06/04/2017

Ηράκλειο: Ξεκινά η εκμίσθωση σπιτιών για τους μουσουλάνους νεο-αποίκους

Στην επίσημη ιστοσελίδα της Αναπτυξιακής Ηρακλείου αναρτήθηκε η προκήρυξη για την εκμίσθωση σπιτιών στο πλαίσιο του προγράμματος φιλοξενίας προσφύγων στην Κρήτη. Η προκήρυξη αφορά σε πρώτη φάση σπίτια εντος του Ηρακλείου αλλά και σε γύρω περιοχές. Σύμφωνα με την προκήρυξη τα σπίτια θα πρέπει να είναι από 60 έως 90 τ.μ, με δύο ή τρία υπνοδωμάτια, για τη φιλοξενία τεσσάρων έως έξι ατόμων. Τα σπίτια θα ελεγχθούν από μηχανικό και στελέχη της Αναπτυξιακής και σε περίπτωση συμφωνίας στους ιδιοκτήτες θα προκαταβάλλονται όλα τα ενοίκια μέχρι το τέλος του 2017. Η προκήρυξη αφορά επιπλωμένα ή μη διαμερίσματα ωστόσο σε περίπτωση που στον χώρο υπάρχουν έπιπλα τότε θα υπάρχει ειδική διαπραγμάτευση για το ενοίκιο. Στο τέλος του συμβολαίου ενοικίασης θα γίνει αποκατάσταση πιθανών φθορών πριν από την παράδοση των σπιτιών στους ιδιοκτήτες, ενώ η Αναπτυξιακή θα καλύπτει και τους λογαρισμούς στη ΔΕΥΑΗ και τη ΔΕΗ αλλά και τα κοινόχρηστα.

ΜΕ ΤΙ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΤΗΣ ΝΗΣΟΥ;

2 comments :

  1. Anonymous6/4/17 15:29

    Επιτέλους, θα φθηνήνουν τ’ ακίνητα στην Κρήτη!
    ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ! ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΘΗΚΑΤΕ!
    Τ’ όνειρο του κάθε προλετάριου και ξένου επενδυτή θα γίνει πραγματικότητα. Παραθαλάσσιο σε ανταγωνιστικές (εξευτελιστικές) τιμές!
    Να σας το πω απλά, οι «ανθρωπιστικές» σας ιδέες αρέσουν πολύ σε πολλούς. Πολλοί θα χαρούν να πάρουν τ’ ακίνητο των ονείρων τους με λίγα ευρό στο μέχρι τώρα πανάκριβο νησί σας.
    Ενδιαφέρον παρουσιάζει από εδώ και πέρα το ποιες περιοχές θα τους παραχωρήσουν ακίνητα για να έχουμε υπόψιν μας που θα γίνουν μελλοντικές επενδύσεις.
    Υπάρχει και ταινία πάνω σ΄αυτές τις μεθόδους. Τελικά οι προφητείες στον κινηματογράφο βγαίνουν καμμιά φορά αληθινές. Καλό είναι να βλέπεις ταινίες...

    ReplyDelete
  2. Anonymous7/4/17 10:54

    Με το συμπαθειο αλλά μας τα έχουνε ζαλίσει με την γερμανική επίθεση! Πάρτε το χαμπάρι, ότι περιέγραφε για τους νέγρους και την ευρώπη στον Αγωνα ο αδόλφος όλα πραγματοποιούνται τώρα από τους παγκοσμιοποιητές και τις αριστερίζουσες - πολιτικός ορθές κυβερνήσεις. Θέλετε ευρώπη και Ελλάδα καθαρή? θέλετε έναν ακόμα χίτλερ! Οι λοιπές παρλαπίπες που συγκρίνουν την οικονομική ηγεμονία που πάει να εγκαθιδρύσει οι κομουνίστρια μέρκελ παρέα με τον σιωνιστικό συρφετό της με το τρίτο ράιχ είναι για γέλια!


    12G

    ReplyDelete