17/12/2016

Ν. Γ. Μιχαλολιάκος: Η Χρυσή Αυγή θα αγωνιστεί για να πάρουμε την Πατρίδα μας πίσω

“…Θα αρχίσω από την σχετικά πρόσφατη επίσκεψη του Πρωθυπουργού στην Κούβα, για να τιμήσει την μνήμη του Φιντέλ Κάστρο. Και ήταν, δυστυχώς, ο μοναδικός Πρωθυπουργός της Ευρώπης που πήγε στην Κούβα, για να τιμήσει έναν ηγέτη ενός κράτους κομμουνιστικού. Αλλά κατά τα άλλα δηλώνετε, κύριοι του ΣΥΡΙΖΑ και άπαντες οι αριστεροί, υπέρμαχοι της Δημοκρατίας. Ας δούμε τι είδους δημοκρατία, λοιπόν, είχε ο Φιντέλ Κάστρο. Οι εξόριστοι Κουβανοί είναι ένα ποσοστό μεγαλύτερο του 20%, άνω των δύο εκατομμυρίων από τα έντεκα εκατομμύρια. Το 1994 επτά χιλιάδες Κουβανοί βομβαρδίστηκαν στα πλοιάρια στα οποία ευρίσκοντο και πέθαναν, προσπαθώντας να διαφύγουν από την Κούβα. Από δεκαπέντε χιλιάδες έως δεκαεπτά χιλιάδες Κουβανοί πολιτικοί αντίπαλοι του καθεστώτος έχουν εκτελεστεί επί των ημερών του Κάστρο… Και λυπάμαι πάρα πολύ, διότι το κόμμα το οποίο επαγγέλλεται την δεξιά - επαγγέλλεται την δεξιά, αλλά δεν είναι- δεν έθεσε πολιτικό ζήτημα για την επίσκεψη αυτή…”

“Σιωπή, λοιπόν, και από τη Νέα Δημοκρατία, ανοχή στην Αριστερά. Δεν χάνει ευκαιρία ο εκάστοτε επικεφαλής του Κόμματος της Αξιωματικής Αντιπολιτεύσεως να λέει ότι σέβεται τους αγώνες της Αριστεράς. Μα, τότε γιατί ζητά τους ψήφους της Δεξιάς; Δεν το έχω αντιληφθεί. Ανοχή πλήρης, γιατί ζούμε σαράντα δύο χρόνια ιδεολογικής και πολιτικής επιβολής της Αριστεράς και οι μόνοι που έχουν απομείνει και, επιτέλους, υπάρχει μια φωνή αντιστάσεως ενάντια στη μαρξιστική τυραννία είμαστε εμείς, οι Εθνικιστές της Χρυσής Αυγής.

“Την ίδια ώρα έχουμε ένα δημοσίευμα της «WALL STREET», που κρούει τον κώδωνα του κινδύνου για την ανεξέλεγκτη κατάσταση που υπάρχει στη χώρα μας σχετικά μας με τους λεγόμενους πρόσφυγες. Κάποιοι είναι όντως πρόσφυγες, κάποιοι άλλοι είναι παράτυποι μετανάστες. Δεν καταλαβαίνω τι εννοείτε «παράτυποι»: ότι δεν έβαλαν σωστά τη σφραγίδα ή ότι δεν είχαν χαρτόσημο; Είναι παράνομοι μετανάστες, είναι λαθρομετανάστες! Δεκατρείς χιλιάδες, λοιπόν, από αυτούς, που καταγράφηκαν σε χώρους φιλοξενίας μεταναστών, αγνοούνται! Δεν ξέρετε πού βρίσκονται. Αυτά δεν είναι δυνατόν να συμβαίνουν σε μια πολιτισμένη πολιτεία. Φαίνεται ότι η Ελλάδα έχει γίνει Φαρ Ουέστ, με ιθαγενείς, με Ινδιάνους, με καουμπόηδες. Άγρια Δύση έχετε κάνει την Ελλάδα! Αγνοούνται δεκατρείς χιλιάδες άτομα, μια ολόκληρη πόλη!”

“Και ενώ συμβαίνουν όλα αυτά, η Ευρωπαϊκή Επιτροπή κατέθεσε πρόταση επαναφοράς της Συνθήκης «Δουβλίνο ΙΙ», σύμφωνα με την οποία, ως γνωστόν, όσοι περάσουν τα σύνορα της Ελλάδος από τον Μάρτιο του 2017 και μετά και βρεθούν στην Ευρώπη θα πρέπει να επιστραφούν στην Ελλάδα… Την ίδια στιγμή οι Ευρωπαίοι, λίγο μετά την απειλή του Ερντογάν ότι θα εξαπολύσει τρία εκατομμύρια πρόσφυγες και λαθρομετανάστες προς την Ευρώπη, τι έκαναν; Μερίμνησαν και ενεργοποίησαν τη Συνθήκη «Δουβλίνο ΙΙ»… Και γιατί τον Μάρτιο και όχι τον Ιανουάριο του 2017; Μα, από τον Μάρτιο ανοίγει ο καιρός και θα αρχίσουν να έρχονται τα πλοία. Είστε έτοιμοι να αντιμετωπίσετε αυτή τη ζούγκλα; Πιστεύω όχι! Και οι μόνοι που ειλικρινά αντιστέκονται σε αυτή την κατάσταση είναι οι χρυσαυγίτες, που λένε με κάθε τρόπο ότι η Ελλάδα ανήκει στους Έλληνες…"

