡΑΝΩΝ...ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΝ ΠΩΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΞΩΓΗΙΝΟ ΑΝΔΡΟΜΕΔΙΟ DNA ΑΝΤΕΞΕ ΣΕ ΓΗΙΝΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΓΙΑ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ.!! Ο ΓΝΩΣΤΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ...ΕΓΩ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΔΡΟΜΕΔΑ...ΜΗΝ ΜΠΕΡΔΕΥΕΙΣ ΤΟΥΣ ΓΑΛΑΞΙΕΣ...ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΛΑΝΗΤΕΣ.

    ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΒΛΕΠΩ ΟΤΙ ΣΕ "ΤΣΟΥΖΕΙ" Η ΣΥΝΔΕΣΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥΡΚΙΑΣ....ΑΛΛΑ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΤΟΣΟ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ ΟΣΟ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΛΛΟΥΣ ΣΑΝ ΕΣΕΝΑ, ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ ΓΝΩΣΤΟ ΣΕ ΠΟΛΛΟΥΣ ΚΑΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΠΙΟ ΓΝΩΣΤΟ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ, ΠΟΙΟΙ ΗΤΑΝ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΣΤΗΑΣΝ ΤΟ Γ'ΡΑΙΧ ΚΑΙ ΠΟΙΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΣΤΗΡΙΖΑΝ ΤΟΝ ΧΙΤΛΕΡ....ΓΙΑΤΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΧΙΤΛΕΡ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΝ ΑΚΡΙΒΩΣ Η Ν.Τ.Π...Ο ΠΑΤΡΙΑΡΧΗΣ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΚΕΝΕΝΤΙ, ΤΖΟΖΕΦ ΠΑΤΡΙΚ ΚΕΝΕΝΤΙ, ΠΟΥ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΣΑΝ ΤΡΑΠΕΖΙΤΗΣ, ΕΙΧΕ ΔΙΑΣΩΘΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΡΑΧ ΤΟΥ 1929 ΓΙΑΤΙ ΗΤΑΝ ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΕΣ ΤΟΥ Γ'ΡΑΙΧ ΠΑΝΤΑ ΕΚ ΜΕΡΟΥΣ ΚΑΙ ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΡΟΤΣΙΛΝΤ...ΟΠΩΣ Ο ΣΟΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΧΑΖΑΡΟΣ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΓΩΓΗ..ΤΟ ΙΔΙΟ ΧΑΖΑΡΟΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΟΙ ΡΟΤΣΙΛΝΤ, ΡΟΚΦΕΛΕΡ κ.λ.π....ΑΜΦΙΒΑΛΩ ΑΝ ΞΕΡΕΙΣ ΚΑΝ ΤΙ ΕΣΤΙ ΧΑΖΑΡΟΣ, ΚΑΙ ΤΙ ΗΤΑΝ ΠΡΙΝ ΕΞΑΝΘΡΩΠΙΣΤΟΥΝ...ΠΡΙΝ ΠΑΡΟΥΝ ΔΗΛΑΔΗ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΜΟΡΦΗ.

    ΟΠΩΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΙΑΦΟΡΑ ΜΕΤΑΞΥ ΒΡΟΤΩΝ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ...ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΑΝ ΑΠΑΝΤΕΣ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΕΜΦΑΝΗ ΒΙΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΘΝΗΤΗ...ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΑΡΑΜΕΝΟΥΝ ΜΗ ΒΡΩΣΙΜΟΙ....ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ.

    Υ.Γ -1 ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΚΑΝΕΙΣ ΕΣΥ ΜΕ ΤΟ ΝΑ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΟΥΝΟΥΣ (ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ) ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ ΦΥΛΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ....ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΓΕΝΝΗΤΟΡΕΣ ΤΗΣ ΛΕΥΚΗΣ ΦΥΛΗΣ....ΟΛΗ Η ΛΕΥΚΗ ΦΥΛΗ ΠΑΝΩ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΠΑΝΩ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ "ΣΤΗΡΙΖΕΤΑΙ", ΟΥΤΕ ΓΕΡΜΑΝΟΣ ΟΥΤΕ ΓΑΛΛΟΣ, ΟΥΤΕ ΡΩΣΟΣ, ΟΥΤΕ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΣ....ΟΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΓΕΝΝΕΤΙΚΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ...ΚΑΘΟΤΙ ΤΟΣΟ ΣΤΟΝ ΓΟΝΟΤΥΠΟ ΟΣΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΦΑΙΝΟΤΥΠΟ ΟΙ ΔΙΑΒΙΟΥΝΤΕΣ ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΗΜΙΣΦΑΙΡΙΟ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΟΤΕΡΑ ΣΤΗΝ ΛΕΚΑΝΗ ΤΗΣ ΜΕΣΟΓΕΙΟΥ ΕΧΟΥΝ ΓΙΑ ΓΕΝΝΗΤΟΤΕΣ ΤΟΥΣ ΛΕΥΚΟΥΣ ΚΑΙ ΑΡΙΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ.

    Υ.Γ -2 Ο ΠΕΡΙΒΟΗΤΟΣ ΧΙΤΛΕΡ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ ΠΑΡΑ ΜΙΑ ΚΟΥΡΑΔΟΜΗΧΑΝΗ ΤΗΣ ΣΙΩΝ...ΜΕ ΛΟΓΙΚΗ ΨΕΚΑΣΜΕΝΗΣ ΚΑΤΣΑΡΙΔΑΣ, ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΓΝΩΣΤΟΣ ΠΡΕΖΑΚΙΑΣ,ΚΑΙ ΧΤΥΠΟΥΣΕ ΕΝΔΟΦΛΕΒΙΑ ΗΡΩΙΝΗ.....ΟΤΑΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΥΠΗΡΧΑΝ ΣΕ ΕΠΟΧΕΣ ΠΡΟΚΑΤΑΚΛΥΣΜΙΑΙΕΣ(ΣΚΕΨΟΥ ΠΟΣΟ ΠΙΣΩ ΣΤΟΝ ΧΡΟΝΟ)....ΚΑΙ Η ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΚΝΩΣΣΟΣ ΟΝΟΜΑΖΟΤΑΝ "Τρίτα" ΠΟΥ ΑΜΦΙΒΑΛΛΩ ΑΝ ΞΕΡΕΙΣ ΚΑΝ ΚΑΙ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΑΥΤΗ Η ΛΕΞΗ...Η ΓΕΡΜΑΝΟΙ/ΟΥΝΟΙ/ΤΟΥΡΚΟΙ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΑΝ ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΣΑΝ ΙΔΕΑ.

