12.1.17

Κλείδωσε ο «γάμος» Γ.Παπανδρέου – Φ.Γεννηματά

«Η χώρα πρέπει επί τέλους να αποκτήσει προοπτική εξόδου από την κρίση. Χρειάζεται, γι’ αυτό, ένα καλά συγκροτημένο σχέδιο προοδευτικών αλλαγών στην παραγωγή, στο κράτος, στους θεσμούς, στο πολιτικό σύστημα. Για να υπηρετηθεί η ανάγκη αυτή, απαιτείται να αποκτήσουν κρίσιμο πολιτικό βάρος οι προοδευτικές δυνάμεις, οι δυνάμεις του δημοκρατικού σοσιαλισμού, δηλαδή απαιτείται να υπερβούν τη σημερινή αρνητική κατάσταση του πολυκερματισμού τους. Μια συμπαγής, μέσα στην πολυμορφία της, και ισχυρή Κεντροαριστερά μπορεί να ωθήσει προς τις αναγκαίες προοδευτικές και δημοκρατικές αλλαγές που έχει ανάγκη η χώρα, αφενός, όπως και να ωθήσει σε συνέργειες ευρύτερες πολιτικές δυνάμεις στο πλαίσιο της εθνικής προσπάθειας να μπει τέλος στην κρίση, αφετέρου. Με αφετηρία τις σκέψεις αυτές για τη χώρα και τους πολίτες, εκφράζουμε την κοινή μας βούληση να συμπράξουμε και να συνεργαστούμε για την ανασύνταξη και την ενότητα της ευρείας δημοκρατικής παράταξης, για την ανασύνταξη και την ενότητα των δυνάμεων του δημοκρατικού σοσιαλισμού, της μεταρρυθμιστικής αριστεράς, της οικολογίας και του πολιτικού φιλελευθερισμού.

Το ΚΙΝΗΜΑ Δημοκρατών Σοσιαλιστών θα συμμετάσχει στη Δημοκρατική Συμπαράταξη, στην προσπάθεια ενίσχυσης και ενοποίησης του χώρου, διατηρώντας τη δική του διακριτή φυσιογνωμία, διατηρώντας την πολιτική και οργανωτική του αυτοτέλεια, όπως άλλωστε και οι άλλες συμπράττουσες πολιτικές δυνάμεις. Το ΚΙΝΗΜΑ θα συμβάλλει με τη δική του ιδιαίτερη φωνή στη διαμόρφωση μιας σύγχρονης, πειστικής και ολοκληρωμένης αφήγησης της ενωμένης προοδευτικής παράταξης για το μέλλον της χώρας και των πολιτών της. Τα περαιτέρω διαδικαστικά και οργανωτικά βήματα της συνεργασίας θα εξειδικευθούν σύντομα, αφού προηγουμένως συζητηθούν στα πολιτικά όργανα της Δημοκρατικής Συμπαράταξης και του ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ Δημοκρατών Σοσιαλιστών».

ΣΧΟΛΙΟ "ΙΣΧΥΣ": ΘΡΑΣΣΟΣ ΧΙΛΙΩΝ ΠΙΘΗΚΩΝ.  ΟΜΙΛΟΥΝ ΓΙΑ "...προοπτική εξόδου από την κρίση", ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΞ ΑΙΤΙΑΣ ΤΩΝ ΕΠΙΛΟΓΩΝ ΤΟΥΣ, ΒΥΘΙΣΑΝ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΠΟΥ ΗΔΗ ΒΟΥΛΟΠΛΕΕ.

ΣΧΕΤΙΚΟ: Στις 19 Ιανουαρίου θα δικαστεί ο πρώην πρωθυπουργός Γ.Παπανδρέου

2 comments :

ΒΟΥΝΗΣΙΟΣ said...

ΤΣΗ ΧΕΛΙΑΣ Ο ΓΥΙΟΣ (ΟΠΩΣ ΕΛΕΓΕ ΚΑΙ Ο ΟΡΕΣΙΒΙΟΣ ΠΑΠΠΟΥΣ ΜΟΥ) ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ...ΞΑΝΑΣΩΣΕΙ...!!!
ΔΙΑΛΕ ΔΙΑΛΕ...!!!
ΤΑ Κ@Λ@ΠΑΙΔΑ ΟΙ ΕΠΙΓΟΝΟΙ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΚΑΠΟΤΕ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΠΙΣΤΕΨΑΝ ΚΑΙ ΠΙΝΑΜΕ ΝΕΡΟ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥΣ...

Anonymous said...

http://www.gifbooster.com/wp-content/uploads/3093/daisy-duck-holds-gun-to-head_67.gif

-ΔΗΜΗΤΡΑ-