6.2.17

Πάνω από 5 εκατ. χρωστάει ο Χατζηνικολάου στο Δημόσιο για να τον απολαμβάνετε να λέει τις "real" ΠΑΠΑΡΙΕΣ ΤΟΥ.

ΣΧΟΛΙΟ "ΙΣΧΥΣ": ΕΧΕΙ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΠΩΣ ΤΟΝ ΚΑΤΑΓΓΕΛΕΙ Ο ΕΤΕΡΟΣ ΠΑΠΑΡΟΛΟΓΟΣ ΤΩΝ ΝΕΩΝ Ο ΠΑΠΑΧΡΗΣΤΟΣ ΑΠΟ ΤΑ ΝΕΑ. ΟΣΟ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΤΟΥΣ, ΚΑΤΑΡΡΕΕΙ, ΟΛΟ ΚΑΙ ΠΙΟ ΠΟΛΛΑ ΘΑ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΣΤΗ ΦΟΡΑ. ΕΙΝΑΙ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΟ ΠΑΝΤΩΣ ΠΩΣ Ο ΝΙΚΟΛΑΚΗΣ ΕΝΩ ΣΤΗΡΙΞΕ ΜΑΝΙΩΔΩΣ ΤΟΥΣ ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ, ΤΩΡΑ ΚΡΑΤΑ ΔΙΑΚΡΙΤΙΚΑ ΑΠΟΣΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΑΙΡΝΕΙ ΘΕΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΠΗΔΗΜΑ ΠΡΟΣ ΤΗΝ Ν.Δ. ΤΕΤΟΙΟΙ ΒΡΩΜΕΡΟΙ ΚΑΙ ΤΡΙΣΑΘΛΙΟΙ ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΝΑΝ ΚΑΙ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΝ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΔΙΟΤΙ ΕΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΕΠΙΒΡΑΒΕΥΕΤΕ. ΗΤΑΝ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΗ Η ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑ ΤΩΝ ΕΝΤΥΠΩΝ ΤΟΥ ΝΙΚΟΛΑΚΗ. ΠΛΗΡΩΣΤΕ ΤΩΡΑ ΤΑ ΚΕΡΑΤΙΑΤΙΚΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙ Ο ΝΙΚΟΛΑΚΗΣ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΝΙΚΟΛΑΚΗΣ ΕΓΚΡΙΤΟΣ.

Γιώργος Παπαχρήστος της εφημερίδας «Τα Νέα» αναφερόμενος σε χρέη του Real Group γράφει  στο «Στίγμα» : “(…)Και να πεις ότι η κρίση έχει πλήξει μόνο τον ΔΟΛ; Οχι δυστυχώς. Γύρω εξελίσσονται κρυφά δράματα, τα δικά μας απλώς απολαμβάνουν μια δημοσιότητα. Αλλοι καταφέρνουν να τα κουκουλώνουν. Να, ας πούμε, με αληθινή θλίψη πληροφορήθηκα χθες ότι στον σταθμό του Χατζηνικολάου έφτασε τις προάλλες ένα κατασχετήριο για οφειλές προς το Δημόσιο ύψους 5.167.000 ευρώ. Και οτι προχθές μια ομάδα φωτογράφων, που τροφοδοτούσαν με φωτογραφικό υλικό τα ιδιαιτέρως επιτυχημένα έντυπά του, κατέφθασαν στα γραφεία της εφημερίδας του, δημιούργησαν ολόκληρο επεισόδιο διότι τους οφείλει ένα ποσό της τάξεως των 15.000 ευρώ και αποχώρησαν αφού τους δόθηκαν κάποια χρήματα.Υποσχέθηκαν όμως στους υπεύθυνους της εφημερίδας να επανέλθουν την προσεχή εβδομάδα ακολουθούμενοι από κάμερες καναλιών εάν δεν εξοφληθούν….Επίσης εντός των τειχών διάφοροι άθλιοι τύποι διακινούν mouth to mouth ότι υπάρχουν κάτι επιταγές εις χείρας τρίτων που έχουν σκάσει και άλλες που αναμένεται να σκάσουν – ένα δράμα δηλαδή. Κρίμα, στενοχωριέμαι αφάνταστα για τα προβλήματα του ανθρώπου, προβλήματα που συμπίπτουν με το νέο εγχείρημα στην καριέρα του – αυτή τη φορά θα λέει ειδήσεις στον (με δάνεια 170.000.000 εκατ. ευρώ) Αnt1… (φαντάζομαι μέχρι να πραγματοποιηθεί ο νέος διαγωνισμός για τις τηλεοπτικές άδειες και υπό την αίρεση ότι ο Αnt1 θα πάρει άδεια…) “.

2 comments :

Anonymous said...

Εν το μεταξύ το site του φιλοξενεί καθημερινά άρθρο αυτού του υπανθρωπου του μπογιοπουλου καθώς και εκπομπές, άρθρα κλπ της κανελη και άλλων "αντισυστημικων" μαργαριταριων της πολιτικής ξεφτίλας του τόπου.