    ΧΧΧΧ.

    ReplyDelete
  4. ΚΑΙ ΜΙΑ ΚΑΙ Ο ΛΟΓΟΣ ΓΙΑ ΠΡΑΚΤΟΡΙΑ...ΑΡΑΓΕ ΠΟΣΟΙ ΞΕΡΟΥΝ ΠΙΣΩ ΟΤΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΠΟΛΛΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΑ ΚΡΥΒΟΝΤΑΙ ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ, ΚΑΙ ΟΤΙ ΤΟ 70% ΤΩΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ ΤΟΥΣ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΤΟ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΑΠΟ ΑΝΟΙΚΤΕΣ ΠΗΓΕΣ...ΚΑΛΗ ΩΡΑ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ.
    ΠΟΣΟΙ ΞΕΡΟΥΝ ΟΤΙ ΠΟΛΛΑ ΠΡΑΚΤΟΡΙΑ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΙΖΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟ "ΡΟΛΟ" ΜΕΣΑ ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΑ....ΚΑΙ ΟΤΙ ΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΤΗΣ ΚΡΑΤΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ Η ΕΥΠ ΚΑΙ Η ΔΑΕΕΒ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΚΑΘΕ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ η ΑΠΟΠΕΙΡΑ "ΞΥΠΝΗΜΑΤΟΣ" ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΜΕ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΙΣΩΣ ΖΗΛΟ ΑΠΟ ΟΤΙ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΕΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΓΧΩΡΙΑ ΜΑΦΙΑ, ΠΟΥ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΕΙ.!!

    ΛΟΙΔΩΡΟΥΝ ΚΑΘΕ ΣΧΟΛΙΟ ΚΑΙ ΡΙΧΝΟΥΝ "ΛΑΣΠΗ" ΣΕ ΚΑΘΕ ΤΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΕΠΕΙΔΗ ΤΟ ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ Η ΕΚΑΣΤΟΤΕ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ (ΚΑΙ ΟΙ ΞΕΝΟΙ ΕΝΤΟΛΟΔΟΤΕΣ ΤΟΥΣ) ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ Η ΔΟΥΛΙΚΗ ΚΑΙ ΕΠΙΟΡΚΗ ΗΗΓΕΣΙΑ ΤΗΣ ΕΛ.ΑΣ ΚΑΙ Η ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ....ΤΟ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΛΟΙΠΟΝ ΑΡΡΩΣΤΟ ΨΥΧΙΚΟ ΠΡΑΚΤΟΡΙ....ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΕΥΚΟΛΟ ΝΑ ΤΟ ΜΑΘΟΥΜΕ, ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΡΟΥΝ ΟΤΙ ΠΛΗΣΙΖΑΖΕΙ Η ΩΡΑ "ΜΗΔΕΝ" ΤΟ "ΣΗΜΕΙΟ ΜΗΔΕΝ"...ΟΠΟΥΑΥΤΗ Η ΜΗΧΑΝΗ ΘΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΠΟΡΕΙΑ...ΚΑΙ ΘΑ ΑΠΕΞΑΡΤΗΘΕΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΝΤΟΛΕΙΣ ΤΗΣ....ΟΠΟΤΕ ΑΝ ΚΑΝΕΙΣ ΕΡΓΑΖΕΤΑΙ ΕΙΤΕ ΣΕ ΚΥΠ ΕΙΤΕ ΣΕ ΔΔΣΠ ΕΙΤΕ ΣΕ ΔΑΕΕΒ ΚΑΛΑ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΞΕΡΕΙ ΟΥΤΕ ΟΥΔΕΙΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑΝ....ΟΣΟ "ΜΑΓΚΙΑ" ΚΑΙ ΝΑ ΠΟΥΛΑΕΙ ΤΩΡΑ.

    ΧΧΧΧ.

    ReplyDelete
  5. ΑΝΩΝΥΜΕ 8/8/17, 17:16

    ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ ΕΤΣΙ ΠΟΥ ΤΑ ΛΕΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΠΕΡΙΕΓΡΑΨΕΣ ΕΝ ΣΥΝΤΟΜΙΑ ΤΗΝ ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΓΕΡΜΑΝΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΟΙ ΕΙΣΒΟΛΕΣ ΑΥΤΕΣ ΠΟΥ ΔΕΧΤΗΚΑΝ ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΙΚΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ (ΒΟΡΕΙΩΣ ΤΟΥ ΔΟΥΝΑΒΕΩΣ) ΗΤΑΝ ΗΔΗ ΓΕΓΟΝΟΣ ΚΑΙ ΕΙΧΑΝ ΗΔΗ ΕΠΙΣΥΜΒΕΙ ΚΑΙ ΧΩΝΕΥΤΕΙ ΕΝΤΟΣ ΤΟΥ ΓΟΤΘΙΚΟΥ ΑΥΤΟΧΘΟΝΟΥ ΣΤΟΙΧΕΙΟΥ, ΟΤΑΝ Ο ΦΑΛΜΕΡΑΥΕΡ ΕΞΕΔΙΔΕ ΤΟ ΠΟΝΗΜΑ ΤΟΥ. ΟΜΟΙΩΣ ΤΙΣ ΓΝΩΡΙΖΕ ΚΑΛΩΣ Η ΗΓΕΣΙΑ ΤΟΥ ΝΑΖΙΣΤΙΚΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΠΟΥ ΠΟΣΠΑΘΗΣΕ ΜΑΛΙΣΤΑ ΝΑ ΑΠΟΚΑΘΑΡΕΙ ΦΥΛΕΤΙΚΑ ΤΟΥΣ ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ ΕΙΣΑΓΟΝΤΑΣ ΝΥΦΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΝΟΡΒΗΓΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΑΝΙΑ. ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΜΠΟΔΙΣΕ ΟΜΩΣ ΚΑΘΟΛΟΥ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΔΙΑΣΠΕΙΡΟΥΝ ΕΠΙΣΗΜΩΣ ΚΑΙ ΑΝΕΠΙΣΗΜΩΣ ΤΗΝ ΙΝΔΟΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΑΝΟΗΣΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΑΚΙ ΠΕΡΙ ΑΡΙΩΝ. ΜΑΛΙΣΤΑ ΣΗΜΕΡΑ ΤΩΡΑ ΕΧΕΙ ΤΟΣΗ ΜΕΓΑΛΗ ΠΕΡΑΣΗ ΠΟΥ ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΕΣ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΟΝΤΑΙ ΦΑΝΑΤΙΚΩΣ ΟΛΗ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟΦΑΝΗ ΜΠΟΥΡΔΑ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΑΘΕΛΑ ΤΟΥΣ ΤΙΣ ΓΕΡΜΑΝΙΚΕΣ ΑΝΟΗΣΙΕΣ.

    ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΔΕΝ ΤΟ ΘΕΛΩ, ΠΟΥ ΕΝΔΟΜΗΧΩΣ ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΧΑΙΡΕΚΑΚΑ (ΑΛΛΑ ΑΤΕΛΗΣ ΟΝΤΟΤΗΤΑ ΕΙΜΑΙ ΑΚΟΜΗ, ΕΛΠΙΖΩ ΚΑΠΟΤΕ ΝΑ ΤΟ ΞΕΠΕΡΑΣΩ) ΔΙΟΤΙ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΜΙΑ ΜΙΚΡΗ ΓΕΥΣΗ ΤΗΣ ΧΟΛΗΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΠΟΤΙΣΑΝ. ΔΕΝ ΑΡΚΕΙ ΜΟΝΟΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΙ (ΕΘΝΗ) ΤΗΣ ΛΕΥΚΗΣ ΦΥΛΗΣ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΟΥΝ ΣΤΗΝ ΔΙΕΘΝΗ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΛΕΥΚΩΝ. ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΠΩΣ ΠΡΙΝ ΑΝΤΙΔΡΑΣΟΥΜΕ ΕΠΙΤΥΧΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΠΡΩΤΑ ΝΑ ΠΡΟΗΓΗΘΕΙ ΕΘΝΙΚΗ ΣΥΜΦΙΛΙΩΣΗ ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΕΘΝΩΝ ΜΑΣ. ΕΚΕΙ ΕΧΟΥΜΕ ΠΟΛΛΑ ΝΑ ΠΟΥΜΕ , ΝΑ ΑΚΟΥΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΤΑ ΒΡΟΥΜΕ. ΔΙΟΤΙ ΕΑΝ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΝ ΝΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΟΝΤΑΙ ΤΙΣ ΙΝΔΟΕΥΡΩΠΑΙΚΕΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΤΟΥΣ, ΤΟΤΕ ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΑΛΛΑ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΟΥΔΕΜΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ.

    ReplyDelete
  6. "ΕΠΙΤΥΧΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΠΡΩΤΑ ΝΑ ΠΡΟΗΓΗΘΕΙ ΕΘΝΙΚΗ ΣΥΜΦΙΛΙΩΣΗ ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΕΘΝΩΝ ΜΑΣ. ΕΚΕΙ ΕΧΟΥΜΕ ΠΟΛΛΑ ΝΑ ΠΟΥΜΕ , ΝΑ ΑΚΟΥΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΤΑ ΒΡΟΥΜΕ. "

    ΟΣΟ ΟΙ ΑΚΡΟΔΕΞΙΟΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΕΘΝΙΚΗ ΣΥΜΦΙΛΙΩΣΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΑΣ...ΤΟΣΟ ΚΑΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΕΘΝΙΚΗ ΣΥΜΦΙΛΙΩΣΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΩΛΟΓΕΡΜΑΝΟΥΣ.....ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΟΥΔΕΠΟΤΕ ΘΑ ΤΑ ΒΡΟΥΝ ΜΕ ΤΟΥΣ ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ, ΑΚΟΜΑ ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ ΤΙΣ ΣΦΑΓΕΣ ΠΟΥ ΔΙΕΠΡΑΞΑΝ ΕΔΩ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΚΑΤΟΧΗΣ.!!

    ΕΚΤΟΣ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΔΕΝ ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΤΗΝ ΛΕΥΚΗ ΠΕΛΑΣΓΙΚΗ ΦΥΛΗ...ΕΙΝΑΙ ΤΕΥΤΟΝΕΣ.!!!
    https://el.wikipedia.org/wiki/%CE%A4%CE%B5%CF%8D%CF%84%CE%BF%CE%BD%CE%B5%CF%82_(%CE%BB%CE%B1%CF%8C%CF%82)

    ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΓΕΡΜΑΝΙΚΟΙ ΛΑΟΙ ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΓΕΡΜΑΝΟΙ...ΜΕΣΑ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΓΕΡΜΑΝΙΚΟΥΣ ΛΑΟΥΣ ΟΙ ΕΘΝΟΛΟΓΟΙ ΒΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΓΟΤΘΟΥΣ ΚΑΙ ΒΗΣΙΓΟΤΘΟΥΣ (ΤΟΝ ΑΛΑΡΙΧΟ ΤΟΝ ΞΕΧΑΣΑΤΕ ΤΙ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΣ ΚΑΙ ΣΦΑΓΕΣ ΕΚΑΝΕ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ;;) ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ Germanus ΕΙΝΑΙ ΛΑΤΙΝΙΚΟ ΚΑΙ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΟΝΤΑΝ ΜΕ ΑΥΤΟ ΟΛΑ ΤΑ ΒΑΡΒΑΡΙΚΑ ΦΥΛΑ ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΑΝ ΤΟΝ ΡΗΝΟ ΚΑΙ ΠΕΡΑΣΑΝ ΣΕ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΤΗΣ ΡΩΜΑΙΚΗΣ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑΣ.ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΔΕΝ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣΑΝ ΑΠΟ ΠΑΝΤΑ ΣΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΠΟΥ ΚΑΤΟΙΚΟΥΝΕ ΤΩΡΑ...ΗΡΘΑΝ ΣΕ ΑΥΤΕΣ ΑΠΟ ΤΑ ΕΔΑΦΗ ΠΟΥ ΣΗΜΕΡΑ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ Η ΠΟΛΩΝΙΑ ΚΑΙ Η ΛΕΥΚΟΡΩΣΙΑ, ΣΠΡΩΓΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΛΑΥΟΥΣ....ΣΤΟΝ ΝΕΟ ΤΟΠΟ ΚΑΤΟΙΚΙΑΣ ΤΟΥΣ Σ Υ Ν Α Ν Τ Ο Υ Ν ΤΟΥΣ ΚΕΛΤΕΣ ΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΜΕ ΤΗΝ ΣΕΙΡΑ ΤΟΥΣ ΘΑ ΑΠΩΘΗΣΟΥΝ, ΠΡΟΣ ΤΙΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΤΗΣ ΓΑΛΛΙΑΣ (ΑΥΤΟΙ ΗΤΑΝ ΟΙ ΠΕΛΑΣΓΙΚΗΣ ΚΑΤΑΓΩΓΗΣ ΠΛΗΘΥΣΜΟΙ) ΑΛΛΑ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΚΕΛΤΕΣ ΠΑΛΙ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΓΗΓΕΝΟΙΣ ΕΚΕΙ, ΟΤΑΝ ΕΙΧΑΝ ΠΑΕΙ ΝΑ ΚΑΤΟΙΚΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΗΣ ΣΗΜΕΡΙΝΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ ΣΥΝΑΝΤΗΣΑΝ ΕΚΕΙ ΜΟΓΓΟΛΙΚΑ ΦΥΛΛΑ, ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΔΙΑΣΚΟΡΠΙΣΤΗΚΑΝ ΠΡΟΣ ΕΣΘΟΝΙΑ, ΦΙΛΑΝΔΙΑ, ΚΑΙ ΟΥΓΓΑΡΙΑ.!!

