16/03/2017

Οι αριστεροί έμποροι ελπίδας, άνοιξαν μαγαζί στο Σύνταγμα

Με αφορμή τη διεθνή ημέρα δράσης κατά του ρατσισμού, του πολέμου, του φασισμού και της φτώχειας στις 18 Μαρτίου, το "Πάσχα" της μπίζνας των δύο αυτών "κυριών", έστησαν τραπεζάκι μπροστά ακριβώς από τον άγνωστο στρατιώτη στο Σύνταγμα, προκειμένου να δώσουν συνέντευξη Τύπου και να προμοτάρουν τη ...γιορτή τους. Τι κι αν ενοχλούσαν το τελετουργικό των τσολιάδων (μάταια ο λοχίας τους ζητούσε να μετακινηθούν), τι κι αν μπέρδεψαν το Σύνταγμα με το σαλονάκι του σπιτιού τουςς ή το κεντρικό γραφείο των δεκάδων παραμάγαζών τους. Σαν πρίγκιπες σαν βασιλιάδες και σαν νταβατζήδες του δημόσιου χώρου, σαν άρχοντες πιο άρχοντες από τον Έλληνα πολίτη που συντηρεί με τους φόρους του τον δημόσιο χώρο, οι κύριοι έμειναν εκεί όσο γούσταραν και διαφήμισαν τη μπίζνα τους δωρεάν, στο καλύτερο "μαγαζί", με την πιο ακριβή βιτρίνα.

Η συγκεκριμένη φιέστα αφορά το μαγαζάκι τους με την επωνυμία "Κίνηση απελάστε τον ρατσισμό". Ο κύριος που έχει κάνει μπιζνα τη ΜΚΟ και τις συλλογικότητες, ο γνωστός Πέτρος Κωνσταντίνου της Ανταρσυα και στενός συνεργάτης του ΣΥΡΙΖΑ, ο κύριος που δεν έχει κολλήσει ένα ένσημο στη ζωή του αν εξαιρέσουμε τα ένσημα που κολλάει όπου μυρίζει αίμα και πόνος, μαζί με τον συνεταίρο του Θανάση Κούρκουλα (δεξιά), ο οποίος διαχειρίζεται τις υπόλοιπες ΜΚΟ και συλλογικότητες που αφορούν τους μετανάστες, τους φυλακισμένους, τους απολυμένους, νηστικούς, εξαθλιωμένους, τους διεμφυλικούς και οποιαδήποτε μειονότητα μπορεί να προσφέρει πόνο και θέαμα μετά πενιχρού -πλην όμως σωρευτικού οβολού- στα ταμεία τους, έπιασαν πρώτο τραπέζι πίστα έξω από τη Βουλή.  Για τα υπόλοιπα 80 και πλέον μαγαζάκια που συντηρούν αυτοί οι κύριοι τα έχουμε πει και θα τα ξαναπούμε. Να υπενθυμίσουμε μόνο πως οι δυο αυτοί κύριοι λυμαίνονται όλα τα χοτ σποτ μεταναστών και προσφύγων και είναι εκείνοι που εξανάγκασαν τους μετανάστες στο χοτ σποτ του Ελληνικού να αρχίσουν απεργία πείνας. Μια απεργία πείνας που κράτησε 3 ώρες, γιατί οι ίδιοι οι φιλοξενούμενοι του Ελληνικού δεν την ήθελαν ποτέ και οι ίδιοι έδωσαν τα ονόματα των δυο μπίζνεσμεν που τους την επέβαλλαν. Εις το όνομα του αίματος κάποιων άλλων, που γεροί να΄ναι να πληθύνονται και να ψοφοπεθαίνουν, για να δουλεύουν οι ΜΚΟ και τα ταμεία του Κωνσταντίνου και του Κούρκουλα.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟ ΕΔΩ:  https://www.eyedoll.biz/

