06/02/2017

Ερώτηση Χρυσής Αυγής στη βουλή: “Γιατί δε συνελήφθη ο λαθρομετανάστης που επιτέθηκε στον αστυνομικό;”

ΒΙΝΤΕΟ - https://www.youtube.com/watch?v=BNI7OZiPM34

Ο εκπρόσωπος Τύπου της Χρυσής Αυγής, απαντώντας στην άθλια πολιτική του Σύριζα στο λαθρομεταναστευτικό προέβη στην παρακάτω δήλωση από το περιστήλιο της βουλής: "Μόνη λύση η άμεση απέλαση των λαθρομεταναστών, των πολιτικών του Σύριζα, των αλληλέγγυων και των ΜΚΟ, που έχουν μετατρέψει τη χώρα σε γκέτο και hot-spot αλλοδαπών". Άμεσα έφερε στη βουλή το θέμα της επίθεσης σε βάρος αστυνομικού από αλλοδαπό η Κοινοβουλευτική Ομάδα του Λαϊκού Συνδέσμου. Αποτελεί πρωτοφανές σκάνδαλο η μη σύλληψη του λαθρομετανάστη, που μπροστά στις τηλεοπτικές κάμερες γρονθοκόπησε ένστολο αστυνομικό και έφυγε σαν κύριος, με όλη την δύναμη που ήταν παρούσα να κοιτάει αποσβολωμένη. Τα κανάλια -σε διατεταγμένη υπηρεσία- άρχισαν τα ψέμματα και την προπαγάνδα, ζητώντας την τιμωρία του... αστυνομικού. Όπως λέει ο σοφός λαός: "και κερατάς και δαρμένος".

Ακολουθεί το πλήρες κείμενο της ερώτησης:

Ερώτηση προς Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη: Επίθεση αλλοδαπού σε αστυνομικό στο Ελληνικό
Κατά την σημερινή επίσκεψη Μουζάλα στη δομή φιλοξενίας αλλοδαπών στο Ελληνικό, νεαρός λαθρομετανάστης επιτέθηκε με γροθιές σε ένστολο αστυνομικό μπροστά στις τηλεοπτικές κάμερες. Έκπληκτο το πανελλήνιο παρακολούθησε τις πρωτοφανείς σκηνές: ο αλλοδαπός να χτυπά τον αστυνομικό και η αστυνομική δύναμη που βρίσκεται στο σημείο να μην επεμβαίνει! Τελικώς ο δράστης του εγκλήματος δε συνελήφθη!
Ερωτάται ο αρμόδιος υπουργός
1) Συνελήφθη εν συνεχεία ο δράστης της επίθεσης σε βάρος του αστυνομικού - όπως ο Νόμος ορίζει - ή στις δομές φιλοξενίας έχει καταλυθεί η νομιμότητα;
2) Τι ενέργειες σκοπεύει να κάνει ώστε να συλληφθεί ο δράστης της επίθεσης και να παταχθεί η εγκληματικότητα (επιθέσεις, trafficking, εμπόριο ναρκωτικών κ.ά.) στα hot-spot και τα κέντρα φιλοξενίας αλλοδαπών;

3 comments :

  1. Anonymous6/2/17 18:17

    Προφανώς ο πιτσιρικάς πήγε δασκαλεμενος να προκαλέσει επεισόδιο. Μπράβο στον αστυνομικό που δεν ψαρωσε! Το μίσος όλων αυτών των πιτσιρικαδων θα βγει πάνω στους πολίτες-κοπριτες της χώρας κάποια στιγμή, όλο αυτό το μίσος που φαίνεται στο πρόσωπο του πιτσιρικά και παρα την φροντίδα που του δόθηκε από τους χαζους νεοελληνες που δεν τον άφησαν να θαλασσοπνιγη στο Αιγαίο!


