19.2.17

ΜΗΝΥΜΑ ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΓΙΑΝΝΗ, ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥ ΤΗΣ Ο.Ε.Α, ΑΠΟ ΤΑ ΚΡΑΤΗΤΗΡΙΑ ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΒΟΛΟΥ

Ο ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΓΙΑΝΝΗΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΗΣ Ο.Ε.Α ΣΥΝΕΛΗΦΘΗ ΩΡΑ 19:30 ΤΗΣ 17/2/17 ΚΑΙ ΜΕΤΗΧΘΕΙ ΣΤΑ ΚΡΑΤΗΤΗΡΙΑ ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΒΟΛΟΥ ΜΕ ΕΝΤΟΛΗ ΤΟΥ 19ου ΑΝΑΚΡΙΤΟΥ ΤΟΥ ΠΡΩΤΟΔΙΚΕΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ ΧΑΡΙΑΤΗ. ΤΟ ΤΟΠΙΚΟ ΤΜΗΜΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΒΟΛΟΥ ΕΧΕΙ ΔΙΑΤΑΓΗ ΓΙΑ ΜΕΤΑΓΩΓΗ ΤΟΥ ΓΙΑΝΝΗ ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΜΕ ΚΛΟΥΒΑ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ, ΠΙΘΑΝΩΣ ΕΙΣ ΤΙΣ ΦΥΛΑΚΕΣ ΤΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΜΕΤΑΓΩΓΩΝ ΑΘΗΝΩΝ, ΔΙΑ ΑΝΑΚΡΙΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΩΣ ΑΝΩ ΑΝΑΚΡΙΤΗ ΕΙΣ ΤΟ ΠΡΩΤΟΔΙΚΕΙΟ ΑΘΗΝΩΝ.

ΣΤΙΣ 18/2/17 ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΑ ΚΡΑΤΗΤΗΡΙΑ ΤΟΥ ΑΣΤ. ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΝΕΑΣ ΙΩΝΙΑΣ ΒΟΛΟΥ ΣΥΝΕΤΑΞΕ ΚΑΙ ΕΠΕΔΩΣΕ ΠΡΟΣ ΤΟ Α.Τ ΝΕΑΣ ΙΩΝΙΑΣ ΑΝΤΙ-ΜΗΝΥΣΗ ΔΙΑ ΨΕΥΔΗ ΚΑΤΑΜΗΝΥΣΗ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΠΡΟΙΣΤΑΜΕΝΟΥ ΤΗΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΑΣ ΠΡΩΤΟΔΙΚΩΝ ΑΘΗΝΩΝ, ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΑΝΑΚΡΙΤΟΥ ΤΟΥ 19ου ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΜΙΧΑΗΛ ΧΑΡΙΑΤΗ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΔΙΕΤΑΞΕ ΤΗ ΣΥΛΛΗΨΗ ΤΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥ ΤΗΣ ΟΕΑ ΚΑΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΩΣ ΤΗΣ ΑΡΧΙΚΗΣ ΔΙΚΟΓΡΑΦΙΑΣ ΥΠ.ΑΡ.251/12, ΗΤΟΙ ΤΟΥ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΩΣ ΑΡΧΙΚΟΥ ΣΥΝΤΑΚΤΟΥ ΤΗΣ ΔΙΚΟΓΡΑΦΙΑΣ ΤΟ 2012. ΕΙΣ ΤΟ Α.Τ ΝΕΑΣ ΙΩΝΙΑΣ ΒΟΛΟΥ Ο ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΗΣ ΟΕΑ ΥΠΕΓΡΑΨΕ ΕΚΘΕΣΗ ΕΓΧΕΙΡΙΣΕΩΣ (ΗΤΟΙ ΚΑΤΑΘΕΣΕΩΣ) ΤΗΣ ΩΣ ΑΝΩ ΜΗΝΥΣΕΩΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΟΩΘΗΣΕ ΑΡΜΟΔΙΩΣ. ΕΙΣ ΤΗΝ ΩΣ ΑΝΩ ΜΗΝΥΣΗ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΩΣ ΑΝΩ ΤΡΕΙΣ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΙ ΔΙΑ ΗΔΗ ΤΕΛΕΣΜΕΝΕΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΕΣΧΑΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ, ΑΡΘΡΑ ΠΟΙΝ.ΚΩΔ 134-151. ΩΣ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟ ΕΓΓΡΑΦΟ ΜΗ ΕΡΕΥΝΗΘΕΝ ΚΑΙ ΑΡΑ ΑΠΟΡΡΗΤΟ ΔΙΚΟΝΟΜΙΚΩΣ.

Η ΩΣ ΑΝΩ ΜΗΝΥΣΗ ΔΕΝ ΔΙΔΕΤΑΙ ΣΤΗ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑ.

ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΚΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ Η ΕΞΕΛΙΞΗ, Ο ΦΥΛΑΚΙΣΜΕΝΟΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΗΣ ΟΕΑ ΣΤΕΛΝΕΙ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΟ ΚΑΤΩΘΙ ΜΗΝΥΜΑ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ: http://ellhnkaichaos2.blogspot.gr/2017/02/2.html

ΟΙ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΕΝΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΥΧΗ ΤΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥ ΤΗΣ ΟΕΑ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΟΥΝ 
- ΜΕ ΔΙΚΗΓΟΡΟ ΒΟΛΟΥ ΚΥΡΙΟ ΣΚΑΛΙΜΗ ΤΗΛΕΦΩΝΟ: 6977424285 ΚΑΙ
- ΜΕ ΔΙΚΗΓΟΡΟ ΑΘΗΝΩΝ ΚΥΡΙΟ ΣΤΑΜΑΤΗ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ ΤΗΛΕΦΩΝΟ: 210-3617027 .
- ΔΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΤΗΣ ΟΕΑ ΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΟΥΝ ΜΕ ΚΥΡΙΟ ΚΩΣΤΑ ΔΑΛΑΚΜΑΝΗ ΣΤΟ ΒΟΛΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ: 6983937630.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ:  http://ellhnkaichaos2.blogspot.gr/2017/02/blog-post_20.html

2 comments :

Anonymous said...

WESTERN UNION;;;ΓΙΑΤΙ ΕΚΕΙ Κ. ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ;;;

-ΔΗΜΗΤΡΑ-

Anonymous said...

Προφανώς δεν θα μπορεί να έχει λογαριασμό σε τράπεζες και εκεί δεν ρωτάνε πολλά - πολλά...
Οι λογαριασμοί που δεν μπλοκάρονται είναι της μισθοδοσίας ή σύνταξης, αν βέβαια έχεις μετατρέψει/χαρακτηρίσει σε λογαριασμό ακατάσχετο. Αν είσαι άνεργη/ος και χρωστάς δεν μπορείς να έχεις λογαριασμό...