22.7.17

Ν. Γ. Μιχαλολιάκος: Ιούλιος 1974 - Ιούλιος 2017.43 χρόνια Μεταπολίτευση, ένα χρεωκοπημένο καθεστώς!

«Η γαρ άγαν ελευθερία έοικεν ουκ εις άλλο τι ή εις άγαν δουλείαν μεταβάλλειν και ιδιώτη και πόλει … Ουκ εξ άλλης πολιτείας τυραννίς καθίσταται ή εκ δημοκρατίας, εξ οίμαι της ακροτάτης ελευθερίας δουλεία πλείστη τε και αγριωτάτη».
«Γιατί η χωρίς μέτρο ελευθερία δεν οδηγεί καθώς φαίνεται σε καμμιά άλλη μεταβολή παρά στην χωρίς μέτρο δουλεία και για τον πολίτη και για την πόλη… Η τυραννία δεν δημιουργείται από κάποιο άλλο πολίτευμα, παρά από την δημοκρατία, όπου από την ακραία ελευθερία πιστεύω έχει την προέλευσή της και η μεγίστη και ακόμα αγριότατη δουλεία».

Αυτά έγραφε ο Πλάτων 25 ολόκληρους αιώνες πριν το σωτήριο έτος 2017μ.Χ. και σίγουρα εάν ζούσε στην εποχή μας θα τον χαρακτήριζαν το δίχως άλλο οι σημερινοί “δημοκράτες”, που άλλοι όζουν μπολσεβικισμό και άλλοι λιμπεραλισμό, σαν έναν κακό και αμετανόητο “φασίστα”. Αυτή, όμως, υπήρξε είτε το θέλουν, είτε όχι η πολιτική σκέψη όλων των μεγάλων του Αρχαίου Ελληνικού πνεύματος και αποτελεί ειρωνεία να ισχυρίζονται με επιμονή και να κοάζουν νυχθημερόν οι “αριστεροί” και “δεξιοί” ψάλτες του σημερινού παγκόσμιου συστήματος ότι ο τρόπος με τον οποίον διακυβερνούνται σήμερα οι λαοί, τρόπος απάνθρωπος και βάναυσος, έχει τις ρίζες του στην Αρχαία Ελλάδα. Αρκεί να αναφέρουμε μόνον ότι στην Αρχαία Δημοκρατία των Αθηνών οι αστράτευτοι δεν είχαν δικαίωμα ψήφου, ενώ στην σημερινή “δημοκρατία” του ψευτορωμαίικου μπορούν να φθάσουν μέχρι να γίνουν και πρωθυπουργοί!

Ημέρες του 1974
Ιούλιος και Αύγουστος του 1974, μήνες που σημάδεψαν την σύγχρονη πολιτική ζωή και τα γεγονότα στην διάρκεια των οποίων έλαβαν χώρα σημάδεψαν και καθορίζουν τα 43 χρόνια της λεγόμενης μεταπολιτεύσεως. Δρόμοι της Αθήνας γεμάτοι κίνηση, δρόμοι στους οποίους για πρώτη φορά μετά από πολλά χρόνια εμφανίστηκαν στην Αθήνα, στην Θεσσαλονίκη και σε άλλες πόλεις της Ελλάδος σφυροδρέπανα, αλλά και νεκρώσιμα. Τα σφυροδρέπανα των κομμουνιστών, που επέστρεφαν θριαμβευτικά με την μεταπολίτευση με τις ευλογίες του Καραμανλή, και τα νεκρώσιμα σε κάποιους δρόμους των Αθηνών για τους Νεκρούς της Κύπρου μας, που ερχόντουσαν από το μέτωπο και θαβόντουσαν σχεδόν κρυφά. Σαν να μη είχαν χύσει το Αίμα Τους για την Πατρίδα στην Ελληνική γη της Κύπρου μας! Άλλωστε είναι γνωστό ότι δεν θεωρείται ακόμη και σήμερα πολεμική περίοδος και πολεμικά γεγονότα τα συμβάντα στην Κύπρο εκείνο το θέρος, το τραγικό θέρος του 1974. Διαδήλωση και συγκέντρωση διαμαρτυρίας στην Αγγλική πρεσβεία. Συλλήψεις και στους δρόμους να έχει πλημμυρίσει ο λαός, τα αυτοκίνητα να κορνάρουν θριαμβευτικά και οι πολίτες με κεριά στα χέρια να εορτάζουν μια ανάσταση, η οποία ποτέ δεν ήλθε και η οποία απεδείχθη ο Γολγοθάς ενός ολόκληρου Έθνους…

