25/12/2016

ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ-ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΙΣ «ΕΛ.ΛΑ.Σ»: ΕΥΧΕΣ

Τις Θερμότερες ευχές για καλά και χαρούμενα Χριστούγεννα ο δε Νέος Χρόνος να είναι μεστός από Υγεία και επίτευξη στόχων. Τέλος η Πατρίδα μας να απαλλαγεί από τα μνημόνια και τα σαπρόφυτα της Βουλής. Με όλη μας την ψυχή ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ οι Καλικάτζαροι της ανθελληνικής Βουλής να μην κατορθώσουν ποτέ να κόψουν το δένδρο της ζωής της πατρίδας μας.

Για την ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ-ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΙΣ «ΕΛ.ΛΑ.Σ»

Εκ της ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑΣ: Οδυσσέας Τηλιγάδας (2103250220), Θεόδωρος Δάλμαρης  (2291061104), Στέργιος Σμυρλής (6944325056), Δημήτρης Βόγγολης (6944357378)
 

5 comments :

  1. Τη λένε αυτοί? Είναι της προκοπής ή μπα? Χρειάζομαι καμπόσα κόμματα να δίνω σε όσους βρίσκουν ότι ηλίθια δικαιολογία υπάρχει για να μην ψηφίσουν ΧΑ! Θυμάμαι είχες κάνει ένα σχετικό θέμα και πριν κάτι μήνες με καμιά 10αριά πατριωτικά κόμματα!

    12G

    ReplyDelete
  2. https://www.youtube.com/channel/UCqEFEROL9nJtp8oftUAqlvA

    https://www.facebook.com/stergios.smirlis

    http://www.theodorosdalmaris.gr/

    https://plus.google.com/107124202848277831825
    https://www.facebook.com/dimitris.voggolis

    ΚΡΙΝΕ ΜΟΝΟΣ.

    ReplyDelete
  3. Δεν διαφωνώ με αυτές που λες περί ΧΑ φίλε μου, ως το μη χείρον βέλτιστων την ψηφίζω κι εγώ, αν κάνει τον πολιτικό γάμο που λες θα πρέπει να βρούμε κάποιον άλλον να ψηφίσουμε, εν το μεταξύ είναι το μήνυμα που περνάει στους νεοταξίτες όταν ανεβαίνουν τα ποσοστά αυτών των κομμάτων που είναι σημαντικό.

    12G

    ReplyDelete
  4. Αγαπητέ συμπατριώτη,
    Ευχαριστώ την «ΙΣΧΥΣ» που σε βοήθησε να πάρεις μία ιδέα για τα 4 άτομα τα οποία χωρίς καν να τα γνωρίζεις, τόσο επιπόλαια κατηγόρησες.
    Αντιλαμβάνομαι ότι είσαι οπαδός ενός εκ των κομμάτων που ροκανίζουν την Πατρίδα μας.
    Αν έχεις διαφορετική άποψη, από αυτό που αναφέρω, θα έπρεπε επώνυμα να υπερασπιστείς το κόμμα σου και όχι να προσπαθείς να απαξιώσεις τους συντάκτες της ευχετήριας κάρτας.
    Τυχαίνει να τους γνωρίζω όλους αυτούς που αναφέρεις.
    Σχετικά με τον συμπατριώτη που γράφει βιβλία και πολλές φορές τα χαρίζει, σου προτείνω να τα διαβάσεις. Ζήτησέ τα από τον κ. Δάλμαρη και θα σου τα δώσει δωρεάν.
    Σχετικά με τον παππού που ξέχασε να πεθάνει, σου προτείνω να παίξεις μαζί του ένα ολόκληρο παιχνίδι τένις ή να αναλάβεις όλες τις δραστηριότητες του. Οι άντρες είναι τόσο νέοι όσο αισθάνονται, οι γυναίκες είναι τόσο νέες όσο φαίνονται. Αν το κριτήριο εμπλοκής στα Δημόσια ήταν η ηλικία, τότε έχεις δίκαιο.
    Σχετικά με τον πράκτορα των Άγγλων θα πρέπει να σε συγχαρώ γιατί έτσι κτυπάς έμμεσα πλην σαφώς το ΒΡΕΧΙΤ, άλλα λόγια να αγαπιόμαστε…..
    Τέλος για τον πρώτον που λες, ότι δηλαδή δεν είναι αυτό που δείχνει θα σε παρακαλούσα να μου ειπείς πως δείχνω. Είναι πολύ σημαντικό να μάθω πως δείχνω όπως είναι σημαντικό για σένα να μάθουν ποιος είσαι.
    Αγαπητέ συμπατριώτη είναι προφανές ότι είσαι νεαρός. Οι νέοι θα φτιάξουν την Ελλάδα. Χρειάζεται λοιπόν να γίνεις ελεύθερος. Η ελευθερία θέλει αρετή και τόλμη. Τόλμησε και γράψε το όνομά σου για να γίνεις υπεύθυνος. Προσπάθησε να μάθεις την αλήθεια γιατί η γνώση είναι δύναμις. Αν δεν είσαι βέβαιος για κάτι μη το λες, πολύ περισσότερο όταν λες κάτι κακό για τους άλλους.
    ΜΘΠΧ
    Στέργιος Σμυρλής