“…Δημιούργησε αγανάκτηση και οργή η επίσκεψη των Βουλευτών της Χρυσής Αυγής στο Καστελόριζο… Εν ονόματι της εθνικής ενότητος θα πηγαίναμε με οποιονδήποτε στο Καστελόριζο, γιατί το Καστελόριζο, που ο Ερντογάν λέει ότι είναι τουρκικό είναι Ελλάδα…” “… Για την επίσκεψη αυτή στο Καστελόριζο η τουρκική εφημερίδα «Γενί Σαφάκ», δημοσίευσε ένα άρθρο με τίτλο «Επικίνδυνο σόου των Ελλήνων» και ασκεί οξεία κριτική στην Ελλάδα και κατηγορεί την Χρυσή Αυγή ως ακραίο φασιστικό κόμμα. Επίσης, εξαίρεται η στάση της Νέας Δημοκρατίας, που χαρακτηρίζεται ως ώριμο κόμμα, που αποφεύγει να παίρνει φασιστικές θέσεις εναντίον της Τουρκίας, αλλά και το Ποτάμι και το ΠΑΣΟΚ. Θα ήθελα να πω προς τους συναδέλφους αυτών των κομμάτων ότι όταν σας συγχαίρουν οι Τούρκοι, σας συλλυπείται ο Ελληνικός λαός και η Ιστορία! …”

 “… Σε αυτή την κρίσιμη περίσταση που η τουρκική απειλή είναι ωμή και δεδομένη, έχουμε ένα casus belli που ψήφισε η τουρκική Εθνοσυνέλευση, το οποίο λέει ότι αν η Ελλάς ασκήσει το νόμιμο από το διεθνές δίκαιο δικαίωμά της να επεκτείνει τα χωρικά της ύδατα στα δώδεκα μίλια, αυτό αποτελεί casus belli, δηλαδή αιτία πολέμου. Μήπως θα έπρεπε, λοιπόν, τώρα που ο Ερντογάν απειλεί με πόλεμο, απειλεί με διεκδίκηση των Ελληνικών νήσων και η Ελληνική Βουλή ομόφωνα να ψηφίσει το δικό της casus belli, ότι, αν αφήσει να περάσουν στην Ελλάδα αυτά τα εκατομμύρια των προσφύγων και των λαθρομεταναστών, αποτελεί αυτό για την Ελλάδα casus belli; Διακόσιοι σαράντα την Πέμπτη, διακόσια εξήντα έξι την Παρασκευή, τριακόσιοι τριάντα σήμερα πέρασαν. Τα καραβάνια του Ερντογάν έχουν αρχίσει να έρχονται! Σταματήστε τα! Είναι εθνικό σας χρέος…”

“… Στα εθνικά θέματα θα πρέπει ολόκληρη η Βουλή να έχει μία γνώμη. Δυστυχώς, όμως, δεν έχει. Και πώς να έχει, όταν πολλοί από τους κυβερνητικούς Βουλευτές δεν έχουν καμμία αντίρρηση να αποκαλούνται τα Σκόπια "Μακεδονία", σκυλεύοντας την ελληνική ιστορία με την αλυτρωτική της αυτή πολιτική. Πολλοί από αυτούς υπήρξαν θαυμαστές του Εμβέρ Χότζα, ο οποίος είχε σκλαβώσει τη Βόρειο Ήπειρο, η οποία ακόμη παραμένει σκλαβωμένη. Και μια και είναι καυτό το θέμα του Κυπριακού, να πω ότι για εμάς σωστή είναι η θέση του Αρχιεπισκόπου της Κύπρου, ο οποίος είπε ότι προκειμένου να βρεθεί τέτοια λύση, όπως αυτή που μαγειρεύει ο Αναστασιάδης, καλύτερα να μην βρεθεί λύση…”

“Έρχομαι στον προϋπολογισμό, σε έναν προϋπολογισμό που σε ό,τι φορά την εθνική άμυνα είναι θλιβερός. Για την περίοδο 2009-2016, η εθνική άμυνα έχει υποστεί περικοπές της τάξεως των 3,5 δισεκατομμυρίων ευρώ, ποσοστό άνω του 52% …” “… Αν είχαμε μια εθνική κυβέρνηση, σήμερα στον προϋπολογισμό θα έπρεπε να υπάρχει μια εγγραφή σημαντική, και αυτή δεν είναι άλλη από το κατοχικό δάνειο… Εμείς, λοιπόν, που μας λέτε ναζιστές, σας λέμε να ζητήσετε το κατοχικό δάνειο. Εσείς τελικά που είστε υποτεταγμένοι στην πολιτική της Μέρκελ, δεν ζητάτε το κατοχικό δάνειο και είστε υπόλογοι απέναντι στον Ελληνικό λαό που υποφέρει… Ο προϋπολογισμός σας αυτός είναι μνημονιακός και γι’ αυτό θα τον καταψηφίσουμε… Η Χρυσή Αυγή σηκώνει τη σημαία της εθνικής αντιστάσεως ενάντια στα μνημόνια και για τα εθνικά θέματα για τα οποία κανείς δεν ενδιαφέρεται. Η Χρυσή Αυγή θα αγωνιστεί για να πάρουμε την πατρίδα μας πίσω.”

No comments :

Post a Comment