    ΑΛΛΟ ΟΜΩΣ ΤΕΥΤΟΝΑΣ ΓΕΡΜΑΝΟΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΚΕΛΤΗΣ....ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΣΤΟ ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΟ ΕΛΛΗΝΑΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΕΘΝΙΚΗ ΣΥΜΦΙΛΙΩΣΗ ΜΕ ΓΕΡΜΑΝΟ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΔΗΘΕΝ ΤΗΣ ΛΕΥΚΗΣ ΦΥΛΗΣ.!! ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΝΑΙ Η ΛΕΥΚΗ ΦΥΛΗ....ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΕΥΡΩΠΗ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΙΝΑΙ.

    ΧΧΧΧ.

    ReplyDelete
  7. Anonymous10/8/17 00:14

    Δεν συμφωνώ με τις φυλετικές απόψεις του ΧΧΧΧ περι Γερμανών.

    Στο θέμα περι συμφιλίωσης Γερμανών Ελλήνων πρέπει όμως να του δώσω δίκαιο. Γεννήθηκα και μεγάλωσα στην γερμανία, μιλώ τα γερμανικά καλύτερα από τα ελληνικά και έχω κάνει και εξακολουθώ να κάνω εμπειρίες στον γερμανικό εθνικιστικό χώρο. Είχα την τύχη να γνωρίσω κορυφαίες πρωσοπικότητες του γερμανικού εθνικιστικού χώρου και να συζητήσω μαζί τους.

    Συμφιλίωση μπορεί να υπάρξει εν μέρη βασιζόμενη στο γεγονός οτι οι γερμανοί είναι λάτρες του ελληνικού πολιτισμού, όχι μόνο του αρχαίου. Οι εμπειρίες που έχω κάνει όπου έχω κάνει πάμπολλες συζητήσεις με γερμανούς εθνικιστές αλλα ακόμη και απλούς πατριώτες περι φυλετικής συνέχεις και αυτάρκειας της ελληνικής φυλής είναι κυρίως πολύ αρνητικές. Είναι βαθιά ριζομένος ο νορδικισμός και ο ινδοευρωπαισμός και είναι δικαιολόγημενοι αφου σε όλα τα πανεπιστήμια τους και στην υπόλοιπη Ευρώπη αυτά τους λένε. Έχω παρατηρήσει οτι πολλοί Γερμανοί το έχουν ως δεδομένο οτι οι Έλληνες οι σημερινοί δεν είναι τίποτα άλλο παρα σλαβο-αλβανο-τουρκικά μπάσταρδα. " Αφού ούτως η άλλως δεν είσαστε Έλληνες" είναι η κύρια φράση που έχω αντιμετοπίσει πολλές φορές. Καταλαβαίνετε, το έχουν ως δεδομένο μέχρι και αυτοί που είναι άσχετοι πντελός με την ανθρωπολογία.

    Σε χώρες όπως Αυστρία και γενικότερα σκανδιναβικές χώρες είναι μακράν χειρότερα. Βρίθουν από ανθελληνισμο. Οι γερμανοί τουλάχιστον δέχονται τον διάλογο.
    Ένα άλλο στοιχείο είναι οτι η Γερμανία έχει προσπαθήσει πολλές φορές στο παρελθόν, και το έχει πράξει και πρωτού τον Β ΠΠ εννοείται, να καταπιέσει με τους χειρότερους τρόπους την Ελλάδα.

    Η Ελλάδα είναι ενα ανάδελφο έθνος και αυτό πρέπει να το βάλουμε βαθυά στο μυαλουδάκι μας. Δεν εχουμε φίλους. Ώσο δεν έχουν φίλους τα υπόλοιπα έθνη τόσο εμείς περισσότερο και λόγο της Ιστορίας μας και οποσδήποτε λόγου της γεωπολιτικής μας θέσης.

    ReplyDelete
  8. ΑΝΩΝΥΜΕ 10/817 00:14

    ΑΦΟΥ ΑΠΟΔΕΧΕΣΑΙ ΠΩΣ Η ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΤΩΝ ΓΕΡΜΑΝΩΝ ΕΘΝΙΚΙΣΤΩΝ ΠΡΟΣ ΕΜΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΡΘΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΟΥΔΕΜΙΑ ΔΙΑΘΕΣΗ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗΣ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΑΝΤΙΛΕΥΚΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ (ΤΜΗΜΑ ΑΥΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Ο ΑΠΟΚΑΛΟΥΜΕΝΟΣ ΑΦΡΟΚΕΝΤΡΙΣΜΟΣ ΠΟΥ ΣΤΡΕΦΕΤΑΙ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟΝ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ) , ΑΛΛΑ ΥΙΟΘΕΤΟΥΝ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΤΟ ΙΔΕΟΛΟΓΗΜΑ ΤΟΥ ΙΝΔΟΕΥΡΩΠΑΙΣΜΟΥ ΜΕ ΔΙΑΘΕΣΗ ΜΑΛΙΣΤΑ ΑΠΑΞΙΩΣΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ (ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΡΧΑΙΑΣ, ΑΥΤΟ ΙΣΧΥΡΙΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΛΕΓΟΜΕΝΟΙ "ΝΟΡΔΙΣΤΕΣ") ΤΟΤΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ Ο ΧΧΧΧ, Ο ΨΨΨΨ, ΕΓΩ, ΑΛΛΟΙ, ΝΑ ΙΣΧΥΡΙΖΕΤΑΙ ΠΩΣ ΟΙ ΣΥΓΧΡΟΝΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ , ΟΜΟΙΩΣ, ΕΙΝΑΙ ΦΥΛΕΤΙΚΑ ΜΠΑΣΤΑΡΔΑ, "ΜΟΓΓΟΛΟΡΙΞΙΕΣ", ΟΠΩΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ΚΑΙ ΑΠΑΞΙΩΤΙΚΑ ΙΣΧΥΡΙΖΟΝΤΑΙ ΑΥΤΟΙ ΓΙΑ ΕΜΑΣ;

