14/07/2017

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ, ΘΕΟΚΡΑΤΙΚΗ ΠΑΡΑΝΟΙΑ 2017: ΤΟ... ΙΕΡΟ ΚΑΣΤΑΝΟ (;;;!!!) ΤΟΥ ΜΑΚΑΡΙΤΗ ΜΟΝΑΧΟΥ ΚΑΙ ΟΣΙΟΠΟΙΗΜΕΝΟΥ ΠΑΙΣΙΟΥ.

Τον Οκτώβριο του 1990, ο Γέροντας Παΐσιος είχε δώσει ως ευλογία βρασμένα κάστανα σε μια ομάδα φοιτητών που τον είχε επισκεφθεί. Ένας εκ των φοιτητών, ο οποίος τυγχάνει να είναι και ο ένας εκ των δύο ιερέων που τέλεσαν την αγρυπνία, φύλαξε το βρασμένο κάστανο που πήρε, το οποίο έως σήμερα, 27 χρόνια μετά, παραμένει κατά θαυμαστό τρόπο αναλλοίωτο, ενώ ακούγεται ακόμη και ο καρπός μέσα σε αυτό.

Αγρυπνία τελέσθηκε προς τιμήν του Οσίου Παϊσίου στον προαύλιο χώρο του Αγ. Δημητρίου Αγρινίου. Πιστοί προσκύνησαν το... βρασμένο κάστανο. (φωτό-βίντεο): https://agrinioreport.com

Τα αντικείμενα που λατρεύονται στην εκκλησία

"Ο σκοπός που εκτέθηκε η ευλογία του Οσίου Παϊσίου, δεν είναι βεβαίως ειδωλολατρία αλλά τιμή στον Άγιο και ευλογία από αυτόν. Η προσκύνηση εικόνων, λειψάνων και αντικειμένων των Αγίων, μας προσφέρει τη χάρη του Αγίου Πνεύματος που είχαν οι Άγιοι, η οποία με τη σειρά της μας προσφέρεται είτε ως ευλογία και εσωτερική χαρά είτε ως προστασία είτε πολλές φορές ως θαύμα. Κάθε αντικείμενο λοιπών των Αγίων, έχει εμποτιστεί με τη χάρη του Αγίου Πνεύματος που είχαν και οι ίδιοι. 

Να θυμηθούμε:
– Τα ενδύματα του Χριστού, που θαυματουργούσαν με το να εξέρχεται δύναμη εξ αυτών, όπως στη θεραπεία της αιμορροούσας γυναικός.
– Το ραβδί του Μωυσή, που άνοιξε την Ερυθρά Θάλασσα.
– Το χάλκινο φίδι, με το οποίο, ως σύμβολο του Σταυρού, θεραπεύονταν οι Ισραηλίτες στην έρημο.
– Η λιτανεία της Κιβωτού της Διαθήκης, με την οποία έπεσαν τα τείχη της Ιεριχούς.
– Η ευλογία του κτήματος του Αββεδαρά με την Κιβωτό της Διαθήκης: κατά τη μεταφορά της Κιβωτού της Διαθήκης, ο Οζά που προσπάθησε να την ακουμπήσει, έπεσε στη γη νεκρός. Φοβούμενος ο Δαυίδ, άφησε την Κιβωτό στο κτήμα του Αββεδαρά, το οποίο, εξαιτίας της παρουσίας της Κιβωτού, απέδωσε πολλαπλάσια παραγωγή, όχι μόνο σε σχέση με προηγούμενα έτη αλλά και σε σχέση με παραπλήσια κτήματα. Εξαιτίας του γεγονότος αυτού, πραγματοποιούνται λιτανείες των εικόνων Αγίων (όπως π.χ. η λιτανεία της εικόνας του Αγίου Χριστοφόρου στο Αγρίνιο), αλλά και η περιφορά των Επιταφίων, ώστε από τα αγιασμένα αντικείμενα να έρθει ευλογία στην περιοχή που λιτανεύονται.
– Ρούχα Αγίων, τα οποία θαυματούργησαν πάνω σε ασθενείς θεραπεύοντάς τους, όπως ο μανδύας του Αγίου Δημητρίου. Υπάρχει πληθώρα αναφορών που συνόδευαν το μαρτύριο του Αγίου Δημητρίου στη Θεσσαλονίκη.
– Ακόμη και ο ίσκιος του Αποστόλου Πέτρου, όταν σκέπασε δαιμονισμένο, αυτός θεραπεύθηκε, όπως αναφέρεται στις Πράξεις των Αποστόλων. Έτσι, ακόμη και η σκιά του Αγίου, που δεν είναι καν ύλη αλλά απουσία φωτός, έκανε θαύματα.

