15/03/2017

Αλβανία: Συνάντηση Ρώσου πρέσβη με ηγέτη της αντιπολίτευσης

Ο πρόεδρος του Δημοκρατικού Κόμματος της Αλβανίας, Λουζλίμ Μπάσα, συναντήθηκε σήμερα με τον Ρώσο πρέσβη στα Τίρανα, Αλεξάντερ Καρπούσιν. Ο Μπάσα τόνισε ότι πρέπει να ανοίξει ένα νέο κεφάλαιο στις διμερείς σχέσεις, βασισμένες στην αναγνώριση της ανεξαρτησίας και την υποστήριξη του Κοσσυφοπεδίου, καθώς και την πλήρη υλοποίηση της Συμφωνίας της Οχρίδας στα Σκόπια με την εφαρμογή της διγλωσσίας στη χώρα αυτή. Με δηλώσεις του ο Μπάσα ανέφερε ότι κατά τη διάρκεια της συνάντησης, ο Καρπούσιν έδειξε ενδιαφέρον για τις εξελίξεις στη χώρα. Ο Ρώσος πρέσβης, ανέφερε ότι βασική αρχή της εξωτερικής πολιτικής της Ρωσίας είναι ‘η αρχή της μη επέμβασης στις εσωτερικές υποθέσεις άλλων χωρών’. Ο Καρπούσιν τόνισε ότι η Ρωσική Ομοσπονδία θεωρεί ότι υπάρχει αναξιοποίητο δυναμικό για την αύξηση της συνεργασίας μεταξύ των δύο χωρών και ότι ελπίζει σε μελλοντική αύξηση της συνεργασίας αυτής, όπως σημειώνει η εφημερίδα των Τιράνων ‘Shekulli’.

The Hellenic Information Team

ΣΧΟΛΙΟ "ΙΣΧΥΣ": ΠΛΗΡΗΣ ΑΝΤΙΓΡΑΦΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΡΩΣΙΑ ΤΩΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΤΩΝ Η.Π.Α. ΣΤΟΥΣ ΣΚΟΠΙΑΝΟΥΣ ΤΑΖΟΥΝ ΣΤΗΡΙΞΗ ΚΑΙ ΖΗΤΟΥΝ ΕΚΛΟΓΕΣ ΓΙΑ ΝΑ (ΞΑΝΑ)ΒΓΕΙ Ο ΓΚΡΟΥΕΦΣΚΙ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΑΛΒΑΝΟΥΣ ΤΑΖΟΥΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΗΣ ΔΙΓΛΩΣΣΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΣΤΙΣ ΑΠΟΣΧΙΣΤΙΚΕΣ ΤΟΥΣ ΤΑΣΕΙΣ.
Η ΡΩΣΙΑ ΕΙΝΑΙ/ΜΕΤΑΤΡΑΠΗΚΑΝ ΣΤΙΣ ΝΕΕΣ "ΗΠΑ" ΚΑΙ ΟΙ ΗΠΑ ΕΙΝΑΙ/ΜΕΤΑΤΡΕΠΟΝΤΑΙ ΠΛΕΟΝ ΣΤΗΝ ΠΑΛΙΑ ΡΩΣΙΑ. ΚΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑΝ ΝΑ ...(ΞΑΝΑ)ΥΙΟΘΕΤΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΡΩΣΙΑ ΚΑΙ Ο ΠΟΥΤΙΝ ΤΟΥΣ ΑΦΗΣΕ.

2 comments :

  1. Anonymous15/3/17 22:09

    Αν οι επικυριαρχοι, δυναμωνουν την Ρωσσια και την Κινα και αδυνατιζουν τις ΗΠΑ και Ευρωπη για να γινει πιο ευκολος ο αφανισμος των λευκων στον πολεμο.. Μπορεις να μου πεις τους Ρωσσους τι θα τους κανουν στο τελος; Τουλαχιστον τους πιο καθαρους απ' αυτους, τους Σλαβους.

    ReplyDelete
  2. ΟΙ ΡΩΣΣΟΙ ΘΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΜΟΙΡΑ ΤΩΝ ΥΠΟΛΟΙΠΩΝ ΛΕΥΚΩΝ ΣΕ ΔΕΥΤΕΡΟ ΧΡΟΝΟ. ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΧΘΡΟΙ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΥΜΜΑΧΟΙ ΤΩΝ ΣΙΝΩΝ (ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΙ) ΘΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΜΟΙΡΑ ΤΩΝ ΛΕΥΚΩΝ. ΕΙΝΑΙ ΠΕΠΟΙΘΗΣΗ ΜΑΣ ΠΩΣ Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΦΥΛΕΤΙΚΟΣ ΜΕ ΕΠΑΘΛΟ ΟΛΟ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ. ΟΙ ΜΟΝΟΙ ΜΗ ΣΙΝΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΛΕΕΙ ΔΙΑΒΕΒΑΙΩΣΕΙΣ ΟΧΙ ΜΟΝΟΝ ΕΠΙΒΙΩΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΕΥΜΑΡΕΙΑΣ ΣΤΗΝ ΜΕΤΑ ΕΠΟΧΗ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ, ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΒΟΗΘΟΥΝ ΤΟΥΣ ΣΙΝΕΣ. ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ ΣΕ ΕΝΑΝ ΣΙΝΙΚΟ ΠΛΑΝΗΤΗ ΤΙ ΕΙΔΟΥΣ ΕΓΓΥΗΣΕΙΣ ΕΧΟΥΝ ΠΩΣ ΔΕ ΘΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΚΙ ΑΥΤΟΥΣ ΛΕΠΙΔΙ ΜΟΛΙΣ ΞΕΜΠΕΡΔΕΨΟΥΝ ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ.