    ΠΑΝΤΩΣ ΤΟ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ ΔΕΝ ΑΦΟΡΑ ΜΟΝΟΝ ΤΟΥΣ ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ. ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΒΡΕΤΑΝΟΙ. ΟΙ ΓΑΛΛΟΙ, ΙΔΙΩΣ ΟΙ ΜΟΡΦΩΜΕΝΟΙ, ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΜΑΣ, ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΧΛΕΥΑΖΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΒΟΡΕΙΟΥΣ. ΕΤΣΙ ΟΜΩΣ ΔΟΥΛΕΙΑ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ. ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΑΙΡΕΚΑΚΙΑ ΤΟΥ ΟΠΟΙΟΥΔΗΠΟΤΕ (ΜΑΖΙ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚΗ ΜΟΥ) ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΑ ΒΡΟΥΜΕ. ΟΣΟ ΠΙΟ ΓΡΗΓΟΡΑ ΤΟ ΚΑΤΑΝΟΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΤΑΝΟΗΣΟΥΜΕ ΑΥΤΟ, ΤΟΣΟ ΠΙΟ ΓΡΗΓΟΡΑ ΘΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΟΥΜΕ. Η ΣΟΥΗΔΙΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΧΕΙ ΠΛΕΟΝ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ. ΤΗΝ ΣΟΥΗΔΙΑ ΧΛΕΥΑΖΟΥΝ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΤΟΥΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ ΜΗΝΕΣ. ΟΙ ΙΔΙΟΙ, ΠΟΥ ΧΛΕΥΑΖΟΥΝ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΙΤΑΛΟΥΣ, ΙΣΠΑΝΟΥΣ ΚΑΙ ΕΝ ΜΕΡΕΙ ΤΟΥΣ ΓΑΛΛΟΥΣ, ΧΛΕΥΑΖΟΥΝ ΤΩΡΑ ΤΟΥΣ ΣΟΥΗΔΟΥΣ ΑΛΛΑ ΑΠΟΔΕΧΟΝΤΑΙ ΑΠΟΥΤΩΣ ΤΟΥΣ ΦΙΝΛΑΝΔΟΥΣ, ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΠΩΣ Η ΜΕΓΑΛΗ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΑΝΗΚΕΙ ΚΑΝ ΣΤΗΝ ΛΕΥΚΗ ΦΥΛΗ. ΠΑΡΑΝΟΙΑ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ.

    ReplyDelete
  9. Anonymous10/8/17 17:45

    Αγαπητοί συνέλληνες της ΙΣΧΥΣ υπάρχει παρεξήγηση. Συμφωνω απόλυτα μαζί σας και ναι εμείς έχουμε απόλυτο δικαίωμα να κατηγορούμε τους Γερμανούς. Η διαφωνία μου με τον κύριο ΧΧΧΧ αφορά την φυλετική ανάλυση του για τους Γερμανούς, για τους Σάξονας κλπ. αλλά αυτή είναι μεγάλη συζήτηση την οποία δεν θέλω να ανοίξω εδώ.

    Οι βόρειοι λαοί και οι δυτικοί Ευρωπαίοι γεννικότερα είναι γνωστοί κρετίνοι και βάρβαροι, όσο πλάτωνα και αριστοτέλη να διαβάζουν δείχνουν την πραγματική τους βαρβαρη φύση όταν πάνε για διακοπούλες μαζικά σε ταιλάνδη και φιλιππίνες αλλά ακόμη και σε Ισπανία ή στην δική μας αγαπημένη χώρα την Ελλάδα. Εκεί βγάζουν το πραγαμτικό τους τρισάθλιο νορδικό πρόσωπο. Όποιος θέλει να το ψάξει ας ψάξει τι κάνουν οι "φυλετικά πεντακάθαροι" γερμανοί, άγγλοι, νορβηγοί και πάει λέγοντας σε χώρες οπως ταιλανδη και φιλιπιννες. Αυτό να το ψάξουν όμως μόνο ατομα με δυνατή κοιλιά.

    Σας πληροφορώ οτι μιλάτε με τον χειρότερο και πιο φανατικό Αντιευρωπαίο που μπορείτε να φανταστείτε. θεωρώ την Ευρώπη χειρότερο εχθρό της πατρίδας μου, μακράν χειρότεροι από τους Τούρκους και αυτο το έχουν αποδήξει άπειρες φορές στο παρελθόν και το αποδεικνύπουν ακόμη και σήμερα, τώρα.
    Γι αυτό λοιπόν δηλώνω κατηγορηματικά πως δεν θα υπάρχει καμία συμφιλίωση με τους άλλους λευκούς λαούς . Η Ελλάδα είναι ανάδελφο έθνος και θα παραμείνει για πάντα ανάδελφο έθνος.

    -Βλαχογιάννης

    ReplyDelete
  10. "Δεν συμφωνώ με τις φυλετικές απόψεις του ΧΧΧΧ περι Γερμανών. "

    ΧΑΙΡΟΜΑΙ...ΔΙΟΤΙ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ Η "ΠΟΛΥΦΩΝΙΑ" ΚΑΙ ΟΧΙ Η ΟΜΟΙΟΜΟΡΦΙΑ, ΟΠΩΣ ΘΕΛΩ ΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΟΛΕΣ ΟΙ ΦΥΛΕΣ ΑΛΛΑ ΞΕΧΩΡΙΣΤΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΩΣ ΕΝΑΣ ΕΝΙΑΙΟΣ ΓΚΡΙ ΠΟΛΤΟΣ.

