16/12/2016

ΠΑΝΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ «ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗ ΕΚΔΡΟΜΗ» ΣΤΑ ΧΟΤ ΣΠΟΤ ΚΑΙ ΖΗΤΑΝΕ ΤΗΝ ΣΥΓΚΑΤΑΘΕΣΗ ΤΩΝ ΓΟΝΙΩΝ...!!!

Το κωλόχαρτο το έδωσαν στο πέμπτο δημοτικό σχολείο της Μυτιλήνης... Το ότι θεωρούν "επιμορφωτική" την επίσκεψη στους χώρους των βρωμιαρέων, δήθεν προσφύγων δεν είναι η είδηση, η είδηση είναι που κάποιοι γονείς θα το υπογράψουν. Πηγαίνετε τα παιδάκια σας εκεί σκατοκέφαλοι να τα σταμπάρουν εκείνοι που ο "πολιτισμός τους" επιτρέπει να βιάζουν ακόμα και τα δικά τους παιδιά..!!! Πρόσφατα τα παραδείγματα...

ΚΑΙ ΝΑ ΣΤΟ ΒΙΑΣΟΥΝ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΕΣΥ ΘΑ ΕΧΕΙΣ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙ ΔΗΛΩΣΗ...

http://www.stoxos.gr/2016/12/blog-post_458.html

2 comments :

  1. Η μόνη λύση είναι ένας ΝΕΟΣ ΣΥΜΜΟΡΙΤΟΠΟΛΕΜΟΣ...ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΑΠΟΦΑΣΙΣΟΥΜΕ...
    διαφορετικά είμαστε καταδικασμένοι να ψοφήσουμε σε αυτό το σιχαμερό ανθελληνικό ψευδοκρατίδιο, δειλοί και ταπεινωμένοι υπό στυγνή δημ(ι)οκρατική και, στην παρούσα φάση, μαρξιστική τυραννία.
    Όσον αφορά τα άθλια ελλαδικά ''σχολεία'' ,θα το αναφέρουμε για πολλοστή φορά, ότι αποτελούν τόπους μαρτυρίου για τους λίγους Έλληνες και τα παιδιά τους καθώς καθημερινά υφίστανται την μαρξιστική διαπαιδαγώγηση.Κάντε μία βόλτα σε ένα οποιοδήποτε γυμνάσιο-λύκειο και δείτε τις μούρες, όχι πρόσωπα, των περισσοτέρων υποτιθέμενων εκπαιδευτικών, είναι μεταξύ χρήσης χασισιού και ψυχώσεως...πάντα μέσα στη λίγδα, ξέροντας όμως άριστα το ανθελληνικό τους τροπάριο.

    ReplyDelete
  2. θα είναι άσχημο αν πεθάνουμε δειλοί και ταπεινωμένοι.

    ReplyDelete