17/02/2017

ΣΟΥΗΔΙΑ: "Νιάου, νιάου βρε φεμινιστριούλα…" Καναδάς: Ομοφυλόφιλη φιλελεύθερη πολιτικός πήγε στο τζαμί για ισότητα και «βγήκε κουρεμένη»

Την περασμένη εβδομάδα μια αντιπροσωπεία επτά γυναικών της φεμινιστικής σοσιαλιστικής κυβέρνησης της Σουηδίας, με επικεφαλής την Ann Linde (Αν Λιντε), υπουργό για θέματα ευρωπαϊκής ένωσης και εμπορίου, επισκέφθηκε την Τεχεράνη για την υπογραφή μιας σειράς εμπορικών συμφωνιών. Η φωτογραφία όλης της ομάδας των φεμινιστριών να παρελαύνουν με το ισλαμικό τσαντόρ, χαρακτηρίστηκε «ντροπιαστική», γιατί αυτό το «βάδισμα του αίσχους», όπως ειπώθηκε, πρόδιδε τις «φεμινιστικές αρχές» της κυβέρνησης. Η σουηδική κυβέρνηση υπερασπίστηκε την απόφασή της Λίντε λέγοντας ότι, αν η ίδια και οι άλλες γυναίκες στην αντιπροσωπεία δεν φορούσαν μαντίλα, θα παραβίαζαν τον ιρανικό νόμο.

Πολλοί είδαν την φωτογράφηση προπαγανδιστική και ότι πίσω από αυτήν βρίσκεται η υπηρεσία προπαγάνδας του Ιράν, η IIDO, (Islamic Ideology Dissemination Organization / Οργάνωση Διάδοσης της Ισλαμικής Ιδεολογίας), η οποία, όπως φανερώνει και το όνομά της, λειτουργεί για την εξάπλωση της ισλαμικής θρησκείας και κουλτούρας. Οι φωτογραφίες τραβήχτηκαν από το ιρανικό πρακτορείο ειδήσεων Mehr. Η φωτογραφία με τις επτά δυτικές γυναίκες, εκπροσώπους της σουηδικής φεμινιστικής κυβέρνησης, να βρίσκονται στην σειρά, φορώντας υπάκουα το ισλαμικό πέπλο, αποτελεί μια νίκη για την σιιτική οργάνωση που από το 1981 εργάζεται για την «μελέτη σε βάθος των πολιτιστικών επιθέσεων του εχθρού και την αντι-μουσουλμανική προπαγάνδα και για το σχεδιασμό πολιτικών για την αντιμετώπιση των συνωμοσιών και την ενημέρωση του κοινού». «Είμαστε μια φεμινιστική κυβέρνηση, αυτό δείχνει η φωτογραφία. Σε τελευταία ανάλυση, επαφίεται σε αυτόν που την κοιτάζει να την ερμηνεύσει», είχε σχολιάσει με φεμινιστική υπερηφάνεια η υπουργός στο Γαλλικό Πρακτορείο. 

Το αμερικανικό συντηρητικό περιοδικό “the American thinker”, απορεί πως η Σουηδέζα αναπληρώτρια πρωθυπουργός Isabella Lövin την μία εβδομάδα χλεύαζε τον Donald Trump και έλεγε ότι «ο κόσμος χρειάζεται ισχυρούς ηγέτες για τα δικαιώματα των γυναικών», και οι εκπρόσωποι της κυβέρνησή της την επόμενη εβδομάδα φόρεσαν το καταπιεστικό για τις γυναίκες πέπλο στο Ιράν. Πράγματι, σύσσωμος ο λίμπεραλ Τύπος μετέδωσε την είδηση ότι η αντιπρόεδρος της σουηδικής κυβέρνησης Ιζαμπέλα Λέβιν «θέλησε να... τρολάρει τον Ντόναλντ Τραμπ», δίνοντας στη δημοσιότητα μια φωτογραφία της στην οποία υπογράφει ένα νομοσχέδιο για το Κλίμα, περιστοιχιζόμενη αποκλειστικά από γυναίκες συνεργάτιδές της. Και ότι αυτή η σκηνή παρέπεμπε ειρωνικά σε μια αντίστοιχη φωτογραφία του Αμερικανού προέδρου Ντόναλντ Τραμπ, στις 23 Ιανουαρίου, όταν υπέγραψε το διάταγμα για τις αμβλώσεις υπό τα βλέμματα μόνο ανδρών συνεργατών του.