    ΓΙΑ ΝΑ ΥΠΑΡΞΗ ΣΥΜΦΙΛΙΩΣΗ ΜΕΤΑΞΥ ΓΕΡΜΑΝΩΝ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ (ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΘΕΩΡΩ ΑΔΥΝΑΤΟ) ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΕΝΑ ΠΟΛΥ ΑΠΛΟ ΠΡΑΓΜΑ, ΟΤΙ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΑ "ΚΛΑΔΙΑ" ΕΝΟΣ "ΔΕΝΤΡΟΥ" ΝΑ ΧΤΥΠΑΝΕ ΤΙΣ "ΡΙΖΕΣ" ΔΗΛΑΔΗ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ. ΤΟ ΜΙΣΟΣ ΤΩΝ ΓΕΡΜΑΝΩΝ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΟ ΕΧΩ ΖΗΣΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΞΕΡΩ...ΙΣΩΣ ΟΜΩΣ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΨΑΞΕΤΕ ΤΙΣ ΒΑΘΥΤΕΡΕΣ ΑΙΤΙΕΣ.

    "Είναι βαθιά ριζομένος ο νορδικισμός και ο ινδοευρωπαισμός και είναι δικαιολόγημενοι αφου σε όλα τα πανεπιστήμια τους και στην υπόλοιπη Ευρώπη αυτά τους λένε."

    ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ, Ο ΟΡΟΣ "ΙΝΔΟΕΥΡΩΠΑΙΟΙ" ΕΦΕΥΡΕΘΗΚΕ ΑΠΟ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ ΛΟΓΙΟΥΣ ΚΑΤΑ ΤΟΝ 19ο ΑΙΩΝΑ ΤΟΝ ΕΙΣΕΙΓΑΓΑΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΘΕΜΕΛΙΩΣΑΝ ΟΙ Alex von Humbolt, Franz Bopp,ΚΑΙ Jacob Grimm. Ο ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΕΒΡΑΙΟΣ....ΟΠΟΥ Η ΚΟΙΤΙΔΑ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΑΝΥΠΑΡΚΤΗΣ ΦΥΛΗΣ ΚΑΙ ΓΛΩΣΣΑΣ, ΗΤΑΝ ΣΥΜΦΩΝΑ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ:
    1) H AΣΙΑΤΙΚΗ ΚΑΤΑΓΩΓΗ ΠΟΥ ΥΠΟΣΤΗΡΙΧΘΗΚΕ ΑΠΟ TON Max Muler (1888)ΚΑΙ ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΦΘΗΚΕ.
    2) Η ΓΕΡΜΑΝΙΚΗ-ΒΟΡΕΙΑ (ΝΟΡΔΙΚΗ) ΑΠΟΨΗ ...ΑΥΤΗ ΤΟΥΣ ΣΥΝΕΦΕΡΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΠΟΥ ΣΤΗΡΙΖΕΤΑΙ ΣΤΑ ΦΥΣΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΟΠΩΣ ΔΙΑΒΑΣΑΝ ΣΤΑ ΑΡΧΑΙΑ ΚΕΙΜΕΝΑ ( ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΛΕΝΕ ΤΙΝΟΣ ΓΛΩΣΣΑ ΚΑΙ ΚΕΙΜΕΝΑ ΗΤΑΝ ΑΥΤΑ!!!) π.χ ΑΝΟΙΧΤΑ ΜΑΛΛΙΑ,ΑΝΟΙΧΤΑ ΜΑΤΙΑ, ΛΕΠΤΑ ΧΕΙΛΗ, ΔΟΛΙΧΟΚΕΦΑΛΙΑ (ΟΛΟΙ ΟΙ ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΟΛΙΧΟΚΕΦΑΛΟΙ), ΠΡΟΕΞΟΧΗ ΤΟΥ ΠΗΓΟΥΝΙΟΥ, ΑΔΥΝΑΤΟΙ ΓΟΦΟΙ κ.α.
    3) ΚΑΙ Η ΤΡΙΤΗ ΑΠΟΨΗ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΤΟΠΟΘΕΤΕΙ ΤΗΝ ΚΟΙΤΙΔΑ ΤΩΝ ΑΡΙΩΝ-ΙΝΔΟΕΥΡΩΠΑΙΩΝ ΣΥΜΦΩΝΑ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ....ΣΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΥΡΩΠΗ-ΝΟΤΙΑ ΡΩΣΣΙΑ.!! ΟΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΧΤΕΣ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΑΠΟΨΗΣ ΕΙΝΑΙ Otto Schrander, V. Gordon Childe – “The Aryans”, Walter Schultz κ.α.

    ΑΛΛΑ ΣΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ...ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΛΕΥΚΗ ΑΡΙΑ ΑΓΗΙΔΑ ΦΥΛΗ Η ΟΠΟΙΑ ΗΤΑΝ Η ΓΕΝΝΗΤΟΡΑΣ ΦΥΛΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΛΕΥΚΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΠΑΝΩ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ.ΤΩΡΑ ΑΠΟ ΠΟΥ ΒΓΑΙΝΕΙ ΤΟ "ΑΡΙΟΙ" ...ΜΕΓΑΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΣΤΡΑΤΙΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΩΝΙΑ,ΤΗΝ ΑΙΓΥΠΤΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΛΙΒΥΗ ,ΙΝΔΙΑ ,ΑΙΘΙΟΠΙΑ,ΚΑΙ ΑΡΑΒΙΚΟ ΚΟΛΠΟ ΚΑΤΑ ΤΙΣ ΕΚΣΤΡΑΤΕΙΕΣ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑΝ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΚΑΙ Ο ΑΕΘΛΙΟΣ(ΑΥΤΟΙ ΗΤΑΝ ΟΙ ΠΡΩΤΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΕΚΣΤΡΑΤΕΙΕΣ ΤΟΥΣ ΕΓΙΝΑΝ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΑΡΓΟΝΑΥΤΙΚΗ ΕΚΣΤΡΑΤΕΙΑ)...ΜΕΤΑ Ο ΔΙΟΝΥΣΟΣ Α & Β...Ο ΠΕΡΣΕΑΣ,Ο ΗΡΑΚΛΗΣ,Ο ΑΣΤΕΡΙΩΝ ΚΑΙ Ο ΜΙΝΩΑΣ.....ΚΑΠΟΙΕΣ ΛΟΙΠΟΝ ΑΠΟ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΣΤΡΑΤΙΕΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΤΕΛΗΞΑΝ ΣΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΚΑΙ ΝΟΤΙΟΔΥΤΙΚΗ ΑΣΙΑ...ΚΑΙ ΕΦΘΑΣΑΝ ΚΑΙ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΘΗΚΑΝ ΣΤΗΝ ΙΝΔΙΑ...ΟΤΑΝ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΛΕΓΑΜΕ ΙΝΔΙΕΣ ΕΝΝΟΟΥΣΑΜΕ ΤΟ ΜΕΓΑ ΤΜΗΜΑ ΤΗΣ ΠΕΡΣΙΑΣ ΚΑΙ ΙΡΑΚ ΤΟ ΑΦΓΑΝΙΣΤΑΝ,ΤΟ ΠΑΚΙΣΤΑΝ ΚΑΙ ΤΟ ΜΠΑΓΚΛΑΝΤΕΣ,ΤΗΝ ΚΕΥΛΑΝΗ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΚΡΑΤΗ ΚΑΙ ΚΡΑΤΙΔΙΑ ΤΟΥ ΑΛΛΟΤΕ ΙΝΔΟΣΤΑΝ.

