02/02/2017

Αδιάκοπη η εισβολή ενώ οι Ε.Δ της χώρας απλά παρακολουθούν και υποστηρίζουν την συνεχιζόμενη απόβαση

Στη Σάμο έφθασαν, χθες Τετάρτη και έως σήμερα Πέμπτη το πρωί, 65 νέοι πρόσφυγες και μετανάστες. Το ίδιο διάστημα στη Λέσβο και στη Χίο οι ροές ήταν μηδενικές.Σήμερα σύμφωνα με τη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση βορείου Αιγαίου βρίσκονται στα νησιά εγκλωβισμένοι - αιτούντες άσυλο 10.138 άτομα. Από αυτούς 4.807 σε καταυλισμούς στη Λέσβο, 3.456 στη Χίο και 1.875 στη Σάμο.

Με πλαστική βάρκα διέσχισαν τον Έβρο εννέα Πακιστανοί και ένας Σύρος στην οποία επιβιβάστηκαν στις τουρκικές όχθες, στη συνέχεια κινήθηκαν πεζοί, στην περιοχή του Κισσαρίου του δήμου Σουφλίου, καθοδηγούμενοι από τους δύο εκ των τεσσάρων διακινητών (Δύο Βούλγαρων, ηλικίας 45 και 34 ετών και των Ιρακινών συνεργατών τους, ηλικίας 21 και 29 ετών). Συνελήφθησαν ενώ είχαν επιβιβαστεί σε Ιδιωτικής Χρήσης Φορτηγό αυτοκίνητο, με βουλγαρικές πινακίδες, όπου επέβαιναν και οι άλλοι δύο διακινητές. Το ταξίδι διακινητών και διακινούμενων διεκόπη, καθώς αστυνομικοί του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Διδυμοτείχου, της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ορεστιάδας, εντόπισαν την ομάδα των συνολικά 14 ατόμων, με τους συλληφθέντες να οδηγούνται στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Ορεστιάδας.

ΑΜΠΕ

4 comments :

  1. Anonymous2/2/17 15:50

    Οι ένοπλες ορντιναντσες παρακολουθούν για εκπαιδευτικους λόγους. Μην έχετε αμφιβολία ότι και σε τουρκική απόβαση το μόνο που θα κάνουν είναι να παρακολουθούν...εκ του μακροθεν!


    12G

    ReplyDelete
  2. Anonymous2/2/17 17:34

    ΑΔΙΚΟΣ ΤΡΟΠΟΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗΣ ΤΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΧΟΛΙΑΣΤΗ 12G. ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΠΩΣ ΟΙ Ε.Δ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΕΝΤΟΛΕΣ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΗΓΕΣΙΑΣ. ΟΠΟΙΟΣ ΠΑΡΕΜΠΟΔΙΣΕΙ ΤΗΝ ΔΙΕΛΕΥΣΗ ΤΟΥΣ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕΙ ΤΗΝ ΖΩΗ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ ΚΙ ΑΥΤΑ ΓΙΑΤΙ; ΓΙΑ ΕΝΑ ΘΕΜΑ ΣΤΟ ΟΠΟΙΟ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΤΟ 50% ΤΩΝ ΨΗΦΟΦΟΡΩΝ ΣΥΝΤΑΣΣΕΤΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ "ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ". ΟΙ Ε.Δ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΜΕ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΠΩΣ ΑΥΤΕΣ ΘΑ ΗΤΑΝ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΕΣ.

    |||

    ReplyDelete
  3. ΟΥΔΕΜΙΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ. ΑΠΛΗ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΗ. ΠΙΚΡΗ ΜΕΝ ΑΛΛΑ ΜΟΝΟΝ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΗ. ΑΠΛΑ Ο ΤΙΤΛΟΣ ΔΙΑΦΟΡΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΥΝΗΘΕΙΣ ΤΩΝ ΜΜΕ. ΛΟΓΙΚΟ ΝΑ ..."ΕΝΟΧΛΕΙ". ΙΣΩΣ ΑΝ ΤΕΤΟΙΕΣ ΩΜΕΣ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΕΙΣ ΠΟΛΛΑΠΛΑΣΙΑΣΤΟΥΝ ΤΟΤΕ ΤΟ 50% ΠΟΥ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΕΣΕΝΑ ΒΛΕΠΕΙ "ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ" ΓΙΝΕΙ 10% ΚΙ ΑΥΤΟ ΜΟΝΟ ΚΑΛΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ.

