6.2.17

Πάνω από 5 εκατ. χρωστάει ο Χατζηνικολάου στο Δημόσιο για να τον απολαμβάνετε να λέει τις "real" ΠΑΠΑΡΙΕΣ ΤΟΥ.

ΣΧΟΛΙΟ "ΙΣΧΥΣ": ΕΧΕΙ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΠΩΣ ΤΟΝ ΚΑΤΑΓΓΕΛΕΙ Ο ΕΤΕΡΟΣ ΠΑΠΑΡΟΛΟΓΟΣ ΤΩΝ ΝΕΩΝ Ο ΠΑΠΑΧΡΗΣΤΟΣ ΑΠΟ ΤΑ ΝΕΑ. ΟΣΟ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΤΟΥΣ, ΚΑΤΑΡΡΕΕΙ, ΟΛΟ ΚΑΙ ΠΙΟ ΠΟΛΛΑ ΘΑ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΣΤΗ ΦΟΡΑ. ΕΙΝΑΙ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΟ ΠΑΝΤΩΣ ΠΩΣ Ο ΝΙΚΟΛΑΚΗΣ ΕΝΩ ΣΤΗΡΙΞΕ ΜΑΝΙΩΔΩΣ ΤΟΥΣ ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ, ΤΩΡΑ ΚΡΑΤΑ ΔΙΑΚΡΙΤΙΚΑ ΑΠΟΣΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΑΙΡΝΕΙ ΘΕΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΠΗΔΗΜΑ ΠΡΟΣ ΤΗΝ Ν.Δ. ΤΕΤΟΙΟΙ ΒΡΩΜΕΡΟΙ ΚΑΙ ΤΡΙΣΑΘΛΙΟΙ ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΝΑΝ ΚΑΙ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΝ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΔΙΟΤΙ ΕΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΕΠΙΒΡΑΒΕΥΕΤΕ. ΗΤΑΝ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΗ Η ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑ ΤΩΝ ΕΝΤΥΠΩΝ ΤΟΥ ΝΙΚΟΛΑΚΗ. ΠΛΗΡΩΣΤΕ ΤΩΡΑ ΤΑ ΚΕΡΑΤΙΑΤΙΚΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙ Ο ΝΙΚΟΛΑΚΗΣ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΝΙΚΟΛΑΚΗΣ ΕΓΚΡΙΤΟΣ.

Γιώργος Παπαχρήστος της εφημερίδας «Τα Νέα» αναφερόμενος σε χρέη του Real Group γράφει  στο «Στίγμα» : “(…)Και να πεις ότι η κρίση έχει πλήξει μόνο τον ΔΟΛ; Οχι δυστυχώς. Γύρω εξελίσσονται κρυφά δράματα, τα δικά μας απλώς απολαμβάνουν μια δημοσιότητα. Αλλοι καταφέρνουν να τα κουκουλώνουν. Να, ας πούμε, με αληθινή θλίψη πληροφορήθηκα χθες ότι στον σταθμό του Χατζηνικολάου έφτασε τις προάλλες ένα κατασχετήριο για οφειλές προς το Δημόσιο ύψους 5.167.000 ευρώ. Και οτι προχθές μια ομάδα φωτογράφων, που τροφοδοτούσαν με φωτογραφικό υλικό τα ιδιαιτέρως επιτυχημένα έντυπά του, κατέφθασαν στα γραφεία της εφημερίδας του, δημιούργησαν ολόκληρο επεισόδιο διότι τους οφείλει ένα ποσό της τάξεως των 15.000 ευρώ και αποχώρησαν αφού τους δόθηκαν κάποια χρήματα.Υποσχέθηκαν όμως στους υπεύθυνους της εφημερίδας να επανέλθουν την προσεχή εβδομάδα ακολουθούμενοι από κάμερες καναλιών εάν δεν εξοφληθούν….Επίσης εντός των τειχών διάφοροι άθλιοι τύποι διακινούν mouth to mouth ότι υπάρχουν κάτι επιταγές εις χείρας τρίτων που έχουν σκάσει και άλλες που αναμένεται να σκάσουν – ένα δράμα δηλαδή. Κρίμα, στενοχωριέμαι αφάνταστα για τα προβλήματα του ανθρώπου, προβλήματα που συμπίπτουν με το νέο εγχείρημα στην καριέρα του – αυτή τη φορά θα λέει ειδήσεις στον (με δάνεια 170.000.000 εκατ. ευρώ) Αnt1… (φαντάζομαι μέχρι να πραγματοποιηθεί ο νέος διαγωνισμός για τις τηλεοπτικές άδειες και υπό την αίρεση ότι ο Αnt1 θα πάρει άδεια…) “.

1 comment :

Anonymous said...

Εν το μεταξύ το site του φιλοξενεί καθημερινά άρθρο αυτού του υπανθρωπου του μπογιοπουλου καθώς και εκπομπές, άρθρα κλπ της κανελη και άλλων "αντισυστημικων" μαργαριταριων της πολιτικής ξεφτίλας του τόπου.


12G