19.12.16

Η Τουρκία τώρα μπλοκάρει και το "Tor Network"

Τα κοινωνικά δίκτυα, Facebook, Twitter, η υπηρεσία WhatsApp και το YouTube έχουν μπλοκαριστεί από τον περασμένο μήνα. Τον Οκτώβριο αποκλείστηκε η πρόσβαση στο Google Drive, Dropbox, ΟneDrive και GitHub για να αποκοπεί η πρόσβαση σε email του Υπουργού Ενέργειας και Φυσικών Πόρων Berat Albayrak, (γαμπρός του Προέδρου Erdogan) που διέρρευσαν στο διαδίκτυο. Η αλληλογραφία πιστεύεται ότι θα μπορούσε να εκθέσει τον Erdogan.

Ο Erdogan πρόεδρος της Τουρκίας μετά την «κατάργηση» του μαθήματος των Χριστουγέννων φέρεται να προσπαθεί να αποκόψει κάθε φωνή στο διαδίκτυο. Οι αρχές της Τουρκίας εφαρμόζουν νέα μέτρα για τον περιορισμό της ελευθερίας του λόγου και των μέσων μαζικής ενημέρωσης. Το Watchdog group Turkey Blocks αναφέρει ότι το ανώνυμο δίκτυο Tor (Tor Network) έχει πλέον αποκλειστεί, μετά από παρόμοιες τακτικές που πραγματοποιήθηκαν τον περασμένο μήνα και είχαν σαν στόχο και αποτέλεσμα τον αποκλεισμό της πρόσβασης σε υπηρεσίες VPN και κάποια κοινωνικά δίκτυα σε όλη τη χώρα. Σε αντίθεση με προηγούμενες περιπτώσεις λογοκρισίας που έγιναν μετά από συγκεκριμένα γεγονότα, η συγκεκριμένη κίνηση από την κυβέρνηση Erdogan φαίνεται να αποσκοπεί στον αποκλεισμό του ελεύθερου διαδικτύου για την ανεύρεση αμερόληπτων ειδήσεων χωρίς να υπάρχει λόγος, εκτός ίσως από τις αγωνιώδεις προσπάθειες της κυβέρνησης να παραμείνει στην εξουσία.

https://secnews.gr/151813/tor-network-blocked-turkey/

ΣΧΟΛΙΟ "ΙΣΧΥΣ": ΕΙΔΙΚΟΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΛΛΑ ΑΠΕΧΟΥΜΕ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΑΠΟ ΤΟ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΣΧΕΤΟΙ. ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΜΑΣ ΕΞΗΓΗΣΕΙ ΠΩΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ΜΠΛΟΚΑΡΕΤΑΙ ΤΟ TOR; ΣΕ ΤΙ ΕΠΙΠΕΔΟ; ΑΔΥΝΑΤΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΝΟΗΣΟΥΜΕ.  ΟΙ ΑΛΛΕΣ ΠΛΑΤΦΟΡΜΕΣ (ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ) ΜΠΛΟΚΑΡΟΝΤΑΙ ΜΕΣΩ DNS ΚΑΙ IP's, ΑΛΛΑ ΤΟ TOR ΠΩΣ; ΕΚΤΟΣ ΚΙ ΑΝ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΟΙ ΧΡΗΣΤΕΣ ΤΟΥ, ΠΩΣ ΝΑ ΤΟ ΑΝΑΠΤΥΞΟΥΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΟΥΝ.

8 comments :

Anonymous said...

