15.2.17

Μ.Χατζησάββας: Τρέμει το διεφθαρμένο πολιτικό σύστημα των «παλαιών και νέων» της Χώρας μας, μετα την σύλληψή των Mossack & Fonseca γνωστών από το σκάνδαλο Panama Papers.

Ο ΥΕΘΑ Πάνος Καμμένος από χθες…. μετα την είδηση της σύλληψής των Mossack&Fonseca, αφήνει να διαρρεύσει στην πιάτσα ότι δεν ανησυχεί για την σύλληψη τους και όπως λέει, αυτός που θα πρέπει να ανησυχεί πολύ σοβαρά είναι ο Σταύρος Παπασταύρου ο μπροστινός της ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ. ΛΕΣ ΝΑ ΞΕΡΕΙ ΚΑΤΙ ΚΑΙ ΤΟ ΕΧΕΙ ΚΡΥΨΕΙ Ο ΚΑΤΕΡΓΑΡΗΣ ; Ειδικότερα για την μπίζνα των ΥΠΟΒΡΥΧΙΩΝ… (βεβαίως, βεβαίως προέκυψαν νέα στοιχεία, σύντομα στον αέρα όλα) και των Μνημονίων… (θα δοθεί μεγάλη συνέχεια και σε αυτό διότι τα στοιχεία πλήθος που περιήλθαν στα χέρια μου). ΛΑΜΟΓΙΑ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΤΑ ΥΠΟΓΛΩΣΣΙΑ ΠΡΟΧΕΙΡΑ.

Διαβάστε: https://www.scribd.com/document/339320116/

1 comment :

Anonymous said...

Τσου ρε Τσαμπίκο... Είναι και αυτές οι πληροφορίες των πηγών σου τόσο αξιόπιστες σαν αυτές που μας έλεγες προχθές ότι αυτά τα λαμόγια συνελήφθησαν Σάββατο βράδυ ενώ τους είχαν συλλάβει από την περασμένη Πέμπτη και τα είχαν γράψει όλα οι εγγλέζικες εφημερίδες; Πολύ γέλιο η περίπτωσή σου! Τέτοιες πληροφορίες έδινες και στην Κατεχάκη;