12.1.17

Φωτίου: Έως τις 8 το βράδυ θα μπορούν να παραμένουν τα παιδιά στο σχολείο

Έως τις 8 το βράδυ θα μπορούν τα παιδιά να παραμένουν στο χώρο του σχολείου, στο πλαίσιο ενός νέου προγράμματος που εκπονείται και το οποίο θα συνδυάζει το ολοήμερο σχολείο με τα Κέντρα Δημιουργικής Απασχόλησης (ΚΔΑΠ), όπως ανακοίνωσε στη Βουλή η αναπληρωτής υπουργός Κοινωνικής Αλληλεγγύης, Θεανώ Φωτίου. Απαντώντας σε επίκαιρη ερώτηση του βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας Κώστα Κατσαφάδου, η κ. Φωτίου μίλησε για ένα πλέγμα παροχών - υπηρεσιών με επίκεντρο το παιδί λέγοντας ότι, σύμφωνα με τον κυβερνητικό σχεδιασμό τα παιδιά θα παραμένουν στο σχολείο έως τις 4 μ.μ. και στη συνέχεια θα απασχολούνται στα ΚΔΑΠ, τα οποία θα λειτουργούν μέσα στα σχολεία.«Είμαστε σε συνεννόηση με την ΚΕΔΕ, ώστε τα ΚΔΑΠ να μεταφερθούν μέσα στα σχολεία, γιατί αυτό που θέλουμε είναι κάθε γονιός να νοιώθει ασφάλεια που άφησε το παιδί του στο σχολείο το απόγευμα και έμεινε εκεί μέχρι τις οκτώ το βράδυ» είπε χαρακτηριστικά η υπουργός.

ΑΜΠΕ

ΣΧΟΛΙΟ "ΙΣΧΥΣ": ΔΕΝ ΕΝΝΟΕΙ ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ ΠΑΙΔΙΑ. ΤΑ ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΑ ΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΘΑ ΕΞΥΠΗΡΕΤΟΥΝ ΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΦΥΓΟΠΟΥΛΩΝ. ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΚΑΙ ΕΜΕΤΙΚΗ ΣΧΕΤΙΚΗ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ. ΘΑ ΕΦΑΡΜΟΣΕΙ ΤΟ ΜΕΤΡΟ ΣΕ ΚΑΝΑ-ΔΥΟ ΣΧΟΛΕΙΑ ΚΙ ΟΛΑ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΘΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ "ΕΝΤΑΞΗ" ΤΩΝ ΕΙΣΒΟΛΕΩΝ. ΦΥΣΙΚΑ ΘΑ ΔΙΟΡΙΣΕΙ ΜΑΖΙ ΚΑΙ ΕΝΑ ΣΤΡΑΤΟ ΟΜΟΙΟΥ ΦΥΡΑΜΑΤΟΣ "ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ" ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΔΕΝ ΤΑ ΠΛΗΡΩΝΕΙ Η Ε.Ε. ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΚΑΙ Η ΦΩΤΙΟΥ ΤΟ ΠΕΡΝΑ ΩΣ ΕΠΕΚΤΑΣΗ ΩΑΡΙΟΥ ΩΣΤΕ ΝΑ ΕΓΓΡΑΦΕΙ ΔΗΘΕΝ ΩΣ ΕΚΑΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗ ΔΑΠΑΝΗ. ΚΟΙΝΩΣ ΠΛΗΡΩΝΕ ΠΑΛΙ ΜΑΛΑΚΑ. ΠΩΣ; ΔΙΑΛΕΞΕ, ΦΟΡΟΣ ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΟΣ, ΕΚΤΑΚΤΗ ΕΙΣΦΟΡΑ; ΕΝΦΙΑ; ΦΠΑ; ΑΥΞΗΣΕΙΣ ΕΙΔΙΚΩΝ ΦΟΡΩΝ; ΘΑ ΤΟ ΒΡΟΥΝ. 

1 comment :

Anonymous said...

Είναι τόσο χορτάτοι οι λαθρό, που μοιράζουν και φαΐ σε άπορους Έλληνες!!!
Ναί! Σήμερα διάβασα ότι στην Θεσσαλονίκη 2 "πρόσφυγες" μοιράζουν φαγητό σε οικογένειες άπορων Ελλήνων!
Φθάσανε σε σημείο να μας λυπούνται μιάς και όλα γίνονται για δαύτους περίθαλψη, στέγαση, εκπαίδευση, τζαμιά και και και.....