22/11/2016

Με ενότητα και ψυχραιμία η Σάμος είπε "Όχι" (ΣΕ ΤΙ ΑΡΑΓΕ;)

Ολοκληρώθηκε στις 2 το μεσημέρι της Δευτέρας, 21/11, η πανσαμιακή συγκέντρωση για το Μεταναστευτικό-Προσφυγικό ζήτημα παρουσία πλήθους κόσμου από όλη τη Σάμο.  Στην αρχή της συγκέντρωσης διαβάστηκε επιστολή του μητροπολίτη Σάμου, κ.κ. Ευσεβίου και στη συνέχεια ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου, κ. Κώστας Αμυρσώνης διάβασε το πρόσφατο ψήφισμα του οργάνου. Το λόγο πήραν στη συνέχεια ο δήμαρχος Σάμου, κ. Μιχάλης Αγγελόπουλος, ο αντιπεριφερειάρχης Σάμου, κ. Νίκος Κατρακάζος, ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου, κ. Γιώργος Κυριαζής, ο πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου, κ. Γιώργος Κολλάρας και ο πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων, κ. Κώστας Κυριαζής.
  • Δήμαρχος Σάμου: "Η Σάμος δεν θα καθηλωθεί"
  • Αντιπεριφερειάρχης Σάμου: "Λέμε όχι σε κινήσεις που οδηγούν σε μόνιμη παραμονή"
  • Προέδρος Επιμελητηρίου Σάμου: «Δεν υπάρχει άλλος χρόνος»
  • Πρόεδρος Δικηγορικού Συλλόγου: "Ανεπαρκής και πρόχειρη διαχείριση"
  • Πρόεδρος Ένωσης Ξενοδόχων: «Ήρθε η ώρα για τη δική μας αξιοπρέπεια, για τη δική μας επιβίωση, για την ασφάλειά μας»

ΣΧΟΛΙΟ "ΙΣΧΥΣ": ΟΙ ΟΜΙΛΙΕΣ ΤΩΝ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΕΔΩ: http://samiakonvima.blogspot.gr/2016/11/blog-post_44.html ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΠΑΡΑ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΟΥΜΕ ΠΩΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΖΗΤΟΥΝ ΚΥΡΙΩΣ ΕΙΝΑΙ Η ΑΠΟΦΟΡΤΙΣΗ ΤΗΣ ΝΗΣΟΥ ΤΟΥΣ ΚΙ ΟΧΙ ΤΟ ΣΤΑΜΑΤΗΜΑ ΤΗΣ ΕΙΣΒΟΛΗΣ. ΕΧΕΙ ΚΙ ΑΥΤΟ ΤΗΝ ΑΞΙΑ ΤΟΥ.

ΣΧΕΤΙΚΟ: ΤΟ «ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΡΙΟ ΤΟΥ ΡΑΤΣΙΣΜΟΥ» ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΕΙ ΓΙΑ ΡΑΤΣΙΣΜΟ ΤΟΥΣ ΞΕΝΟΔΟΧΟΥΣ ΤΗΣ ΣΑΜΟΥ, ΕΠΕΙΔΗ ΑΡΝΟΥΝΤΑΙ ΝΑ ΔΕΧΤΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΙΣΒΟΛΕΙΣ.

1 comment :

  1. Δυστυχώς οι Σαμιώτες δεν λένε ξεκάθαρα ΣΤΟΠ στην λαθροεισβολή, απλά θέλουν να φύγουν από το νησί τους και να πάνε αλλού. Που; Δεν τους ενδιαφέρει...
    Όσο οι Έλληνες θέλουν να ψοφήσει η κατσίκα του γείτονα και δεν βλέπουν την γενική εικόνα της χώρας - χώρου με την συνεχιζόμενη εισβολή, πολύ σύντομα θα δούμε ίδιες σκηνές με τον γεράκο που αντιστέκεται και δεν τον βοηθάει κανείς.

    ReplyDelete