Και την ίδια ώρα όπου οι Τούρκοι βομβάρδιζαν με βόμβες ναπάλμ τα Ελληνόπουλα που αγωνιζόντουσαν χύνοντας το αίμα τους στο πεδίο της Τιμής, στην Αθήνα, σε αυτήν την τερατούπολη του μεταπολεμικού αίσχους, στην Αθήνα, στην νέα Βαβυλώνα του νέου Ελληνισμού ατέλειωτες ουρές έξω από τα “σούπερ μάρκετ” και την ίδια ώρα που οι Γενναίοι έχυναν το αίμα τους, κάποιοι περίμεναν με υπομονή να πάρουν μακαρόνια, και ρύζι… Ένας απαίσιος Ιανός εφιαλτικά διπρόσωπος, έχοντας από τη μια πλευρά το υπερήφανο πρόσωπο της Τιμής και από την άλλη τις γκριμάτσες μιας χαμερπούς επιβιώσεως και ενός φιλοτομαρισμού. Αυτός είναι ο λαός όταν λείπουν οι λίγοι και ξεχωριστοί, οι εκλεκτοί που τον οδηγούν στα ουράνια των Ιδανικών.

Η προδοσία και οι προδότες
Σαράντα τρία χρόνια μεταπολίτευση, σαράντα τρία χρόνια προπαγάνδας, η οποία στο όνομα μιας ασύδοτης ψευτοδημοκρατίας έχει φέρει κυρίαρχη σήμερα στην πολιτική μας ζωή μια κυβέρνηση της Νέας Αριστεράς, μια αριστεράς εθνομηδενιστικής, απόλυτα υπάκουης στον παγκόσμιο αφέντη και μέσα στα πλαίσια αυτής της προπαγάνδας και ένα μεγάλο ψέμα, ψέμα το οποίο ραγίζει από γεγονότα φαινομενικά ασήμαντα, πλην όμως ιδιαίτερα σημαντικά. Όπως η κηδεία πριν λίγες εβδομάδες του Ήρωα της ΕΛΔΥΚ Ταξίαρχου Σταυρουλόπουλου, στην οποία δεν παρευρέθη εκπρόσωπος από κανένα κόμμα πλην της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ. Και όσοι “πατριώτες” και αναφέρομαι σε όλους αυτούς που στάζουν μίσος και χολή για την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ και παριστάνουν τους ασυμβίβαστους Έλληνες, παρευρέθησαν στην κηδεία λησμόνησαν ότι ο αείμνηστος Ταξίαρχος επιστρέφοντας από την Μάχη της ΕΛΔΥΚ ετέθη υπό διωγμό από το καθεστώς της μεταπολιτεύσεως και αποστρατεύτηκε το 1977 μέσα στα πλαίσια της “αποχουντοποίησης”. Μιλούν για προδοσία, αλλά δεν λένε λέξη για τα υποβρύχια που έπλεαν προς την Κυρήνεια για να πλήξουν τον τουρκικό στόλο, αλλά κάποιοι τους έδωσαν εντολή να επιστρέψουν πίσω. Μιλούν για προδοσία, αλλά δεν λένε λέξη για τα Φάντομ της Ελληνικής Πολεμικής Αεροπορίας, τα οποία κάποιοι εμπόδισαν να πάνε στην Κύπρο και να υπερασπιστούν την Ελληνική μεγαλόνησο από την τουρκική εισβολή. Δεν λένε λέξη για την δεδομένη υπεροπλία έναντι της Τουρκίας το 1974 και λένε μόνο ψέματα.

Ψέματα και φτηνή προπαγάνδα επάνω στην οποία κτίστηκε ένα ολόκληρο καθεστώς. Δεν λένε λέξη για τον Αττίλα ΙΙ και την μηδενική αντίδραση του ψευτορωμαίικου των πολιτικών, οι οποίοι κυβερνούσαν τότε στις 14 Αυγούστου του 1974 την χώρα και δεν λένε λέξη για το γεγονός ότι με νόμο του 1975, τον οποίον ψήφισαν οι πολιτικοί της μεταπολιτεύσεως απαγορεύτηκε κάθε δίωξη για την προδοσία της Κύπρου!

