18/02/2017

Κόμματα, αποκόμματα και αδιέξοδο

Δεν είναι λίγες οι φορές που έχουμε αναφερθεί στο αδιέξοδο που έχει περιέλθει ο Εθνικιστικός χώρος σήμερα. Τα πράγματα είναι απλά και δεν χρειάζεται να είναι κάποιος πανεπιστήμων για να το καταλάβει. Ο χώρος μας έχει κορεστεί από κόμματα, πολιτικάντηδες και υποψήφιους βουλευτές που αναλόγως τις περιστάσεις γίνονται περισσότερο ή λιγότερο σκληροπυρηνικοί. Το γεγονός ότι συνεχίζουν να δημιουργούνται νέα κόμματα αλλά και τα παλαιά να μην παρουσιάζουν νέες ιδέες, δράσεις και πολιτικές προτάσεις προσαρμοσμένες στο σήμερα, μας δίδει την εντύπωση :
Πρώτον ότι ο χώρος μας απαρτίζεται από μαζανθρώπους που επιζητούν λύσεις στα ξοφλημένα κοινοβουλευτικά όνειρα θερινής νυκτός και οι «ιθύνοντες» πολιτικάντηδες τρέφουν αυτές τις φρούδες ελπίδες για προσωπικό συμφέρον και προβολή.
Δεύτερον, ότι οι πολιτικοί ταγοί μας, «κρύβουν» την έλλειψη πρακτικών προτάσεων και δράσεων πίσω από τη «σιγουριά» ενός κόμματος – πτώματος, που δεν προσφέρει τίποτε απολύτως, στην ουσία του καθημερινού – εθνικού μας αγώνα.
Ήλθε η ώρα να ξυπνήσουμε και να δραστηριοποιηθούμε σε πιο ουσιαστικές προτάσεις και δράσεις. Το παρελθόν, μας έχει αποδείξει πως βαδίζουμε σε λανθασμένο μονοπάτι, όποιος δεν θυμάται ας ρίξει μια ματιά στα σημερινά κόμματα του χώρου και θα συνειδητοποιήσει πως κάνουμε ακριβώς τα ίδια με 20 και 30 χρόνια πριν.

Η ειδοποιός διαφορά είναι πως σήμερα οι απειλές και οι εχθροί του έθνους μας έχουν αυξηθεί σε πολλαπλάσιο βαθμό. Καθημερινά δεχόμαστε χτυπήματα Αξιών, Ιδεών, επιβίωσης. Πως θα μπορούσε ένα κόμμα, ανεξαρτήτως ποσοστών σε μια εκλογική αναμέτρηση, να καταφέρει να αποτρέψει τις επιθέσεις που δεχόμαστε πανταχόθεν; Ακόμη και αξιωματική αντιπολίτευση να φθάσει να γίνει, πάλι δεν θα επιτύχει κάτι ουσιαστικό, κάτι που θα μπορούσε να ανατρέψει την πορεία μας προς την ολοκληρωτική διάλυση του Έθνους, της Φυλής, του Πολιτισμού και της λογικής. Πόσο μάλλον, όταν μετά βίας κατορθώνει να συγκεντρώσει 1 με 1,5 τους εκατό! Επομένως ή θα ξυπνήσουμε από τον λήθαργο της ανυπαρξίας και θα αποφασίσουμε ότι η γραμμή «κόμμα, εκλογές, δύο με τρεις ομιλίες κτλ» είναι άγονη ή θα συνεχίσουμε τη «σίγουρη» και μοναδική διαδρομή για να συζητάμε πάνω από το πτώμα της Πατρίδος μας, τις πταίει και γιατί….

Ο Ελεύθερος Κόσμος πρωτοστατεί σε ένα νέο εγχείρημα, μια προσπάθεια άδολων εθνικιστών για μια συζήτηση αλλά και υλοποίηση νέων, πρωτότυπων αλλά κυρίως δραστικών δράσεων και προτάσεων για τη συσπείρωση, ανάδειξη αλλά κυρίως διάδοση των εθνικών Ιδεών. Μακρυά και έξω από κόμματα, κομματίδια, αρχηγούς και αρχηγίσκους. Δεν επιζητούμε το ατομικό κέρδος ή όφελος, παρά μόνο το Εθνικόν, γιατί ότι εθνικό είναι και σωστό. Χορτάσαμε από παχιά και ωραία λόγια, ήλθε η ώρα για λύσεις και διάδοση των ιδεών μας. Ήλθε η ώρα να τονώσουμε τις ιδέες, να συσπειρώσουμε τους συναγωνιστές μας. Οι Εθνικιστές είμαστε οι τελευταίοι υπερασπιστές του Έθνους, οι εναπομείναντες αγωνιστές. Οι καιροί απαιτούν αλλαγή πλεύσης, ο καθένας ας αναλάβει τις ευθύνες του. Κριτής όλων η ιστορία και η συνείδηση των παιδιών μας. Έκαστος εφ’ ω ετάχθη

του Ευριπίδη Ρηγόπουλου
http://www.elkosmos.gr/kommata-apokommata-ke-adiexodo-2/

1 comment :

  1. Anonymous18/2/17 22:06

    Κοίτα'δω χάλια, μπαγλαντεσιανός κυνηγούσε με μαχαίρι να βιάση τυφλή!

    http://www.zougla.gr/greece/article/n-manolada-maniakos-mpaglantezos-kinigouse-na-viasi-tifli-gineka

    Α ρε ζώα, άντε να δούμε τη θα ψηφίσει η μανωλάδα παρέα με τα νησιά του ανατολικού αιγαίου στις επόμενες εκλογές!


    12G

    ReplyDelete