23.1.17

Ο Καρβουνόπουλος ζητά ως κομμισσάριος την έρευνα των πολιτικών φρονημάτων στις Ε.Δ. Θέλει να ξέρει πόσοι είναι εθνικιστές.

ΣΧΟΛΙΟ "ΙΣΧΥΣ": ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΡΕ ΚΑΡΒΟΥΝΟΠΟΥΛΕ ΑΠΕΙΝΗ ΔΙΩΚΤΗ ΤΩΝ ...ΑΚΡΑΙΩΝ ΚΑΙ ΠΡΟΣΤΑΤΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ. ΝΑ ΕΠΕΚΤΑΘΕΙ Η ΕΡΕΥΝΑ ΠΟΥ ΘΕΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΠΕΡΙΦΗΜΟ ΔΙΚΤΥΟ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ ΚΑΙ ΣΕ ΕΝΑ ΑΚΟΜΗ ΟΜΟΙΑΣ ΥΦΗΣ ΠΑΡΑΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΑ (ΟΧΙ ΔΕΝ ΘΑ ΑΝΑΦΕΡΟΥΜΕ ΤΟ ΗΜΙΕΠΙΣΗΜΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ) ΠΟΥ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΕΝΤΟΝΩΣ ΑΛΛΑ ΚΕΚΑΛΥΜΜΕΝΑ ΤΩΡΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ; ΤΙ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΠΩΣ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΜΕ; ΤΙ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΠΩΣ ΘΑ ΠΑΡΕΤΕ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΜΕ ΕΦΟΔΟ ΑΛΛΑ ΘΩΡΗΚΤΟ ΠΟΤΕΜΚΙΝ; Ο ΙΔΙΟΣ ΕΙΧΕ ΖΗΤΗΣΕΙ ΠΡΟ ΜΗΜΩΝ ΤΗ ΑΡΣΗ ΤΗΣ ΑΝΩΝΥΜΙΑΣ ΜΑΣ. ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΦΤΑΙΣ (ΜΟΝΟΝ) ΕΣΥ..., ΑΠΟΛΑΥΣΤΕ ΤΟΝ...

Το 2013 ο τότε ΥΕΘΑ Δημήτρης Αβραμόπουλος έδωσε επείγουσα εντολή στον τότε Α/ΓΕΕΘΑ Μ.Κωσταράκο να διερευνήσει αν εν ενεργεία στελέχη των ΕΔ είχαν οποιαδήποτε σχέση με την Χρυσή Αυγή. Η έρευνα-εξπρές είχε ως αποτέλεσμα ένα πόρισμα με …λευκές σελίδες. Το ΓΕΕΘΑ δεν εντόπισε τίποτα που να αξίζει περαιτέρω έρευνας! Στις ευρωεκλογές η Χρυσή Αυγή εξέλεξε δύο στρατηγούς ευρωβουλευτές κι έπεται συνέχεια. Η Χρυσή Αυγή εισπράττει την πολιτική νομιμοποίηση που ζητά και από το χώρο των ΕΔ. Στην τελευταία εκδήλωση της Χρυσής Αυγής για το πόρισμα της Βουλής σχετικά με τα θαλασσοδάνεια των ΜΜΕ,μεταξύ των ομιλητών ήταν και ο κ.Θεοφάνης Μακρόπουλος,Αντιστράτηγος του Δικαστικού Σώματος (Αναθεωρητής Α’) μέχρι πριν από ένα χρόνο.Τι είπε στην ομιλία του σύμφωνα μ΄ όσα δημοσιεύονται στην ιστοσελίδα της ΧΑ; “Ο Στρατηγός αναφέρθηκε σε βάθος στην πολιτική σκευωρία εναντίον του Λαϊκού Συνδέσμου Χρυσή Αυγή, τις συλλήψεις που έγιναν παρατύπως, το ανύπαρκτο κατηγορητήριο, τους Ανώτατους Δικαστικούς, οι οποίοι ανέβαιναν γλείφοντας τους υπουργούς και την σοκαριστική ομολογία Αθανασίου για ωμή παρέμβαση στη Δικαιοσύνη, που σε οποιαδήποτε χώρα του κόσμου θα είχε σοκάρει και θα είχε οδηγήσει στην άμεση σύλληψη του υπουργού και των επίορκων δικαστικών που βρίσκονταν στην άλλη άκρη της τηλεφωνικής γραμμής”.Όλα όσα υποστηρίζει ότι έγιναν, συνέβησαν την περίοδο που ήταν εν ενεργεία στρατιωτικός δικαστής. Απ΄ όσο γνωρίζουμε παρέμεινε στην ενέργεια και όταν κυβέρνηση έγινε ο ΣΥΡΙΖΑ και οι ΑΝΕΛ.

Προφανώς ο καθένας μπορεί να κάνει τις επιλογές του σε μια δημοκρατία. Το ερώτημα που παραμένει χωρίς απάντηση είναι γιατί οι ηγεσίες των ΕΔ παριστάνουν ότι δεν υπήρχε και δεν υπάρχει καμία απολύτως σχέση στελεχών των ΕΔ με τη Χρυσή Αυγή. Όλοι όσοι έκαναν την επιλογή να συνταχθούν με τη ΧΑ, το αποφάσισαν αμέσως μετά από την αποστρατεία τους; Το πόρισμα του ΓΕΕΘΑ από το 2013, έχει “καταρριφθεί” από την ίδια την πραγματικότητα.Είναι καιρός να την αντιμετωπίσουμε. Η ΧΑ και τα όσα υποστηρίζει προφανώς μόνο με τη δύναμη της πολιτικής μπορούν να αντιμετωπιστούν. Οι ΕΔ στο παρελθόν ταλαιπωρήθηκαν αφάνταστα από ακραίες ιδεολογίες και ιδεοληψίες. Να επισημάνουμε ότι στην ίδια εκδήλωση ομιλητής ήταν κι ένας επίτιμος Αντιεισαγγελέας Εφετών…

http://www.militaire.gr/

ΣΧΕΤΙΚΟ: Την ώρα που Αλβανοί προκαλούν στον ελληνικό στρατό, κνίτες μοίραζαν φυλλάδια στο Μεγάλο Πεύκο εναντίον της στράτευσης!

No comments :