04/02/2017

Help a Dane (Βοηθήστε έναν Δανό)

4 comments :

  1. Anonymous4/2/17 19:25

    εγω προσφερομαι να πασαλειβω λαδια μονο αυτες
    https://www.youtube.com/watch?v=U3GAcSr8Hw4

    αντε κι αυτες
    https://www.youtube.com/watch?v=4_vYkybIyCw

    ReplyDelete
  2. Anonymous4/2/17 19:40

    ΕΧΕΙ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΤΟ 2ο ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΤΟΥ ΠΟΣΟ ΠΙΣΩ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΕΔ...

    -ΔΗΜΗΤΡΑ-

    ReplyDelete
  3. Anonymous4/2/17 23:19

    Αναρωτιεμαι τη μηνυμα θελουν να περασουν οι προτεσταντες;; Γιατι σαν κοροιδια προς την Ελλαδα μου φαινετε οτι υποβοσκει..

    ReplyDelete
  4. Anonymous6/2/17 23:26

    Αν δε φοράνε το κόκκινο σημαιάκι στο γιακά, και να θέλαμε να βοηθήσουμε δε θα ξέραμε ότι χρειάζονται βοήθεια. :D

    Να του ζητήσουμε και εμείς βοήθεια. Να του πούμε ότι στη χώρα μας δεν είχαμε πολλά λεφτά, μπιχλιμπίδια, φρου-φρου και αρώματα. Ούτε και πολλά μυαλά, επαφές με την πραγματικότητα και καχυποψίες. Και μόλις μπήκαμε στην Ε.Ε., νομίζαμε ότι τα λεφτά που μας έδιναν ήταν δανεικά και αγύριστα και ότι θα περνούσαμε καλά τρώγοντας από τα ατελείωτα τα φαγιά και κλεψιμαίικα που οι Ευρωπαίοι αρπάζουν από τον υπόλοιπο κόσμο. Ποτέ δε μας πέρασε από το μικρό μας μυαλό ότι θα παθαίναμε από τους Ευρωπαίους ότι έπαθαν και οι ιθαγενείς της Αμερικής, της Αυστραλίας και της Αφρικής (τελευταία και της Ασίας - της μόνης ηπείρου που την είχε σκαπουλάρει).

    Ας του πούμε λοιπόν να ζητήσει από τους συμπατριώτες του να μας φέρονται σαν σκυλιά όταν έρχονται εδώ γιατί, αν μας χαϊδεύουν και μετά μας πηδάνε όπως κάνουν τώρα, το IQ του Έλληνα δεν μπορεί να αντεπεξέλθει στις υπολογιστικές απαιτήσεις που είναι απαραίτητες ώστε να εξάγει ένα σωστό συμπέρασμα σχετικά με το είδος της σχέσης Ελλήνων-Ευρωπαίων.

    Όπως το λένε στην επίσημη γλώσσα του υπό-διάλυση υπερκράτους που προσπαθούνε να φτιάξουνε: you scratch my back and I'll scratch yours.

    Do we have a deal?

    ReplyDelete