24.11.16

Ο Ζιρινόφσκι επισκέπτεται την Άγκυρα . Φαίνεται πως είναι κολλητικό το μικρόβιο της "αγάπης" προς τα Ορκς και μολύνει ακόμη και αυτοχαρακτηρισμένους εθνικιστές.

Σύμφωνα με το πρακτορείο ειδήσεων Tass, ο Ρώσος πολιτικός και ηγέτης του Φιλελεύθερου Δημοκρατικού Κόμματος της Ρωσίας (LDPR), Βλαντίμιρ Ζιρινόφσκι κατά τη διάρκεια επίσκεψής του στην Τουρκία, που έγινε μετά από πρόσκληση της τουρκικής ηγεσίας δήλωσε: «Η Τουρκία έχει εγκαταλείψει το στόχο της ένταξης στην Ευρωπαϊκή Ένωση. Η Τουρκία δεν προσχώρησε στην Ε.Ε εδώ και 53 χρόνια και τώρα η ηγεσία της αποφάσισε να εγκαταλείψει αυτά τα σχέδια. Σε κάθε περίπτωση δεν είναι ο κύριος στόχος της χώρας. Ίσως η Τουρκία σχεδιάζει να ενταχθεί στον Οργανισμό Συνεργασίας της Σαγκάης. Έχω κάνει συγκεκριμένες προτάσεις στην τουρκική πλευρά. Πρόκειται για την ένωση της Ρωσίας, της Τουρκίας, του Ιράν, της Συρίας και του Ιράκ», είπε ο ηγέτης του LDPR, προσθέτοντας ότι η δημιουργία νέων συμμαχιών θα βοηθήσει την επίλυση των διαφορών που υπάρχουν μεταξύ σιιτών και σουνιτών σε αυτές τις χώρες, καθώς και μεταξύ των Τούρκων και των Κούρδων.

Ο Ζιρινόφσκι, είπε επίσης, ότι η αλλαγή εξουσίας στην Ουάσιγκτον, εμπνέει ελπίδες ότι οι ΗΠΑ θα μπορούσαν να αποσύρουν την ενεργή παρέμβασή τους στην περιοχή. Νωρίτερα, ο ηγέτης του LDPR είχε συνομιλίες με τον επικεφαλής της τουρκικής διπλωματίας, Μεβλούτ Τσαβούσογλου και τον Δήμαρχο της Άγκυρας.

The Hellenic Information Team

No comments :