Και καλά δλδ το τορ δεν υπόκεινται σε έλεγχο και παρακολούθηση? Γιατί απ΄'ότι έχω καταλάβει το fbi κάνει τα κουμάντα του εκεί μέσα. Η ιδέα ενός άναρχου-ελεύθερου κυβερνοχώρου είναι πιθανότατα στημένη από αυτούς που θέλουν να ελέγχουν και αυτήν την πλευρά των δικτύων-χρηστών! Τρόπος για να αποφύγει κανείς την παρακολούθηση δεν υπάρχει, ακόμα κι αν είσαι εκτός ίντερνετ, κι είσαι σε ηλικία που δεν προβλέπεται να είσαι εκτός, θα σε παρακολουθούν γι'αυτό ακριβώς το λόγο. Η καλύτερη απόκρυψη στα δίκτυα, συμπεριλαμβανομένων των κοινωνικών δικτύων, είναι να το παίζεις νορμάλ...να βγάζεις φωτογραφίες το φαγητό σου και να το αναρτάς και όλες αυτές τις αηδίες που κάνουν τα καμμένα τις νέας γενιάς! Όλα τα υπόλοιπα τα κανονίζεις από κοντά με την παρέα σου. Οι εθνικισταράδες που σηκώνουν φωτογραφίες με όπλα και πατριωτικές αηδίες στα facebook και αριστερά δεξιά είναι οι ποιο ηλίθιοι των ηλιθίων. Στις καταστάσεις που ζούμε σήμερα ο πατριώτης θα πρέπει να το παίζει κολητάρη με τους αναρχοανύπλητους και να τους χτυπάει από μέσα, πέραν αυτών, ο "ανθρωπιστής" με ιδέες του τύπου "τη να κάνουν και αυτοί οι καημένοι οι μετανάστες" πείθει πολύ ποιο εύκολα τον περίγυρο του στην ιδέα του πατριωτισμού απ'ότι ο ανοικτά φανατισμένος πατριώτης με ιδέες του τύπου "να τους πετάξουμε στην θάλασσα"! Βεβαίως οι ιδιοκτήτες ιστολόγιων σαν αυτό, αν και επιτελούν κάλλιστο έργο στην ενημέρωση και την ιδεολογία, πιθανότατα είναι γνωστοί στις αρχές και δεν μπορούν να πράξουν τίποτα άλλο εκτός της ενημερώσεως προς το παρόν και σε αυτές τις καταστάσεις που ζούμε τώρα.


12G

ΙΣΧΥΣ said...

1) ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ ΟΤΑΝ ΚΟΛΥΜΠΑΣ ΣΤΟ ΒΟΘΡΟ Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΜΕΤΑΜΦΙΕΣΗ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ ΤΗΣ ΣΚΑΤΟΥΛΑΣ. ΩΣ ΑΡΧΗ ΛΟΙΠΟΝ Η ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΣΩΣΤΗ. ΒΕΒΑΙΑ ΕΑΝ ΣΚΟΠΟΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΑΖΕΨΕΙΣ-ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΕΙΣ-ΣΥΝΝΕΝΟΗΘΕΙΣ, ΕΡΘΕΙΣ ΣΕ ΕΠΑΦΗ ΜΕ ΑΛΛΟΥΣ ΣΑΣ ΕΣΕΝΑ, ΤΟΤΕ ΠΡΕΠΕΙ ΠΕΡΙΟΔΙΚΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΝΑ ΒΓΑΖΕΙΣ ΤΗΝ ΜΕΤΑΜΦΙΕΣΗ (ΚΙ ΕΣΥ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ) ΩΣΤΕ ΝΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΕΙ Ο ΕΝΑΣΤΟΣ ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΕΚΑΤΕΡΩΘΕΝ ΠΩΣ ΕΣΕΙΣ ΔΕΝ ΕΙΣΤΕ ΣΚΑΤΟΥΛΕΣ ΑΛΛΑ ΚΑΝΟΝΙΚΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΑ ΒΡΕΘΗΚΑΤΕ ΣΤΟ ΒΟΘΡΟ ΚΙ ΟΧΙ ΚΑΤ ΕΠΙΛΟΓΗ ΣΑΣ. Η ΣΤΙΓΜΗ ΑΥΤΗ/ΑΥΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΚΡΙΣΙΜΗ ΔΙΟΤΙ ΕΝΕΧΕΙ ΚΙΝΔΥΝΟ ΠΑΛΙ ΕΚΑΤΕΡΩΘΕΝ ΔΕΔΟΜΕΝΟΥ ΠΩΣ ΟΥΔΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΛΥΤΑ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΤΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΛΛΟΣ. ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΣΤΙΓΜΕΣ ΕΠΙΣΗΣ ΟΙ ΚΑΝΟΝΙΚΕΣ ΣΚΑΤΟΥΛΕΣ ΤΟΥ ΒΟΘΡΟΥ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ ΠΩΣ ΕΣΕΙΣ ΔΕΝ ΕΙΣΤΕ ΣΚΑΤΟΥΛΕΣ ΣΑΝ ΚΙ ΑΥΤΕΣ ΑΛΛΑ ΑΠΛΑ ΤΙΣ ΥΠΟΔΥΕΣΤΕ ΚΑΙ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΕΧΘΡΙΚΕΣ. ΠΡΕΠΕΙ ΛΟΙΠΟΝ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΣΤΙΓΜΕΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΟΣΟ ΤΟ ΔΥΝΑΤΟΝ ΠΙΟ ΛΙΓΕΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟΝ ΥΠΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΣΟΒΑΡΕΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΚΑΙ ΜΕ ΟΣΟ ΤΟ ΔΥΝΑΤΟΝ ΠΙΟ ΕΛΕΓΧΟΜΕΝΕΣ ΤΙΣ ΣΤΙΓΜΕΣ ΤΗΣ ΑΠΟΛΚΑΛΥΨΗΣ.