Όπως λένε, αυτός είναι και ο λόγος που προσκυνά ένας Χριστιανός Ορθόδοξος τα λείψανα, τα αντικείμενα και τις εικόνες των Αγίων. "Όχι γιατί τους λατρεύουμε ως θεούς, όπως κακόβουλα κάποιοι ισχυρίζονται και κατηγορούν τους Ορθόδοξους Χριστιανούς, αλλά για ευλογία και προστασία".

10 comments :

  1. Anonymous14/7/17 20:34

    Καλοί αυτοί, καλοί και οι άλλοι με τις πλαστικές ασπίδες και τα δόρατα που είχαν μάζωξη προχθές πάλι και τους έδειξαν όλα τα κανάλια συμπεριλαμβανομένων και κάποιων ξένων! Από λαλημένους καλά πάει το πράμα!

    12G

    ReplyDelete
  2. 12G

    ΣΩΣΤΟΣ ! ΜΟΝΟΝ ΠΟΥ Η ΕΠΙΣΗΜΗ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ, ΑΛΛΑ ΑΥΤΟΙ.

    ReplyDelete
  3. Anonymous14/7/17 20:59

    ΓΥΑΛΙΑ,ΠΑΝΤΟΦΛΕΣ ΚΑΙ ΟΤΙ ΑΛΛΟ ΕΚΑΝΕ ΧΡΗΣΗ ΤΟ ΒΓΑΖΟΥΝ ΓΙΑ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΑ,ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΧΑΡΤΙ ΥΓΕΙΑΣ ΘΑ ΔΟΥΜΕ...ΟΥΤΕ ΣΕ ΤΑΙΝΙΑ ΤΟΥ MONTY PYTHON ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΑΥΤΟ!ΣΤΗΝ ΦΟΥΦΟΥ ΤΟΥ ΚΑΣΤΑΝΑ,ΣΤΑΧΤΗ ΝΑ ΓΙΝΕΙΣ ΣΑΤΑΝΑ...ΠΕΡΑ ΑΠ'ΤΗΝ ΠΛΑΚΑ,ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΓΑΓΓΡΑΙΝΑ ΚΑΙ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΤΕ ΠΩΣ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΨΗΦΙΖΟΥΝ!

    -ΔΗΜΗΤΡΑ-

    ReplyDelete
  4. "ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΨΗΦΙΖΟΥΝ"

    -ΔΗΜΗΤΡΑ-
    ΟΠΩΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕ Ο 12G ΚΙ ΑΥΤΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΔΙΟΤΙ Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΠΟΛΙΤΕΥΜΑ ΧΑΧΑΧΑ

    ReplyDelete
  5. Anonymous14/7/17 21:21

    ΜΑΚΡΑΝ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ...ΕΔΩ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΗΛΕΚΤΡΟΜΑΓΝΗΤΙΣΜΟΥΣ,ΚΒΑΝΤΑ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΤΕΤΟΙΑ ΤΟΥ ΔΙΑΒΟΛΟΥ!ΣΑΝ ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΟΜΑΣΤΕ ΣΑΤΑΝΑΔΕΣ ΟΛΟΙ ΜΑΣ...ΟΥΣΤ ΔΑΙΜΟΝΙΟ!

