29/01/2017

Μητσοτάκης: "Να πολεμήσουμε συστηματικά τον ρατσισμό, τον αντισημιτισμό και τη μισαλλοδοξία" ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΔΗΛΩΝΟΥΝ ΠΩΣ...«Δεν συνάντησαν αντίσταση τα σκάφη τους» ΣΤΗΝ ΠΡΩΙΝΗ ΤΟΥΣ «επίσκεψη» στα Ιμια.

ΤΙ ΝΑ ΤΟΥ ΠΕΙΣ ΤΩΡΑ ΚΙ ΑΥΤΟΥ; ΕΔΩ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΚΑΙΓΕΤΑΙ, ΑΜΦΙΣΒΗΤΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΣΟΒΑΡΑ Η ΥΠΟΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΝΕΟΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΡΑΤΙΔΙΟΥ ΚΙ ΑΥΤΟΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΠΟΛΕΜΗΣΕΙ ...ΤΟΝ ΡΑΤΣΙΣΜΟ, ΤΟΝ ΑΝΤΙΣΗΜΙΤΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΙΣΑΛΛΟΔΟΞΙΑ,   ΑΕΙ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΚΙ ΕΣΥ. ΑΠΟΛΑΥΣΤΕ ΤΟΝ ΕΔΩ: http://www.iefimerida.gr/news/316029/

ΚΙ ΕΔΩ Η ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΑΝΕΥ ΑΝΤΙΣΤΑΣΕΩΣ ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΩΝ: http://www.iefimerida.gr/news/316044 ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΟΙ ΣΥΡΙΖΟΜΑΛΑΚΕΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΑΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΕΣ ΠΟΡΝΕΣ ΤΟΥΣ, ΣΑΣ ΠΕΡΙΓΡΑΦΟΥΝ ΕΠΙΚΕΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΥΠΟΤΙΜΟΥΝ ΚΟΡΟΙΔΕΥΤΙΚΑ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ. ΑΕΙ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΚΙ ΕΣΕΙΣ. ΜΙΑ ΓΑΜΗΜΕΝΗ ΦΟΡΑ ΠΕΙΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΞΥΠΝΗΣΕΙ Ο ΜΑΛΑΚΙΣΜΕΝΟΣ ΛΑΟΣ ΤΟΥ ΟΠΟΙΟΥ ΕΧΕΤΕ ΚΑΝΕΙ ΤΟΝ ΕΓΚΕΦΑΛΟ ΠΟΛΤΟ.

ΣΧΕΤΙΚΟ: https://isxys.blogspot.com/2017/01/blog-post_504.html

2 comments :

  1. https://isxys.blogspot.com/2013/10/blog-post_750.html

    https://isxys.blogspot.com/2015/10/blog-post_661.html

    ReplyDelete
  2. Anonymous29/1/17 21:19

    Θα ξυπνησουν απότομα αγαπητέ, όταν θα χαθεί πάλι κομμάτι της πατρίδας, ε και μετά θα αρχίσει η γνωστή παπατζα με τους αμερικανους που μας εμποδισαν, που μας έκαναν ηλεκτρονικό πόλεμο, που αν δεν ήταν οι ξένοι θα τους είχαμε σκίσει τους οχτρους, ε και μετά θα πέσουν για ύπνο πάλι μέχρι να τους στείλουν μόνιμα οι καημενοι μετανάστες σε τόπο χλωερο.


    12G

    ReplyDelete