2) ΕΧΩ ΞΑΝΑΓΡΑΨΕΙ ΠΩΣ ΑΛΛΙΩΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΕΣΥ ή ΑΛΛΟΙ ΠΟΙΟΣ ΕΙΜΑΙ ΚΙ ΑΛΛΙΩΣ ΝΑ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΟ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ. ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ ΚΙ ΑΥΤΟ ΚΙ ΑΛΛΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΙΣΤΟΤΟΠΟΙ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΣΚΑΤΟΥΛΕΣ ΚΑΙ ΙΣΩΣ ΚΑΠΟΙΕΣ ΕΧΟΥΝ ΕΝΤΟΠΙΣΕΙ ή ΣΤΗΝ ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΠΟΙΟΣ/ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΤΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΑ. ΠΕΡΑΝ ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΙΩΞΕΩΝ ΠΟΥ ΠΑΡΑΝΟΜΩΣ ΘΑ ΥΠΟΣΤΟΥΝ ΟΙ ΕΝΤΟΠΙΣΜΕΝΟΙ ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΠΑΘΟΥΝ. ΓΙ ΑΥΤΟ ΒΟΗΘΑ ΠΟΛΥ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙ Ο ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗΣ ΟΠΟΙΟΥΔΗΠΟΤΕ ΕΙΔΟΥΣ ΕΡΓΑΣΙΑΚΕΣ ή ΑΛΛΕΣ ΕΞΑΡΤΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΙΣΩΣ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΩΣ ΜΟΧΛΟΙ ΠΙΕΣΕΩΣ. ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΑΠΟ ΠΟΥ ΒΓΑΙΝΕΙ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ ΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ Η ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ (ΣΗΜΕΡΑ ΝΟΜΙΖΩ ΠΩΣ ΒΓΑΙΝΟΥΜΕ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ, ΠΑΡΑΠΡΟΧΘΕΣ ΗΤΑΝ ΤΡΙΚΑΛΑ, ΘΕΣ/ΝΙΚΗ, ΛΑΜΙΑ, ΦΥΣΙΚΑ ΧΑΝΙΑ, Κ.Λ.Π). ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΚΙ ΑΠΟ ΑΛΛΑ ΣΗΜΕΙΑ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΑΛΛΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΜΕΙΩΣΗ ΤΗΣ ΤΑΧΥΤΗΤΟΣ. ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝ Ο ISP ΓΝΩΡΙΖΕΙ, H ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ή ΑΛΛΙΩΣ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΠΟΛΛΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ ΟΙ ΣΥΝΔΕΣΕΙΣ ΕΧΟΥΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΘΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΥ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ ΚΑΤΑ ΔΙΑΣΤΗΜΑΤΑ.

