23.1.17

Την ώρα που Αλβανοί προκαλούν στον ελληνικό στρατό, κνίτες μοίραζαν φυλλάδια στο Μεγάλο Πεύκο εναντίον της στράτευσης!

“Πηγαίνοντας για την τελετή ορκομωσίας του υιού μου στο Κέντρο Εκπαιδεύσεως Ειδικών Δυνάμεων στο Μεγάλο Πεύκο, βρέθηκα ενώπιον μίας σκηνής πολιτικού σουρεαλισμού, ενδεικτικού του ξεπεσμού της ελληνικής κοινωνίας τη σήμερον ημέρα. Μέλη της ΚΝΕ, πιστά στην παράδοση του ΚΚ€ από την Μικρασιατική Καταστροφή μέχρι σήμερα, να μοιράζουν φυλλάδια στους γονείς, τους συγγενείς και την Στρατευμένη Νεολαία μας, περί «φαντάρων» που οφείλου να διεκδικήσουν τα δικαιώματά τους, ενάντια στον «ιμπεριαλισμό» και τέτοια φαιδρά. Δεν θα συζητήσουμε πού είδαν όλοι αυτοί τον «ιμπεριαλισμό» της Ελλάδος ή πώς θεωρούν ότι πρέπει να λειτουργεί το στράτευμα. Τους απαντάει εκ τάφου έτσι κι αλλιώς ο πατερούλης τους ο Στάλιν, ο οποίος όταν βρέθηκε με την πλάτη στον τοίχο θυμήθηκε την Πατρίδα και ξέχασε αυτά τα «επαναστατικά» εναντίον του στρατεύματος. Το ζητούμενο είναι ότι μετά την νομιμοποίησή τους από τον Κωνσταντίνο Καραμανλή, τον αστράτευτο, «κουφό», Εθνάρχη και με την συμπαράσταση της ψευτοδεξιάς μέχρι σήμερα, οι κομμουνιστές έχουν αποθρασυνθεί φτάνοντας μέχρι το ΚΕΕΔ, διασπείροντας την αντεθνική τους προπαγάνδα.
Ι.Μ. Τχος ε.α.”

Όταν λέμε ότι οι αριστεροί και οι εχθροί του Στρατού πάνε χέρι χέρι, μας κατηγορούν, όταν επιβεβαιώνονται οι προειδοποιήσεις μας, πέφτουν όλοι από τα σύννεφα.

http://www.elkosmos.gr/

ΣΧΕΤΙΚΟ: Ο Καρβουνόπουλος ζητά ως κομμισσάριος την έρευνα των πολιτικών φρονημάτων στις Ε.Δ. Θέλει να ξέρει πόσοι είναι εθνικιστές.

No comments :