Η ουσία είναι ότι τα πράγματα για τις γυναίκες στο Ιράν είναι δύσκολα και θα περίμενε κάποιος από όλες αυτές τις μαχητικές φεμινίστριες που ξύπνησε το άγριο φεμινιστικό τους ένστικτο με τον Τραμπ και ειρωνεύονται τον πρόεδρο της Αμερικής για μία φωτογραφία, να είναι κάπως πιο... μαχητικές. Αλλά φαίνεται, ότι μόλις οι φεμινίστριές μας πάτησαν το πόδι τους στο κάτσε καλά αντι-φεμινιστικό Ιράν, μαζεύτηκαν, το βούλωσαν, σκεπάστηκαν και από τίγρεις έγιναν γατούλες.

ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ / από εδώ

Σε πρόσφατη επίσκεψη, η γνωστή Καναδή φιλελεύθερη πολιτικός Kathleen Wynne, σε ένα τζαμί προσπάθησε να “κηρύξει” την ισότητα και έκατσε στην άκρη σαν τις υπόλοιπες γυναίκες. Η γνωστή στον Καναδά ομοφυλόφιλη φεμινίστρια, φέρεται να επισκέφθηκε το τζαμί σε μια προσπάθεια να δείξει την “αλληλεγγύη” στην μουσουλμανική κοινότητα του Καναδά μετά από πυροβολισμό εισβολέα που σκότωσε έξι ανθρώπους σε ένα τζαμί στο Κεμπέκ. Πριν από την επίσκεψή της, σύμφωνα με το The Toronto Star, η Wynne απευθύνθηκε στο συγκεντρωμένο πλήθος για το θέμα της “μετανάστευσης”… «Δεν είμαστε διαφορετικοί. Είμαστε το ίδιο, εκτός από τους αυτόχθονες λαούς, κάθε ένας από εμάς ήρθε από κάπου αλλού. Ήρθαμε από άλλη χώρα, ένα άλλο μέρος, για να οικοδομήσουμε αυτή την ανοικτή κοινωνία. ”

Δυστυχώς για την Wynne, οι άνδρες στο τζαμί που επισκέφτηκε αργότερα την ίδια ημέρα δεν φαίνεται να συμμερίζονται την άποψη της ισότητας… Σύμφωνα με το LouderWithCrowder.com, όπως οι άνδρες άρχισαν να προσεύχονται, η Wynne –η υψηλότερη σε κατάταξη πολιτικός στην επαρχία του Οντάριο– αναγκάστηκε να καθίσει σε μια γωνία πίσω πίσω … Αυτό ήταν απλά σε συμφωνία με τον ισλαμικό νόμο καθώς αν μια γυναίκα είναι μπροστά από έναν άνδρα όπως ο ίδιος προσεύχεται, αυτή η προσευχή είναι άκυρη… Η ομοφυλοφιλία είναι μια αμαρτωλή πράξη στο Ισλάμ και η εν λόγω πολιτικός δεν πήγε με την “ιδιότητα” της "λεσβίας" αλλά την άφησε απ έξω “σεβόμενη” τον Ισλαμικό νόμο… Το ενδιαφέρον είναι πως η Wynne δεν είχε κανένα πρόβλημα να διαμαρτύρεται για την ομοφοβία, αλλά μέσα στο τζαμί, σιωπή…

Αυτό είναι ένα κλασσικό παράδειγμα σύγκρουσης του “δικαιωματισμού ” τους. Όταν βέβαια η σύγκρουση αυτή λαμβάνει χώρα στο μυαλό και τις πράξεις του ιδίου ατόμου, όπως στην εν λόγω διάσημη πολιτικό, το αποτέλεσμα απλά είναι αποκαλυπτικό…

No comments :

Post a Comment