    -ΔΗΜΗΤΡΑ-

    ReplyDelete
  6. ΜΟΝΟ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΑ; ΕΔΩ ΠΡΟΣΚΥΝΑΝΕ ΠΤΩΜΑΤΑ ΟΙ ΠΤΩΜΑΤΟΛΑΓΝΟΙ ΕΛΕΟΣ! ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΘΥΜΑΜΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΙΧΕ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΟΥ ΠΕΛΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΑΓΙΑΣ ΑΝΝΗΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΚΑΤΩ ΔΙΑΒΑΖΕΣ ΤΑ ΕΞΗΣ ΔΙΘΥΡΑΜΒΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ: ΥΠΕΡΟΧΟ, ΠΑΝΕΜΟΡΦΟ, ΤΗΝ ΕΥΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΠΟΛΛΑ ΠΟΥ ΞΕΠΕΡΝΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΡΑΝΟΙΑ.

    ΚΑΙ ΘΑΥΜΑΤΟΥΡΓΕΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΩΣ ΕΚΤΟΣ ΣΚ ΚΑΙ ΑΡΓΙΩΝ, ΧΑΧΑΧΑ!

    ReplyDelete
  7. ΣΥΝΤΑΓΗ...ΚΕΙΚ ΜΕ "ΙΕΡΑ ΚΑΣΤΑΝΑ"

    ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΝΤΑΓΗ ΘΑ ΧΡΕΙΑΣΤΟΥΜΕ:

    - ΕΝΑ ΓΕΡΟΝΤΑ
    - 200γρ ΟΜΑΔΑ ΦΟΙΤΗΤΩΝ
    - 3 κ.σ ΑΓΡΥΠΝΙΑΣ
    - ΚΑΙ 200 γρ ΑΠΟ ΚΑΣΤΑΝΑ 27 ΕΤΩΝ
    - ΕΝΑ ΣΑΚΟΥΛΑΚΙ ΒΛΑΚΕΙΑ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΧΡΗΣΕΙΣ
    - ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ ΑΝΕΓΚΕΦΑΛΟΥΣ ΠΙΣΤΟΥΣ, ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΥΣ ΧΡΕΙΑΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΣΠΑΛΙΣΜΑ.!!!

    Υ.Γ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΘΑ ΧΡΕΙΑΣΤΟΥΜΕ ΕΝΑ ΓΕΡΟ "ΞΕΜΑΤΙΑΣΜΑ" ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΚΟΥΖΙΝΑ ...ΠΟΥΤΑΝΑ.!!!

    ΧΧΧΧ.

    ReplyDelete
  8. Anonymous16/7/17 17:30

    ΠΕΡΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ:

    http://www.sarantakos.com/arx/arx_glentzes7.html

    -ΔΗΜΗΤΡΑ-

    ReplyDelete
  9. -ΔΗΜΗΤΡΑ-
    ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΚΟΜΗ ΚΙ ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΗΣ (ΤΗΝ ΑΝΑΦΕΡΕΙ Ο ΠΑΡΑΜΥΘΑΣ ΗΡΟΔΟΤΟΣ) ΕΧΕΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ.

    ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΕΧΟΥΝ ΟΛΟΙ ΠΕΡΙ ΠΟΛΛΟΥ, ΞΕΧΝΟΥΝ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΟΥΝ ΠΩΣ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΕΙΧΑΝ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΤΟΥ ΕΚΛΕΓΕΙΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΚΛΕΓΕΣΘΑΙ ΜΟΝΟΝ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΗΣ. ΠΟΥ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΠΩΣ ΔΕΝ ΨΗΦΙΖΑΝ...
    - ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ
    - ΟΙ ΜΕΤΟΙΚΟΙ (ΜΕ ΕΞΑΙΡΕΣΗ ΤΟΥΣ ΑΠΟΚΑΛΟΥΜΕΝΟΥΣ ΙΣΟΤΕΛΕΙΣ, ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΕΛΑΜΒΑΝΑΝ ΤΗΝ ΙΔΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΟΥ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΠΟΛΙΤΕΙΑΚΗ ΑΠΟΔΟΣΗ ΤΗΣ)
    - ΟΙ ΔΟΥΛΟΙ
    - ΟΙ ΦΥΛΑΚΙΣΜΕΝΟΙ
    - ΟΙ ΑΝΩΜΑΛΟΙ (ΚΙΝΑΙΔΟΙ)
    - ΟΙ ΑΝΗΛΙΚΟΙ
    - ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΥΠΗΡΕΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ ΑΡΧΙΚΗ ΔΙΕΤΗ ΣΤΡΑΤΕΥΣΗ ΣΤΑ 18
    - ΟΙ ΕΧΟΝΤΕΣ ΧΡΕΗ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ
    - ΟΙ ΨΥΧΙΚΑ ΑΡΡΩΣΤΟΙ
    ΚΑΙ ΤΟ ΚΥΡΙΟΤΕΡΟ, ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΗΣ ΤΟΤΕ ΑΘΗΝΑΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΟΝΤΟ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΔΙΟΙΚΗΣΕΩΣ, ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΤΟΜΕΩΝ ΤΗΣ ΠΟΛΕΩΣ. ΒΕΒΑΙΑ ΕΠΕΙΔΗ ΟΛΟΙ ΔΕΝ ΕΚΑΝΑΝ ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΛΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΤΗΣ ΘΕΣΕΩΣ ΠΟΥ ΚΛΗΡΩΝΟΝΤΟ , ΠΟΛΛΟΙ (ΚΑΙ ΣΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ) ΠΑΡΑΧΩΡΟΥΣΑΝ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥΣ ΣΤΟΝ ΕΠΟΜΕΝΟ ΕΙΔΙΚΑ ΣΕ ΚΡΙΣΙΜΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ , ΟΤΑΝ ΑΣ ΠΟΥΜΕ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΚΛΕΓΕΙ ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ.

    ΕΑΝ Η ΣΥΓΡΟΝΗ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΠΕΦΑΣΙΖΕ ΝΑ ΑΠΟΚΛΕΙΣΕΙ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΑΠΕΚΛΕΙΑΝ ΚΑΙ ΟΙ ΠΡΟΓΟΝΟΙ ΜΑΣ (ΜΕ ΕΞΑΙΡΕΣΗ ΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ) ΤΟΤΕ Η ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΑΣΤΙΚΗ-ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΛΕΓΟΜΕΝΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΘΑ ΕΠΑΙΡΝΕ ΜΙΑ ΝΕΑ ΠΝΟΗ. ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΗΤΑΝ ΟΜΩΣ ΑΡΚΕΤΗ ΓΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΚΡΑΤΗΣΕΙ ΣΤΗ ΖΩΗ, ΓΙΑ ΔΥΟ ΚΥΡΙΩΣ ΛΟΓΟΥΣ:
    1) ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΑΦΥΣΙΚΟ ΠΟΛΙΤΕΥΜΑ , ΟΙ ΚΡΙΣΙΜΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΩΣ ΑΛΛΑ ΜΟΝΟΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΟΝΟΝ ΕΠΙ ΤΗΣ ΟΜΑΔΟΣ ΤΗΣ ΚΑΘΕ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΟΣ. (ΟΣΟ ΝΟΗΜΑ ΕΧΕΙ ΝΑ ΚΑΛΕΣΤΩ ΕΓΩ ΝΑ ΠΩ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΗ ΣΥΣΚΕΨΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΑΣΘΕΝΟΥΣ , ΑΛΛΟ ΤΟΣΟ ΝΟΗΜΑ ΕΧΕΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΩ ΕΓΩ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΤΟΥ ΙΑΤΡΟΥ ΕΠΙ ΑΛΛΩΝ ΘΕΜΑΤΩΝ.)
    2) ΣΤΙΣ ΣΥΓΧΡΟΝΕΣ ΑΣΤΙΚΕΣ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΕΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΕΣ Η ΨΗΦΟΣ ΤΗΣ ΠΛΕΜΠΑΣ, ΤΗΣ ΜΑΖΑΣ, ΕΧΕΙ ΠΟΣΟΣΤΟ ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΗΣ ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΩΣ ΑΝΑΛΟΓΟ ΤΗΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΗΣ ΠΡΟΟΔΟΥ. (ΤΩΡΑ Η ΨΗΦΟΣ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ ΑΚΟΜΗ ΣΕ ΠΟΣΟΣΤΟ ΠΟΥ ΚΥΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ 65-75%. ΠΡΙΝ 20 ΕΤΗ ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΕ ΣΕ ΠΟΣΟΣΤΟ ΑΠΟ 80-90%. ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΕΙΚΟΣΙ ΕΤΗ ΘΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ ΣΕ ΠΟΣΟΣΤΟ ΚΑΤΩ ΤΟΥ 30%). ΝΑΙ ΜΙΛΩ ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΓΙΑ ΝΟΘΕΙΑ (ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΩΣ ΕΞΕΛΙΣΣΟΜΕΝΗ) ΔΙΟΤΙ ΟΛΟΙ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΤΗΝ ΜΗ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΚΩΛΟΠΟΛΙΤΕΥΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΟΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΝΑ ΑΦΗΝΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗΣΗ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΧΟΝΤΡΟΜΑΛΑΚΑ ΠΟΥ ΒΑΥΚΑΛΙΖΕΤΑΙ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΚΥΡΙΑΡΧΟΣ ΛΑΟΣ.