Σαράντα τρία χρόνια “σωτήρες”
Σαράντα τρία χρόνια συμπληρώνονται από την ημέρα όπου έλαβε χώρα η περίφημη μεταπολίτευση και στα σαράντα τρία αυτά χρόνια ο Ελληνισμός οδηγήθηκε σε μία ανείπωτη παρακμή, έχοντας σαν κυβερνήτες του “σωτήρες” οι οποίοι ο ένας μετά τον άλλον, του υπόσχονται θαύματα και άφηναν πίσω τους ερείπια και ερείπια μάλιστα όχι μόνον υλικά, αλλά προπαντός ηθικά! Και ήταν οι “σωτήρες” που έφεραν την μεταπολίτευση και θα έσωναν την Ελλάδα και στην συνέχεια μας έβαλαν στην Ευρώπη, λέγοντας ότι θα μας προστατεύσουν από την τουρκική απειλή και θα λύσουν όλα τα οικονομικά προβλήματα της χώρας. Και μέσα σε αυτή την Ευρώπη κατέστρεψαν την εθνική μας οικονομία και κατάντησαν την Πατρίδα μας δορυφόρο της Τουρκίας και σήμερα με τα μνημόνια στερούμενη ακόμη και της εθνικής της κυριαρχίας. Και είχαμε και τους “σωτήρες” στον καιρό του “σοσιαλισμού”, στον καιρό του ΠΑΣΟΚ της “αλλαγής”, στα χρόνια όπου η διαφθορά και το πελατειακό κράτος έγιναν μάστιγα που διέλυσε κυριολεκτικά την Ελλάδα. Και μετά είχαμε την “κάθαρση”, η οποία ποτέ δεν ήλθε και στην συνέχεια τον Σημίτη, που κατήργησε το εθνικό μας νόμισμα και με πλαστά στοιχεία μας έβαλε στην ζώνη του ευρώ, τον Σημίτη της σπατάλης του 2004, του Χρηματιστηρίου, τον Σημίτη των Ιμίων και της υποστολής της Ελληνικής Σημαίας! Και μετά είχαμε τα μνημόνια της εθνικής υποταγής και τους μεγάλους πολιτικούς απατεώνες που θα έσκιζαν τα μνημόνια και σήμερα εξουσιάζουν τον τόπο.

Σαράντα τρία χρόνια μεταπολίτευση, σαράντα τρία χρόνια χαμένα για ένα μεγάλο Έθνος, που ακόμη αναζητεί την μοίρα και τον προορισμό του! Μια μοίρα και ένα πεπρωμένο που σίγουρα βρίσκεται πέρα από το ψευτορωμαίικο και ενάντια στο ψευτορωμαίικο, ένα πεπρωμένο που για να υπάρξει πρέπει να λείψει η δικτατορία των διεφθαρμένων, το σάπιο βασίλειο της Δανιμαρκίας που κυριαρχεί στην Δοξασμένη μας Γη!

Νικόλαος Γ. Μιχαλολιάκος, Γενικός Γραμματέας Λαϊκού Συνδέσμου - Χρυσή Αυγή

1 comment :

ΧΧΧΧ. said...

ΕΝΑ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΟΥ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΠΡΟΔΟΣΙΑ, ΚΑΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ....ΚΑΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΟΝΟΜΑ ΠΡΟΔΟΤΗ!!! ΤΟ ΜΟΝΟ ΟΝΟΜΑ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ ΠΕΘΑΜΕΝΟΥ ΗΡΩΑ ΤΗΣ ΕΛΔΥΚ ΤΑΞΙΑΡΧΟΥ ΣΤΑΥΡΟΠΟΥΛΟΥ....Ο ΟΠΟΙΟΣ ΟΜΩΣ ΗΤΑΝ ΗΡΩΑΣ.!! ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΛΟΙΠΟΝ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟΔΟΣΑΝ;; ΜΗΠΩΣ ΔΕΝ ΤΑ ΞΕΡΕΙ Ο Ο ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ;; ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΤΑ ΞΕΡΕΙ, ΕΔΩ ΤΑ ΞΕΡEΙ ΚΑΙ Η ΚΟΥΤΣΗ ΜΑΡΙΑ....ΓΙΑΤΙ ΤΟΤΕ ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΕΣΤΩ ΜΕΡΙΚΑ;;;

ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ...ΞΕΡΟΥΜΕ ΟΤΙ ΤΗΝ ΝΥΧΤΑ ΣΤΙΣ 14 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 1973 Ο ΙΣΡΑΗΛΙΝΟΣ ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΜΩΣΕ ΝΤΑΓΙΑΝ ΕΦΤΑΣΕ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ....ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΘΗΚΕ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΓΑΜΠΡΟΥ ΤΟΥ ΔΗΜ.ΙΩΑΝΝΙΔΗ ΤΟΥ ΓΙΑΤΡΟΥ ΑΛΖΑΡΑΚΗ....ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΕΣΤΕΙΛΕ ΜΗΝΥΜΑ ΣΤΟΝ ΙΩΑΝΝΙΔΗ "ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΟΣ, Η ΩΡΑ ΕΦΤΑΣΕ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΑ" ΑΥΤΟ ΠΗΓΑΙΝΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΤΗΜΕΝΗ ΕΞΕΓΕΡΣΗ ΤΟΥ ΔΗΘΕΝ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ, ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΠΗΡΑΝ ΜΕΡΟΣ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ 20 ΚΟΜΑΝΤΟ ΤΟΥ ΝΑΤΟ,(ΣΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΜΟΙΡΑΣΤΗΚΑΝ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΕΣ ΣΤΟΛΕΣ, ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΑΝ ΔΙΑΤΑΓΗ ΝΑ ΕΠΕΜΒΟΥΝ),ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΕΓΙΝΕ ΜΕΤΑ ΚΑΙ 3 "ΦΟΙΤΗΤΕΣ" ....Ο ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΣ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΤΗΝ ΕΠΟΠΤΕΙΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΝΔΡΩΝ ΗΤΑΝ Ο ΥΠΟΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΧΟΥΗΖΕΡ ΤΟΥ Ν.Α.Τ.Ο .

Η ΚΥΡΙΑ ΕΠΑΦΗ ΤΟΥ ΝΤΑΓΙΑΝ ΤΟΤΕ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΩΑΝΝΙΔΗ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΜΕ ΑΡΑΠΑΚΗ-ΜΠΟΝΑΝΟ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΓΙΑΓΚΟ ΠΕΣΜΑΤΖΟΓΛΟΥ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΗΤΑΝ ΗΔΗ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΜΠΙΛΝΤΕΜΠΕΡΓΚ....Ο ΠΕΣΜΑΤΖΟΓΛΟΥ ΟΜΩΣ ΕΙΧΕ ΑΜΕΣΗ ΕΠΑΦΗ ΚΥΡΙΩΣ ΜΕ 3 ΠΡΟΣΩΠΑ....ΑΠΟ ΤΟΥΣ "ΦΟΙΤΗΤΕΣ" ΤΗΣ ΛΕΓΟΜΕΝΗΣ ΕΞΕΓΕΡΣΗΣ ΤΟΥ ΚΩΛΟΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ...Η ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΓΝΩΣΤΗ ΔΑΜΑΝΑΚΗ (ΚΑΙ ΕΒΡΑΙΑ), ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΔΥΟ ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΕΓΙΝΑΝ ΣΤΕΛΕΧΗ ΚΑΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΗΣ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΗΣ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ....Ο ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΝΤΑΓΙΑΝ ΟΜΩΣ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΑΣΙΑ ΤΗΣ "ΕΞΕΓΕΡΣΗΣ" ΤΟΥ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ....ΕΝΕΚΡΙΝΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΑΤΑΛΟΓΟ ΤΩΝ ΝΕΩΝ ΥΠΟΥΡΓΩΝ ΕΚΕΙΝΟ ΤΟ ΒΡΑΔΥ, ΤΑΚΤΟΠΟΙΗΣΕ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΕΣ ΑΛΛΕΣ ΜΙΚΡΕΣ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ, ΣΤΟ ΥΠΟΤΕΛΕΣ ΚΡΑΤΙΔΙΟ ...ΚΑΙ ΑΝΑΧΩΡΗΣΕ ΑΘΟΡΥΒΑ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΗΡΘΕ.

