30/01/2017

Οι Εθνικιστές είναι η μονή Αντίσταση

Μαζί με το αίσθημα ελπίδας και προσμονής για κάτι καλύτερο που φέρνει μαζί της η έλευση κάθε νέου έτους, έρχεται και η ώρα όπου οι εθνικιστές πρέπει να τιμωρήσουμε και να αγωνιστούμε.  Η χώρα αν και με το ένα πόδι πέρα από το χείλος του γκρεμού, συνεχίζει να δέχεται τα ραπίσματα των αριστερών που κυβερνούν και των αριστερολάγνων οι οποίοι τόσα χρόνια δεν έκαναν κάτι διαφορετικό από τους σημερινούς κυβερνώντες.

Από την αρχή της μεταπολίτευσης, αυτοί που εκμεταλλεύτηκαν τους εθνικόφρονες άρχισαν να απενεχοποιούν το παρελθόν της αριστεράς, ανοίγοντάς της τον δρόμο για την εξουσία. Κλείνοντας τα μάτια και τα αυτιά τους προς τις αντεθνικές κορώνες και πρακτικές των αριστερών, το μεταπολιτευτικό καθεστώς τους έδωσε θέσεις και αξιώματα στον δημόσιο βίο της χώρας. Η πολυδιασπασμένη αριστερά της δεκαετίας του ’80 βρήκε πεδίο δράσης και δεν έχασε την ευκαιρία να εκμεταλλευτεί τις ευκαιρίες που της είχαν δοθεί. Εδραιωμένη πλέον στο πολιτικό σκηνικό και με τους «αντιπάλους» της απλώς να αρκούνται σε πολιτικάντικες συγκρούσεις, η αριστερά κατάφερε ιδεολογικώς όχι απλά να εκφράζεται επαρκώς, αλλά και να ενοχοποιεί όποιον τολμά να εκφράζει έναν σοβαρό αντι-αριστερό λόγο. Διαγράφοντας την ιστορική μνήμη και αποκαθηλώνοντας εθνικές αξίες η πορεία της χώρας προς τη σημερινή της κατάσταση ήταν κάτι παραπάνω από σίγουρη.

Αριστεροί και αριστερολάγνοι «δεξιοί» από κοινού κατέστησαν την Ελλάδα μια χώρα χωρίς σκοπό και προορισμό, μια χώρα με πολίτες με μοναδικό σκοπό τη καριέρα, την καλοπέραση και τον πλουτισμό. Ταυτοχρόνως παραμέλησαν τις Ένοπλες Δυνάμεις, την παιδεία και όλους εκείνους τους τομείς που καθιστούν έναν εθνικό ιστό ισχυρό και αλύγιστο. Η φτωχοποίηση ερχόταν μέρα με τη μέρα, όπως και οι «παράτυποι» περνούν τα σύνορα της χώρας με ό,τι και αν αυτό επέφερε, στο όνομα της ανθρωπιάς και του πολυπολιτισμού.Τα παιδιά στα σχολεία αντί να εκπαιδεύονται εθνικώς και θρησκευτικώς έφτασαν στο σημείο να διαγωνίζονται για το ποιος έχει το μοντέρνο ρούχο και πιο εξελιγμένο κινητό.

Πρώτη φορά αριστερά είπαμε; Ε, όχι!
Ποιο εθνικό κράτος θα έκανε όλα όσα έκανε το μεταπολιτευτικό κράτος;
Ποιο εθνικό κράτος θα δούλευε τόσο καλά για τους αριστερούς;
Ποιο εθνικό κράτος δεν θα τολμούσε να καταγγείλει, να αποκαλύψει και να αντιμετωπίσει αυτούς που τιμούν τους αγώνες για τη δικτατορία του προλεταριάτου;
Αυτούς που τιμούν όλους εκείνους που εκμεταλλεύτηκαν το οτιδήποτε ώστε να θολώσουν τα νερά και να μη φανεί το πραγματικό τους πρόσωπο, αυτούς που αν και λένε ότι αγωνίζονται για τα πάντα δεν πιστεύουν σε τίποτα. Αυτούς που αγαπάνε τόσο πολύ τη μετανάστευση ώστε την κατέστησαν αναγκαία και για εμάς τους ίδιους…