    ΑΡΑ ΗΔΗ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΟΜΙΛΟΥΜΕ ΓΙΑ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΕΝ ΤΟΙΣ ΠΡΑΓΜΑΣΙ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΕΥΜΑΤΟΣ. Ο ΛΑΟΣ ΛΟΙΠΟΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΕΙ ΟΙΚΕΙΟΘΕΛΩΣ ΤΗΝ ΨΕΥΔΑΙΣΘΗΣΗ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑΣ ΤΟΥ ΣΕ ΙΚΑΝΟΤΕΡΟΥΣ ΤΟΥ, ΟΜΟΕΘΝΕΙΣ . ΟΥΤΩΣ ή ΑΛΛΩΣ ΤΟ ΕΧΕΙ ΠΑΘΕΙ, ΜΟΝΟΝ ΠΟΥ ΤΩΡΑ ΚΥΒΕΡΝΑΤΑΙ ΑΠΟ ΣΚΙΩΔΕΙΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΕΣ ΜΕ ΑΛΛΟΤΡΙΑ ΜΕ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΟΔΑΠΟΙ. ΜΕ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΕΣ ΨΕΙΔΑΙΣΘΗΣΕΙΣ ΕΦΤΑΣΕ ΝΑ ΚΥΒΕΡΝΑΤΑΙ ΑΠΟ ΑΛΛΟΕΘΝΕΙΣ . ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ "ΚΟΠΑΔΙ ΜΑΣ" ΠΑΕΙ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ.

    ReplyDelete
  10. Anonymous16/7/17 18:29

    ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΟΠΩΣ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΣ...ΤΩΡΑ ΓΙΑΤΙ ΑΚΟΜΗ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΜΑΣ ΤΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΣΟΥΡΕΚΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ,ΠΟΥ ΚΑΜΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΤΩΡΙΝΟ ''ΠΟΛΙΤΕΥΜΑ'' ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ.ΚΡΕΤΙΝΟΙ ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ,ΤΙ ΝΑ ΠΕΙΣ!ΓΕΛΑΣΑ ΠΑΝΤΩΣ ΜΕ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ..

    -ΔΗΜΗΤΡΑ-

    ReplyDelete