06/06/2017

Μ.Χατζησάββας: ΣΥΡΙΑ - Κάποιοι Πλήρωσαν Αδρά…

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΕΠΙΘΕΣΗΣ ΣΕ SERVERS ΚΑΠΟΥ ΣΤΗΝ Μ. ΑΝΑΤΟΛΗ ΜΙΑΣ ΑΓΓΛΙΚΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΠΑΡΟΧΗΣ «ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΩΝ» ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΩΝΥΜΙΑ BRITAM DEFENCE.

Η εταιρεία BRITAM με έδρα την Αγγλία Marvic House, Bishop’s Road, London, SW6 7AD, United Kingdom και με υποκατάστημα στο ΝΤΟΥΜΠΑΙ Block # 2B Al Sufouh Rd - Dubai - United Arab Emirates και αλλού διοικείται από πρώην, εν αποστρατεία αρχηγούς της SAS με πολλούς πελάτες στην Μέση Ανατολή αραβικών και Αμερικανικών συμφερόντων.

Ένα από τα εκατοντάδες αρχεία που ήρθαν στην κατοχή μας, ήταν η ηλεκτρονική επικοινωνία EMAIL αξιωματούχων της εταιρείας με συνεργάτες της. Ένα από αυτά είχε ως ΘΕΜΑ την Συρία. Ήταν όντως ένα περίεργο θέμα, μία «επιχειρηματική» πρόταση-Συμβόλαιο το οποίο ξεπερνούσε τα «όρια» ακόμα και αυτών που το συζητούσαν,αν και κατά τα γραφόμενα η αγορά τους ήταν «γνώριμη». Όμως το δέλεαρ ήταν μεγάλο, και για αυτό το συζητούσαν, διότι είχαν και τις υψηλές επιβεβαιώσεις, ότι δεν ήταν μόνοι τους, είχαν «πλάτες» και μάλιστα πολύ μεγάλες.

Δευτέρα-24 Δεκ-12 04:57 M.M.

ΝτέιβιντΓκούλντινγκ
dgoulding@britamdefence.com

Συριακό Θέμα

Προς Φίλιπ Ντόουντι`

"Φιλ, Έχουμε μια νέα προσφορά. Πρόκειται για τη Συρία και πάλι. Οι Καταριανοί προτείνουν μια ελκυστική συμφωνία
και ορκίζονται ότι η ιδέα έχει εγκριθεί από την Ουάσιγκτον.

Θα πρέπει να παραδώσουμε ένα CW* στην Χόμς, ένα σοβιετικό προέλευσης g-κέλυφος** από τη Λιβύη παρόμοιο με αυτό που θα πρέπει να έχει και ο Άσαντ. Μας θέλουν να αναπτύξουμετο ουκρανικό προσωπικό μας, θα πρέπει να μιλούν ρωσικά και να πραγματοποιηθεί η καταγραφή της σκηνής. Ειλικρινά, δεν νομίζω ότι είναι μια καλή ιδέα, αλλά τα προτεινόμενα ποσά είναι τεράστια. Η γνώμη σου?

Θερμούς χαιρετισμούς Ντέιβιντ"

ΕΠΕΞΗΓΗΣΕΙΣ
*CW = Chemical Weapon / Χημικό Όπλο
** g- κέλυφος = gas shell / Βόμβα Αερίου

https://www.scribd.com/doc/315372488/

No comments :

Post a Comment