    ΟΤΑΝ ΑΥΤΑ ΤΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΕΦΘΑΣΑΝ ΚΑΙ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΘΗΚΑΝ ΣΤΗΝ ΙΝΔΙΑ ,ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΕΔΡΑΙΩΣΑΝ ΤΗΝ ΕΚΕΙ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΕΓΙΝΑΝ ΚΥΡΙΑΡΧΟΙ...ΕΠΩΝΟΜΑΣΘΗΚΑΝ ΑΡΙΟΙ...ΔΗΛΑΔΗ ΥΙΟΙ ΤΗΣ ΑΕΡΙΑΣ=ΚΡΗΤΗΣ.!!!ΟΤΑΝ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΠΑΡΟΔΟ ΕΚΑΤΟΝΤΑΤΗΡΙΔΩΝ ΟΡΓΑΝΩΘΗΚΑΝ ΣΕ ΓΕΝΗ,ΣΕ ΦΑΤΡΙΕΣ,ΚΑΙ ΦΥΛΕΣ ΚΑΤΑ ΤΟΠΟΥΣ...ΣΕ ΚΟΙΝΟΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΣΕ ΑΥΤΟΝΟΜΕΣ ΠΟΛΙΤΕΙΕΣ...ΟΝΟΜΑΣΘΗΚΑΝ ΔΡΑΒΙΔΑΙΟΙ η ΟΡΘΟΤΕΡΑ ΔΑΒΙΔΑΙΟΙ.ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΟ ΟΝΟΜΑ ΕΙΝΑΙ ΔΩΡΙΚΑ ΚΑΙ ΣΥΝΘΕΤΑ...ΤΟΣΟ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΟΣΟ ΚΑΙ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΕΧΟΥΝ ΡΙΖΑ ΤΟ "ΒΙΔΑΙΟΣ"...ΔΗΛΑΔΗ ΤΟΝ ΑΡΧΟΝΤΑ....Η ΡΙΖΑ "ΔΡΑ" ΤΟΥ ΠΡΩΤΟΥ ΤΟΥ ΔΡΑΒΙΔΑΙΟΣ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΤΟΝ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΙΩΝΙΚΗ ΚΑΙ ΑΤΤΙΚΗ ΚΑΙ ΑΙΟΛΙΚΗ ΤΟΝ "ΟΡΩΝΤΑ" ΑΥΤΟΝ ΔΗΛΑΔΗ ΠΟΥ ΒΛΕΠΕΙ ΜΑΚΡΙΑ,ΤΑ ΜΕΛΛΟΝΤΑ ΤΑ ΕΝΕΡΓΟΥΝΤΑ ΚΑΙ ΠΡΑΤΤΟΝΤΑ.

    ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΤΟΥ ΔΑΒΙΔΑΙΟΣ,Η ΡΙΖΑ "ΔΑ" ΣΤΗΝ ΔΩΡΙΚΗ ΣΗΜΑΙΝΕΙ "ΓΗ"=ΕΔΑΦΟΣ,ΕΚΤΑΣΙΝ,ΠΕΡΙΟΧΗ κ.λ.π ΤΟ ΔΡΑΒ-ΙΔΑΙΟΣ ΛΟΙΠΟΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΤΟΝ ΑΡΧΟΝΤΑ ΚΑΙ ΤΟ ΔΑΒΙΔΑΙΟΣ ΤΟΝ ΑΡΧΟΝΤΑ ΤΗΣ ΓΗΣ...ΤΟΝ ΙΔΙΟΚΤΗΤΗ,ΤΟ ΑΦΕΝΤΙΚΟ.ΔΡΑΒΙΔΕΣ=ΑΡΙΟΙ=ΚΡΗΤΕΣ=ΑΙΓΑΙΟΙ!!Η ΑΡΙΑ ΦΥΛΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΙΓΑΙΑ ΦΥΛΗ...ΤΕΛΕΙΑ ΚΑΙ ΠΑΥΛΑ.ΟΙ ΔΡΑΒΙΔΑΙ ΟΠΩΣ ΜΑΣ ΛΕΕΙ Ο ΙΝΔΟΣ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΟΣ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΛΟΓΟΣ Chattergi ΗΤΑΝ "ΛΕΥΚΟΔΕΡΜΟΙ ΚΑΙ ΓΑΛΑΝΟΞΑΝΘΟΜΑΛΛΗΔΕΣ"!!ΟΠΩΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΙΝΑΙ Η ΑΙΓΑΙΑ ΦΥΛΗ.

    ΧΧΧΧ.

    ReplyDelete
  11. "Η Ελλάδα είναι ανάδελφο έθνος και θα παραμείνει για πάντα ανάδελφο έθνος."

