17.12.16

«Τα προσφυγόπουλα είναι παιδιά μας» θα γράφουν οι φανέλες της ΑΕΛ, αγνοώντας τις συστάσεις της Σούπερλιγκ

"H ΠΑΕ ΑΕΛ ανακοινώνει ότι παρότι ο εκπρόσωπος της διεύθυνσης αγωνιστικού της Super League, απήντησε στην διοίκηση της ΠΑΕ ΑΕΛ ότι δεν υπάρχει περίπτωση να εγκρίνει η Super League την αναγραφή του κοινωνικού μηνύματος «ΤΑ ΠΡΟΣΦΥΓΟΠΟΥΛΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ» στο εμπρόσθιο μέρος της φανέλας της, γιατί αυτό είναι πολιτικό μήνυμα το οποίο απαγορεύεται στο ποδόσφαιρο και να μην υποβληθεί ως αίτημα, αφ ενός μεν γιατί ουδέποτε θα επιτρέψει αναγραφή πολιτικού μηνύματος σε φανέλα ΠΑΕ και αφετέρου διότι το αίτημα είναι εκπρόθεσμο κι έπρεπε να έχει υποβληθεί 5 ημέρες προ του αγώνος στον οποίο θα χρησιμοποιηθούν οι φανέλες, ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ έδωσε εντολή να τυπωθεί το σύνθημα στις φανέλες που θα χρησιμοποιηθούν στον αγώνα με τον Παναθηναϊκό την προσεχή Κυριακή. 

Η θέση της ιδιοκτησίας αλλά και των οπαδών μας είναι ότι αλίμονο αν το κορυφαίο παγκοσμίως κοινωνικό γεγονός που είναι το ποδόσφαιρο, γυρίσει την πλάτη του στο δράμα των προσφυγόπουλων, τα οποία είναι χωρίς τροφή, χωρίς στέγη, χωρίς θέρμανση και ταυτόχρονα έχει ξεκινήσει ένας λυσσώδης αγώνας να στερηθούν τη γνώση, αφού τους απαγορεύεται άμεσα ή έμμεσα να φοιτήσουν σε σχολεία.

Η ΠΑΕ ΑΕΛ θα εκμεταλλευτεί το γεγονός ότι ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΓΝΩΣΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ δεν επελέγη από καμία από τις στοιχηματικές εταιρείες που διαφημίζονται στο εμπρόσθιο μέρος της φανέλας όλων των υπολοίπων ΠΑΕ της Super League, παρά το γεγονός ότι είναι η πέμπτη ανταγωνιστικά ΠΑΕ στην Ελλάδα, λόγω τίτλων, ιστορίας, εγκαταστάσεων και προσέλευσης φιλάθλων και όχι μόνο τώρα, αλλά και στο μέλλον, θα αξιοποιήσει αυτή τη δυνατότητα και στο εμπρόσθιο μέρος της φανέλας της θα αναδεικνύει κοινωνικά προβλήματα"


ΣΧΟΛΙΟ "ΙΣΧΥΣ": ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΟΥΜΕ, ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΓΡΑΨΟΥΜΕ, ΟΣΟ ΚΑΙ ΝΑ ΒΡΙΣΟΥΜΕ ΕΙΝΑΙ ΑΣΚΟΠΟ. ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΑΔΕΙΑΣΕΙ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ, ΟΣΟ Η ΟΜΑΔΑ ΦΕΡΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ... "ΜΗΝΥΜΑ"; ΑΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ. ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΙΛΑΜΕ.

1 comment :

Anonymous said...

ΤΟ ΠΤΩΜΑ ΣΑΠΙΖΕΙ, ΤΑ ΑΠΟΣΤΗΜΑΤΑ ΣΚΑΝΕ ΒΓΑΖΟΝΤΑΣ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΟΣΜΕΣ ΤΗΣ ΣΗΨΗΣ ΚΑΙ ΤΑ ΣΚΟΥΛΗΚΙΑ ΠΟΥ ΤΟ ΚΑΤΕΤΡΩΓΑΝ ΤΑ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΕΤΗ.

|||