21.12.16

Στυγνή προπαγάνδα από το Υπουργείο Παιδείας υπέρ των λαθρομεταναστών


Παλαιότερα είχαμε τη Δραγώνα και τη Ρεπούση με τη διαστρέβλωση ιστορικών γεγονότων. Τώρα έχουμε την προπαγάνδα υπέρ των λαθρομεταναστών.

Το Υπουργείο Υπουργείο Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων με μεθοδικό και συστηματικό τρόπο, προπαγανδίζει θέσεις υπέρ της αθρόας εισόδου αλλοδαπών στην Ελλάδα που πλέον τείνει να λάβει χαρακτηριστικά άτυπης εισβολής και μαζικού εποικισμού της χώρας. Πρόκειται για προσπάθεια χειραγώγης των νεαρών μαθητών του Δημοτικού. Γι' αυτό και δεν ήταν καθόλου τυχαία η αλλαγή του ονόματος του Υπουργείου από Υπουργείο Εθνικής Παιδείας και Θρησκευμάτων σε Υπουργείο Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων.

Στο βιβλίο "Γλώσσας" της έκτης Δημοτικού, η  εικόνα αποδεικνύει περίτρανα την προσπάθεια που καταβάλει το Υπουργείο ώστε να προπαγανδίσει σε νεαρές ηλικίες που διαμορφώνεται η προσωπικότητα και ο χαρακτήρας ενός παιδιού, θέσεις υπέρ των λαθρομεταναστών και μάλιστα με τρόπο προκλητικό και μονομερή.
- Εσκεμμένα χρησιμοποιεί τον ψευδή και αβάσιμο νομικά όρο πρόσφυγες ώστε να τονίσει το συναισθηματικό χαρακτήρα επηρεάζοντας τους νεαρούς μαθητές.
-  Με τρόπο απαξιωτικό σημειώνει πως "κάποιοι θέλουν να τους διώξουν" ώστε να τονιστεί πως όσοι διαμαρτύρονται είναι μια περιθωριακή και γραφική μειοψηφία, διαστρεβλώνοντας την αλήθεια.
- Πάνω από την μικρή παράγραφο της επιστολής των μαθητών προς τον δήμαρχο τονίζει χαρακτηριστικά: "Οι αυτόχθονες λαοί έχουν εξαφανιστεί"... Και δεν αποκλείεται δηλαδή αφού η μαζική είσοδος αλλοδαπών, η γήρανση του πληθυσμού, η μετανάστευση των νέων και η υπογεννητικότητα μειώνουν συνεχώς τον Ελληνικό πληθυσμό της χώρας.

Το Αρθρο 16, παράγραφος 2 του Συντάγματος είναι ξεκάθαρο: H παιδεία αποτελεί βασική αποστολή του Kράτους και έχει σκοπό την ηθική, πνευματική, επαγγελματική και φυσική αγωγή των Eλλήνων, την ανάπτυξη της εθνικής και θρησκευτικής συνείδησης και τη διάπλασή τους σε ελεύθερους και υπεύθυνους πολίτες. Φαίνεται πως εκεί στο Υπουργείο δεν έχουν αντιληφθεί τη θέση και τον ρόλο που πρέπει να επιτελούν αλλά νομίζουν ότι είναι σε μια από τις πολλές ΜΚΟ διεθνιστικής προπαγάνδας ή σε καμία συγκέντρωση δήθεν αλληλέγγυων...

http://defencenews.gr/

ΣΧΕΤΙΚΟ: ΠΑΝΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ «ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗ ΕΚΔΡΟΜΗ» ΣΤΑ ΧΟΤ ΣΠΟΤ

No comments :