15/12/2016

Άνετος ο Ζουράρις: «Και να χάσουμε μερικά νησιά δεν πειράζει»

Οι προκλητικές δηλώσεις του κυβερνητικού σχήματος δεν έχουν τελειωμό! Μετά τη πρόταση για αποποινικοποίηση του καψίματος της σημαίας από τον πρώην υπουργό Δικαιοσύνης, τώρα ήταν η σειρά του υφυπουργού παιδείας κ. Ζουράρι να μας θυμίσει γιατί πρέπει να ανησυχούμε. Συγκεκριμένα, ο κ. Ζουράρις δήλωσε: «Νομίζετε ίσως ότι δεν απειλούμαστε τώρα ως χώρα, μόνο κάποια νησιά μάς ζητάει ο Ερντογάν. Και να χάσουμε μερικά νησιά δεν πειράζει. Τα νησιά θα τα ξαναπαίρνουμε πάντοτε. Τη γλώσσα έχει σημασία να μην μας πάρουν». Υπενθυμίζουμε ότι η πολύ επικίνδυνη αυτή άποψη εκφράζεται όχι μόνο από υφυπουργό της κυβέρνησης, αλλά και από βουλευτή του κυβερνητικού εταίρου, των ΑΝΕΛ.Μέχρι στιγμής κάποια τοποθέτηση του αρχηγού του και υπουργού Εθνικής Αμύνης (!) δεν έχει καταγραφεί.

Έχει δίκιο ο κ. Ζουράρις να ανησυχεί με το ζήτημα της Ελληνικής Γλώσσας, αλλά αυτή δεν υπερασπίζεται με “κορακίστικα” όπως του έχουν καταλογίσει συνάδελφοί του, από το βήμα της βουλής. Έχει πλέον τη θεσμική δυνατότητα να πράξει τα δέοντα ώστε η γλώσσα μας να προστατευθεί. Ανάγκη προστασίας όμως έχουν και τα νησιά μας, και τέτοιες δηλώσεις είναι ανεπίτρεπτες! Την εποχή της λαθρομετανάστευσης, της ισλαμοποίησης της Ελλάδας και των τουρκικών προκλήσεων, έχουμε υποχρέωση να φυλάξουμε και τη τελευταία πέτρα της χώρας μας. Ένα πολύ ενδιαφέρον ερώτημα θα ήταν πως νιώθουν οι κάτοικοι των νησιών μας, διαβάζοντας τη τοποθέτηση του κ. Ζουράρι. Είμαστε σίγουροι οι κάτοικοι των ακριτικών νησιών δεν είναι δυνατόν να ασπάζονται τέτοιες εθνοβλαβείς απόψεις.

Ενημερωτικά ο κ. Ζουράρις, υπήρξε μέλος του ΚΚΕ και του ΚΚΕ εσωτερικού…Θα γίνουμε κουραστικοί αλλά δεν θα σταματήσουμε ποτέ να το λέμε: Η ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΒΛΑΠΤΕΙ ΣΟΒΑΡΑ ΤΗ ΠΑΤΡΙΔΑ.

http://www.elkosmos.gr/

Τι λέει Ζουράρις για τη χθεσινή του δήλωση: http://www.dailymotion.com/video

1 comment :

  1. ΕΕΕ... ΕΝΤΑΞΕΙ. ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΤΟΥ ΕΧΕΙ ΔΗΛΩΣΕΙ ΚΑΙ ΛΟΓΙΟΣ, ΑΛΛΑ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΜΑΛΛΟΝ... ΠΑΡΑ-ΛΟΓΙΟΣ ΕΙΝΑΙ.

    ReplyDelete