27/01/2017

Ο Α.Γεωργιάδης σαν ...πεταλουδίτσα προσελκύστηκε από το αληθινό φώς της επτάφωτης: "Ζητώ συγγνώμη από τον Εβραϊκό λαό" - Η απάντηση του "Ε.Μ.Ε.ΙΣ" του Πλεύρη

ΥΒΡΙΣΤΙΚΟ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΟΥ ΠΛΕΥΡΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ. ΑΡΑ...

- ΑΝΤΙΣΗΜΙΤΙΣΜΟΣ Η ΠΑΡΑΘΕΣΗ ΚΕΙΜΕΝΩΝ ΠΟΥ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΑΝΑΓΡΑΦΟΥΝ ΣΤΑ ΙΕΡΑ ΤΟΥΣ ΒΙΒΛΙΑ.
- ΑΝΤΙΣΗΜΙΤΙΣΜΟΣ Η ΕΚΘΕΣΗ ΤΩΝ ΑΠΟΨΕΩΝ ΔΙΑΚΕΚΡΙΜΕΝΩΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΩΝ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΟΣ
- ΑΝΤΙΣΗΜΙΤΙΣΜΟΣ Η ΠΑΡΑΘΕΣΗ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ
- ΑΝΤΙΣΗΜΙΤΙΣΜΟΣ ΤΕΛΟΣ Η ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΔΙΑΦΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥ.

ΓΙΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ Ο ΑΔΩΝΙΣ ΜΕΤΑΝΟΙΩΣΕ ΚΑΙ ΑΠΟΛΟΓΕΙΤΑΙ... ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΕΜΕΤΙΚΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΤΟΥ

«Με την ευκαιρία της Ημέρας Μνήμης για τα θύματα του Ολοκαυτώματος, επιθυμώ να αποσαφηνίσω την ξεκάθαρη θέση μου σχετικά με τις απόψεις μου για τον αντισημιτισμό που αποτελεί καίρια απειλή κατά του Εβραϊκού λαού και πλήγμα στις αξίες της Δημοκρατίας μας και του Δυτικού πολιτισμού. Στο παρελθόν είχα συνυπάρξει και ανεχτεί τις απόψεις ανθρώπων που έδειξαν ασέβεια στους εβραίους συμπατριώτες μου και γι αυτό το λόγο αισθάνομαι την ανάγκη να ζητήσω συγνώμη από την Εβραϊκή Κοινότητα. Ακόμα περισσότερο λυπάμαι που υποστήριξα και προώθησα το υβριστικό για τους Εβραίους βιβλίο του Κώστα Πλέυρη. Τα τελευταία όμως χρόνια έχω μάθει πολλά για τον Εβραϊκό λαό, την ιστορία του και την προσφορά των Ελλήνων Εβραίων στην χώρα μας και έχω προσπαθήσει πολύ και προσπαθώ να ενημερώσω όλους τους συμπολίτες μας για την συνεισφορά τους αυτή. Πιστεύω ακράδαντα ότι ο αντισημιτισμός δεν έχει και δεν πρέπει να έχει θέση στη δημοκρατία μας και στον πολιτισμό μας. Το ολοκαύτωμα του Εβραϊκού λαού αποτελεί το μεγαλύτερο αίσχος του σύγχρονου πολιτισμού μας και μέσω της θυσίας του ισχυροποιήθηκε η δημοκρατία, ο αντιρατσισμός, και η πίστη στην ισότητα και την ελευθερία των λαών».

ΣΧΟΛΙΟ "ΙΣΧΥΣ": ΑΦΟΥ ΣΤΗΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΣΤΟΝ "ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ" ΣΑΣ, Η ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΑΛΗΘΕΙΑ (ΠΟΥ ΕΣΥ ΚΙ ΑΛΛΟΙ ΟΝΟΜΑΖΕΤΑΙ ΑΝΤΙΣΗΜΙΤΙΣΜΟ) ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΘΕΣΗ, ΤΟΤΕ ΚΙ ΕΣΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΠΛΕΟΝ ΘΕΣΗ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ.

ΣΧΟΛΙΟ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΚΟΣΜΟΣ: Είναι πολύ φυσικές οι δηλώσεις του κ. Γεωργιάδη. Πολύ φυσικές για έναν κοινοβουλευτικό πολιτικό, που δικαιούται βέβαια να αλλάζει γνώμες και απόψεις σαν πουκάμισα και να χρησιμοποιεί ανθρώπους και ιδέες κατά τα επικαιρικά του συμφέροντα. Εμείς προτείνουμε στον κ. Γεωργιάδη να δείξει την έμπρακτη μετάνοιά του, επιστρέφοντας στους πελάτες που αγόραζαν τα “αντισημιτικά” βιβλία που προέβαλλε και πωλούσε, το αντίτιμο τους.

Το Ε.Μ.Ε.Ι.Σ δεν διαχωρίζει τους Έλληνες σε δεξιούς-Αριστερούς-Κεντρώους, ούτε σε φιλοσημίτες και αντισημίτες. Αν πρέπει οπωσδήποτε να υπάρξει κάποιος διαχωρισμός, αυτός δεν μπορεί να είναι άλλος από τον διαχωρισμό “Έλληνες και Ανθέλληνες”. Ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας κ. Άδωνις Γεωργιάδης θέλει να διαχωρίσει τους Έλληνες σε φιλοσημίτες και αντισημίτες. Είναι αναφαίρετο δικαίωμά του. Θα θέλαμε όμως να μας πληροφορήσει από πού τα έμαθε όλα αυτά τα σπουδαία για τους Έλληνες Εβραίους, για να μπορέσουμε και ΕΜΕΙΣ να ανανύψουμε και να δούμε το αληθινό φως που πηγάζει από τον σιωνισμό και όχι από την Ελληνορθοδοξία. Γιατί Ε.Μ.Ε.Ι.Σ έχομε ως έμβλημά μας τον Ελληνισμό και την Ελληνορθοδοξία. Ευχόμεθα στον κ. Γεωργίαδη να χαίρεται την καινούργια του, αληθινή κατ’αυτόν, πίστη, που ο νέος θεός του θα τον βοήθησει να καταλάβει αξιώματα. Δεν γνωρίζομε όμως πόση αξία θα έχουν αυτά, χάνοντας την ψυχή του.

Ε.Μ.Ε.Ι.Σ είμεθα και παραμένουμε Έλληνες.

Χρήστος Π. Κοσσιώρης

1 comment :

  1. Anonymous27/1/17 11:29

    Βρε έναν ξεφτίλα, κάποτε έβαζα το χέρι μου στη φωτιά για πάρτι του καθώς και για βορίδη! Όλη μου η αρχαία ελληνική γραμματεία είναι εκδόσεις γεωργιάδης! Τη ξεφτίλας είναι αυτός ρε!


    12G

    ReplyDelete