19/12/2016

Και οι απατεώνες χρειάζεται να γνωρίζουν οικονομικά… (ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΑΝΑΓΝΩΣΜΑΤΑ)

Στα οικονομικά δεν αντιλαμβάνονται πολλά πράγματα στη κυβέρνηση ενώ στην αντιπολίτευση παίζουν συνέχεια τους βόλους τους. Πρέπει να πούμε για όσους έχουν αντίληψη 3 - 4 σημαντικά πράγματα…
1. Μια σωστή ανάταξη των δημοσιονομικών είναι αντίθετη κατά τη θεωρία προς τη θέση της κυβέρνησης των διεθνώς αναγνωρισμένων ηλιθίων, που λέει ότι θα μπορεί να αποφασίζει “μόνη” της, που θα μοιράζει το πλεόνασμα. Ισοδύναμα στην οικονομία δεν υπάρχουν. Αυτά είναι παραμύθια της Χαλιμάς. Αυτό θα έπρεπε να είναι γνωστό και στο κ.Σόιμπλε και στο ΔΝΤ και στην ΕΚΤ και στον ESM και στον κ.Γιουνκέρ και στο καράφλα της Στοάς Αφρόζο που κουβαλάει τους καφέδες και στο κακό τους το φλάρο.
2. Τα ΜΜΕ της Ελλάδας δεν αποδίδουν στα Ελληνικά σωστά όσα λέει το ΔΝΤ. Καλό είναι να υπάρχουν με τα κείμενα του Ταμείου που αφορούν τριτοκοσμικές χώρες με μεγάλη διαφθορά όπως η Ελλάδα και μετάφραση (στα Ελληνικά). Έτσι κάνουν οι έξυπνοι άνθρωποι.
3. Χωρίς να ταυτίζομαι με το ΔΝΤ και με κανένα γενικώς, η μη επιτυχία των προβλέψεών του οφείλεται και στη κακή παρακολούθηση που κάνει στην Ελληνική οικονομία, την οποία επίτηδες διαστρέφει η κυβέρνηση Λάτση. Διαφαίνεται διαπλοκή ανάμεσα σε όλα τα εμπλεκόμενα με τα μνημόνια μέρη. Για το λόγο αυτό επιζητείται απο τον ESM η μυστικότητα.
4. Ο μαθηματικός τύπου του Κόφτη στον οποίο συμφώνησε το ΔΝΤ είναι λάθος. Εγώ το απέδειξα. Αυτό είναι πρόβλημα για την ισχύ και εφαρμογή των μνημονίων. Ο κ.Σόιμπλε πότε πήρε άραγε το διδακτορικό του στα νομικά; Tον μάγκα στους κοριούς κάνει; Οι Γερμανοί φορολογούμενοι καταλαβαίνουν τί κάνει ή τον βοηθάει ο κ.Σούλτζ παίζοντας το ρόλο του “Κούλη”;

http://zcode-gr.blogspot.gr/2016/12/m.html

"Ξέρεις κάτι; Η Ελλάδα πεθαίνει. Πεθαίνουμε σα λαός. Κάναμε τον κύκλο μας, δεν ξέρω πόσες χιλιάδες χρόνια, ανάμεσα σε σπασμένες πέτρες και αγάλματα. Και πεθαίνουμε.... Αλλά αν είναι να πεθάνει η Ελλάδα, να πεθάνει γρήγορα. Γιατί η αγωνία κρατάει πολύ και κάνει πολύ θόρυβο. Kλάνει κιόλας…”

http://zcode-gr.blogspot.gr/2016/12/blog-post_67.html

ΑΠΟΛΑΥΣΤΕ ΚΑΙ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΤΟΥ ΚΑΘΗΓΗΤΟΥ ΖΟΥΓΑΝΕΛΗ

No comments :

Post a Comment