3) ΤΕΧΝΙΚΗΣ ΥΦΗΣ ΗΤΑΝ ΠΑΝΤΩΣ ΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ ΜΟΥ, ΔΕΔΟΜΕΝΟΥ ΠΩΣ ΤΟ TOR (ΑΛΛΑ ΚΙ ΑΛΛΗ ΕΦΑΡΜΟΓΗ) ΕΧΕΙ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΤΕΤΟΙΑΣ ΠΑΡΑΜΕΤΡΟΠΟΙΗΣΗΣ ΠΟΥ ΟΥΤΕ Ο ISP ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΠΩΣ ΕΣΥ ΤΟ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΣ. ΑΝ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΠΩΣ ΤΟ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΣ ΤΟΤΕ ΠΩΣ ΤΟ ΜΠΛΟΚΑΡΕΙ ; ΕΠΙΤΡΕΨΕ ΜΟΥ ΛΟΙΠΟΝ ΜΕΧΡΙ ΝΕΩΤΕΡΑΣ ΝΑ ΑΜΦΙΣΒΗΤΩ ΤΗΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΑΠΟΦΑΣΗΣ ΤΟΥ ΤΟΥΡΚΟΥ. (ΑΚΟΜΗ ΚΙ ΑΠΟ ΤΗ ΚΙΝΑ, ή ΤΗΝ Β.ΚΟΡΕΑ ή ΤΙΣ ΙΔΙΕΣ ΤΙΣ ΗΠΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΡΩΣΙΑ) ΜΕ ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ ΤΥΠΟΥ TOR ΚΑΘΙΣΤΑΤΑΙ ΔΥΝΑΤΗ Η ΕΚΤΟΣ "ΚΑΝΑΛΙΩΝ" ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ.

4) ΠΕΡΙ ΤΗΣ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΟΣ ΤΟΥ ΠΡΑΚΤΕΟΥ ΠΟΥ ΑΝΕΦΕΡΕΣ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΑΡΤΗΣΕΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΗΣ ΕΚΘΕΣΗΣ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΔΙΑΤΕΘΕΙΜΕΝΟΣ ΝΑ ΥΠΟΣΤΕΙΣ. ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΟΜΑΔΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΕΥΚΟΛΟ ΑΠΟ ΟΤΙ ΑΝ ΥΠΗΡΧΕ ΜΟΝΟΝ ΕΝΑΣ ή ΔΥΟ. ΒΕΒΑΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΧΕΔΟΝ ΑΠΟΛΥΤΗ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΓΝΩΣΤΩΝ ΜΕΛΩΝ ΤΗΣ ΚΑΙ ΣΤΕΓΑΝΑ ΜΕΤΑΞΥ ΑΛΛΩΝ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ ΤΗΣ. Η ΔΟΜΗ ΣΕ ΤΡΙΑΔΕΣ (ΤΡΙΓΩΝΑ) ΟΠΟΥ Ο ΚΑΘΕΙΣ ΤΟΥ ΑΡΧΙΚΟΥ ΕΧΕΙ ΑΛΛΟ ΤΡΙΓΩΝΟ ΚΑΙ ΠΑΕΙ ΛΕΓΟΝΤΑΣ, ΕΞΑΣΦΑΛΙΖΕΙ ΠΩΣ ΠΟΤΕ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΛΗ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ Η ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΔΟΜΗΜΕΝΗΣ ΙΕΡΑΡΧΙΚΑ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ.

Anonymous said...

"ΑΥΤΟ ΚΙ ΑΛΛΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΙΣΤΟΤΟΠΟΙ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΣΚΑΤΟΥΛΕΣ ΚΑΙ ΙΣΩΣ ΚΑΠΟΙΕΣ ΕΧΟΥΝ ΕΝΤΟΠΙΣΕΙ ή ΣΤΗΝ ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΠΟΙΟΣ/ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΤΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΑ."

ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΣΚΑΤΟΥΛΕΣ ΟΜΩΣ...ΠΑΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ...ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΥΠΟΔΥΟΝΤΑΙ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ,ΒΑΖΟΥΝ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΟΝΟΜΑ,ΚΑΙ ΠΛΗΣΙΑΖΟΥΝ ΤΑ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΟΤΙ ΣΕ ΞΕΡΟΥΝ...ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΜΙΛΑΝΕ ΜΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΟΥ NICNAME...ΑΥΤΟ ΚΑΝΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΛΛΟΣ/ΟΙ ΜΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΠΑΛΙΟ ΟΝΟΜΑ...ΤΟ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟ NICNAME ΕΝΟΣ ΑΛΛΟΥ ΓΙΑΤΙ ΑΠΛΑ ΤΟ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟ...ΤΟ ΚΑΚΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΑΝ ΟΜΩΣ ΥΠΟΔΥΕΤΑΙ ΕΣΕΝΑ,ΚΑΙ ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ ΚΑΙ ΜΙΛΑΕΙ ΣΕ ΑΤΟΜΑ ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΤΑ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ...ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ;;;1)ΑΔΙΑΦΟΡΕΙΣ;;2) ΑΛΛΑΖΕΙΣ NICNAME ΚΑΙ "ΓΕΙΤΟΝΙΑ";;3) ΒΑΖΕΙΣ ΚΩΔΙΚΑ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ ΜΕ ΤΑ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΣΕ ΞΕΡΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΛΗΘΙΝΟΣ ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ Ο ΨΕΥΤΙΚΟΣ;;4) ΤΑ ΚΑΝΕΙΣ ΟΛΑ ΠΟΥΤΑΝΑ;;

ΧΧΧΧ.