    ΕΑΝ ΟΙ ΣΙΝΕΣ ΕΠΙΤΡΕΨΟΥΝ ΠΑΝΤΩΣ ΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΙ ΑΛΛΕΣ ΦΥΛΕΣ ΑΥΤΕΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΖΩΑ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΤΟΥΣ.

    Υ.Γ: ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΙΟ ΚΑΘΑΡΟΙ ΛΕΥΚΟΙ ΡΩΣΟΙ ΟΙ ΣΛΑΒΟΙ ΑΛΛΑ ΟΙ ΣΚΑΝΔΙΝΑΒΟΙ. "ΡΩΣ" ΟΝΟΜΑΣΤΗΚΕ ΜΙΑ ΦΑΤΡΙΑ ΣΚΑΝΔΙΝΑΒΩΝ ΠΟΥ ΤΡΕΧΑ ΓΥΡΕΥΕ ΓΙΑΤΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑΝ ΝΑ ΔΙΑΣΧΙΣΟΥΝ ΤΗΝ ΘΑΛΑΣΣΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΑ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΙΚΗΣΟΥΝ ΤΟ ΒΟΡΕΙΟ -ΔΥΤΙΚΟ ΤΜΗΜΑ ΤΗΣ ΣΗΜΕΡΙΝΗΣ ΡΩΣΣΙΑΣ, ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΙΣ ΣΗΜΕΡΙΝΕΣ ΑΥΤΟΝΟΜΕΣ ΧΩΡΕΣ ΛΙΘΟΥΑΝΙΑ, ΛΕΤΟΝΙΑ, ΕΣΘΟΝΙΑ. (ΕΙΔΙΚΑ Η ΕΣΘΟΝΙΑ ΑΠΟΙΚΗΣΘΕΙ ΠΟΛΥ ΜΕΤΑ ΜΑΖΙΚΑ ΑΠΟ ΦΙΛΑΝΔΟΥΣ). ΑΥΤΟΙ ΗΛΘΑΝ ΣΕ ΕΠΑΦΗ ΜΕ ΑΛΛΕΣ ΦΑΤΡΙΕΣ ΕΥΡΩΠΑΙΩΝ ΑΥΤΟΧΘΟΝΩΝ ΕΚΕΙ,(ΚΕΛΤΩΝ ΚΑΙ ΓΟΤΘΩΝ) ΣΧΗΜΑΤΙΖΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΡΩΣΣΟΥΣ ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ. ΣΤΗΝ ΡΩΣΣΙΑ Η ΕΠΑΦΗ ΤΩΝ "ΡΩΣ" ΜΕ ΚΑΠΟΙΟ ΣΛΑΒΙΚΟ ΠΑΡΑΚΛΑΔΙ ΕΔΩΣΕ ΤΟΥΣ ΣΗΜΕΡΙΝΟΥΣ ΡΩΣΣΟΥΣ ΠΟΥ ΟΜΩΣ ΔΙΑΤΗΡΗΣΑΝ ΤΗΝ ΑΡΧΙΚΗ ΤΟΥΣ ΟΝΟΜΑΣΙΑ. ΑΡΓΟΤΕΡΑ Η ΧΡΥΣΗ ΟΡΔΗ ΤΩΝ ΜΟΓΓΟΛΩΝ ΜΕΤΕΦΕΡΕ ΤΑ ΓΟΝΙΔΙΑ ΤΟΥΣ ΕΠΙ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΩΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΣΗΜΕΡΙΝΟΥΣ ΡΩΣΣΟΥΣ. Η ΜΟΝΗ ΠΕΡΙΟΧΗ ΠΟΥ Η ΧΡΥΣΗ ΟΡΔΗ ΔΕΝ ΕΦΤΑΣΕ ΕΙΝΑΙ Η ΛΕΥΚΟΡΩΣΙΑ.

    ΓΙΑ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΑΥΤΟ Ο ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΣ ΦΑΙΝΟΤΥΠΟΣ ΦΕΡΕΙ ΠΛΕΟΝ ΣΗΜΕΡΑ ΤΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΤΩΝ ΔΥΟ ΦΥΛΩΝ, ΡΩΣ ΚΑΙ ΣΛΑΒΩΝ.

    ReplyDelete