11/12/2016

ΕΛ.ΑΣ: Προειδοποιεί για οργανωμένο σχέδιο εξεγέρσεων στα κέντρα φιλοξενίας των νησιών.

Για υποκίνηση μαζικής εξέγερσης στους καταυλισμούς λαθρομεταναστών στα 5 νησιά από την Τουρκία προειδοποιεί απόρρητη αναφορά κορυφαίων αξιωματούχων της Ελληνικής Αστυνομίας προς τον υπουργό Δημόσιας Τάξης και τον πρωθυπουργό. Η αποκάλυψη του απόρρητου εγγράφου έγινε σε ρεπορτάζ του Γ. Καραϊβάζ στον ANT1 (vid) με την επισήμανση ότι το μεταναστευτικό ζήτημα αποτελεί για την Άγκυρα τον υπ' αριθμόν 1 για την Ελλάδα κίνδυνο και απειλή, κάνοντας σαφή αναφορά όχι μόνο για ύπαρξη αλλά πλέον και εφαρμογή οργανωμένου τουρκικού σχεδίου. Οι φόβοι δεν σχετίζονται ακόμα με την πιθανότητα ενός νέου πληθυσμιακού κατακλυσμού λαθρομεταναστών προς τα νησιά. Ο κίνδυνος που κατά την άποψη τους επικρέμεται ως δαμόκλεια σπάθη, επισημαίνεται στους ήδη διαμένοντες σε χώρους κράτησης και φιλοξενίας. Τις ανησυχίες εντείνουν οι συχνές καταγραφές επικοινωνιών μεταναστών από τα νησιά και την ενδοχώρα με την τουρκική πλευρά.

Η πρώτη απειλή προσδιορίζεται στους περίπου 16.500 κρατούμενους στα 5 νησιά. Μια πιθανή υποκίνηση μαζικής εξέγερσης θα προκαλέσει ανυπολόγιστου εύρους εθνική κρίση.
Η δεύτερη, σε μια επίσης οργανωμένη εξέγερση ντόμινο σε χώρους φιλοξενίας της ενδοχώρας, που σημειωτέον, οι μισές από τις οποίες έχουν κριθεί ως ακατάλληλες για περαιτέρω διαμονή μέσα σε στοιχειωδώς ανθρώπινες και αξιοπρεπείς συνθήκες.
Η τρίτη απειλή εξειδικεύεται στην ανάπτυξη, όπως λένε οι πληροφορίες των αρμόδιων ελληνικών υπηρεσιών, πυρήνων σε όλες τις χώρες του βαλκανικού τόξου Τούρκων πρακτόρων και συνεργατών, ως παρατηρητές και συνάμα προβοκάτορες σε βάρος των ελληνικών συμφερόντων πάνω στο μεταναστευτικό.
Για τα νησιά, οι ίδιες πηγές ενημέρωσης σημειώνουν ότι για να εκτονωθεί η ένταση, σχεδιάζεται στο προσεχές μέλλον η μεταφορά περίπου 4.000 ατόμων που είναι συγκροτημένες οικογένειες με παιδιά.

http://www.politischios.gr/

ΣΧΟΛΙΟ "ΙΣΧΥΣ": Η ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΣΗ ΤΩΝ 4000 ΘΑ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΕΚ ΝΕΟΥ ΜΑΖΙΚΗ ΑΦΙΞΗ ΑΛΛΩΝ 4000. Η ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΣΗ ΕΞΥΠΗΡΕΤΕΙ ΜΟΝΟΝ ΕΑΝ ΥΠΑΡΞΕΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΙΚΗ ΠΑΡΕΜΠΟΔΙΣΗ ΤΗΣ ΣΥΝΕΧΙΖΟΜΕΝΗΣ ΕΙΣΒΟΛΗΣ. ΑΥΤΟ, ΑΥΤΗ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΕΦΑΡΜΟΣΕΙ ΠΟΤΕ. ΜΠΟΡΕΙ, ΙΣΩΣ, ΕΑΝ ΠΙΕΣΤΕΙ ΕΝΤΟΝΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΤΟΠΙΚΕΣ ΚΟΙΝΩΝΙΕΣ, ΝΑ ΜΕΤΑΤΡΕΨΕΙ ΤΙΣ ..."ΑΝΟΙΧΤΕΣ ΔΟΜΕΣ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑΣ" ΣΕ ΕΛΕΓΧΟΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΦΡΟΥΡΟΥΜΕΝΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΠΙΔΙΩΧΘΕΙ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΝΗΣΙΩΤΕΣ ΩΣ ΠΡΩΤΟ ΜΕΤΡΟ ΒΑΣΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΟΥΣ.