    ΕΧΟΥΜΕ ΞΑΝΑΓΡΑΨΕΙ ΠΩΣ ΟΥΔΕΠΟΤΕ ΖΗΤΑΜΕ ΑΠΟ ΑΛΛΟΥΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ. ΣΕ ΕΠΙΠΕΔΟ ΣΧΟΛΙΩΝ ΜΑΛΙΣΤΑ ΕΓΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΝΟΜΙΖΩ ΠΩΣ ΑΠΕΤΡΕΨΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΟΛΟΓΩΝΤΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΤΡΟΠΟ ΚΑΠΟΙΟΝ ΑΛΛΟΝ ΑΠΟ ΤΟ ΝΑ ΤΙΝΑΞΕΙ ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ ΤΗΝ ΖΩΗ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ.

    ΕΓΩ ΩΣ ΤΑΞΙΑΡΧΟΣ ΟΜΩΣ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΜΟΥ ΕΤΟΙΜΗ ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΠΩΣ ΘΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΣΑ ΤΗΝ ΕΙΣΒΟΛΗ ή ΘΑ ΠΕΡΕΘΑΛΠΤΑ ΤΟΥΣ ΕΙΣΒΟΛΕΙΣ. ΑΝ ΜΕΡΙΚΟΙ ΤΑΞΙΑΡΧΟΙ ΤΗΣ ΑΣΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΟΥΣΑΝ ΜΑΖΙ ΜΟΥ ΤΟΤΕ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΘΑ ΗΤΑΝ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ.
    ΕΓΩ ΩΣ ΚΑΤΟΙΚΟΣ ΠΑΡΑΜΕΘΟΡΙΑΣ ΝΗΣΟΥ ΚΑΙ ΝΗΣΙΔΑΣ ΔΕΝ ΘΑ ΕΒΛΕΠΑ ΤΑ ΤΟΥΡΚΙΚΑ ΠΛΟΙΑ ΚΑΙ ΑΕΡΟΠΛΑΝΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΠΑΡΕΛΑΣΗ, ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΣΤΑ 50 ΚΑΙ ΤΑ ΔΕΥΤΕΡΑ ΣΤΑ 100 ΜΕΤΡΑ. ΘΑ ΕΙΧΑ ΑΝΟΙΞΕΙ ΠΥΡ (ΤΟ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ) ΓΡΑΦΟΝΤΑΣ ΣΤΑ ΠΑΠΑΡΙΑ ΜΟΥ ΤΙΣ ΕΝΤΟΛΕΣ ΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ, ΤΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ ΤΗΣ ΜΕΡΑΡΧΙΑΣ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΠΟΥΣΤΗ.

    ΑΥΤΗ Η ΠΑΘΗΤΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ Η ΜΕΤΑΒΑΣΗ ΠΟΛΛΩΝ ΣΕ ΑΠΛΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗ ΜΑΣ ΕΦΤΑΣΕ ΣΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΑΛΙΑ.

    ReplyDelete
  4. Anonymous2/2/17 20:35

    Φίλε μου ανώνυμε καταρχήν το ποσοστό που δίνεις θα το δούμε μόνο σε κάποιο δημοψήφισμα, αυτό το 50% ΄που λες είναι εντελώς αόριστο και γιαυτό αποκλείετε να δεις δημοψήφισμα περί του θέματος των λαθρέποικων. Ένα μίνι δημοψήφισμα γίνετε στις ψηφοφορίες των γονέων και κηδεμόνων των σχολείων και τα αποτελέσματα τα είδες! Δεύτερον ο στρατός και τα σώματα ασφαλείας έχουν σαν κύρια αποστολή τους την υπεράσπιση του συντάγματος και των νόμων του κράτους, άλλωστε σε αυτά ορκίζονται, και βέβαια σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να ακολουθούν τυφλά πολιτικές εντολές ιδιαίτερα όταν αυτές είναι βλαπτικές για το έθνος. Το φαινόμενο του οπλίτη-ορντινάντσα παρατηρείται μόνο και μόνο επειδή και στον στρατό υπάρχουν καριερίστες καρεκλοκένταυροι που κοιτούν την πάρτι τους και ξέχασαν που και γιατί ορκίστηκαν. Είναι οι ίδιοι που θα παίσουν μαχόμενοι μέχρι τον τελευταίο στρατιώτη...εκ του μακρόθεν, στην μηδαμινή περίπτωση που αποφασίσει η πουτάνα να αντισταθεί στον βιασμό της κάποια στιγμή!


    12G

    ReplyDelete