    ReplyDelete
  5. Anonymous10/1/17 14:51

    Με νεο προσωνυμιο....΄΄ΤΟ ΠΡΑΜΑ΄΄βαφτιζει η ελευθεροτυπια τον καρατζαφερη...!!!Ο Γ.Καρατζαφερηs ξιφουλκησε εναντιον τηs Ελευθεροτυπιαs επειδη δεν του αρεσουν τα γραφομενα τηs!Ουδεμια εκπληξιs η'Ε'αλλωστε ουδεποτε εχει λαβει υποψη τηs αλογεs κραυγεs που προερχονται απο ενα<<..πραμα..>>οπωs ο εν λογω....
    Ο Μπαλτακοs...δημαρχοs!
    ksipnistere.com/2016/12/blog-post_2080.html
    (τον εκλασε η τζινα)χαχαχαχαχαχαχαχαχα
    ΓΙΑΤΙ Ο ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑΣ ΑΝΑΓΚΑΣΤΗΚΕ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ....ΤΟ ΣΗΜΑ ΤΟΥ ΛΑΟΣ;
    Αληθεια για ποιο λογο αναγκαστηκε ο καρατουμπαs να αλλαξει αρον-αρον το σημα του ΛΑΟΣ;
    Το ΛΑΟΣ και το ΛΙΚΟΥΝΤ ανηκουν στην ιδια ενωση κομματων στην Ε.Ε!Μαλιστα πριν απο 5-6 χρονια ο Καρατζαφερηs πηγε στο Ισραηλ ωs προσκεκλημενοs του ΛΙΚΟΥΝΤ για να συσφιξουν τιs σχεσειs και την συνεργασια τουs!!!!!!!!!!
    Τη βρωμικη προπαγανδα του καρατζατουμπα χερι-χερι πωs ταχατεs θα συνεργαστει ο πολιτικοs απατεωναs με τη Χ.Α ΔΙΑΨΕΥΔΕΙ Ο ΛΑΙΚΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ!
    Ξανα΄΄Παραπεμπεται ο Καρατζαφερηs για ανακριβεs ποθεν εσχεs!
    ....εχει και την αναστολη απο 21/12/2015-ο καταδικασμενοs ΜΙΖΑΣ-ΝΟΝΟΣ!!!!!
    Υ.Γ προs τα κομματοσκυλα τηs Καλλιροηs υπαρχουν στελεχη του ΛΑΟΣ που ειναι μασονοι;;;;;

    ReplyDelete