13/03/2017

Ελληνίδα(;;;) Γραμματέας Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων Μ.Γιαννακάκη: "Η απόφαση της Ολλανδικής κυβέρνησης συνιστά παραβίαση των δικαιωμάτων των Τούρκων πολιτών"

Με ανάρτησή της στο Facebook, αργά το βράδυ της Κυριακής, η Γενική Γραμματέας Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων Μαιρούλα Γιαννακάκη, (η κολλητη της Ρεπούση) κατηγορεί για ρατσισμό την Ολλανδική κυβέρνηση επειδή απαγόρευσε στους Μογγόλους υπουργούς του Ερντογάν να κάνουν προεκλογική εκστρατεία μέσα στο Ολλανδικό έδαφος!

ΙΔΟΥ η ανάρτηση της Μαιρούλας για να φρίξετε: "Η απόφαση της Ολλανδικής κυβέρνησης συνιστά παραβίαση των δικαιωμάτων των Τούρκων πολιτών που διαβιούν επί του εδάφους της, κλείσiμο του ματιού στο ακροδεξιό και ξενοφοβικό ακροατήριο και δεν τιμά την παράδοση της ανεκτικότητας που χαρακτηρίζει αυτή τη χώρα αιώνες τώρα. Αλίμονο αν η απάντηση της Ευρώπης στον Ερντοάν είναι να αρχίσει να του μοιάζει".

Και το ακόμη πιό φοβερό είναι ότι αποκάτω σχολιάζει ο Κωνσταντινουπολίτης δημοσιογράφος του "Σκάϊ" Μανώλης Κωστίδης και ΣΥΜΦΩΝΕΙ με την Μαιρούλα!.

https://www.facebook.com/maria.yannakaki/posts/1327837037309853

http://www.stoxos.gr/2017/03/blog-post_695.html

3 comments :

  1. Anonymous13/3/17 21:44

    Ραγιάδες εσείς, ραγιάδες τα παιδιά σας, ραγιάδες και τα παιδιά των παιδιών σας...από παλιά καλή ελληνική ταινία!


    12G

    ReplyDelete
  2. Anonymous14/3/17 00:05

    Τι ραγιάδες και παπαριές καμαρωτές τσαμπουνάτε και αναφέρεστε ατόπως,για το συγκεκριμένο γεγονός, στην ταινία ΠΑΠΑΦΛΕΣΣΑΣ...οι ''άνθρωποι'' αυτοί είναι ΜΠΟ-ΛΣΕ-ΒΙ-ΚΟΙ και φωνάζουν,εφαρμόζουν, ζουν αυτό που πιστεύουν.
    Το ερώτημα είναι τι κάνουμε εμείς οι υπόλοιποι μαλάκες !

    ReplyDelete
  3. Anonymous14/3/17 12:06

    @ 14/3/17 00:05

    Η αναφορά μου δεν γίνεται προς τους μπολσεβίκους γιαλαντζί που κυβερνούν...και αρχίδια μπολσεβίκοι είναι, στον παρά πιστεύουν και σε τίποτα άλλο, τα έχουν πάρει για να κάνουν την ελλάδα έναν ατελείωτο πολυπολιτισμικό σκουπιδότοπο, τα ίδια ισχύουν και για τους γιαλαντζί δεξιούς της ΝΔ. Το σχόλιο αφορά τον έλληνα ψηφοφόρο.


    12G

    ReplyDelete