Ήξεραν να περιμένουν οι αριστεροί και η αναμονή τους αυτή έφερε την εποχή που πλέον κυβερνούν, άλλωστε μόνο σε ένα περιβάλλον σήψης και διαφθοράς θα μπορούσαν να συνεχίζουν να υπάρχουν. Βιάζονται όμως, βιάζονται πολύ εκεί στην αριστερά. Επειδή κυβερνούν με το δεκανίκι τους και βρήκαν την ευκαιρία να εφαρμόσουν τις αντεθνικές τους πολιτικές και να διορίσουν όσους κάποτε κρατούσαν πλακατ στις απεργίες, νομίζουν ότι οι Έλληνες είναι αριστεροί. Όχι κύριοι, οι Έλληνες μπορεί να έχουν εξαπατηθεί πολλές φορές από τους πολιτικούς αλλά δεν είναι σαν εσάς. Είναι εκείνοι που σας βρίζουν όποτε τολμάτε να κυκλοφορήσετε έξω από τη γυάλα σας και εκείνοι που γεμίζουν τους δρόμους για να χειροκροτήσουν τους περήφανους στρατιώτες μας στις παρελάσεις (τις οποίες και αυτές θέλετε να καταργήσετε).

Η σιωπή δεν μας αρμόζει. Μέσα σε όλο αυτό το σκηνικό υπάρχουμε και οι εθνικιστές. Εμείς που αδιαφορούμε για τις ταμπέλες που μας έχουν κρεμάσει οι αριστεροί και οι αριστερολάγνοι «δεξιοί». Εμείς που πέρα από τις πολιτικές βλέπουμε το παρελθόν, το παρόν και το μέλλον αυτού του έθνους. Η εθνικιστική παράταξη αν και δέχεται σκληρό πόλεμο από το μεταπολιτευτικό καθεστώς, είναι ακόμη εδώ να αγωνίζεται για ιδεώδη και όχι για πολιτικές καριέρες. Από τη στιγμή που ασπαζόμαστε τη Πλατωνική άποψη ότι ένας ηγέτης πρέπει να είναι δίκαιος, ηθικός, ενάρετος και να παραδειγματίζει τους άλλους, είναι λογικό οι πολιτικοί να μας πολεμούν. Όταν στις καρδιές μας υπάρχει ένα «ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ» και ένα «ΟΧΙ» είναι δυνατόν να μας εξαφανίσουν αυτοί που κυνηγούν ψήφους; Οι εθνικιστές είμαστε εδώ και αποτελούμε την εγγύηση για το μέλλον του έθνους και την τιμωρία όλων εκείνων που στις πλάτες των Ελλήνων έχτισαν καριέρες και βίλες.

Αυτοί φρόντισαν για τους εαυτούς τους και τα παιδιά τους, εμείς φροντίζουμε πρώτα για τις επόμενες γενιές. Ήρθε η ώρα οι ένοχοι να κατηγορηθούν και να πληρώσουν. Ήρθε η ώρα η δική μας, η ώρα των εθνικιστών! Στηρίζοντας εθνικιστές, πλήττονται όσο τίποτα άλλο οι αντίπαλοι του Έθνους, οι οποίοι το μόνο που φοβούνται είναι η δική μας άνοδος. Ο εθνικισμός είναι το τείχος που θα αποκλείσει τους μειοδότες και θα προφυλάξει τους Έλληνες από κάθε εχθρό. Μας λένε ότι τους ανήκουν οι δρόμοι και τα πεζοδρόμια. Αυτά όμως είναι πάνω στην δοξασμένη Ελληνική γη, και αυτή ανήκει σε εμάς! Δεν φοβόμαστε, δεν διστάζουμε, δεν αδρανούμε! Ας δώσουμε σε όλους αυτούς το μόνο χτύπημα που φοβούνται, το χτύπημα που θα σημάνει την εθνική μας αναγέννηση! Μόνο εμείς μπορούμε και θα το κάνουμε!

Μιχάλης Τάντης
http://www.elkosmos.gr/i-ethnikistes-ine-i-moni-antistasi/ 

2 comments :

  1. Anonymous30/1/17 19:40

    Ο συγκεκριμένος ιστοτοπος είναι καλός, ωραία άρθρα κλπ.


    12G

    ReplyDelete
  2. ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΛΑΧΙΣΤΟΥΣ ΣΟΒΑΡΟΥΣ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΜΑΣ.

    ReplyDelete