28/12/2016

Γ. Μουζάλας: Θα δίνουμε χρήματα αντί για συσσίτιο στους "πρόσφυγες"

Τη δημιουργία κέντρων κράτησης στα νησιά, δυναμικής 100 έως 200 ατόμων, ανακοίνωσε ο υπουργός μεταναστευτικής πολιτικής Γιάννης Μουζάλας, μετά τα περιστατικά παραβατικότητας. Κατά τη διάρκεια ενημέρωσης ο υπουργός κ. Μουζάλας ανέφερε ότι μέχρι τον Απρίλιο θα γίνει η εφαρμογή της ηλεκτρονικής ταυτότητας για τους "πρόσφυγες" και τους λαθρομετανάστες που βρίσκονται στη χώρα, ενώ ανακοίνωσε ότι θα ξεκινήσει η πλήρης καταγραφή όλων όσων μένουν στην Ελλάδα. Παράλληλα, προανήγγειλε ότι μέχρι τον Μάρτιο θα καταργηθεί το συσσίτιο στους καταυλισμούς και θα αντικατασταθεί από παροχή μετρητών που ανά οικογένεια δεν θα μπορεί να υπερβαίνει το ελάχιστο εγγυημένο εισόδημα, που ανέρχεται στα 400 ευρώ. Όπως τόνισε ο υπουργός, το ποσό δεν μπορεί να υπερβαίνει το αντίστοιχο που δίνεται σε μία ελληνική οικογένεια, για αυτό και δεν θα υπερβαίνει το επίδομα της φτώχειας.

http://www.liberal.gr/

ΣΧΕΤΙΚΟ:  http://www.euro2day.gr/

ΣΧΟΛΙΟ "ΙΣΧΥΣ": ΝΑΙ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΤΟ ΕΠΙΔΟΜΑ ΦΤΩΧΕΙΑΣ ΠΟΥ ΠΛΟΥΣΙΟΠΑΡΟΧΑ ΘΑ ΧΟΡΗΓΟΥΝ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΕΙΣΒΟΛΕΙΣ ΠΛΕΟΝ, ΒΓΑΙΝΕΙ ΑΠΟ ΟΛΕΣ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΕΠΙΒΑΡΥΝΣΕΙΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΠΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΦΤΑΣΕΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΙΣΒΟΛΕΙΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΑΝΑΦΤΥΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΕΜΕΙΣ ΑΚΟΜΗ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΙΜΑ. ΑΥΤΟ ΞΕΧΑΣΕ ΝΑ ΤΟ ΑΝΑΦΕΡΕΙ Ο ...ΕΛΕΗΜΩΝ ΚΑΙ Ο ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΟΣ ΥΠΟΥΡΓΟΣ. ΚΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΓΙΑΤΙ ΑΡΝΟΥΝΤΑΙ ΝΑ ΦΡΟΥΡΗΣΟΥΝ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΑΡΝΟΥΝΤΑΙ ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΣΟΥΝ ΜΙΑ ΣΦΙΧΤΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ, ΟΠΩΣ ΤΟ ΖΗΤΑ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΟΛΛΟΥΣ ΜΗΝΕΣ Η Ε.Ε ΑΛΛΑ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΥΛΟΠΟΙΟΥΝ ΤΑ ΔΙΕΘΝΙΣΤΙΚΑ ΟΡΑΜΑΤΑ ΤΟΥΣ  ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΧΡΗΜΑΤΑ ΑΛΛΩΝ. ΣΑΣ ΞΑΝΑ-ΘΥΜΙΖΟΥΜΕ ΠΩΣ Η ΕΛΛΑΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΜΟΝΟΝ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΠΟΥ ΥΠΟΔΕΧΤΗΚΑΝ ΜΕ ΑΝΟΙΧΤΕΣ ΑΓΚΑΛΕΣ ΟΙ ΚΥΒΕΡΝΩΝΤΕΣ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΔΙΕΤΙΑ.

ΗΔΗ ΚΑΙ ΠΡΙΝ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ Η ΤΩΡΙΝΗ ΚΡΙΣΗ ΗΤΑΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΠΕΡΙ ΤΩΝ 5.000.000. ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΤΟ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ, ΟΥΤΕ ΦΥΣΙΚΑ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΕΘΝΙΚΟΙ ΟΛΕΤΗΡΕΣ, ΠΟΥ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΟΥΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΣΕ ΑΠΟΡΡΟΦΗΣΗ ΕΥΡΩΠΑΙΚΩΝ ΚΟΝΔΥΛΙΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΔΟΣΗ ΣΤΟΡΓΗΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΘΑΛΨΗΣ ΣΤΟΥΣ ΝΕΟ-ΑΠΟΙΚΟΥΣ-ΕΠΟΙΚΟΥΣ. ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΥΝΟΛΙΚΟ ΑΡΙΘΜΟ ΟΛΩΝ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΤΡΙΤΟΚΟΣΜΙΚΩΝ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΜΑΖΕΨΕΙ ΕΔΩ ΟΥΔΕΙΣ ΜΙΛΑ ΚΑΙ ΟΥΔΕΙΣ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ. ΛΕΣ ΚΙ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΜΟΝΟ ΤΟΥ ΕΝΑ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ. ΛΕΣ ΚΙ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΤΑΙΖΑΜΕ ΕΜΕΙΣ ΜΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΑΣ (ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΟ ΚΙ ΑΛΛΟ) ΑΙΜΑ. ΛΕΣ ΚΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΣΚΑΤΟΠΑΡΑΣΙΤΑ ΤΑ ΘΕΛΑΜΕ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΛΕΣΑΜΕ ΝΑ ΕΛΘΟΥΝ. ΑΕΙ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΛΟΙΠΟΝ ΜΟΥΖΑΛΑ ΚΙ ΕΣΥ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΚΑΡΙΟΛΗΔΕΣ ΠΟΥ ΦΤΑΣΑΤΕ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΤΡΑΓΙΚΑ ΧΑΛΙΑ.

ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΣΟ ΚΟΣΤΙΖΟΥΝ... 28 ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΥΡΩ (ΑΝΑ ΕΤΟΣ): https://isxys.blogspot.com/2014/11/28.html ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΟΥΜΕ ΤΑ ΑΛΛΑ "ΚΡΥΦΑ" ΚΟΣΤΗ-ΕΠΙΒΑΡΥΝΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΠΑΙΔΕΙΑ, ΥΓΕΙΑ, ΑΜΥΝΑ, ΑΣΦΑΛΕΙΑ, ΦΘΟΡΑ ΥΠΟΔΟΜΩΝ,ΥΛΙΚΩΝ ΚΑΙ ΜΕΣΩΝ, ΕΝΕΡΓΕΙΑ Κ.Λ.Π  ΚΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ ΛΑΘΟΣ ΕΙΝΑΙ, ΔΙΟΤΙ Ο ΜΙΧΑΛΕΤΟΣ ΤΟΝ ΕΚΑΝΕ ΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΣ ΩΣ ΔΕΔΟΜΕΝΟ ΤΗΝ ΕΚΤΙΜΗΣΗ ΤΟΥ ΛΟΒΕΡΔΟΥ ΠΩΣ ΟΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΗΤΑΝ ΤΟΤΕ ΓΥΡΩ ΣΤΟ 1 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟ. ΕΠΙ ΠΕΝΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΤΟ ΝΟΥΜΕΡΟ ΣΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΤΩΝ ΚΟΡΟΙΔΩΝ ΠΟΥ ΕΠΕΛΕΞΑΝ ΚΑΙ ΕΠΕΛΕΓΑΝ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΑ, ΑΥΤΑ ΤΑ ΝΟΥΜΕΡΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ.

2 comments :

  1. ΜΕΤΑΝΙΩΣΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΑΡΦΩΣΑ ΤΕΛΙΚΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΙΡΟΥΝΙ...ΑΛΛΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΘΑ ΚΡΑΤΑΩ ΚΟΥΤΑΛΑ ΑΠΟ ΚΡΑΝΙΑ.

    -ΔΗΜΗΤΡΑ-

    ReplyDelete
  2. Αυτό το μπολσεβίκικο κάθαρμα δικαιολόγησε ακόμη και τους μουσουλμάνους παιδεραστές λέγοντας τις γνωστές αριστερές αρλουμποπαπαριές για να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα.Όπως δημοσιεύτηκε σε καθεστωτικό ιστότοπο είπε:
    Το φαινόμενο των «ασυνόδευτων νυφών» (!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!)
    Ο κ. Μουζάλας περιέγραψε ένα νέο φαινόμενο που εμφανίζεται στην Ελλάδα, τις «ασυνόδευτες νύφες», όπως το χαρακτήρισε. Πρόκειται για ανήλικα κορίτσια που έχουν παντρευτεί(;;;;;;) ενήλικους πρόσφυγες και μετανάστες.(προφανώς παιδεραστές)
    Τα ζευγάρια αυτά δεν γίνονται δεκτά από άλλες χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης «γιατί ο γάμος τους δεν αναγνωρίζεται». Εξαίρεση αποτελεί η Ιρλανδία, όπου τους δέχονται «αλλά λένε ότι ο άνδρας θα πρέπει να περάσει δικαστήριο για βιασμό γιατί η γυναίκα είναι ανήλικη».
    Την ίδια ώρα τα κορίτσια δεν μπορούν να γίνουν δεκτά ούτε ως ασυνόδευτα ανήλικα, γιατί έφτασαν στην Ελλάδα συνοδευόμενες από τον άνδρα τους. Σήμερα υπάρχουν 70 τέτοιες περιπτώσεις στην Ελλάδα.
    Όπως σχολίασε ο κ. Μουζάλας, «στην Ευρώπη το ίδιο που χρησιμοποιούν σαν πρόσχημα για να μην πάρουν το ζευγάρι, το χρησιμοποιούν σαν πρόσχημα για να μην δεχτούν ούτε την κοπέλα. Έχει φοβερή πολυπλοκότητα το θέμα αυτό και είναι απίστευτο το πώς τα πολιτισμικά μας μοντέλα μπλέκονται».(!!!!!!!)

    Δηλαδή ζητάει την κατανόηση για τους μουσουλμάνους παιδεραστές !!!!!!!!!!!''Πολιτισμικά μοντέλα'' και άλλες κομμουνιστικές παπαριές...Γ@Μ@ΝΕ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ...

    ReplyDelete