ΙΣΧΥΣ said...

ΤΟ (3) ΚΑΝΕΙΣ, ΕΙΔΟΠΟΙΕΙΣ ΟΤΙ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΚΑΙ ΑΛΛΟΣ ΜΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΨΕΥΔΩΝΥΜΟ ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΣ ΝΑ ΤΟΝ ΕΝΤΟΠΙΣΕΙΣ ΑΝ ΜΠΟΡΕΙΣ.

ΑΠΟ ΠΕΡΙΕΡΓΕΙΑ, ΜΙΛΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΧΧΧΧ ή ΓΙΑ ΑΛΛΟ ΣΟΥ ΨΕΥΔΩΝΥΜΟ;

Anonymous said...

ΜΕΧΡΙ ΣΤΙΓΜΗΣ ΤΟ NICNAME ΧΧΧΧ. ΔΕΝ ΜΟΥ ΤΟ ΜΑΓΑΡΙΣΑΝ ΑΚΟΜΑ....ΜΙΛΑΩ ΓΙΑ ΑΛΛΟ NICNAME ΠΟΥ ΕΙΧΑ ΚΑΙ ΜΕ ΑΥΤΟ ΓΡΑΦΟΥΝ ΣΕ ΑΛΛΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΕ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΓΡΑΦΑ ΠΑΛΙΑ....ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ...ΑΝΟΙΞΕ ΚΑΙ ΠΡΟΦΙΛ Ο ΤΥΠΟΣ ΣΤΟ G+ KAI ΠΛΗΣΙΑΣΕ ΜΙΑ ΦΙΛΗ ΜΟΥ...ΒΕΒΑΙΑ ΑΥΤΗ ΞΕΡΕΙ ΝΑ ΞΕΧΩΡΙΣΕΙ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΛΗΘΙΝΟΣ ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ Ο ΨΕΥΤΙΚΟΣ...ΑΛΛΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΙΑ ΕΜΜΟΝΗ ΜΕ ΜΕΝΑ...ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΠΟΥ ΓΡΑΦΩ... ΤΙ ΓΡΑΦΩ...ΤΙ ΛΕΩ....ΣΕ ΠΟΙΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΑ ΓΡΑΦΩ....ΚΑΙ ΤΑ ΛΟΙΠΑ....ΒΕΒΑΙΑ Ο ΤΥΠΟΣ ΔΕΝ ΘΑ ΒΡΕΙ ΤΙΠΟΤΕ....ΓΙΑΤΙ ΟΥΤΕ ΜΥΣΤΙΚΑ ΕΧΩ...ΟΥΤΕ ΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ ΠΑΡΑ ΜΙΑ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ ΓΙΑ ΜΟΥΣΙΚΗ ΚΑΙ ΤΑΙΝΙΕΣ....ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΞΕΡΩ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΩ ΤΑ ΞΕΡΩ ΑΠΟ ΒΙΒΛΙΑ...ΟΙ ΠΗΓΕΣ ΓΝΩΣΕΙΣ ΜΟΥ Δ-Ε-Ν ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΙΝΤΕΡΝΤΕΤ...ΟΥΤΕ ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ Η ΖΩΗ ΜΟΥ...ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ...ΤΟ ΙΝΤΕΡΝΤΕ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΑΠΛΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ!!!