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΘΕΜΑ, ΑΠΛΑ ΤΩΡΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ ΝΑ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟΠΟΙΗΣΕΙ ΤΟΠΙΚΟ ΜΕΣΟ ΤΗΣ ΧΙΟΥ, ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΔΗΘΕΝ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΤΟΥ ΑΝΤ1. ΠΡΙΝ ΑΠΟ 15 ΠΕΡΙΠΟΥ ΗΜΕΡΕΣ ΠΑΛΙ ΤΑ ΙΔΙΑ ΣΥΖΗΤΟΥΣΑΜΕ ΧΩΡΙΣ ΩΣΤΟΣΟ ΝΑ ΕΧΕΙ ΠΑΡΘΕΙ ΟΥΔΕΝΑ ΠΡΟΛΗΠΤΙΚΟ ή ΠΕΡΙΟΡΙΣΤΙΚΟ ΜΕΤΡΟ. ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΩΣ ΕΧΕΙ, ΕΙΛΙΚΡΙΝΩΣ ΛΥΠΟΥΜΑΣΤΕ ΑΛΛΑ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΝΗΣΙΩΤΕΣ (90%) ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΟΥΔΕΜΙΑ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΑ ΕΠΙΒΙΩΣΗΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΛΕΜΕ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ, ΣΕ ΟΣΟΥΣ, ΒΑΣΙΖΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΑΣΔΕΝ.

ΣΧΕΤΙΚΑ:
Η ΠΡΟΤΑΣΗ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΡΚΗ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΤΟΥ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΟΥ, ΕΙΔΙΚΑ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΔΙΑΜΟΡΦΩΘΕΙ: https://isxys.blogspot.com/2015/09/blog-post_49.html

1 comment :

  1. ΤΑ ΚΑΛΑ ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΑΡΧΙΣΑΝ....ΑΛΛΑ ΘΑ ΑΡΧΙΣΟΥΝ! ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΤΩΝ ΝΗΣΙΩΝ....ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ!!ΒΕΒΑΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΝΗΣΙΑ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΚΥΜΑ ΤΩΝ ΕΙΣΒΟΛΕΩΝ,ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΤΑΚΛΥΣΕΙ ΟΛΗ ΤΗΝ ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΕΛΛΑΔΑ...ΑΦΟΥ ΚΑΠΟΙΟΙ ΔΕΝ ΕΜΑΘΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΝΕΜΕΣΙΣ (6 ΧΡΟΝΙΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ)...ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΜΙΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ ΣΤΗΝ ΕΠΕΡΧΟΜΕΝΗ ΤΙΣΙΣ (ΛΑΘΡΟΕΙΣΒΟΛΕΙΣ)!! ΚΑΙ ΑΝ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΝΑ ΜΗΝ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΕΠΙ ΤΗΣ ΤΙΣΙΣ...ΕΠΕΤΑΙ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΣΥΝΕΧΕΙΑ.

    Υ.Γ ΤΟ ΓΙΑΤΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΑΠΟΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΝΑΡΩΤΙΕΜΑΙ,ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΡΕΠΩΝ ΝΑ ΚΑΠΗΛΕΥΕΤΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΤΗΝ ΔΟΞΑ ΑΛΛΟΝΩΝ,ΕΙΔΙΚΑ ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΤΗΝ ΑΞΙΖΕΙ!!

    ΧΧΧΧ.

    ReplyDelete