ΟΙ 3 ΑΥΤΟΙ "ΦΟΙΤΗΤΕΣ" (ΔΥΟ ΑΝΤΡΕΣ ΚΑΙ ΜΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ) "ΣΥΝΕΛΗΦΘΗΣΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ...ΓΙΑ ΝΑ ΓΡΑΨΟΥΝ ΜΕΤΑ ΥΠΟΘΗΚΕΣ, ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΖΩΗ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ....ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΛΕΩ ΑΥΤΑ...ΓΙΑΤΙ Η ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ "ΠΑΤΑΕΙ" ΕΧΕΙ ΑΜΕΣΗ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΦΤΑΧΤΕΙ ΥΠΟΘΕΣΗ "ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ"....ΑΛΛΑ Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΤΕΛΙΚΟ Ο.Κ ΣΤΗΝ ΕΙΣΒΟΛΗ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΠΑΡΘΗΚΕ ΣΤΙΣ 3-4 ΙΟΥΝΙΟΥ 1971 ΣΤΗΝ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΩΝ ΥΠΟΥΡΓΩΝ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ ΤΩΝ ΧΩΡΩΝ ΜΕΛΩΝ ΤΟΥ Ν.Α.Τ.Ο ΣΤΗΝ ΛΙΣΣΑΒΩΝΑ....ΟΠΟΥ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΙΣ ΜΕΤΑΒΑΛΛΟΜΕΝΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ,ΣΤΗΝ ΜΕΣΟΓΕΙΟ, ΔΙΑΜΟΡΦΩΘΗΚΕ Η ΦΟΡΜΟΥΛΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΗΣ ΣΥΜΦΩΝΙΑΣ (ΕΙΧΑΝ ΣΥΜΦΩΝΗΣΕΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΕΜΑΧΙΣΜΟ ΟΙ ΕΛΛΑΔΙΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΙ) ...Η ΟΠΟΙΑ ΑΥΤΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΠΡΟΕΒΛΕΠΕ ΤΟΝ Τ-Ε-Ρ-Μ-Α-Τ-Ι-Σ-Μ-Ο ΤΗΣ ΚΥΠΡΙΑΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ Δ-Ι-Χ-Ο-Τ-Ο-Μ-Η-Σ-Η ΤΟΥ ΝΗΣΙΟΥ.

ΑΥΤΑ ΟΛΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΓΡΑΜΜΕΝΑ ΣΤΑ ΑΡΧΕΙΑ ΤΟΥ Ν.Α.Τ.Ο ΣΥΖΗΤΗΣΗ 3-4 ΙΟΥΝΙΟΥ 1971, ΣΕΛΙΔΑ 36, ΠΑΡΑΓΡΑΦΟΣ 4,5. ΟΤΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΗΓΟΣ ΕΝΟΣ ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ, ΟΤΑΝ ΞΕΚΙΝΑΕΙ ΝΑ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΚΑΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ, ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑ ΟΝΟΜΑ ,ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΟΡΙΣΤΕΣ ΓΕΝΙΚΟΛΟΓΙΕΣ...ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΙΓΟΥΝ ΚΑΝΕΝΑΝ.!!! ΟΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΙΝΟΣ ΕΘΝΙΚΙΣΤΗΣ...ΜΙΛΑΕΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ "ΕΞΟΔΟΣ" ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΖΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ "ΣΥΜΜΑΧΟΥΣ" ΜΑΣ ΤΟΥ Ν.Α.Τ.Ο ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΙΣΒΟΛΗ ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΩΝ ΣΤΟ ΝΗΣΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΛΕΓΟΜΕΝΗ "ΠΡΩΙΝΗ ΠΕΡΙΠΟΛΟ 74" ΤΟΥ Ν.Α.Τ.Ο Η ΟΠΟΙΑ ΜΕΤΑΦΕΡΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΣΤΙΣ ΑΓΓΛΙΚΕΣ ΒΑΣΕΙΣ ΤΟΥ Ν.Α.Τ.Ο ΟΠΟΥ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΘΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΑΝ "ΔΙΑΚΡΙΤΙΚΑ" ΤΗΝ ΕΙΣΒΟΛΗ ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΩΝ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΕΠΕΜΒΟΥΝ (ΥΠΕΡ ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΩΝ) ΕΑΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΟΚΥΠΡΙΟΙ ΚΑΤΟΡΘΩΝΑΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΠΩΘΗΣΟΥΝ.

ΕΙΝΑΙ ΓΕΛΑΣΜΕΝΟΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΕΑΝ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΡΧΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ...ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΤΑ ΑΡΧΕΙΑ ΤΟΥ Ν.Α.Τ.Ο ΕΧΟΥΝ ΠΟΛΛΑ ΕΓΓΡΑΦΑ ΜΕ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ.!! ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΜΕΡΕΣ ΟΡΓΗΣ ΚΑΙ ΤΟ ΣΚΟΥΠΙΔΑΡΙΟ ΚΑΙ Η ΣΑΠΙΛΑ ΠΟΥ ΠΡΟΔΟΣΕ ΚΑΙ ΕΞΕΥΤΕΛΙΣΕ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΘΝΙΚΙΣΜΟ ΘΑ ΤΟ ΠΛΗΡΩΣΕΙ, ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΕΘΝΟΠΡΟΔΟΤΕΣ.

ΧΧΧΧ.