Υ.Γ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΤΥΠΟ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΖΕΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΩ ΕΔΩ....ΟΠΩΣ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ Ο ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΣ ΔΗΜΟΣΙΟΣ ΑΥΝΑΝΙΣΜΟΣ ΔΕΝ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΝΟΜΙΚΟ ΑΔΙΚΗΜΑ...ΟΠΟΤΕ ΣΟΥ ΕΠΙΤΡΕΠΩ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙΣ ΜΕΤΑ ΜΑΝΙΑΣ ΝΑ ΤΥΡΑΝΝΑΣ ΤΟ ΜΙΚΡΟ ΣΟΥ ΠΕΟΣ...ΔΗΜΟΣΙΑ ΑΥΝΑΝΙΖΟΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΥΠΟΚΡΙΝΟΜΕΝΟΣ ΕΜΕΝΑ ΣΤΟ ΑΛΛΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ (ΞΕΡΕΙΣ ΕΣΥ ΠΟΙΟ) ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ ΥΠΟΜΟΝΗ ΓΙΑ ΑΚΟΜΑ 12 ΜΗΝΕΣ....ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΟΙ ΛΑΘΡΟΕΙΣΒΟΛΕΙΣ ΘΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΑΠΟ 3 ΗΠΕΙΡΟΥΣ ΚΑΙ ΠΟΥ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΤΟΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΣΤΡΑΤΟ,ΘΑ ΦΘΑΣΟΥΝ ΣΕ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΤΙΚΟΥΣ ΑΡΙΘΜΟΥΣ...ΤΟΤΕ ΘΑ ΕΧΕΙ ΕΡΘΕΙ Η ΩΡΑ ΝΑ ΣΟΥ ΓΑΜΗΣΟΥΝ ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ,ΤΗΝ ΜΑΝΑ,ΤΗΝ ΓΥΝΑΙΚΑ(ΑΝ ΕΧΕΙΣ),ΤΗΝ ΑΔΕΛΦΗ,ΤΗΝ ΞΑΔΕΛΦΗ.....ΚΑΙ ΑΝ ΑΝΤΕΞΕΙΣ ΤΟ ΘΕΑΜΑ ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΟΥΣ...ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΤΟΥ ΤΕΛΟΥΣ ΚΙ ΕΣΕΝΑ.!!ΚΑΙ ΚΑΠΩΣ ΕΤΣΙ ΘΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ Ο ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΑΥΝΑΝΙΣΤΙΚΟΣ ΣΟΥ ΒΙΟΣ...ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΕΣΕΝΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΟΜΟΙΟΝ ΣΟΥ.!!

ΧΧΧΧ.

Anonymous said...

Η ΤΕΧΝΙΚΗ ΑΥΤΗ ΑΠΑΙΤΕΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΕΝΟΣ ΧΑΡΤΗ ΤΩΝ ΚΟΜΒΩΝ ΤΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ TOR.ΓΙΝΕΤΑΙ ΕΛΕΓΧΟΣ ΤΟΥ 1/3 ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΑΠΟΚΤΟΥΝ ΤΑ ΚΛΕΙΔΙΑ ΚΡΥΠΤΟΓΡΑΦΗΣΗΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΗΓΕΣ ΤΟΥ ΑΛΓΟΡΙΘΜΟΥ. ΥΣΤΕΡΑ, ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΩΝΤΑΣ ΤΑ ''ΓΝΩΣΤΑ'' ΠΛΕΟΝ ΚΛΕΙΔΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ''ΠΗΓΕΣ'' ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΝΑ ΑΠΟΚΡΥΠΤΟΓΡΑΦΟΥΝ ΔΥΟ ΑΠΟ ΤΑ ΤΡΙΑ ΣΤΡΩΜΑΤΑ ΚΡΥΠΤΟΓΡΑΦΗΣΗΣ. ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΠΟΛΥ ΧΡΟΝΟ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΒΡΕΙΣ ΤΟ ΤΡΙΤΟ ΚΛΕΙΔΙ ΜΕ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΗ ΑΝΑΛΥΣΗ.ΤΡΕΧΑ ΓΥΡΕΥΕ... ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΑΝΑΚΑΤΕΥΘΥΝΟΥΝ ΤΗΝ ΚΙΝΗΣΗ ΤΟΥ TOR ΣΤΟΥΣ ΚΟΜΒΟΥΣ ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΠΩΣ ΕΛΕΓΧΟΥΝ, ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΜΕΘΟΔΟΥΣ ''ΕΠΙΘΕΣΗΣ - ΑΡΝΗΣΗΣ'' ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗΣ ΚΑΙ ΕΠΙΘΕΣΗΣ ''PACKET SPINNING' (http://www.ics.forth.gr/dcs/Activities/papers/torspin.isc08.pdf)'.