    ΣΥΜΦΩΝΩ ΚΥΡΙΕ ΒΛΑΧΟΓΙΑΝΝΗ...ΑΛΛΑ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΟΜΙΛΟΥΝ ΓΙΑ ΙΝΔΟΕΥΡΩΠΑΙΟΥΣ ΝΑ ΜΑΣ ΕΞΗΓΗΣΟΥΝ ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ:
    1)ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΑΥΤΟΙ ΕΓΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟΙ;
    2)ΓΙΑ ΠΙΟ ΛΟΓΟ ΕΓΚΑΤΕΛΕΙΨΑΝ ΤΗΝ ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ ΑΥΤΗ;
    3)ΤΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ ΑΝΕΠΤΥΞΑΝ ΚΑΙ ΤΙ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ;
    4)ΓΙΑΤΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΡΧΑΙΟΣ ΛΑΟΣ ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ ΤΟΥΣ;
    5)ΓΙΑΤΙ ΔΙΑΣΠΑΣΤΗΚΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΕΤΑΚΙΝΗΘΗΚΑΝ ΣΕ ΕΝΑ ΜΕΡΟΣ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ;
    6)ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ...ΣΕ ΤΙ ΓΛΩΣΣΑ ΕΓΡΑΦΑΝ;;

    ΓΙΑΤΙ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΟΛΗ ΤΗΝ ΜΕΣΟΓΕΙΟ ΑΠΟ ΤΑ ΒΑΘΗ ΤΗΣ ΑΣΙΑΣ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΠΛΗΘΕΙΣ...ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΠΛΗΘΕΙΣ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΜΙΑ ΚΟΙΤΙΔΑ, ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΠΤΥΞΕΙ ΕΝΑΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ...ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΧΟΥΜΕ ΕΥΡΗΜΑΤΑ ΓΡΑΦΗΣ ΑΠΟ ΤΟ 7000 π.χ ....ΓΙΑΤΙ Δ-Ε-Ν ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΥΘΕΝΑ ΔΕΙΓΜΑΤΑ η ΕΥΡΗΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ;;;

    ΕΑΝ ΗΡΘΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΑΤΟΛΗ Π-Ω-Σ ΠΕΡΑΣΑΝ ΤΟ ΑΙΓΑΙΟ;;; ΩΣ ΝΟΜΑΔΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΚΑΙ ΩΣ ΜΗ ΕΧΩΝ ΟΥΔΕΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΘΑΛΑΣΣΑ Π-Ω-Σ ΚΑΤΕΚΤΗΣΑΝ ΤΑ ΝΗΣΙΑ;;ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΜΑΛΙΣΤΑ ΠΟΥ ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΑ ΥΠΗΡΧΕ ΝΑΥΣΙΠΛΟΙΑ ΑΠΟ ΤΟ 9000π.χ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ;;
    ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΕΚΣΣΤΡΑΤΕΙΕΣ ΤΟΣΟ ΤΟΥ ΗΡΑΚΛΗ ΟΣΟ ΚΑΙ ΤΟΥ ΔΙΟΝΥΣΟΥ ΠΡΟΣ ΑΝΑΤΟΛΙΚΑ, ΕΝΩ ΟΙ ΒΡΑΧΜΑΝΙΚΗ ΜΥΘΟΛΟΓΙΑ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΤΕΣ ΑΠΟ ΤΑ ΔΥΤΙΚΑ!!! ΧΩΡΙΑ ΟΤΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΑΝ ΛΑΟΣ ΘΥΜΟΜΑΣΤΕ 3 ΚΑΤΑΚΛΥΣΜΟΥΣ!!

    ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΒΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ, ΤΟ ΓΙΑΤΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΑΝ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΜΥΘΟ....ΠΕΡΙ ΙΝΔΟΕΥΡΩΠΑΙΩΝ ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΠΟΛΛΑ....ΕΚΤΟΣ ΑΥΤΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΣΗΜΕΡΙΝΟΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟ ΕΘΝΟΛΟΓΟΙ, ΠΟΥ ΜΑΡΤΥΡΟΥΝ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΚΑΤΑΓΩΓΗ ΤΩΝ ΓΕΡΜΑΝΙΚΩΝ ΦΥΛΩΝ (ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΜΙΑ)...ΑΝ ΔΕ ΚΑΝΕΙΣ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΤΟΝ ΚΑΘΗΓΗΤΗ ΙΩΑΝΝΗ ΚΟΥΜΑΡΗ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΟΤΙ ΟΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΙ ΑΡΙΟΙ ΚΑΙ ΛΕΥΚΟΙ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ...ΚΑΙ ΟΤΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΕΣ ΦΥΛΕΣ ΤΗΣ ΛΕΥΚΗΣ ΦΥΛΗΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΟΜΑΔΕΣ ΑΥΤΗΣ.

    ΧΧΧΧ.

    ReplyDelete
  12. "Οι βόρειοι λαοί και οι δυτικοί Ευρωπαίοι γεννικότερα είναι γνωστοί κρετίνοι και βάρβαροι, όσο πλάτωνα και αριστοτέλη να διαβάζουν δείχνουν την πραγματική τους βαρβαρη φύση όταν πάνε για διακοπούλες μαζικά σε ταιλάνδη και φιλιππίνες αλλά ακόμη και σε Ισπανία ή στην δική μας αγαπημένη χώρα την Ελλάδα. Εκεί βγάζουν το πραγαμτικό τους τρισάθλιο νορδικό πρόσωπο. Όποιος θέλει να το ψάξει ας ψάξει τι κάνουν οι "φυλετικά πεντακάθαροι" γερμανοί, άγγλοι, νορβηγοί και πάει λέγοντας σε χώρες οπως ταιλανδη και φιλιπιννες. Αυτό να το ψάξουν όμως μόνο ατομα με δυνατή κοιλιά. '

    ΑΚΡΙΒΩΣ...ΚΤΗΝΟΒΑΤΕΣ ΠΑΙΔΟΦΙΛΟΙ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΠΟΛΛΑ ΑΛΛΑ....ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΟ ΟΤΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΣΤΗΝ ΚΡΙΣΗ ΤΩΝ ΙΜΙΩΝ ΤΟ 1996 ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΝ ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΤΟΥΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ.ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΟ ΟΤΙ ΤΑ ΓΕΡΜΑΝΙΚΑ ΦΥΛΑ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΙΟ ΑΓΡΙΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΟΤΙ ΟΙ ΣΛΑΒΟΙ (ΦΤΑΙΕΙ ΒΕΒΑΙΩΣ ΚΑΙ Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΓΩΓΗ)... ΟΠΟΙΟΣ ΜΕΛΕΤΗΣΕΙ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΤΕΥΤΟΝΕΣ ΙΠΠΟΤΕΣ, ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑΚΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ.

    https://el.wikipedia.org/wiki/%CE%A4%CE%B5%CF%85%CF%84%CE%BF%CE%BD%CE%B9%CE%BA%CF%8C_%CE%A4%CE%AC%CE%B3%CE%BC%CE%B1


    ΧΧΧΧ.

    ReplyDelete