ΣΧΟΛΙΟ "ΙΣΧΥΣ": ΑΦΟΥ ΟΙ ΚΥΒΕΡΝΩΝΤΕΣ ΤΟΥΣ ΑΦΗΣΑΝ, ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΣΥΝΕΛΛΗΦΘΗΣΑΝ, ΑΦΟΥ ΟΧΙ ΜΟΝΟΝ ΤΟΥΣ ΑΝΕΧΟΝΤΑΙ ΑΛΛΑ ΚΡΥΦΙΩΣ ΤΟ ΧΑΙΡΟΝΤΑΙ ΚΙΟΛΑΣ, ΤΟΤΕ ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΠΟΛΥ ΚΡΙΜΑ ΠΟΥ ΕΜΕΙΝΑΝ ΜΟΝΟΝ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ  "ΔΡΑΣΗ". ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΠΡΟΒΟΥΝ ΚΑΙ ΣΕ ΑΛΛΕΣ ΠΙΟ ΠΑΡΑΣΤΑΤΙΚΕΣ... ΤΟΤΕ ΙΣΩΣ, ΟΛΟΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΠΟΥ ΑΠΛΑ ΤΟΥΣ ΕΒΛΕΠΑΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΑΓΑΝΑΚΤΟΥΣΑΝ ΚΑΙ ΕΣΤΩ, ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΑΥΤΟΙ, ΑΝΤΙΔΡΟΥΣΑΝ. ΦΕΥ, ΟΜΩΣ, ΕΚΤΟΣ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΠΩΣ ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΣΥΜΦΩΝΟΥΝ ΜΕ ΤΙΣ ΔΡΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ. ΓΙ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΤΗΡΟΥΣΑΝ ΑΠΑΘΕΙΣ (ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΜΑΡΩΝΑΝ).

Υ.Γ: ΕΦΕΔΡΟΥΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ Η ΠΡΟΕΔΡΙΚΗ ΦΡΟΥΡΑ; ΔΛΔ ΑΝ ΕΝΑΣ-ΔΥΟ ΕΠΙΑΝΑΝ ΤΟ ΤΡΑΠΕΖΑΚΙ ΤΑ ΜΙΚΡΟΦΩΝΑ ΤΟΥΣ ΑΛΛΗΤΑΡΑΔΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΚΤΟΞΕΥΑΝ ΣΤΗΝ ΚΟΡΙΝΘΟ ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΘΑ ΠΑΘΑΙΝΑΝ; ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΠΕΙΡΑΖΟΥΝ. ΟΧΙ Ο ΚΑΘΕ ΒΛΑΜΜΕΝΟΣ ΕΘΝΟΜΗΔΕΝΙΣΤΗΣ.

2 comments :

  1. Anonymous16/3/17 21:01

    ΤΟ ΠΡΩΚΤΟΣΥΝΤΑΓΜΑ ΚΑΙ ΟΙ ΝΟΜΟΙ ΑΥΤΟ ΛΕΝΕ.ΤΠΤ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΑΝΕ ΑΛΛΑ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΤΟΛΜΗΣΕΙ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ...ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΒΙΤΡΙΝΑ.ΔΕΝ ΘΥΜΑΣΑΙ ΟΤΑΝ ΚΑΨΑΝΕ ΤΟ ΣΤΕΓΑΣΤΡΟ ΚΑΙ ΑΝΤΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΓΑΖΩΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΦΥΓΑΔΕΨΑΝ ΚΙΟΛΑΣ;;;ΑΣΤΕΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ,ΤΙ ΝΑ ΛΕΜΕ...

    -ΔΗΜΗΤΡΑ-

    ReplyDelete
  2. Anonymous17/3/17 08:50

    "ΟΤΑΝ ΚΑΨΑΝΕ ΤΟ ΣΤΕΓΑΣΤΡΟ"!
    Κάψανε την Marfin και κάηκαν ζωντανοί 3 άνθρωποι και ένα αγέννητο παιδί, υπήρχαν βίντεο με τον κωνσταντίνου έξω από την τράπεζα να συντονίζει την παρεμπόδιση των πυροσβεστικών και τις λοιπές επιχειρήσεις και ΔΕΝ ΚΑΤΗΓΟΡΗΘΗΚΕ ΠΟΤΕ ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ!!!!!!!!!
    Τι να λέμε τώρα....
    Το άλλο με την "βόμβα" το μάθατε; Έστειλαν και καλά οι "πυρήνες της φωτιάς" βόμβα στο ΔΝΤ! Σιγά μην σκίσουν τα καλτσόν οι επαναστάτες του κ@λου...
    Βλέπετε τα παιδιά του indymedia βαρέθηκαν να καίνε τρόλεϊ και πετάχτηκαν στο εξωτερικό να εξάγουν τον "πολιτισμό" και τις ιδέες τους.
    Αν ήταν πραγματικά επαναστάτες θα δείχνανε "φροντίδα και προδέρμ" σε όλους τους ελληνόφωνους που ψηφίσανε τα μνημόνια και κατακλέψανε τον τόπο.
    Αλλά βέβαια κυβέρνηση είναι οι αναρχοάπλυτοι, γιατί να μην χρησιμοποιήσουν και μερικά κονδύλια να πεταχτούν και στο εξωτερικό...
    A.A.

    ReplyDelete