ΑΚΟΜΗ:

- ΝΑ ΜΠΛΟΚΑΡΕΙΣ ΤΙΣ ''ΘΥΡΕΣ'' (443) ΧΩΡΙΣ ΤΟΣΟ ΚΑΛΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ, ΓΙΑΤΙ ΑΝ Η ΘΥΡΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΑΠΟ HTTPS ΔΕΝ ΑΠΟΚΟΠΤΕΤΑΙ ΤΕΛΕΙΩΣ.

- ΝΑ ΜΠΛΟΚΑΡΕΙΣ ΤΟΝ ΧΡΗΣΤΗ ΣΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΒΗΜΑ ΤΟΥ.ΕΠΙΣΗΣ ΜΕ ΟΧΙ ΚΑΙ ΤΟΣΟ ΚΑΛΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΚΟΨΕΙΣ,ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΥ ΕΠΙΤΡΕΨΕΙΣ ΤΗΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ TOR ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ.Ο ΛΟΓΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΡΕΞΕΙΣ ΠΡΟΕΓΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΑ TOR ΛΟΓΙΣΜΙΚΟ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΑΠΟΘΗΚΕΥΤΙΚΗ ΣΥΣΚΕΥΗ (USB).

ΥΠΑΡΧΕΙ Ο ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΠΑΝΤΑ ΝΑ ΜΠΛΟΚΑΡΕΙΣ ΚΑΙ ''ΝΟΜΙΜΟΥΣ'' ΧΡΗΣΤΕΣ.ΔΛΔ ΕΧΕΙ ΠΡΟΣΛΑΒΕΙ Ο ΕΡΝΤΟΓΚΑΝ ΣΑ'Ι'ΝΙΑ ΝΑ ΤΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΛΑ ΑΥΤΑ;ΜΠΟΡΕΙ...ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΤΟΥ 12G, ΣΩΣΤΑ ΤΑ ΛΕΣ ΑΛΛΑ ΑΝΤΕ ΝΑ ΤΟ ΠΑΙΞΕΙΣ ΜΙΑ,ΔΥΟ.ΤΡΕΙΣ...ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ Ή ΘΑ ΣΕ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ Ή ΕΣΥ ΘΑ ΣΠΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΕΙΣ ΜΑΥΡΟΥΣ ΣΤΟ ΞΥΛΟ!

-ΔΗΜΗΤΡΑ-

ΙΣΧΥΣ said...

-ΔΗΜΗΤΡΑ-

ΚΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΣΕ ΣΤΟΧΕΥΜΕΝΟΥΣ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΔΕΙΓΜΑΤΟΛΗΠΤΙΚΑ ή ΒΑΣΗ ΥΠΟΨΙΑΣ ΧΡΗΣΤΕΣ, ΔΙΟΤΙ ΩΣ ΓΕΝΙΚΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΧΡΗΣΤΕΣ ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΚΟΜΜΑΤΑΚΙ ΔΥΣΚΟΛΟ, ΑΝ ΟΧΙ ΤΕΧΝΙΚΑ ΑΔΥΝΑΤΟ. ΣΩΣΤΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑ;

Anonymous said...

ΝΑΙ ΣΩΣΤΑ.ΚΟΙΤΑ ΝΑ ΔΕΙΣ,ΤΙ ΑΠΟΣΚΟΠΕΙ ΤΩΡΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΤΙ ΕΧΕΙ ΒΑΛΕΙ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΤΟΥ,ΟΥΤΕ ΑΥΤΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ...ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΤΑ ΚΑΝΕΙ ΑΥΤΑ;;;ΜΟΝΟ ΤΣΑΚΑΛΙΑ ΜΕ ''ΓΥΑΛΙΑ'' (NERDS).ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΩΣ ΑΝ ΤΟ ΚΑΝΕΙ, ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ Σ'ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΟΥΝ - ΕΠΗΡΕΑΣΟΥΝ ΜΕ ΤΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΜΕΡΙΔΑ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ.ΤΡΟΠΟΣ ΟΜΩΣ ΠΑΝΤΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΕΜΠΟΔΙΟ.ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΤΩΝ ''NERD'' ΓΙΑ ΕΝΑ ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ...

-ΔΗΜΗΤΡΑ-