12G

XXXX. said...

ΝΑ ΕΞΗΓΗΣΟΥΜΕ ΓΙΑΤΙ Ο ΝΙΚΟΛΑΚΗΣ,ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ Ο ΝΙΚΟΛΑΛΑΚΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΛΛΑ "ΚΑΛΟΠΑΙΔΑ" KAI STO ΣΙΤΕ ΤΟΥ AΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΟΝ REAL ΕΧΕΙ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ....ΕΧΕΙ ΜΕΓΑΛΕΣ ΠΛΑΤΕΣ Ο ΝΙΚΟΛΑΚΗΣ..ΤΟΣΟ ΑΥΤΟΣ ΟΣΟ ΚΑΙ Ο ΤΡΑΓΚΑΣ ΤΑ ΕΙΧΑΝ ΚΑΛΑ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ...Η ΒΑΣΙΚΗ ΡΗΞΗ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΝΙΚΟΥ,ΗΡΘΕ ΑΜΕΣΩΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΚΛΟΓΗ ΤΡΑΜΠ...ΜΕΧΡΙ ΤΟΤΕ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ,ΟΣΟ ΚΑΙ Ο ΝΙΚΟΛΑΚΗΣ ΕΙΧΑΝ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΓΡΑΜΜΗ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΩΝ ΙΟΥΔΑΙΟΧΑΖΑΡΩΝ,ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΔΙΕΘΝΗ ΤΗΣ ΡΟΛΟ,ΣΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΚΑΛΕΡΓΚΙ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΩΣ 5η ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΦΑΛΑΓΓΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟ Δ'ΡΑΙΧ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΥ Η ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΔΕΝ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΣΕ ΤΟΥΣ ΙΟΥΔΑΙΟΧΑΖΑΡΟΥΣ,ΕΝΑΝΤΙΩΝ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ κ.λ.π ΕΞ ΑΛΛΟΥ ΟΙ ΔΥΟ ΤΟΥΣ (ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΙ ΝΙΚΟΛΑΚΗΣ) ΗΤΑΝ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΝΑΙ ΣΤΟ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΤΟΥ 2015....ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΛΟΓΗ ΤΗΣ Χ.ΚΛΙΝΤΟΝ,ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΙΣ ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ.!

ΒΕΒΑΙΩΣ ΤΟΣΟ Ο ΝΙΚΟΛΑΚΗΣ ΟΣΟ ΚΑΙ Ο ΓΙΩΡΓΑΚΗΣ,ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΑΤΥΠΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΤΟΥΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΙΟΥΔΑΙΟΧΑΖΑΡΟΥΣ (ΛΕΥΚΟΜΟΓΓΟΛΟΥΣ),ΕΝ ΜΕΣΩ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΚΑΤΟΧΗΣ,ΚΑΙ ΣΟΒΑΡΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΚΡΙΣΗΣ...ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΚΡΙΣΗ ΤΟΥ ΕΝΤΥΠΟΥ ΤΥΠΟΥ,ΑΝΟΙΞΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΕΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ!!! Η ΤΕΧΝΗ ΤΟΥ ΝΑ ΧΕΙΡΑΓΩΓΕΙΣ ΤΙΣ ΜΑΖΕΣ ΟΣΟ ΚΑΙ ΑΝ ΑΥΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΒΛΑΚΩΜΕΝΕΣ ,ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΥΚΟΛΗ ΥΠΟΘΕΣΗ...ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΠΛΗΡΩΝΕΤΑΙ ΑΔΡΑ!!!ΟΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟ ΠΑΙΔΙ ΚΑΙ ΠΡΑΤΤΕΙ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΩΝ ΙΟΥΔΑΙΟΧΑΖΑΡΩΝ,ΠΛΗΡΩΝΕΤΑΙ ΑΔΡΑ!!ΟΛΑ ΟΜΩΣ ΑΛΛΑΞΑΝ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΡΟΣΜΕΝΗ ΓΙΑ ΠΟΛΛΟΥΣ ΕΚΛΟΓΗ ΤΟΥ ΤΡΑΜΠ ΣΤΗΝ ΠΡΟΕΔΡΙΑ ΤΩΝ Η.Π.Α...Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟΥΣ ΑΓΓΛΟΣΑΞΩΝΕΣ,ΕΞ ΑΛΛΟΥ ΜΟΛΙΣ ΠΡΙΝ ΑΠΟΧΩΡΗΣΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ REAL FM ΕΙΧΕ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΤΑΞΙΔΕΨΕΙ ,ΟΛΩΣ ΤΥΧΑΙΩΣ ΣΤΙΣ Η.Π.Α ....Ο ΔΕ ΝΙΚΟΛΑΚΗΣ ΠΑΡΕΜΕΙΝΕ ΠΙΣΤΟΣ ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΧΑΡΑΞΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΜΑΣ,ΕΚ ΜΕΡΟΥΣ ΤΩΝ ΙΟΥΔΑΙΟΧΑΖΑΡΩΝ,ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ,ΑΝΟΙΚΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ κ.λ.π ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΟΥ ΕΚΦΡΑΖΕΤΑΙ ΤΟΣΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ (ΤΟ Σ/Κ ΣΥΝΑΝΤΗΘΗΚΕ ΜΕ ΡΟΤΣΙΛΝΤ ΤΥΧΑΙΑ;;;)....ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ "ΔΕΞΙΟ" ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ .

ΧΧΧΧ.