09/12/2016

ΤΟΥΡΚΙΑ: Η ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ ΣΕ ΟΛΟ ΤΗΣ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ…

Ο πρωθυπουργός Γιλντιρίμ έκανε έκκληση στις γυναίκες ώστε να βοηθήσουν να ακουστεί ο πόνος των γυναικών που βρίσκονται στο Χαλέπι. Ο πρωθυπουργός Γιλντιρίμ δήλωσε τα εξής : Επιθυμώ να στρέψω την προσοχή σας στον πόνο που τραβάνε οι γυναίκες μας και από εδώ κάνω έκκληση σε όλες τις γυναίκες . Ελάτε αρχίζοντας από την Τουρκία να αρχίσουμε ένα κίνημα ατόμων με συνείδηση. Να δώσουμε τα χέρια ΜΚΟ, ιδιωτικός τομέας, πολιτικοί και κράτος. Να κάνουμε να ακουστεί ο πόνος που τραβάνε οι γυναίκες στο Χαλέπι. Να ακουστεί η φωνή τους παντού στον κόσμο. Να βγούμε στον δρόμο καλώντας να μην κλάψει πια πουθενά καμία γυναίκα. Να εστιάσουμε στο δράμα που συμβαίνει δίπλα μας. Ενάντια στο μίσος, την οργή και την καταστροφή να διαδώσουμε μια κίνηση με αγάπη και ενότητα¨.

Σχ : Όταν τα στηριζόμενα από ΗΠΑ, Τουρκία Ισραήλ και Κατάρ ανθρωποειδή της ISIS επιτίθονταν π.χ. στους άοπλους Γεζίντι και έπαιρναν σκλάβες τις γυναίκες τους τότε όλοι σώπαιναν… Τώρα που ζορίζονται τα τσιράκια τους, τους έπιασε η κωλοπιλάλα… Μιλά μάλιστα για αγάπη ο πρωθυπουργός της χώρας που έχει εισβάλει σε Κύπρο, Ιράκ, Συρία και έχει κλειστά σύνορα με την Αρμενία. Και φυσικά ήταν και είναι από τους βασικούς υποστηρικτές της ISIS.

http://tourkikanea.gr/2016/12/yildirim-4/

1 comment :

  1. Anonymous9/12/16 20:18

    ΔΕΝ ΦΤΑΙΣ ΕΣΥ ΠΑΛΙΟΤΣΟΓΛΑΝΙ...ΑΛΛΑ ΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΠΟΥ ΕΔΩ ΚΑΙ ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ ΣΑΣ ΑΦΗΝΟΥΝ ΝΑ ΤΑ ΛΕΤΕ....ΕΔΩ ΚΑΙ ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ ΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΨΑΧΝΟΥΝ ΝΑ ΒΡΟΥΝ ΕΝΑΝ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΝΤΑΒΑ....ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΥΣ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΕΙ ΕΝΑ ΜΕΛΛΟΝ,ΩΣΤΕ ΟΠΩΣ ΟΜΟΛΟΓΟΥΝ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ,ΝΑ "ΠΕΡΝΑΝΕ ΚΑΛΑ"!! ΑΚΡΙΒΩΣ ΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟΥΣ ΤΟ ΣΚΕΠΤΙΚΟ,ΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ,ΒΡΙΣΚΟΥΝ ΠΟΛΛΕΣ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΕΣ,ΩΣΤΕ ΝΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΣΟΥΝ ΤΑ ΑΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΑ!!ΔΗΛΑΔΗ ΤΟΝ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΤΟΥΣ ΟΙΣΤΡΟ ΓΙΑ ΥΠΟΤΑΓΗ...ΕΓΙΝΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΟΥΣ...ΤΩΡΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΥΣ.....ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΟΜΩΣ Ο ΘΟΥΚΥΔΙΔΗΣ ΕΠΙΜΕΝΕΙ ΚΑΙ ΛΕΕΙ..."ΔΕΝ ΚΑΤΗΓΟΡΩ ΕΚΕΙΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΠΙΖΗΤΟΥΝ ΝΑ ΕΠΕΚΤΕΙΝΟΥΝ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΤΟΥΣ....ΚΑΤΗΓΟΡΩ ΕΚΕΙΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΘΥΜΟΙ ΝΑ ΥΠΟΤΑΧΘΟΥΝ"......ΘΑ ΣΥΜΦΩΝΗΣΩ ΜΕ ΤΟΝ ΘΟΥΚΥΔΙΣΗ ΚΑΙ ΘΑ ΠΩ....ΟΣΟΙ ΘΑ ΥΠΟΤΑΧΘΟΥΝ,ΘΑ ΠΑΡΟΥΝ ΠΟΔΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ!!

    ΧΧΧΧ.

    ReplyDelete