3.3.17

ΝΑΤΟ: “Όχι” σε νέο ψυχρό πόλεμο με τη Ρωσία

Το ΝΑΤΟ δεν επιθυμεί να είναι σε αντιπαράθεση με την Ρωσία ούτε έναν νέο "ψυχρό πόλεμο", αλλά επιδιώκει τον διάλογο. Την δήλωση αυτή έκανε ο γενικός Γραμματέας του ΝΑΤΟ Ιένς Σόλτενμπεργκ, κατά την διάρκεια ομιλίας του στο Ινστιτούτο Διεθνών Σχέσεων και Ανάπτυξης της Γενεύης. “Πρέπει να βρούμε την ισορροπία. Δεν θέλουμε έναν νέο ψυχρό πόλεμο και αντιπαράθεση με την Ρωσία, αλλά την αντιμετωπίζουμε ως γείτονα μας” επεσήμανε ο Γ.Γ του ΝΑΤΟ προσθέτοντας ότι η Βορειοατλαντική Συμμαχία επιδιώκει “πιο εποικοδομητικές σχέσεις με την Ρωσία που να στηρίζονται στη συνεργασία”. Ο επικεφαλής του ΝΑΤΟ επικρότησε μάλιστα τον διάλογο μεταξύ Ρωσίας και Τουρκίας, ο οποίος κατά την εκτίμηση του συνέβαλλε στο να ξεπεραστεί η ένταση που είχε δημιουργηθεί μεταξύ των δύο χωρών τον Νοέμβριο του 2015 όταν τουρκικά μαχητικά κατέρριψαν στον εναέριο χώρο της Συρίας ένα ρωσικό βομβαρδιστικό τύπου S-24.“Όλοι μας είχαμε ανησυχήσει τότε με την ένταση που είχε δημιουργηθεί μεταξύ Ρωσία και Τουρκίας. Ήμουν από τους πρώτους που τάχθηκα υπέρ του άμεσου διαλόγου μεταξύ τους. Χαιρετίζω το γεγονός ότι συνομιλούν μεταξύ τους” είπε χαρακτηριστικά ο κ. Σόλτεμπεργκ, λέγοντας ότι η Τουρκία “είναι ένας πολύτιμος σύμμαχος της Βορειοατλαντικής Συμμαχίας”.

ΑΜΠΕ

1 comment :

XXXX. said...

1) "Το ΝΑΤΟ δεν επιθυμεί να είναι σε αντιπαράθεση με την Ρωσία ούτε έναν νέο "ψυχρό πόλεμο", αλλά επιδιώκει τον διάλογο."
2) "Ο επικεφαλής του ΝΑΤΟ επικρότησε μάλιστα τον διάλογο μεταξύ Ρωσίας και Τουρκίας, ο οποίος κατά την εκτίμηση του συνέβαλλε στο να ξεπεραστεί η ένταση που είχε δημιουργηθεί μεταξύ των δύο χωρών τον Νοέμβριο του 2015 όταν τουρκικά μαχητικά κατέρριψαν στον εναέριο χώρο της Συρίας ένα ρωσικό βομβαρδιστικό τύπου S-24."

ΤΟ ΝΑΤΟ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΕΝΤΟΛΕΣ...ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΕΝΤΟΛΕΣ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΝΑΤΟ...ΑΠΛΑ ΟΙ ΕΠΙΤΕΛΕΙΣ ΤΟΥ ΝΑΤΟ ΕΚΤΕΛΟΥΝ ΠΙΣΤΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΛΕΝΕ...ΟΣΟ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ ΣΕ ΟΛΟ ΤΗΣ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ...ΕΙΠΑΜΕ ΤΟΣΟ Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΟΣΟ ΚΑΙ Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΙΝΑΙ "ΤΕΧΝΗ"...ΑΛΛΑ ΑΣ ΑΝΑΡΩΤΗΘΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΜΕ ΤΙ "ΜΑΓΚΙΑ" ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΚΑΤΕΡΡΙΨΑΝ ΤΟ S-24;;;ΠΟΥ ΒΡΗΚΑΝ ΤΟ ΘΑΡΡΟΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΝΔΡΙΚΟΥΣ ΑΔΕΝΕΣ ΝΑ ΧΤΥΠΗΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΡΩΣΟΥΣ...ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΓΕΡΕΣ "ΠΛΑΤΕΣ" ΑΠΟ ΤΟ ΙΔΙΟ ΤΟ ΝΑΤΟ ΦΥΣΙΚΑ!!!ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ Π-Ω-Σ ΚΑΤΕΡΡΙΨΑΝ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΤΟ ΡΩΣΙΚΟ ΑΕΡΟΣΚΑΦΟΣ....ΜΕ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ 2 AWACS ENOΣ ΠΛΟΙΟΥ ΑΠΟ ΚΑΤΩ ΤΩΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΩΝ...ΠΟΥ ΚΑΘΟΔΗΓΟΥΣΕ ΤΟΝ ΜΟΓΓΟΛΟ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΑΕΡΟΠΛΑΝΟ ΤΟΥ ΜΕ ΚΛΕΙΣΤΟ ΤΟ ΡΑΝΤΑΡ (ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΠΟΛΥ "ΜΑΓΚΙΑ") ΑΝΟΙΞΕ ΚΑΙ ΠΥΡΟΔΟΤΗΣΕ ΣΕ 4'' ΤΟΝ AIM-9X (ΕΝΑΣ ΠΥΡΑΥΛΟΣ ΠΟΛΥ ΚΛΕΙΣΤΗΣ ΑΕΡΟΜΑΧΙΑΣ) ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΕ ΤΙ ΠΑΡΑΚΑΛΩ;;;;ΣΕ ΕΝΑ ΒΟΜΒΑΡΔΙΣΤΙΚΟ ΠΟΥ ΠΑΕΙ ΕΥΘΕΙΑ...ΚΑΙ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΗΤΑΝ ΣΕ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΡΩΣΙΚΗ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑ...ΕΧΟΝΤΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΥΜΦΩΝΗ ΓΝΩΜΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΜΟΓΓΟΛΟΥΣ!!!

ΟΧΙ ΑΠΛΑ ΑΝΑΝΔΡΗ ΕΠΙΘΕΣΗ..ΑΛΛΑ ΜΗΝ ΠΩ ΤΙ ....ΜΕΓΑΛΟ "ΚΑΤΟΡΘΩΜΑ"!!!ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΕΠΕΣΑΝ ΣΤΑ 4 ΚΑΙ ΚΛΑΙΓΟΝΤΑΝ ΣΤΟΥΣ ΡΩΣΟΥΣ.ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο "ΠΟΛΥΤΙΜΟΣ" ΣΥΜΜΑΧΟΣ ΣΑΣ ΚΥΡΙΕ ΣΟΛΤΕΜΠΕΡΓΚ.!!

ΧΧΧΧ.