19.12.16

Τα κρατικοδίαιτα κομματόσκυλα του Σύριζα στην ΕΡΤ αρνούνται να προβάλλουν την ομιλία του Αρχηγού της Χ.Α - Η “απαγορευμένη” ομιλία του Ν. Γ. Μιχαλολιάκου που έκοψε η ΕΡΤ του Τσίπρα

Την Δευτέρα 19 Δεκεμβρίου στις 17:30 ο Γενικός Γραμματέας του Λαϊκού Συνδέσμου - Χρυσή Αυγή, Νικόλαος Γ. Μιχαλολιάκος θα απευθυνθεί στην Κοινοβουλευτική Ομάδα του κόμματος.

Οι διορισμένοι από τον Σύριζα στην από ό,τι φαίνεται κομματική τηλεόραση της ΕΡΤ αρνούνται να μεταδώσουν ζωντανά την ομιλία του Αρχηγού της τρίτης πολιτικής δύναμης του τόπου, κατά προφανή παράβαση του νόμου και του Συντάγματος. Η ομιλία θα μεταδοθεί ζωντανά από το xagr.net και θα σας κρατάμε ενήμερους για όλες τις σχετικές εξελίξεις. Πριν από λίγα λεπτά το κόμμα απέστειλε καταγγελία προς το Εθνικό Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης και αναμένουμε την παρέμβασή του, όπως ο νόμος ορίζει:

ΛΑΪΚΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ – ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Προς: Εθνικό Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης
Κοινοποίηση: Ελληνική Ραδιοφωνία Τηλεόραση

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ

Σήμερα το απόγευμα στις 17.30 θα πραγματοποιηθεί η καθιερωμένη συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του Λαϊκού Συνδέσμου – Χρυσή Αυγή στην οποία θα μιλήσει ο Γενικός Γραμματέας του Κόμματος κος. Νικόλαος Μιχαλολιάκος. Η Ε.Ρ.Τ. έχει υποχρέωση να μεταδώσει ζωντανά την ομιλία του κου. Μιχαλολιάκου, όπως ακριβώς πράττει με τις ομιλίες όλων των πολιτικών αρχηγών προς τις κοινοβουλευτικές τους ομάδες. Σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχαμε σήμερα με το στέλεχος της Ε.Ρ.Τ κο. Μαριωρή Σωτήριο, ενημερωθήκαμε πως η Ε.Ρ.Τ δεν προτίθεται να μεταδώσει ζωντανά από την συχνότητά της την ομιλία του κου. Μιχαλολιάκου. Η συγκεκριμένη απόφαση συνιστά κατάφωρη παραβίαση των πολιτικών δικαιωμάτων μισού εκατομμυρίου Ελλήνων πολιτών.

Η επιβολή λογοκρισίας στον Αρχηγό του τρίτου πολιτικού κόμματος της χώρας είναι απολύτως παράνομη και αντισυνταγματική. Η απαγόρευση προβολής των πολιτικών μας θέσεων μέσω της κρατικής τηλεόρασης – την ώρα που οι ομιλίες όλων των υπολοίπων πολιτικών αρχηγών προβάλλονται κανονικά από την ΕΡΤ1 – συνιστά αρνητική διάκριση εις βάρος ημών

ΖΗΤΑΜΕ

Την άμεση παρέμβαση του Εθνικού Συμβουλίου Ραδιοτηλεόρασης, ώστε η ομιλία του Προέδρου της Κοινοβουλευτικής μας Ομάδας να μεταδοθεί κανονικά από την ΕΡΤ1, όπως ακριβώς μεταδίδονται όλες οι ανάλογες ομιλίες των αρχηγών των κομμάτων του κοινοβουλίου.


Ο Γενικός Γραμματέας του Λαϊκού Συνδέσμου - Χρυσή Αυγή απευθύνθηκε στην Κοινοβουλευτική Ομάδα του κόμματος, η ομιλία του οποίου για πρώτη φορά στα χρονικά δεν μεταδόθηκε από την κρατική τηλεόραση. Χωρίς καμιά αιτιολόγηση και κατά παράβαση του Συντάγματος και της αρχής της ισονομίας και της πολυφωνίας η ΕΡΤ αρνήθηκε να προβάλλει την ομιλία του Αρχηγού της τρίτης πολιτικής δύναμης στην χώρα. Ο Νικόλαος Γ. Μιχαλολιάκος τόνισε πως ό,τι και να κάνουν εις βάρος μας, οι Έλληνες Εθνικιστές θα αντισταθούν και στο τέλος θα νικήσουν. Αυτήν την ψευτοδημοκρατία στο τελευταίο σοβιέτ του κόσμου η Χρυσή Αυγή θα την νικήσει! Παρά την παράνομη φίμωση και τον αποκλεισμό οι Έλληνες Εθνικιστές θα στείλουν παντού το μήνυμα της Εθνικής Αντίστασης.

Απάντησε για την δήθεν σύμπλευση της Χρυσής Αυγής με τον ΣΥΡΙΖΑ, σημειώνοντας πως η απαγόρευση μετάδοσης της ομιλίας από την κρατικοδίαιτη ΕΡΤ είναι η καλύτερη απάντηση στους πληρωμένους συκοφάντες της ΝΔ. Επεσήμανε ακόμη ότι αυτοί που μιλούν για σύμπλευση ΣΥΡΙΖΑ και Χρυσής Αυγής, οι Νεοδημοκράτες δηλαδή, είναι αυτοί που ψήφισαν μαζί με την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ το τρίτο αριστερό Μνημόνιο, την ανέγερση ισλαμικού τεμένους, τον "αντιρατσιστικό" νόμο και το "σύμφωνο συμβίωσης".

Αναφέρθηκε στο ψήφισμα της δεύτερης συνεδρίασης του Εθνικού Συμβουλίου της Χρυσής Αυγής, στο οποίο τονίζεται η ανάγκη θεσμοθέτησης ενός ελληνικού "Casus belli" ενάντια στην τουρκική προκλητικότητα. Παράλληλα, τονίζεται με έμφαση η αδιαπραγμάτευτη στάση των Ελλήνων Εθνικιστών για κανένα συμβιβασμό για την Μακεδονία μας και το Κυπριακό.

Τόνισε  πως μόνη λύση για το μείζον ζήτημα της λαθρομετανάστευσης, το οποίο συνιστά εθνική απειλή, είναι ο νόμος που κατέθεσε η Χρυσή Αυγή για την πάταξη του φαινομένου.

Ο Αρχηγός της Χρυσής Αυγής κατέληξε λέγοντας πως "οι Εθνικιστές θα σπάσουν την συνωμοσία της σιωπής, όσο απαγορεύουν την Χρυσή Αυγή, εκείνη θα δυναμώνει και θα συνεχίσει απροσκύνητα τον Αγώνα για να ανήκει η Ελλάδα στους Έλληνες". Η Χρυσή Αυγή του Ελληνισμού έρχεται!

ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΤΗΣ ΟΜΙΛΙΑΣ ΤΟΥ: https://www.youtube.com/watch?v=12eHPnYKUys

No comments :