06/03/2017

Καθέλκυση 7ης φρεγάτας FREMM για το Ιταλικό Πολεμικό Ναυτικό

Στις 4 Μαρτίου 2017, έλαβε χώρα στα ναυπηγεία Riva Trigoso στην Γένοβα, η τελετή καθέλκυσης Ιταλικής φρεγάτας FREMM "Federico Martinengo". H φρεγάτα "Federico Martinengo" (φωτο) αποτελεί την 7η φρεγάτα απο ένα σύνολο 10 φρεγατών που θα ναυπηγηθούν από τον όμιλο Fincantieri, στα πλαίσια κοινού Γαλλο-Ιταλικού προγράμματος, για λογαριασμό του Ιταλικού Πολεμικού Ναυτικού. Μετά την καθέλκυση το πλοίο θα κατευθυνθεί προς τα ναυπηγεία του Muggiano για επιπλέον εργασίες, με την παράδοση του στο Ιταλικό Ναυτικό να έχει προγραμματιστεί για τις αρχές του 2018.

Σημείωση: τα 2.25 τρισ. ευρώ του δημόσιου χρέους της Ιταλίας δεν φαίνεται να την εμποδίζουν από το να διατηρεί μια ακμάζουσα ναυπηγική βιομηχανία που τροφοδοτεί το Ιταλικό Ναυτικό και πελάτες στο εξωτερικό, με ναυπηγικές μονάδες στην αιχμή της τεχνολογίας. Στην χώρα μας, χρεοκοπημένες ιδεοληψίες, τραγικές επιλογές θεσμικών παραγόντων και ένα "τσουνάμι" λαϊκισμού, οδήγησαν την χώρα μας σε έναν αυτοκτονικό αυτο- αφοπλισμό που είμαστε σίγουροι ότι στο κοντινό μέλλον θα αποτελεί το απόλυτο case study για όποιον θέλει να μελετήσει το πώς μια χώρα με τα γεωπολιτικά και γεωστρατηγικά πλεονεκτήματα της Ελλάδας, έφτασε σε αυτό το επίπεδο ...

http://defencenews.gr/asfaleia/diethnis-asfaleia/5352-kathelkysi-7is-fregatas-fremm-gia-to-italiko-polemiko-naftiko

ΣΧΟΛΙΟ "ΙΣΧΥΣ": ΟΙ ΙΔΕΟΛΗΨΙΕΣ, ΟΙ ΛΑΙΚΙΣΜΟΙ ΚΑΙ Ο ..."ΕΙΡΗΝΙΣΜΟΣ" ΕΜΠΟΔΙΖΟΥΝ ΤΑ ΕΞΟΠΛΙΣΤΙΚΑ. ΒΕΒΑΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΙΤΑΛΙΑ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΑΛΛΑ ΔΙΕΘΝΩΣ ΤΕΤΟΙΑ ΠΡΟΔΟΤΙΚΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΜΟΝΟΝ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΕΧΕΙ ΕΠΙΔΕΙΞΕΙ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΝΑ ΕΠΙΔΕΙΚΝΥΕΙ. ΑΠΛΑ ΜΙΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΟΥΜΕ. ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΛΟΓΟ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΖΟΥΝ ΤΗΝ ΕΘΝΟΚΤΟΝΟ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΟΥΣ, ΑΡΝΟΥΜΕΝΟΙ ΝΑ ΠΕΡΙΦΡΟΥΡΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ, ΑΡΝΟΥΜΕΝΟΙ ΝΑ ΒΑΛΟΥΝ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΕΙΣΕΡΧΟΜΕΝΟΥΣ ΣΕ ΚΛΕΙΣΤΑ ΚΕΝΤΡΑ, ΑΡΝΟΥΜΕΝΟΙ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΑΙΜΟΡΑΓΙΑ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ ΜΑΣ. ΟΛΑ ΤΟ ΙΔΙΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΟΛΑ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΤΙ ΘΕΛΟΥΝ.

No comments :

Post a Comment