    12G

    ReplyDelete
  2. Anonymous6/2/17 19:43

    Ο "πιτσιρικάς" είχε απίστευτα "δολοφονικό" βλέμμα!!! Το είδα και τρόμαξα!
    Δεν φθάνει που έρχονται με το έτσι θέλω και είναι όλο απαιτήσεις (στον ξεσηκωμό του Ελληνικού λέγανε ότι θέλουν ΣΠΙΤΙΑ!!!), αλλά έχουν φοβερό μίσος!
    Αυτό δεν είναι βλέμμα ανθρώπου που έφυγε για να ξεφύγει από κάποιο πόλεμο, αλλά βλέμμα εισβολέα κατακτητή όλο μίσος για τους Έλληνες...

    ReplyDelete
  3. ΑΝΘΡΩΠΟΛΟΓΙΚΩΣ Ο ΠΙΤΣΙΡΙΚΑΣ ΑΝΗΚΕΙ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΚΙΤΡΙΝΗ ΦΥΛΗ. ΤΡΕΧΑ ΓΥΡΕΥΕ ΑΠΟ ΠΟΥ. ΔΕΝ ΘΑ ΜΟΥ ΕΚΑΝΕ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΟΥΙΓΟΥΡΟΣ, ΝΕΠΑΛΕΖΟΣ, ΜΟΓΓΟΛΟΣ (ΚΑΝΟΝΙΚΟΣ) ή ΟΤΙ ΑΛΛΟ. ΟΛΕΣ ΑΥΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΦΥΛΕΣ, ΜΙΓΜΑΤΑ, ΥΒΡΙΔΙΑ, ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΟΝ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΤΡΟΠΟ ΣΚΕΨΗΣ ΚΑΙ ΤΕΛΕΙΩΣ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ ΑΞΙΑΚΟ ΥΠΟΒΑΘΡΟ. ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΕΛΕΓΧΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΒΙΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟΝ ΜΕ ΑΥΤΗΝ. ΔΕΝ ΜΠΑΙΝΕΙΣ ΣΕ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΔΙΑΛΟΓΟΥ. ΕΑΝ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ ΑΥΤΟ ΤΟΤΕ ΣΟΥ ΧΙΜΟΥΝ. ΣΕΒΟΝΤΑΙ ΜΟΝΟΝ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΚΙ ΑΥΤΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ. ΕΧΟΥΝ ΔΕ, ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΩΣ ΓΕΝΕΤΙΚΑ ΕΓΓΕΓΡΑΜΕΝΗ ΚΥΡΙΑ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΤΟΥΣ, ΑΥΤΗΝ ΤΗΣ ΥΑΙΝΑΣ. ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΩΣ ΜΙΛΩΝΤΑΣ.

    ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΟΧΙ ΜΟΝΟΝ ΔΕΝ ΠΑΡΑΔΕΧΟΝΤΑΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΚΑΤΑ ΚΑΙΡΟΥΣ ΠΕΡΙΓΡΑΦΟΥΜΕ, ΑΛΛΑ ΑΝΤΙΘΕΤΩΣ ΕΧΟΥΝ ΠΕΙΣΤΕΙ ΠΩΣ ΟΛΟΙ ΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΕΙΝΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΚΑΙ ΠΩΣ ΟΙ ΔΙΑΦΩΝΙΕΣ ΛΥΝΟΝΤΑΙ ΜΕ ...ΔΙΑΛΟΓΟ. ΟΛΟΙ ΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΑΝΤΙ ΝΑ ΤΑΞΙΔΕΥΟΥΝ ..."ΣΤΑΣ ΕΥΡΩΠΑΣ" ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΟΥΝ ΤΑΞΙΔΙΑ ΣΤΙΣ ΣΤΕΠΕΣ ΤΗΣ ΑΣΙΑΣ, ΣΤΗΝ ΚΙΝΑ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΙΝΔΙΕΣ. ΝΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΣΕ ΕΠΑΦΗ ΜΕ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ. ΤΟΤΕ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΑΝ ΠΙΟ ΕΥΚΟΛΑ.

    ReplyDelete