20.2.17

Το ευρωκοινοβούλιο πέρασε την CETA αλλά οι Έλληνες ευρωβουλευτές ξέχασαν την ...ΦΕΤΑ; Ανακοίνωση της Π.Ε.Κ (Πανελλήνια Ένωση Κτηνοτρόφων)

Η 15η Φεβρουαρίου 2017 μπορεί κάλλιστα να χαρακτηριστεί ως μία από τις πιο μελανές σελίδες της ιστορίας της χώρας μας στο Ευρωκοινοβούλιο! Ήταν η μέρα που ήρθε στην Ευρωβουλή προς ψήφιση η περίφημη συμφωνία CETA που αφορά μεταξύ άλλων και το δικαίωμα του Καναδά να παράγει προϊόντα ΠΟΠ της Ευρώπης! Μέσα σε αυτά τα προϊόντα ΠΟΠ είναι και η δική μας ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΦΕΤΑ. ΤΟ ΑΡΧΑΙΟΤΕΡΟ ΤΥΡΙ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ. Το Ευρωκοινοβούλιο λοιπόν ψήφισε θετικά επικυρώνοντας αυτή τη συμφωνία. (έστω και με προσωρινή εφαρμογή) Το πιο ειδεχθές όμως είναι ότι ΕΛΛΗΝΕΣ(;) Ευρωβουλευτές και δη εκείνοι των κομμάτων της Νέας Δημοκρατίας και του Ποταμιού ψήφισαν ΘΕΤΙΚΑ στην εφαρμογή της συμφωνίας αυτής. Ψήφισαν τον ΘΑΝΑΤΟ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΙΑΣ γιατί χωρίς την ναυαρχίδα των εξαγωγών στα γαλακτοκομικά μας προϊόντα (ΦΕΤΑ) δεν μπορεί να υπάρξει ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΙΑ.

Ως Π.Ε.Κ (Πανελλήνια Ένωση Κτηνοτρόφων) κρίνουμε την συμπεριφορά των εν λόγω Ευρωβουλευτών μας ως ΑΚΡΩΣ ΠΡΟΔΟΤΙΚΗ προς την χώρα και τα συμφέροντά της. Αποτελούν ΕΘΝΙΚΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ που ως σύγχρονοι εφιάλτες δίνουν τις ΘΕΡΜΟΠΥΛΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΙΑΣ αλλά και ολόκληρου του ΠΡΩΤΟΓΕΝΗ ΤΟΜΕΑ!! Μάλλον η Νέα Δημοκρατία πιστεύει πως οι δημοσκοπήσεις που την θέλουν επόμενη κυβέρνηση έχουν κιόλας επαληθευθεί και άρχισε το ξεπούλημα. «Στο τέλος όμως ξυρίζουν τον γαμπρό» λέει μια παροιμία του σοφού λαού μας!!! Η ΠΕΚ καλεί τους βουλευτές όλων των κομμάτων όταν η συμφωνία CETA έρθει προς επικύρωση στο ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ να την καταψηφίσουν αλλιώς θα χαρακτηριστούν κι εκείνοι ΠΡΟΔΟΤΕΣ της χώρας και των συμφερόντων της και οι ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΟΙ δεν εγγυώνται για τίποτα όταν επισκεφθούν την επαρχία για ψήφους!!

Για το Δ.Σ. της ΠΕΚ ο πρόεδρος Κύρτσιος Στέργιος

ΣΧΕΤΙΚΟ: http://www.liberal.gr/arthro/118625/apopsi/sunenteuxeis/to-isonegklimasin-tis-fetasi.html

ΣΧΟΛΙΟ "ΙΣΧΥΣ": ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΟΙ, ΕΙΣΤΕ ΣΙΓΟΥΡΟΙ ; Η CETA ΠΡΟΒΛΕΠΕΙ ΔΙΑΤΗΡΗΣΗ ΤΩΝ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ Π.Ο.Π, ΟΧΙ ΦΥΣΙΚΑ ΓΙΑΤΙ ...ΑΝΤΙΣΤΑΘΗΚΑΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΑΛΛΑ ΓΙΑΤΙ ΑΝΤΙΣΤΑΘΗΚΑΝ ΜΙΑ ΣΕΙΡΑ ΑΛΛΕΣ ΧΩΡΕΣ ΠΟΥ ΕΠΙΣΗΣ ΕΧΟΥΝ ΠΟΛΛΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ Π.Ο.Π. ΕΑΝ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΓΝΩΡΙΖΕΙ, ΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙ ΚΑΙ ΜΑΣ.  ΟΝΤΩΣ ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΣΟΒΑΡΟ, ΑΠΤΕΤΑΙ ΤΗΣ ΕΠΙΒΙΩΣΗΣ ΕΝΟΣ ΟΛΟΚΛΗΡΟΥ ΚΛΑΔΟΥ ΚΑΙ ΕΑΝ ΙΣΧΥΕΙ ΓΙΑ ΤΗ ΦΕΤΑ ΘΑ ΙΣΧΥΕΙ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ Π.Ο.Π ΠΡΟΙΟΝΤΑ. ΤΩΡΑ ΝΑ ΕΞΑΙΡΕΙ Η CETA ΜΟΝΟΝ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ Π.Ο.Π ΠΡΟΙΟΝΤΑ, ΑΥΤΟ ΘΑ ΜΑΣ ΕΚΑΝΕ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΕΚΠΛΗΞΗ ΚΑΙ ΝΑΙ ΘΑ ΗΤΑΝ ΣΟΒΑΡΟΣ ΛΟΓΟΣ ΓΙΑ ΚΡΕΜΑΛΕΣ.


1 comment :

Anonymous said...

Είστε από τους ελάχιστους που αντιμετώπισαν το θέμα με κριτική λογική. Είμαι πρόσφατος αναγνώστης σας και διαπιστώνω ευχάριστα πως δεν είναι όλοι οι εθνικιστές ημιμαθείς -το λιγότερο- και επιρεπείς σε άκρατη υιοθέτηση φημών. Η ανάγνωση και των λοιπών θεμάτων σας με έκανε καθημερινό επισκέπτη και διαπιστώνω πως έχετε μια ευχάριστα αναζωογονητική θέση για το πως εσείς ερμηνεύετε τα συμβάντα της επικαιρότητος αλλά και άλλα βαθύτερα και ουσιαστικότερα θέματα. Το ιστολόγιο σας αποτελεί όαση στον χαμό και σας συστήνω σε όσους συζητώ.