22.12.16

Καλώς ήλθατε στην πολυπολιτισμική Ελλάδα. «Μετανάστες» από όλο τον κόσμο φτάνουν στο Ελλαδιστάν

Η εθνική καταγωγή των τελευταίων “μεταναστών ” που έφτασαν στη Λέσβο, από το πρωί της περασμένης Κυριακής έως και τη Δευτέρα είναι:
  • 11 Λατινοαμερικανοί και συγκεκριμένα οκτώ από τη Δομινικανή Δημοκρατία, και από ένας από την Κούβα, τη Βενεζουέλα και τη Χιλή!
  • 12 είναι Ασιάτες, εννέα από το Αφγανιστάν και τρεις από το Πακιστάν.
  • Οι υπόλοιποι 145 είναι Αφρικανοί. 38 είναι από το Κονγκό, 34 από την Αλγερία, 20 από την Ερυθραία, 11 από τη Σιέρα Λεόνε, 10 είναι Αιθίοπες, οκτώ από τη Ζιμπάμπουε, πέντε από την Τυνησία, τέσσερις από την Ακτή του Ελεφαντοστού, από τρεις από τη Γκάνα, το Μαρόκο και το Νίγηρα, δυο από το Μάλι και από ένας από τη δυτική Σαχάρα, το Καμερούν, τις νήσους Κομόρες, τη Μπουρκίνα Φάσο…
Σύμφωνα με τις αστυνομικές αρχές υπάρχει οργανωμένο διεθνές κύκλωμα μεταφοράς ”οικονομικών μεταναστών” από την Αφρική στην Ευρώπη που έχει ενεργοποιηθεί στη Τουρκία και μεταφέρει κόσμο σε αυτήν διαμέσου των νησιών του Αιγαίου.

Ευκαιρία να γνωρίσετε και τους φορείς του ”πολιτισμού” της Σαχάρα, των νήσων Κομόρες και της Μπουργκίνα Φάσο… Ευχαριστούμε τους Συριζανελ που μας φέρνουν πολιτισμούς από όλο τον κόσμο. Μπορεί πολλοί Έλληνες να μην γνωρίζουν που βρίσκονται στο χάρτη όλες αυτές οι χώρες, αλλά οι “μετανάστες” τους, γνωρίζουν πολύ καλά πως να έρθουν στη δική μας.

http://www.elkosmos.gr/

No comments :