21.2.17

Πέθανε αιφνιδίως ο Ρώσος πρέσβης στον ΟΗΕ Βιτάλι Τσούρκιν

Πέθανε ξαφνικά, μία ημέρα πριν συμπληρώσει τα 65 του χρόνια, ο πρέσβης της Ρωσίας στον ΟΗΕ Βιτάλι Τσούρκιν, όπως ανακοίνωσε το ρωσικό υπουργείο Εξωτερικών. Ο Τσούρκιν έφυγε από τη ζωή ενώ βρισκόταν στη Νέα Υόρκη, όπου υπηρετούσε ως μόνιμος αντιπρόσωπος της Ρωσίας στα Ηνωμένα Έθνη. Τα αίτια του θανάτου του Ρώσου διπλωμάτη δεν έχουν διευκρινιστεί, ωστόσο φέρεται να ένιωσε έντονη αδιαθεσία ενώ βρισκόταν στο κτήριο της ρωσικής αποστολής στον ΟΗΕ και να οδηγήθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο, όπου και εξέπνευσε. Είχε διατελέσει πρέσβης στο Βέλγιο, στον Καναδά, ενώ είχε εκπροσωπήσει στο παρελθόν τη Ρωσία στο NATO και στην πάλαι ποτέ Δυτικοευρωπαϊκή Ένωση (ΔΕΕ). Γνωστός είχε γίνει στις αρχές της δεκαετίας του 1990, όταν διατελούσε ειδικός εκπρόσωπος του τότε προέδρου της Ρωσίας Μπόρις Γιέλτσιν για τη σύγκρουση στην πρώην Γιουγκοσλαβία.

ΑΜΠΕ

ΣΧΕΤΙΚΟ:https://dimpenews.com/

ΣΧΟΛΙΟ "ΙΣΧΥΣ": ΤΙ ΕΧΟΥΝ ΑΡΑΓΕ ΟΙ..."ΕΡΜΟΙ" ΟΙ ΠΡΕΣΒΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ "ΨΟΦΑΝΕ" ;  ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΠΑΕΙ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ, ΔΥΟ ΦΟΡΕΣ ΣΥΜΠΤΩΣΗ, ΤΡΕΙΣ ΦΟΡΕΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΝΙΖΕΙ, ΣΤΙΣ ...ΕΞΙ  ΦΟΡΕΣ ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ;  ΟΙ ΠΟΛΥ ΚΑΚΕΣ ΦΗΜΕΣ ΙΣΧΥΡΙΖΟΝΤΑΙ ΕΝΤΟΝΩΣ ΠΩΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΞΩΤΕΡΙΚΑ ΧΤΥΠΗΜΑΤΑ ΑΛΛΑ ΕΣΩΤΕΡΙΚΑ ΚΑΙ ΟΤΙ ΟΙ ΝΕΟΙ ΦΙΛΟΙ ΤΟΥ ΠΟΥΤΙΝ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΒΑΡΙΔΙΑ ΤΟΥ ΠΑΡΕΛΘΟΝΤΟΣ ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ ΤΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ ΤΟΥΣ ΜΕ ΤΗΝ ΡΩΣΙΑ, ΟΠΟΤΕ ΞΕΚΑΘΑΡΙΖΟΥΝ ΤΟ ΜΑΓΑΖΙ.  ΟΠΩΣ ΕΙΠΑΜΕ... ΠΟΛΥ ΚΑΚΕΣ ΦΗΜΕΣ.

ΣΧΕΤΙΚΟ:  https://isxys.blogspot.com/2017/01/mi6-alexander-kadakin.html

3 comments :

Anonymous said...

ΣΤΙΣ ΤΡΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΟΧΙ ΣΤΙΣ ΤΕΣΣΕΡΕΙΣ...

-ΔΗΜΗΤΡΑ-

ΙΣΧΥΣ said...

ΑΜ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΤΙΣ ΤΡΕΙΣ, ΟΥΤΕ ΣΤΙΣ ΤΕΣΣΕΡΕΙΣ ΠΟΥ ΓΡΑΨΑΜΕ ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΒΙΑΣΤΙΚΑ ΤΟ ΠΡΩΙ.

ΕΙΝΑΙ ΣΤΙΣ ....ΕΞΙ: Βέλγιο, Τουρκία, Ελλάδα, Ρωσία, Ινδία και τώρα στον ΟΗΕ. ΕΜΕΙΣ ΕΙΧΑΜΕ ΞΕΧΑΣΕΙ ΤΟ ΒΕΛΓΙΟ ΚΑΙ ΤΙΣ ΙΝΔΙΕΣ.

https://isxys.blogspot.com/2017/01/mi6-alexander-kadakin.html

Anonymous said...

ΩΧ ΝΑΙ!ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ.ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΛΕΜΕ:ΜΙΑ,ΔΥΟ,ΤΡΕΙΣ ΚΑΙ Η ΚΑΚΗ ΤΟΥ ΜΕΡΑ!

-ΔΗΜΗΤΡΑ-